Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα!

Don't mess with mi note 3

Καλή χρονιά παιδιά, υγεία πάνω απ'όλα και η καλή τεχνολογία να μας συντροφεύει

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη χρονιά σε όλους!!!!!

Οταν τρέχω το substratum για να δοκιμασω κανα theme απ τα παλια που ειχα αγορασμένα, με παει σε ενα paid addon επειδη δεν ειμαι root. Το χει δοκιμασει κανεις, μην δινω τσαμπα 1,29ευρώ.

σε android 8.0 beta1

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Καλή χρονιά oneplusακηδες!!!!

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Καλή χρονιά!

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν στον βασιλιά της customιάς να μην υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να απενεργοποιήσεις πλήρως τη navigation bar και να υπάρχει στο χιλιοκλειδωμένο s8 ας πούμε; τόσο πίσω η κοινότητα;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φίλε μου για κοιτα εδω: https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/setup-navbar-clean-t3708211

edit. τωρα ειδα οτι θελεις χωρις ρουτ...χμμμ δυσκολο το κοβω

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

καλησπερα στην παρεα,ειναι αργια αυριο γ αυτους?εριξα παραγγελεια εχθες μετα την αλλαγη και μου γραφει Estimated dispatch:Jan 3 Edited by geodal

Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι!!!!!

Υπάρχει κάποιο θέμα στο substratum που να δουλεύει κανονικά τώρα στην oreo? Ίσως κάποιο από τα παιδιά που έχουν το 5 να γνωρίζει.

Δοκίμασε ozone Oreo, swift black, swift dark, swift white, pitch black, flux, flux white, Valerie, desire.

Αυτά έχουν full support για oxygen os Oreo!

Επίσης μίλησα με τον developer των Belo, mono/art και nineteen (καταπληκτικά θέματα αυτά) και μου είπε ότι αναμένεται σύντομα υποστήριξη για oos oreo.

Edited by maria_1

Δοκίμασε ozone Oreo, swift black, swift dark, swift white, pitch black, flux, flux white, Valerie, desire.

Επίσης μίλησα με τον developer των Belo, mono/art και nineteen (καταπληκτικά θέματα αυτά) και μου είπε ότι αναμένεται σύντομα υποστήριξη για oos oreo.

Σε ευχαριστώ Μαρία και καλή χρονιά!!! Έκανα βλακεια πριν και έβαλα θέμα που δεν είναι συμβατό και γειά σας.... Bootloop..... Φτου από την αρχή. Μέχρι το recovery ξαναπερασα

Edit... Εβαλα ενα απο τα πανω, νομιζω το pitch black και δυστυχως παλι τα ιδια. Μαυρισε η οθονη, σβηστηκε το recovery.....Ξανα μανα....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Βάλε αν θες αυτό είναι και black theme για amoled ότι πρέπει και έχει και block στις διαφημίσεις και να κατεβάζεις και βίντεο https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-iytbp-injected-youtube-background-t3560900

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην 3 σελίδα θα βρεις την έκδοση που δεν θέλει root απλη εγκατάσταση κανεις

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Πολύ καλό. Το μονο μείον είναι ότι πριν κλείσεις την οθόνη πρέπει να βγεις απο την εφαρμογή αλλιώς συνεχίζει να ακούγεται.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Σε ευχαριστώ Μαρία και καλή χρονιά!!! Έκανα βλακεια πριν και έβαλα θέμα που δεν είναι συμβατό και γειά σας.... Bootloop..... Φτου από την αρχή. Μέχρι το recovery ξαναπερασα

Edit... Εβαλα ενα απο τα πανω, νομιζω το pitch black και δυστυχως παλι τα ιδια. Μαυρισε η οθονη, σβηστηκε το recovery.....Ξανα μανα....

Την επόμενη φορά κάνεις αυτό https://www.google.gr/amp/s/devs-lab.com/fix-bootloop-after-applying-substratum-theme.html/amp

Μισό λεπτό είναι απο twrp :)

Την επόμενη φορά κάνεις αυτό https://www.google.gr/amp/s/devs-lab.com/fix-bootloop-after-applying-substratum-theme.html/amp

Μισό λεπτό είναι απο twrp :)

Εμ δεν ήξερα δεν ρωταγα; Ευχαριστώ!!!

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα και καλή χρονιά να εχουμε.Ηθελα να σας ρωτήσω αν έχετε καμία πρόταση είτε για tempered glass είτε για ζελατίνα οθόνης.Αυτη που είχε προεγκαταστημένη δυστυχώς πήρε αέρα και χάλασε.

Για Nougat φαντάζομαι θα δουλεύουν περισσότερα και αποδοτικότερα έτσι?

Έχεις δοκιμάσει κάποια δηλαδή αν ναι ποια?

Υπόψη ότι root είμαι άρα δεν έχω κάποιον περιορισμό στη χρήση του substratum.

Καλησπέρα και καλή χρονιά να εχουμε.Ηθελα να σας ρωτήσω αν έχετε καμία πρόταση είτε για tempered glass είτε για ζελατίνα οθόνης.Αυτη που είχε προεγκαταστημένη δυστυχώς πήρε αέρα και χάλασε.

Έχει ξεχωριστό νήμα για αξεσουάρ φίλε.

Εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460635

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα και καλή χρονιά! Χθες παρήγγειλα το εργαλείο και προς πώληση το s8+. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πότε δίνουν track number ρε παιδιά αυτοί; Παλιότερα είχα πάρει και το 3t αλλά δεν θυμάμαι!

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; το έχετε ενεργοποιημενο; f63fd54d5d894b13ac325d7402a707b9.jpg

Εγώ το ενεργοποίησα και το παρακολουθώ 2 μέρες τώρα αλλά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διάφορα σε μπαταρία.

Εγώ το ενεργοποίησα και το παρακολουθώ 2 μέρες τώρα αλλά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διάφορα σε μπαταρία.

Ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά;

Καλημέρα και καλή χρονιά! Χθες παρήγγειλα το εργαλείο και προς πώληση το s8+. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πότε δίνουν track number ρε παιδιά αυτοί; Παλιότερα είχα πάρει και το 3t αλλά δεν θυμάμαι!

Όταν με το καλό το παραλάβει ς φίλε μου,περιμένουμε συγκριτικό! Κάτοχος s8+

Ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά;

Στο Viber που το είχα don't optimize ερχόντουσαν κανονικά.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά....

Πρώτη φορά με κινητό της εταιρίας , προερχόμενος από το s8, καταρχην να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.Ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή oxygen updater που υπάρχει στο play store για να κάνει τις αναβαθμίσεις.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά....

Πρώτη φορά με κινητό της εταιρίας , προερχόμενος από το s8, καταρχην να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.Ηθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή oxygen updater που υπάρχει στο play store για να κάνει τις αναβαθμίσεις.

Καλή χρονιά!

Πολλοί τη χρησιμοποιούμε!! ;)

Εγώ προσωπικά έκανα 2 αναβαθμίσεις μέσω της εφαρμογής! Μία μόνο update και μία κατεβάζοντας όλο το zip της rom, λόγω root και custom recovery.

Καλή χρονιά!

Πολλοί τη χρησιμοποιούμε!! ;)

Εγώ προσωπικά έκανα 2 αναβαθμίσεις μέσω της εφαρμογής! Μία μόνο update και μία κατεβάζοντας όλο το zip της rom, λόγω root και custom recovery.

Ευχαριστώ πολύ.... Θα την δοκιμάσω...