djkostas20 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Εμένα όχι. Αν είναι να έρθει θα έρθει Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) Εμένα όχι. Αν είναι να έρθει θα έρθει Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Μαλλον, οτι θελει γραφει και ανεβαζει ο καθενας. Πουθενα δεν βρηκα (ουτε στην ιδια την Google) να υπαρχει καποια νεα εκδοση κλπ. Μαλλον, θα ειχε την 019 εκδοση και του εβγαλε την 020 και το πασαρει ως νεο update. Edited September 28, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μαλλον, οτι θελει γραφει και ανεβαζει ο καθενας. Πουθενα δεν βρηκα (ουτε στην ιδια την Google) να υπαρχει καποια νεα εκδοση κλπ. Μαλλον, θα ειχε την 019 εκδοση και του εβγαλε την 020 και το πασαρει ως νεο update. Αν θυμάμαι καλά το 019, 020 ήταν οι "διαφορετικές" εκδόσεις για αυτούς που είχαν beta και αυτούς που δεν είχαν. Κατά τα λοιπά δεν είχαν διαφορές εσωτερικά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Αν θυμάμαι καλά το 019, 020 ήταν οι "διαφορετικές" εκδόσεις για αυτούς που είχαν beta και αυτούς που δεν είχαν. Κατά τα λοιπά δεν είχαν διαφορές εσωτερικά. Το ειπα απο την αποψη, οτι δεν γινεται να εχει λαβει μια εστω και μικρη ενημερωση καποιος, χωρις να το αναφερει η Google πουθενα και οταν δεν υπαρχουν κι αλλοι χρηστες που την ελαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Το ειπα απο την αποψη, οτι δεν γινεται να εχει λαβει μια εστω και μικρη ενημερωση καποιος, χωρις να το αναφερει η Google πουθενα και οταν δεν υπαρχουν κι αλλοι χρηστες που την ελαβαν. Όπως είπα και παραπάνω. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Έτσι και αλλιώς προσωπικά από security patches εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μεγάλες διαφορές. Τώρα που είναι αρχή σίγουρα υπάρχουν παραπάνω bugs αλλά σε φάση από το 2ο-3ο patch της έκδοσης δεν καταλαβαίνω διαφορές. Άρα δεν σκάω κιόλας αν έχει βγει κάτι ή όχι. Ειδικά αν μιλάμε για μικρές ενημερώσεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Pixel launcher από το 4αρι. Ίδιος με αυτόν που έχουμε με την διαφορά ότι προσθεσανε να κατεβαίνει η notification bar άμα κάνεις προς τα κάτω την οθόνη https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962595966 Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 (edited) Pixel launcher από το 4αρι. Ίδιος με αυτόν που έχουμε με την διαφορά ότι προσθεσανε να κατεβαίνει η notification bar άμα κάνεις προς τα κάτω την οθόνη https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962595966 Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα την δωσουν αυτην την δυνατοτητα και στο 2 xl με ενημερωση? Παιζει οκ? Τον δοκιμασες? BTW: Ενα bug που βρηκα, ειναι στον ηχο κλειδωματος - ξεκλειδωματος της οθονης. Παρολο που εχω την επιλογη on, δεν κανει καποιον ηχο οπως εκανε η 9αρα. Edited September 29, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Pixel launcher από το 4αρι. Ίδιος με αυτόν που έχουμε με την διαφορά ότι προσθεσανε να κατεβαίνει η notification bar άμα κάνεις προς τα κάτω την οθόνη https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962595966 Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστούμε φαίνεται οκ Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Τον τρέχω δεύτερη μέρα..δεν έχω βρει κάποιο θέμα μέχρι τώρα αλλά πιθανόν να έχει κάποια bugs. Δεν παρατήρησα αυτό με τον ήχο κλειδώματος γιατί το έχω στο off. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Τον τρέχω δεύτερη μέρα..δεν έχω βρει κάποιο θέμα μέχρι τώρα αλλά πιθανόν να έχει κάποια bugs. Δεν παρατήρησα αυτό με τον ήχο κλειδώματος γιατί το έχω στο off. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν τον θελεις αλλο, πως βγαινει? Κανεις απεγκατασταση και γυρναει στον στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ακριβώς..απεγκατασταση ενημερώσεων και είσαι οκ Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ακριβώς..απεγκατασταση ενημερώσεων και είσαι οκ Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ο Pixel launcher δεν έχει επιλογή για απεγκατασταση..από το play store Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Νομίζω ο Pixel launcher δεν έχει επιλογή για απεγκατασταση..από το play store Απεγκατασταση ενημερωσης απο τις ρυθμισεις - εφαρμογες το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 (edited) 2η ενημερωση το viber και το προβλημα, συνεχιζεται κανονικα! Ποιος ξερει τι συμβαινει, τελικα...τωρα ξεκινησε να χανει τις ειδοποιησεις ακομα και στην αλλαγη δικτυου. Ειμαι με wifi, βγαινω εκτος σπιτιου, γυρναει σε data και χανει και την ειδοποιηση (οχι παντα - συνεχεια) αλλα, το κανει και με αυτον τον τροπο. *Ειναι νορμαλ που το βραδυ μου τρωει 3% μπαταρια με κλειστες εφαρμογες, κλειστο wifi & data και ενεργοποιημενη την εξοικονομιση μπαταριας? Edited October 2, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Κάτι που άλλαξε είναι ότι επανήλθε επιτέλους το call history, το είχαν κόψει για καιρό (από τις ανοησίες που κάνει η Google) αλλά πλέον βλέπεις το ιστορικό κλήσεων. 2η ενημερωση το viber και το προβλημα, συνεχιζεται κανονικα! Ποιος ξερει τι συμβαινει, τελικα...τωρα ξεκινησε να χανει τις ειδοποιησεις ακομα και στην αλλαγη δικτυου. Ειμαι με wifi, βγαινω εκτος σπιτιου, γυρναει σε data και χανει και την ειδοποιηση (οχι παντα - συνεχεια) αλλα, το κανει και με αυτον τον τροπο. *Ειναι νορμαλ που το βραδυ μου τρωει 3% μπαταρια με κλειστες εφαρμογες, κλειστο wifi & data και ενεργοποιημενη την εξοικονομιση μπαταριας? Για το πρώτο δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Για το δεύτερο, γίνεται καθημερινά; Είναι εντάξει το σήμα σου; Έχει σημασία και πόσο θεωρείς το βράδυ. 3% σε πόσες ώρες; Αν στο συνεχίζει πολύ, βάλε GSam και κοίταξε να δες σε τι οφείλεται, αλλά επειδή είσαι αρρωστάκι δεν στο συνιστώ γιατί θα φας κόλλημα και θα μετράς κάθε ώρα μετά. Είχα αντιμετωπίσει πριν κάποιους μήνες αντίστοιχο θέμα και νομίζω ότι έφταιγε το RCS που είχε πρωτοενεργοποιηθεί τότε. Μετά από κάποια updates διορθώθηκε. Αλλά μιλάμε για τρελό drain κάτι του στιλ 17-20%. Το 3% δεν είναι εξωφρενικό, ειδικά αν δεν έχεις καλό σήμα και προσπαθεί κάτι να συγχρονίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εσεις, το εχετε δοκιμασει αυτο με το βαιπερ? Πχ να μην τρεχει στις ανοιχτες εφαρμογες, να λαβετε μνμ να μην το ανοιξετε και να το αφησετε στην status bar να δειχνει το εικονιδιο και να δουλευεται το κινητο σας κανονικα (κλειδωμα, ξεκλειδωμα, σερφαρισμα κλπ) αδιαφοροντας για την ειδοποιηση και να δειτε αν σας "παρει" την ειδοποιηση σαν να μην ειχατε ποτε μηνυμα. Αφου σας την παρει, αν μπεις μεσα στο βαιπερ, σου δειχνει οτι εχεις μη αναγνωσμενο μνμ και αν δεν το διαβασεις και κλεισεις την εφαρμογη ξανα, στο ξαναπαει παλι για καποια λεπτα πανω στην bar και αν κανεις πχ παλι την ιδια διαδικασια, παλι χανεται. Καντε ενα τσεκ απο περιεργεια. Οσο για το 3%, το σημα ειναι 4G φουλ με εξαιρετικο σημα απο θορυβους κλπ. Απλα, το ανεφερα απο την αποψη, κλειστα ολα + εξοικονομιση ενεργοποιημενη και μου φανηκε καπως. Θυμαμαι με την 9αρα, με ανοιχτα ολα και χωρις την εξοικονομιση, 1-2% εχανε. Οι ωρες ειναι 2 το βραδυ μεχρι 10 το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εσεις, το εχετε δοκιμασει αυτο με το βαιπερ? Πχ να μην τρεχει στις ανοιχτες εφαρμογες, να λαβετε μνμ να μην το ανοιξετε και να το αφησετε στην status bar να δειχνει το εικονιδιο και να δουλευεται το κινητο σας κανονικα (κλειδωμα, ξεκλειδωμα, σερφαρισμα κλπ) αδιαφοροντας για την ειδοποιηση και να δειτε αν σας "παρει" την ειδοποιηση σαν να μην ειχατε ποτε μηνυμα. Αφου σας την παρει, αν μπεις μεσα στο βαιπερ, σου δειχνει οτι εχεις μη αναγνωσμενο μνμ και αν δεν το διαβασεις και κλεισεις την εφαρμογη ξανα, στο ξαναπαει παλι για καποια λεπτα πανω στην bar και αν κανεις πχ παλι την ιδια διαδικασια, παλι χανεται. Καντε ενα τσεκ απο περιεργεια. Οσο για το 3%, το σημα ειναι 4G φουλ με εξαιρετικο σημα απο θορυβους κλπ. Απλα, το ανεφερα απο την αποψη, κλειστα ολα + εξοικονομιση ενεργοποιημενη και μου φανηκε καπως. Θυμαμαι με την 9αρα, με ανοιχτα ολα και χωρις την εξοικονομιση, 1-2% εχανε. Οι ωρες ειναι 2 το βραδυ μεχρι 10 το πρωι. Ειδοποίηση Viber το βράδυ που κοιμάμαι. Είναι εκεί το πρωί στις ειδοποιήσεις. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ειδοποίηση Viber το βράδυ που κοιμάμαι. Είναι εκεί το πρωί στις ειδοποιήσεις. Κανένα πρόβλημα. Στοκ εισαι? Δοκιμασε να εχεις ειδοποιηση, αλλα, να δουλευεις το κινητο κανονικα. Και ενα ακομα μελλος εδω μεσα μου ειπε πως εχει το ιδιο προβλημα. Μηπως να κανω διαγραφη λογαριασμου και ξανα ενεργοποιηση? Τι αλλο να σκεφτω? Αν ειχα πειραξει κατι στις ρυθμισεις, θα ειχα θεμα γενικα με ειδοποιησεις. Εχω μονο στην συγκεκριμενη εφαρμογη, ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Στοκ εισαι? Δοκιμασε να εχεις ειδοποιηση, αλλα, να δουλευεις το κινητο κανονικα. Και ενα ακομα μελλος εδω μεσα μου ειπε πως εχει το ιδιο προβλημα. Μηπως να κανω διαγραφη λογαριασμου και ξανα ενεργοποιηση? Τι αλλο να σκεφτω? Αν ειχα πειραξει κατι στις ρυθμισεις, θα ειχα θεμα γενικα με ειδοποιησεις. Εχω μονο στην συγκεκριμενη εφαρμογη, ομως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα Φώτη. Είτε το δουλεύω είτε όχι. Τώρα να δουλέψω το κινητό μισάωρο συνεχόμενο δεν παίζει. Πολύ δύσκολο να το κάνω και αν το κάνω θα είναι σε συνομιλία, λογικά Viber άρα δεν θα μπορώ να δοκιμάσω αυτό που λες. Η ειδοποίηση μου κρατάει ανοιχτή μέχρι να την διαβάσω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Οσοι δεν εχετε προβλημα τοτε, η δεν ειστε στοκ τελειως οπως εγω απο θεμα launchers, root κλπ η τοτε εχετε αλλες ρυθμισεις εφαρμογης & συστηματος (παρολο που ειχαμε δει πως εχουμε τις ιδιες). :worry: Και οπως φαινεται, αφου οι περισσοτεροι λετε δεν εχετε θεμα, τοτε, δεν θα υπαρχει και εγω ακομα θα ψαχνω λυση, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Οσοι δεν εχετε προβλημα τοτε, η δεν ειστε στοκ τελειως οπως εγω απο θεμα launchers, root κλπ η τοτε εχετε αλλες ρυθμισεις εφαρμογης & συστηματος (παρολο που ειχαμε δει πως εχουμε τις ιδιες). :worry: Και οπως φαινεται, αφου οι περισσοτεροι λετε δεν εχετε θεμα, τοτε, δεν θα υπαρχει και εγω ακομα θα ψαχνω λυση, Δεν πειράζω τίποτα Φώτη. Έχω να πιάσω root και λοιπά από Nexus 6P εδώ και 2-3 χρόνια. Θες κάτι μερικές εφαρμογές τραπεζών αλλά και το Cosmote TV GO που είχαν θέμα με ρουτ, δεν είχα άλλη επιλογή. Ταυτόχρονα η Google έχει φέρει το στοκ android σε μία τέλεια minimal κατάσταση. Ειδικά πλέον με το Native dark theme δεν βρίσκω κάτι να μου λείπει από στοκ οπότε έχω βρει και την ηρεμία μου. Οπότε όλα στοκ, αλλάζω τον ήχο κλήσεων και ειδοποιήσεων, βάζω τους λογαριασμούς email που θέλω και είμαι έτοιμος. Εφαρμογές προσπαθώ να το κρατάω όσο πιο minimal μπορώ, κρατώντας μόνο αυτές που χρησιμοποιώ. Έτσι δεν ξεπερνάω τις 60-70 συνολικά. Από άλλες ρυθμίσεις δεν πειράζω τίποτε. Όπως το δίνει η google. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Κι εγώ stock και launcher και δεν το έχω δει. Εξαίρεση αν έχω το viber στο desktop και μιλάω από εκεί, όπου είναι και φυσιολογικό. Αλλιώς το εικονίδιο μένει συνεχώς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) ε, τοτε, αιντε πειτε μου εσεις τι στο διαολο παιζει...παρτε ενα ακομα βιντεο και δειτε στα 4" του βιντεο, πως χανεται η ειδοποιηση χωρις να κανω κατι. https://filebin.net/wecby3kmio8whsde Και το παραξενο σε ολο αυτο, ειναι οτι δεν βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου, σχετικο προβλημα σε ολοκληρο ιντερνετ. Αυτο ειναι που με τρελενεται πιο πολυ στην ολη υποθεση. Οσο για τις ρυθμισεις, εκτος απο τις βασικες, δεν εχω πειραξει τιποτα περιεργο που δεν ηξερα τι ενδεχομενος μπορει να κανει. Edited October 3, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 ε, τοτε, αιντε πειτε μου εσεις τι στο διαολο παιζει...παρτε ενα ακομα βιντεο και δειτε στα 4" του βιντεο, πως χανεται η ειδοποιηση χωρις να κανω κατι. https://filebin.net/wecby3kmio8whsde Και το παραξενο σε ολο αυτο, ειναι οτι δεν βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου, σχετικο προβλημα σε ολοκληρο ιντερνετ. Αυτο ειναι που με τρελενεται πιο πολυ στην ολη υποθεση. Οσο για τις ρυθμισεις, εκτος απο τις βασικες, δεν εχω πειραξει τιποτα περιεργο που δεν ηξερα τι ενδεχομενος μπορει να κανει. Τελείως καθαρός δοκίμασες? Δηλαδή format, και εγκατάσταση μόνο του viber. Εγκατάσταση καμίας άλλη εφαρμογής. Καμία παραμετροποίηση, ρύθμιση ή οτιδήποτε. Σαν να πήρες το τηλέφωνο και να μην έχεις ούτε ένα λεπτό αν το επεξεργαστείς. Μόνο προφανώς να ενεργοποιήσεις το viber με το κινητό σου και να δεις αν το κάνει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Τελείως καθαρός δοκίμασες? Δηλαδή format, και εγκατάσταση μόνο του viber. Εγκατάσταση καμίας άλλη εφαρμογής. Καμία παραμετροποίηση, ρύθμιση ή οτιδήποτε. Σαν να πήρες το τηλέφωνο και να μην έχεις ούτε ένα λεπτό αν το επεξεργαστείς. Μόνο προφανώς να ενεργοποιήσεις το viber με το κινητό σου και να δεις αν το κάνει. Οχι, ετσι οπως το περιγραφεις, δεν το δοκιμασα, παρα μονο, καθαρη εγκατασταση με σεταρισμα απο την αρχη. Το παραξενο ειναι, οτι δεν εβαλα η διεγραψα καποια εφαρμογη. Οτι ειχα στην 9, εχω και στην 10. Με την 9αρα, κανενα προβλημα απολυτος δεν ειχα. Μολις περασα την 10αρα, απο την επομενη ημερα κιολας αρχισα να ψιλιαζομαι κατι σε βαθμο που νομιζα οτι ξεχναω τι κανω μιας και χανοταν η ειδοποιηση και ελεγα, μα δεν εδιωξα την ειδοποιηση να φυγει, γιατι δεν ειχα το εικονιδιο και κανα 2 φορες που ηθελα να απαντησω αργοτερα, οταν πηγα να απαντησω, δεν ειχα ειδοποιηση. Ετσι, ξεκινησα τα δοκιμαστικα μνμ απο το 2ο τηλ μου και το βρηκα. Εχω χασει καθε πασα ιδεα τι μπορει να φταει και τι αλλο να κανω - δοκιμασω. Edited October 3, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts