Vag_koun Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Δεν ξέρω κάτι φίλε μου, στο κάνει από την αρχή που έχεις την συσκευή? Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Δεν ξέρω κάτι φίλε μου, στο κάνει από την αρχή που έχεις την συσκευή? Sent from my Pixel 2 XL Δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, απλα, το μονο που προσεξα ειναι πως μεχρι τωρα, το κανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο/μερος και αυτο ειναι στο καφε που παω. Το αλλο που προσεξα στο καφε, ειναι, παρολο που εχει σημα, εχει πολυ θορυβο το σημα εκει μεσα. Πουθενα αλλου δεν μου το εχει κανει, οσο το παρακολουθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια, απλα, το μονο που προσεξα ειναι πως μεχρι τωρα, το κανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο/μερος και αυτο ειναι στο καφε που παω. Το αλλο που προσεξα στο καφε, ειναι, παρολο που εχει σημα, εχει πολυ θορυβο το σημα εκει μεσα. Πουθενα αλλου δεν μου το εχει κανει, οσο το παρακολουθω. Άρα το τηλέφωνο είναι μια χαρά.. Ηρέμησε και απόλαυσε το. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Άρα το τηλέφωνο είναι μια χαρά.. Ηρέμησε και απόλαυσε το. Ναι, αν το εκανα συνεχεια, οντως, θα ειχα θεμα. Αλλα, και τωρα το πρωι που μιλησα και ημουν στο καφε, παλι το εκανε. Οσο το δοκιμαζα στο σπιτι, δεν το εκανε καθολου. Το γυρισα σε 3G και δοκιμασα ξανα, και δεν το εκανε. Το κανει μονο σρ 4G οπως φαινεται σαν επιλογη δικτυου και στο συγκεκριμενο σημειο. *Το δικτυο ειναι καλυτερα να ειναι κλειδωμενο στον παροχο που εχω απο την στιγμη που δεν θα βγω εξωτερικο η να το αφησω σε αυτοματη επιλογη? Εχει καποια διαφορα η αυτοματη απο την χειροκινητη επιλογη δικτυου απο σημα μεχρι και καταναλωση μπαταριας? Edited March 10, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Φίλε μου νομίζω ότι ασχολείσαι με δευτερεύοντα πράγματα που πιθανότατα χαλάνε και την εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου. Ούτε clear partitions χρειάζονται, ούτε κλειδώματα τοποθεσίας κτλ. Όπως σου είπε ο Shuffle απόλαυσέ το. Αν όντως υπάρχουν προβλήματα, φυσικά να το ψάξεις. Αλλά εσύ κάνεις "προληπτικές" κινήσεις για προβλήματα που δεν έχεις τώρα. Τώρα, για το σοβαρότερο ζήτημα της αποσύνδεσης αν γίνεται στο ίδιο ακριβώς μέρος μάλλον κάτι παίζει με το σήμα εκεί. Δες αν έχεις διακοπές και σε άλλα μέρη και σημεία (που μπορεί να σημαίνει κάποιο πρόβλημα), αλλιώς είσαι λογικά ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Φίλε μου νομίζω ότι ασχολείσαι με δευτερεύοντα πράγματα που πιθανότατα χαλάνε και την εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου. Ούτε clear partitions χρειάζονται, ούτε κλειδώματα τοποθεσίας κτλ. Όπως σου είπε ο Shuffle απόλαυσέ το. Αν όντως υπάρχουν προβλήματα, φυσικά να το ψάξεις. Αλλά εσύ κάνεις "προληπτικές" κινήσεις για προβλήματα που δεν έχεις τώρα. Τώρα, για το σοβαρότερο ζήτημα της αποσύνδεσης αν γίνεται στο ίδιο ακριβώς μέρος μάλλον κάτι παίζει με το σήμα εκεί. Δες αν έχεις διακοπές και σε άλλα μέρη και σημεία (που μπορεί να σημαίνει κάποιο πρόβλημα), αλλιώς είσαι λογικά ΟΚ. Ε, θα κανω και καμια αντικατασταση sim, αλλα, μεχρι τωρα, οχι, δεν μου το εχει κανει σε αλλα σημεια/μερη, παρα μονο στο καφε που ανεφερα παραπανω και αυτο, οταν ειναι στην επιλογη 4G. (Υπηρξαν και 2-3 φορες ομως σε δοκιμες που δεν εχασε το σημα κλπ, ακομα και σε 4G). *Μολις μου το εκανε και σε διαφορετικο σημειο. Edited March 10, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Ε, θα κανω και καμια αντικατασταση sim, αλλα, μεχρι τωρα, οχι, δεν μου το εχει κανει σε αλλα σημεια/μερη, παρα μονο στο καφε που ανεφερα παραπανω και αυτο, οταν ειναι στην επιλογη 4G. (Υπηρξαν και 2-3 φορες ομως σε δοκιμες που δεν εχασε το σημα κλπ, ακομα και σε 4G). *Μολις μου το εκανε και σε διαφορετικο σημειο.Όταν εννοείς νεκρό σήμα εννοείς μηδέν με το εικονίδιο να έχει ένα "x" ??? Γιατί το 4G δεν έχει φωνή από όσο γνωρίζω. Οπότε αν είσαι κάπου που πιάνει 4g και κάνεις κλήση αμέσως πέφτει για να μπορέσεις να μιλήσεις και μόλις κλείσεις ίσως θέλει λίγο χρόνο να σκαναρει για να δώσει σήμα. Και αν εκεί στο καφέ που πας είναι προβληματικό το σημείο, να φαίνεται και πιο έντονο. Όπως λένε και οι υπόλοιποι. Νομίζω ότι παρασκαλιζεις το κινητό και το τι γίνεται κάθε φορά που σου βγάζει κάτι. Μπαίνεις σε ένα τρυπάκι λανθασμένο κατά τη δική μου γνώμη. Κάτσε να χαρείς το τηλέφωνο σου, και θα δεις από μόνος σου ότι δεν θα έχεις τόσες απορίες για την χρήση του και θα είσαι φουλ ικανοποιημένος από τη συνολική εμπειρία Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Clear cache δεν υπάρχει για όλο το cache partition, αν απαιτείται μπορείς να σβήσεις την cache μόνο σε μια εφαρμογή που θες στην περίπτωση που αυτή κολλάει/δυσλειτουργει. Γενικότερα αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συνέχεια clear cache Sent from my Pixel 2 XLΣτα pixel είδη έχουν Α/Β system, δεν υπάρχει cache partition, μόνο dalvik cache Και δεν υπάρχει recovery partition γιατί τα updates γίνονται seamlessly μέσω των Α/Β partitions Μπορείς όμως να βάλεις ένα custom recovery (TWRP) εντός τότε boot partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Όταν εννοείς νεκρό σήμα εννοείς μηδέν με το εικονίδιο να έχει ένα "x" ??? Γιατί το 4G δεν έχει φωνή από όσο γνωρίζω. Οπότε αν είσαι κάπου που πιάνει 4g και κάνεις κλήση αμέσως πέφτει για να μπορέσεις να μιλήσεις και μόλις κλείσεις ίσως θέλει λίγο χρόνο να σκαναρει για να δώσει σήμα. Και αν εκεί στο καφέ που πας είναι προβληματικό το σημείο, να φαίνεται και πιο έντονο. Όπως λένε και οι υπόλοιποι. Νομίζω ότι παρασκαλιζεις το κινητό και το τι γίνεται κάθε φορά που σου βγάζει κάτι. Μπαίνεις σε ένα τρυπάκι λανθασμένο κατά τη δική μου γνώμη. Κάτσε να χαρείς το τηλέφωνο σου, και θα δεις από μόνος σου ότι δεν θα έχεις τόσες απορίες για την χρήση του και θα είσαι φουλ ικανοποιημένος από τη συνολική εμπειρία Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Εκτος το καφε, με δοκιμες που εκανα στο σπιτι που μεχρι τωρα δεν ειχα προσεξει κατι, ειμαι σε 4g, σηκωνω το τηλ, το αφηνω κανα 5-10 ανοιχτη την γραμμη και μολις τερματισω την κληση, χανει το σημα τελειως, βγαζει μονο επειγουσες κλησεις και ξανα ερχεται το σημα παλι πισω. Αυτο το κανει μονο κατα τον τερματισμο μιας κλησης, πουθενα αλλου, πχ εκει που καθομαι να χανει το σημα απο μονο του και να γυρναει παλι πισω. Με καποιες δοκιμες που εκανα μεχρι τωρα με σιμ μεσα της wind, κανενα θεμα. Θα συνεχισω κι αλλες δοκιμες με wind να σιγουρευτω και μετα θα βαλω και μια αλλη της βονταφον που εχω ενα καρτοκινητο να δοκιμασω και με εκεινη τι γινεται. Η κυρια γραμμη μου και σιμ, ειναι της βονταφον. *Μετα απο απειρες δοκιμες, το κανει τελικα οταν ειναι στο δικτυο 4G και μονο με σιμ βονταφον. Edited March 10, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Απο τις ρυθμισεις προγραμματιστων ειχα disable την επιλογη παντα ενεργα δεδομενα, τωρα τα ενεργοποιησα ξανα και με 3-4 δοκιμες που εκανα, κανενα προβλημα με την σιμ βονταφον. Πολυ περιεργα πραγματα...λετε να επαιξε ρολο αυτο η τιποτα το δικτυο το πρωι να ηταν περιεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Απο τις ρυθμισεις προγραμματιστων ειχα disable την επιλογη παντα ενεργα δεδομενα, τωρα τα ενεργοποιησα ξανα και με 3-4 δοκιμες που εκανα, κανενα προβλημα με την σιμ βονταφον. Πολυ περιεργα πραγματα...λετε να επαιξε ρολο αυτο η τιποτα το δικτυο το πρωι να ηταν περιεργο?Γιατί το είχες off? By default είναι on νομίζω! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά αν έχεις πειράξει πράγματα ειδικά στα Dev options μήπως να κάνεις ένα reset και απλά να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που θέλεις και να δεις? Πολύ ψάξιμο ρε Φώτη που μου κάνει πολύ εντύπωση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Γιατί το είχες off? By default είναι on νομίζω! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά αν έχεις πειράξει πράγματα ειδικά στα Dev options μήπως να κάνεις ένα reset και απλά να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που θέλεις και να δεις? Πολύ ψάξιμο ρε Φώτη που μου κάνει πολύ εντύπωση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Τον εντοπισμο usb ειχα on και off τα δεδομενα να μην ειναι μονιμα ενεργα ακομα κ με wifi. Τιποτα αλλο δεν αλλαξα. Το ψαξιμο ξεκινησε αφου προσεξα αυτο με το σημα να δω τι μπορει να φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Τον εντοπισμο usb ειχα on και off τα δεδομενα να μην ειναι μονιμα ενεργα ακομα κ με wifi. Τιποτα αλλο δεν αλλαξα. Το ψαξιμο ξεκινησε αφου προσεξα αυτο με το σημα να δω τι μπορει να φταιει.Αν θυμάσαι τις έχεις πειράξει τότε γύρισε τα όλα σε στοκ. Όπως όταν το πήρες και δες πώς αντιδρά. Επίσης θα έλεγα άσε το κοίταγμα στο κινητό και δες αν χάνεις κάτι. Πχ. χάνεις κλήσεις? Τώρα τα δεδομένα γιατί να μην είναι ανοιχτά συνέχεια? Έτσι και αλλιώς αν είσαι σε wifi είναι σε παύση. Επίπτωση στην μπαταρία δεν σε επηρεάζει. Η μέρα βγαίνει πάρα πολύ άνετα στο κινητό. Ήσουν σε νεξους οπότε λογικό ίσως να σου έχει μείνει ακόμα το μικρόβιο να ψάχνεις τρόπο να κάνεις καλύτερη την μπαταρία. Εδώ δεν χρειάζεται! Τι πιάσεις 4ωρο. Τι πιάσεις 8ωρο. Το θέμα είναι να σου βγάζει τη μέρα. Αυτό το κάνει άνετα. Οπότε άσε το κινητό στοκ να το χαρείς. Δέχομαι φυσικά ότι ο καθένας μας έχει δική του χρήση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) Αν θυμάσαι τις έχεις πειράξει τότε γύρισε τα όλα σε στοκ. Όπως όταν το πήρες και δες πώς αντιδρά. Επίσης θα έλεγα άσε το κοίταγμα στο κινητό και δες αν χάνεις κάτι. Πχ. χάνεις κλήσεις? Τώρα τα δεδομένα γιατί να μην είναι ανοιχτά συνέχεια? Έτσι και αλλιώς αν είσαι σε wifi είναι σε παύση. Επίπτωση στην μπαταρία δεν σε επηρεάζει. Η μέρα βγαίνει πάρα πολύ άνετα στο κινητό. Ήσουν σε νεξους οπότε λογικό ίσως να σου έχει μείνει ακόμα το μικρόβιο να ψάχνεις τρόπο να κάνεις καλύτερη την μπαταρία. Εδώ δεν χρειάζεται! Τι πιάσεις 4ωρο. Τι πιάσεις 8ωρο. Το θέμα είναι να σου βγάζει τη μέρα. Αυτό το κάνει άνετα. Οπότε άσε το κινητό στοκ να το χαρείς. Δέχομαι φυσικά ότι ο καθένας μας έχει δική του χρήση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Στοκ ο εντοπισμος σφαλματων usb δεν ηταν on και για το pc κλπ επρεπε να τον ενεργοποιησω, οσο για την αλλη επιλογη που την ειχα off, την γυρισα σε on και το κινητο πλεον (δεν ξερω αν επαιξε ρολο να σου πω αυτο) ειναι οκ με την σιμ της βοντα. Δοκιμασα και στο καφε που ειχα θεμα και τωρα, κανενα προβλημα πλεον. Οποτε, πιστευω, τελος καλο, ολα καλα. Κατι αλλο απο τα dev, δεν πειραξα/αλλαξα παρα μονο τα δεδομενα και το usb. Μου εγινε και ρεσταρτ της γραμμης απο την βοντα, μου ειπαν να κανω και δωρεαν αντικατασταση σιμ προληπτικα, οποτε, ολα μια χαρα. *Σε περιπτωση που θελω να γινουν default ολα, κλεινω την επιλογη απο τα dev η κανω εκκαθαριση δεδομενων τις ρυθμισεις? Edited March 11, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Στοκ ο εντοπισμος σφαλματων usb δεν ηταν on και για το pc κλπ επρεπε να τον ενεργοποιησω, οσο για την αλλη επιλογη που την ειχα off, την γυρισα σε on και το κινητο πλεον (δεν ξερω αν επαιξε ρολο να σου πω αυτο) ειναι οκ με την σιμ της βοντα. Δοκιμασα και στο καφε που ειχα θεμα και τωρα, κανενα προβλημα πλεον. Οποτε, πιστευω, τελος καλο, ολα καλα. Κατι αλλο απο τα dev, δεν πειραξα/αλλαξα παρα μονο τα δεδομενα και το usb. Μου εγινε και ρεσταρτ της γραμμης απο την βοντα, μου ειπαν να κανω και δωρεαν αντικατασταση σιμ προληπτικα, οποτε, ολα μια χαρα. *Σε περιπτωση που θελω να γινουν default ολα, κλεινω την επιλογη απο τα dev η κανω εκκαθαριση δεδομενων τις ρυθμισεις?Δεν ξέρω αν απενεργοποιήσεις τα Dev settings αν γυρνούν σε στοκ. Σίγουρα γίνεται με factory reset. Αλλά αφού σου λύθηκε το πρόβλημα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Δεν ξέρω αν απενεργοποιήσεις τα Dev settings αν γυρνούν σε στοκ. Σίγουρα γίνεται με factory reset. Αλλά αφού σου λύθηκε το πρόβλημα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Σημασια εχει οτι εφτιαξε & ηρεμησα να σου πω λιγο. Τωρα, απο τι εφτιαξε, λιγη σημασια εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Σημασια εχει οτι εφτιαξε & ηρεμησα να σου πω λιγο. Τωρα, απο τι εφτιαξε, λιγη σημασια εχει.Για αυτό σου είπα παραπάνω ότι γύρνα το σε στοκ. Όπως είπε και ένας χρήστης παραπάνω. Μπήκες με το που το πήρες σε μία διαδικασία να κάνεις προληπτικές ενέργειες και να ψαχτεις για πράγματα που δεν είχαν νόημα. Και ουσιαστικά ένα από αυτά ίσως να σου γέννησε ένα πρόβλημα. The Nexus 6p effect! Καταλαβαίνεις πως το λέω. Σκέψου ότι ήμουν χρήστης που ήθελε πάντα ρουτ και custom room/kernel. Πλέον έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο το στοκ που με καλύπτει. Μόνο που μου λείπει είναι dark/black theme και ο αποκλεισμός του substratum. Οπότε δούλεψε το στοκ 1-2 εβδομάδες και μετά δες τι δεν σε καλύπτει και τι δέχεται βελτιώσεις. Edited March 12, 2019 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Για αυτό σου είπα παραπάνω ότι γύρνα το σε στοκ. Όπως είπε και ένας χρήστης παραπάνω. Μπήκες με το που το πήρες σε μία διαδικασία να κάνεις προληπτικές ενέργειες και να ψαχτεις για πράγματα που δεν είχαν νόημα. Και ουσιαστικά ένα από αυτά ίσως να σου γέννησε ένα πρόβλημα. The Nexus 6p effect! Καταλαβαίνεις πως το λέω. Σκέψου ότι ήμουν χρήστης που ήθελε πάντα ρουτ και custom room/kernel. Πλέον έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο το στοκ που με καλύπτει. Μόνο που μου λείπει είναι dark/black theme και ο αποκλεισμός του substratum. Οπότε δούλεψε το στοκ 1-2 εβδομάδες και μετά δες τι δεν σε καλύπτει και τι δέχεται βελτιώσεις. Αυτο που δεν ξερω, ειναι οταν ενεργοποιησεις τα dev, ενεργοποιει η απενεργοποιηει και τιποτα αλλο απο μονο του αν δεν το αλλαξεις χειροκινητα η παραμενουν default οι ρυθμισεις και αλλαζεις οτι θελεις εσυ οπως πχ που ενεργοποιησα τον εντοπισμο χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Αυτο που δεν ξερω, ειναι οταν ενεργοποιησεις τα dev, ενεργοποιει η απενεργοποιηει και τιποτα αλλο απο μονο του αν δεν το αλλαξεις χειροκινητα η παραμενουν default οι ρυθμισεις και αλλαζεις οτι θελεις εσυ οπως πχ που ενεργοποιησα τον εντοπισμο χειροκινητα? Απλά έχεις πρόσβαση, δεν αλλάζει κάτι άλλο από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Απλά έχεις πρόσβαση, δεν αλλάζει κάτι άλλο από μόνο του. Αρα, ειμαι οκ! Αυτες τις μερες, κανενα προβλημα με το σημα. Μαλλον, εφταιγε η επιλογη με τα data, οπως ολα δειχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πέρασα το πρωί την DP1 της Q, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα ακόμα, είδα 2-3 youtube videos με κάποια αρχικά σχόλια. Το μόνο που είδα, είναι πως δεν μπορείς να αλλάξεις από white σε dark mode. Ό,τι είχες σετάρει πριν την εγκατάσταση, με αυτό θα μείνεις μέχρι στην επόμενη DP. Οπότε, εγώ παντρεύομαι το dark, το οποίο είναι τέρμα μαύρο:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πέρασα το πρωί την DP1 της Q, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα ακόμα, είδα 2-3 youtube videos με κάποια αρχικά σχόλια. Το μόνο που είδα, είναι πως δεν μπορείς να αλλάξεις από white σε dark mode. Ό,τι είχες σετάρει πριν την εγκατάσταση, με αυτό θα μείνεις μέχρι στην επόμενη DP. Οπότε, εγώ παντρεύομαι το dark, το οποίο είναι τέρμα μαύρο:D ωραιο βιντεακι για την DP1 , μικρο αλλα περιεκτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πέρασα το πρωί την DP1 της Q, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα ακόμα, είδα 2-3 youtube videos με κάποια αρχικά σχόλια. Το μόνο που είδα, είναι πως δεν μπορείς να αλλάξεις από white σε dark mode. Ό,τι είχες σετάρει πριν την εγκατάσταση, με αυτό θα μείνεις μέχρι στην επόμενη DP. Οπότε, εγώ παντρεύομαι το dark, το οποίο είναι τέρμα μαύρο:D Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι τα περισσότερα έχουν να κάνουν με privacy και δικαιώματα εφαρμογών, location κτλ. Είδες τίποτα άλλο ενδιαφέρον; Με την τραγωδία του Android, το share μενού τι έκαναν τελικά; Πώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Κατι ασχετο, στις προηγουμενες εκδοσεις πηγαινες στις ρυθμισεις και στην αναλογη κατασταση και εβλεπες ποσες ωρες ειναι ανοιχτο το κινητο χωρις εστω ρεσταρτ. Απο την 9αρα, το αφαιρεσαν η δεν το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Κατι ασχετο, στις προηγουμενες εκδοσεις πηγαινες στις ρυθμισεις και στην αναλογη κατασταση και εβλεπες ποσες ωρες ειναι ανοιχτο το κινητο χωρις εστω ρεσταρτ. Απο την 9αρα, το αφαιρεσαν η δεν το βρισκω? Αν εννοείς το uptime, υπάρχει στο Settings -> About phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts