TAZ_DEV Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τι παίζει όμως με την μπαταρία; είδες διαφορά προς το χειρότερο ή όχι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν πήρα την συσκευή διάβασα σε ένα site ότι ο καλύτερος κύκλος φόρτισης είναι από 20-90% για καλύτερη υγεία της μπαταρίας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν εφαρμογή στα στατιστικά δειχνει να τρώει ελάχιστα. Στα στατιστικά της οθόνης ομως τη δείχνει συνέχεια αναμμένη οπότε σίγουρα τρώει κατι αλλά δεν μπ9ρω να ξέρω ακριβως πόσο. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Σαν εφαρμογή στα στατιστικά δειχνει να τρώει ελάχιστα. Στα στατιστικά της οθόνης ομως τη δείχνει συνέχεια αναμμένη οπότε σίγουρα τρώει κατι αλλά δεν μπ9ρω να ξέρω ακριβως πόσο. Φυσικά και τρώει μπαταρία, όχι μόνο σαν εφαρμογή αφού δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει ποτέ σε deep sleep, δουλεύει πάντα στην ελάχιστη συχνότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 ακομη να μου ερθει η 4.7.5 επισημα μεσα απο την επιλογη ενημερωσης της συσκευης Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 ακομη να μου ερθει η 4.7.5 επισημα μεσα απο την επιλογη ενημερωσης της συσκευηςΚατέβασε την από xda..ανεβάζουν εκεί τις φουλ ρομ και τα ota Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Κατέβασε την από xda..ανεβάζουν εκεί τις φουλ ρομ και τα ota Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΛινκ υπάρχει? Μπορούμε να την περάσουμε από πάνω χωρίς να χρειάζεται να ροοτ κ πώς; Χάνουμε εφαρμογές και ρυθμίσεις με την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Λινκ υπάρχει? Μπορούμε να την περάσουμε από πάνω χωρίς να χρειάζεται να ροοτ κ πώς; Χάνουμε εφαρμογές και ρυθμίσεις με την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είσαι.. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3708099 Αν είσαι εντελώς μαμά κατεβάσεις μόνο το ota αρχείο, το βάζεις χύμα στο internal storage του τηλεφώνου και απο settings-firm updates πατάς πάνω δεξιά local update και πας και το βρίσκεις για να κάνεις την αναβάθμιση. Δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι clear cache πριν και μετά την αναβάθμιση για να είσαι σίγουρος. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ρε παιδιά δεν γίνεται το κινητό να βγάζει 12-13 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής fhd online υλικού (μέσα από το app του netflix) χωρίς φόρτιση και σε κανονική χρήση (κανονική για μένα :p) να βγάζει 5-5.30 ωρες και άλλοτε κ ακόμα λιγότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα. Όχι μόνο αυτό, ειδικά όταν μπαίνω για browsing από chrome είναι λες κ έχω βάλει αντίστροφη μέτρηση την μπαταρία. Από πότε το browsing καταναλώνει περισσότερο μπαταρία από την αναπαραγωγή βίντεο (κ μάλιστα online αναπαραγωγή)??? Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Αξίζει να κάνουμε root την συσκευή; Έκανα μόνο τα xiaomi για να περάσω την ελληνική ρομ. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εδώ είσαι.. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3708099 Αν είσαι εντελώς μαμά κατεβάσεις μόνο το ota αρχείο, το βάζεις χύμα στο internal storage του τηλεφώνου και απο settings-firm updates πατάς πάνω δεξιά local update και πας και το βρίσκεις για να κάνεις την αναβάθμιση. Δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι clear cache πριν και μετά την αναβάθμιση για να είσαι σίγουρος. Στα σχόλια διάβασα η .4 είναι πολύ καλύτερη σε μπαταρία από την .5 μήπως λίγο υπομονή με της μικροαναβαθμισεις . Έχω απορία ποια έκδοση θα φοράει το δικό μου όταν παραλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 κατοχος oneplus 3t ειμαι σε διλλημα σε 5t η mate10 pro χωρις μετρο συγκρισης το οικονομικο.ποιο θα επιλεγατε και γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εδώ είσαι.. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3708099 Αν είσαι εντελώς μαμά κατεβάσεις μόνο το ota αρχείο, το βάζεις χύμα στο internal storage του τηλεφώνου και απο settings-firm updates πατάς πάνω δεξιά local update και πας και το βρίσκεις για να κάνεις την αναβάθμιση. Δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι clear cache πριν και μετά την αναβάθμιση για να είσαι σίγουρος. Στα σχόλια διάβασα η .4 είναι πολύ καλύτερη σε μπαταρία από την .5 μήπως λίγο υπομονή με της μικροαναβαθμισεις . Έχω απορία ποια έκδοση θα φοράει το δικό μου όταν παραλάβωΠροσωπικά το έχω ξαναγράψει εδώ η 4.7.5 για μένα έχει καλύτερη μπαταρία. Από εκεί και πέρα είναι χρήστες που αναφέρουν το αντίθετο..το καλό είναι ότι μπορείς να περάσεις αυτή που θες ευκολα και χωρίς να χάσεις δεδομένα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Στα σχόλια διάβασα η .4 είναι πολύ καλύτερη σε μπαταρία από την .5 μήπως λίγο υπομονή με της μικροαναβαθμισεις . Έχω απορία ποια έκδοση θα φοράει το δικό μου όταν παραλάβω Εγω παραμένω με την αρχική 4.7.0 και θα αναβαθμίσω μόνο όταν βγει Oreo. Για την 4.7.4 διαβαζω τα χειρότερα σε σχέση με 4.7.2(που παρεπιμπτοντας την κατέβασα την 4.7.2 να την εχω καβατζα αν τα σκατώσει με Oreo η Oneplus) https://forums.oneplus.net/threads/mega-thread-op5t-battery-heating-issues-and-tips-share-your-stats-how-to-improve-battery-life.681970/ (απο 30 σελίδα και έπειτα γίνεται του κουτρούλη ο γάμος στα παράπονα):lol: Ουτε για την 4.7.5 διαβασα τα πλεον ενθαρυντικα. κατοχος oneplus 3t ειμαι σε διλλημα σε 5t η mate10 pro χωρις μετρο συγκρισης το οικονομικο.ποιο θα επιλεγατε και γιατι Αν θες καλύτερη συνολικά κάμερα,αδιαβροχοποιηση και καλυτερη αυτονομία τοτε το Mate ειναι πιο πλήρες και ολοκληρωμένη συσκευή. Αλλα να ξέρεις το UI θα σου φανεί κάπως,προσωπικά το βρήκα απεχθές και εχει και διάφορα bug που προσωπικά με ενόχλησαν πολύ(λογικα θα στρώσουν σε 1-2 μήνες) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ifttt.ifttt Είναι εφαρμογή αυτοματισμών που μπορείς να την ρυθμίσεις να αλλάζει και wallpapers μεταξύ πολλών άλλων που μπορεί να κάνει Θα την δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνει. Always on amoled. Πολυ καλή εφαρμογή για always on display Οι τρίτες εφαρμογές δυστυχώς καταναλώνουν τα κέρατα τους σε σχέση με μαμά υλοποιήσεις. Τα εχω τεσταρει πολλες φορες σε προηγουμενες συσκευες μου. Το καλύτερο ειναι η OnePlus να δώσει με Oreo μια αντίστοιχη υλοποίηση με Pixel XL 2 η αλλιώς όπως ένα φεγγάρι είχε βγάλει σε OnePlus 3. Edited December 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εγω παραμένω με την αρχική 4.7.0 και θα αναβαθμίσω μόνο όταν βγει Oreo. Για την 4.7.4 διαβαζω τα χειρότερα σε σχέση με 4.7.2(που παρεπιμπτοντας την κατέβασα την 4.7.2 να την εχω καβατζα αν τα σκατώσει με Oreo η Oneplus) https://forums.oneplus.net/threads/mega-thread-op5t-battery-heating-issues-and-tips-share-your-stats-how-to-improve-battery-life.681970/ (απο 30 σελίδα και έπειτα γίνεται του κουτρούλη ο γάμος στα παράπονα):lol: Ουτε για την 4.7.5 διαβασα τα πλεον ενθαρυντικα. Αν θες καλύτερη συνολικά κάμερα,αδιαβροχοποιηση και καλυτερη αυτονομία τοτε το Mate ειναι πιο πλήρες και ολοκληρωμένη συσκευή. Αλλα να ξέρεις το UI θα σου φανεί κάπως,προσωπικά το βρήκα απεχθές και εχει και διάφορα bug που προσωπικά με ενόχλησαν πολύ(λογικα θα στρώσουν σε 1-2 μήνες) Θα την δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνει.Καλημέρα και χρόνια πολλά, έχει καλύτερη αυτονομία το mate από το 5T; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά, έχει καλύτερη αυτονομία το mate από το 5T; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι καλύτερη εχει σαφώς. Σε ναυαρχίδες του 17 εχει την καλύτερη αυτονομία. Edited December 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ναι καλύτερη εχει σαφώς.Δηλαδή με το mate θα είμαι λογικά στο 10ωρο Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δηλαδή με το mate θα είμαι λογικά στο 10ωρο Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 700 mah παραπάνω άνετα 11 με 12 ώρες. Μιλάμε για 3300 μπαταρία το ένα και 4000 το άλλο και ίδια οθόνη. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μακάρι ελπίζω όταν το δοκιμάσω να ισχύει, γιατί όταν είχα δοκιμάσει το mate 9 η αυτονομία του δεν ήταν όπως θα έπρεπε για 4000 mah, επίσης και για το Galaxy s8 plus διάβαζα για φοβερή αυτονομία και στην δική μου χρήση δεν ήταν καλή προς μέτρια θα την χαρακτήριζα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Αυτό το νούμερο είναι φυσιολογικό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Τι εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Τι εννοείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είναι φυσιολογική κατανάλωση μπαταρίας σε αδράνεια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δηλαδή δεν το πειράξεις καθόλου και έπεσε 11% Ανέβασε και τα άλλα screenshot για να δούμε τι φταίει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Αν είναι φυσιολογική κατανάλωση μπαταρίας σε αδράνεια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, είναι, είναι η κατανάλωση απο τη στιγμή που το έβγαλες από το φορτιστή, τα 47mah μια χαρά είναι και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά στο 11% που εχεις χάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 το OnePlus 5T στην πιο ισχυρή του έκδοση με τα 6GB RAM + 64GB ROM την οποία βρήκαμε στα 414€ με το κουπόνι BJ5T από το Gearbest! https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1040247.html?wid=21 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και αρκετές εφαρμογές εχουν δικιά τους ρύθμιση πχ WhatsApp εχω βάλει cyan η Textra SMS έχω βάλει μωβ,αντίστοιχα σε Gmail η Outlook έχω επιλέξει κόκκινο από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Πάντως το Ambient Display ειναι εντελώς άχρηστο και βλεπωντας σε net με μια αναζητηση ηταν σε κάποια φάση σε πολύ καλό επίπεδο πχ σε OnePlus 3 και μετά απο κάποιο update το κουτσουρεψε οσο δεν πάει η εταιρία.:down: https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/ Και εδω στο 5Τ εβαλε μια τέρμα κουτσουρεμενη εκδοσή,το απενεργοποιησα εντελώς αφου η παρούσα μορφή του είναι για τα πανηγηρια. Ελπίζω με Oreo να φιλοτιμηθούν να βάλουν μια αξιοπρεπή υλοποίηση οπως σε κάποιες εκδόσεις σε OnePlus 3. Για δώσε τα φώτα σου βρε :p Alex, επειδή διαβάζω δουλεύεις το Textra sms...... έχει κάπου ρύθμιση για 160 χαρακτήρες και δεν τη βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μακάρι ελπίζω όταν το δοκιμάσω να ισχύει, γιατί όταν είχα δοκιμάσει το mate 9 η αυτονομία του δεν ήταν όπως θα έπρεπε για 4000 mah, επίσης και για το Galaxy s8 plus διάβαζα για φοβερή αυτονομία και στην δική μου χρήση δεν ήταν καλή προς μέτρια θα την χαρακτήριζα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία σχέση το 10 με το 9 εκεί υπήρχε η ips 5.9" 16:9 που τραβούσε πολύ περισσότερη μπαταρία από την 18:9 amoled.Επισης πολύ ποιο ενεργοβόρος επεξεργαστής. Χρόνια Πολλά σε όλους! Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts