Nikos2k5 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παρελαβα σήμερα και θέλω να ξεκλειδώσω, μάλλον θα το κάνω critical και βλέπουμε..εδώ θα ειμαστε να τα λέμε, καλως σας βρήκα Sent from my LG-H815 using TapatalkΚάνε και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Γνωρίζουμε από ποιες παρτίδες και μετά έχουν διορθωθεί τα θέματα; Κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έχει βελτιώσεις και στο ram management.. https://gr.gizchina.com/2018/12/04/google-anavathmizei-ola-ta-pixel-me-13-leitoyrgika-patches/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Από σήμερα μου φαίνεται ακόμα πιο γρήγορο με τα patch Δεκεμβρίου. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;; ΣΥΝ ακόμα καλύτερη μπαταρία!Αυτή την εντύπωση μου έδωσε και εμένα. Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα αλλά γενικά δείχνει να δουλεύει πιο ξεκούραστα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Είμαι σε σκέψεις να το χτυπήσω με το νέο έτος. Μόνο που με κρατάει είναι το θέμα της προβληματικησ οθόνης σε διάφορες παρτιδεσ καθώς για σέρβις δεν υπάρχει εντός Ελλάδας. Υπάρχει κάποιο σκρουτζομαγαζο που να έχετε αγοράσει αρκετοί χωρίς θέματα. Φυσικά δεν είναι εγγύηση αυτό αλλά μία παραπάνω πιθανότητα για μη προβληματικη συσκευή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Είμαι σε σκέψεις να το χτυπήσω με το νέο έτος. Μόνο που με κρατάει είναι το θέμα της προβληματικησ οθόνης σε διάφορες παρτιδεσ καθώς για σέρβις δεν υπάρχει εντός Ελλάδας. Υπάρχει κάποιο σκρουτζομαγαζο που να έχετε αγοράσει αρκετοί χωρίς θέματα. Φυσικά δεν είναι εγγύηση αυτό αλλά μία παραπάνω πιθανότητα για μη προβληματικη συσκευή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Πιστευω η καλυτερη επιλογη αγορας ειναι απο το e-shop.gr με 2 χρονια εγγυηση. Βγαινει ναι μεν λιγο παραπανω σε τιμη απο σκρουτζ, αλλα, σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη (προσωπικη γνωμη). *Κι εγω απο το e-shop.gr σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του, παρα καποιο μαγαζι απο σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Και τα άλλα 2 χρόνια εγγύηση έχουν. Εκτός και εννοείς ότι το e-shp δίνει επιπλέον δική του 2 χρόνια εγγύηση. Βέβαια αυτό έχει DOA 7 ημερών αλλά δεν ξερω αν θα δεχτούν DOA για απλά πρόβλημα στην οθόνη. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Και τα άλλα 2 χρόνια εγγύηση έχουν. Εκτός και εννοείς ότι το e-shp δίνει επιπλέον δική του 2 χρόνια εγγύηση. Βέβαια αυτό έχει DOA 7 ημερών αλλά δεν ξερω αν θα δεχτούν DOA για απλά πρόβλημα στην οθόνη. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Θα το δεχτουν αν εχει προβλημα στην οθονη, διαφορετικα, συνηγορος του καταναλωτη και τελειωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Πιστευω η καλυτερη επιλογη αγορας ειναι απο το e-shop.gr με 2 χρονια εγγυηση. Βγαινει ναι μεν λιγο παραπανω σε τιμη απο σκρουτζ, αλλα, σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη (προσωπικη γνωμη). *Κι εγω απο το e-shop.gr σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του, παρα καποιο μαγαζι απο σκρουτζ. Δεν έχει να σου προσφέρει το e-shop.gr κάτι παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά που πουλάνε συσκευές χωρίς εγγύηση - service στη χώρα μας. Πόσο μάλλον όταν κοστολογεί το 128άρι 1000 ευρώ! :blink: Edited December 5, 2018 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλά δεν με ενδιαφέρει το 128αρι. Τι να το κάνω. Τώρα για το DOA, υπάρχει κάπου να αναφέρει τι καλύψεις περιλαμβάνει? Μόνο και μόνο για το DOA και αν όντως καλύπτει την οθόνη θα σκεφτόμουν το e-shop. Τα 2 χρόνια εγγύηση υπάρχουν έτσι και αλλιώς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλά δεν με ενδιαφέρει το 128αρι. Τι να το κάνω. Τώρα για το DOA, υπάρχει κάπου να αναφέρει τι καλύψεις περιλαμβάνει? Μόνο και μόνο για το DOA και αν όντως καλύπτει την οθόνη θα σκεφτόμουν το e-shop. Τα 2 χρόνια εγγύηση υπάρχουν έτσι και αλλιώς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Κανε ενα τηλ, ρωτησε τους και βαλε να ηχογραφει την κληση αφου τους ενημερωσεις, ετσι αμα σου πουν οτι καλυπτεται να εχεις αποδειξεις. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Όσο αφορά τις παρτίδες οι αρχικές είχαν θεματακια. Καλό είναι να είναι από Φεβρουάριο και μετά. Όσο αφορά το κινητό φίλε Κώστα είναι εξαιρετικό σε όλα του. Ειδικά με το τελευταίο update υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της ram. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Κανε ενα τηλ, ρωτησε τους και βαλε να ηχογραφει την κληση αφου τους ενημερωσεις, ετσι αμα σου πουν οτι καλυπτεται να εχεις αποδειξεις. :lol: Και αυτή ηχογράφηση θα του λύσει όλα τα προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Και αυτή ηχογράφηση θα του λύσει όλα τα προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις; Το να χρειαστώ service δεν με ενδιαφέρει. Θα το στείλω μόνος μου έξω. Το πρόβλημα είναι να μην έχει το θέμα με το που το ανοίξω και άρα να μπορώ να το περάσω σαν DOA και να μου δώσουν άλλο. Πάντως στο DOA του e-shop κάνει λόγο για ελαττωματικό προιόν οπότε αυτό καλύπτει μία ελαττωματική οθόνη. Βέβαια άλλο να στο έχουν πει κιόλας. Με δεδομένο ότι εγώ θα το πάρω και σε εταιρεία άρα γλιτώνω το ΦΠΑ, αν κρατήσει αυτή την τιμή με το νέο έτος αξίζουν νιώθω τα +60 που έχει περίπου για να έχω σίγουρα καλό κινητό από την αρχή. Όσο αφορά τις παρτίδες οι αρχικές είχαν θεματακια. Καλό είναι να είναι από Φεβρουάριο και μετά. Όσο αφορά το κινητό φίλε Κώστα είναι εξαιρετικό σε όλα του. Ειδικά με το τελευταίο update υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της ram. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Αντρέα δεν με ανησυχεί το κινητό. Είμαι έτσι και αλλιώς φαν του pure android οπότε αυτό δεν με ανησυχεί. Τώρα για παρτίδες που λες. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρεις πριν την αγορά? Edited December 5, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μόνο με τον imei που αναγράφεται στο κουτί. Μπορείς να το ζητήσεις και να το τσεκαρεις Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το update Δεκεμβρίου έρχεται σταδιακά στους χρήστες? Εγώ που είμαι απλά με unlock boot loader αν έρθει ota το περνάω κανονικά? επειδή διαβάζω ότι πολλοί χρήστες το φλασαρουν με υπολογιστή Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Οσοι το εχετε, γιατι δεν αναφερεται απο που το αγορασατε και δεν ειχε καποιο θεμα η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Το update Δεκεμβρίου έρχεται σταδιακά στους χρήστες? Εγώ που είμαι απλά με unlock boot loader αν έρθει ota το περνάω κανονικά? επειδή διαβάζω ότι πολλοί χρήστες το φλασαρουν με υπολογιστή Sent from my iPad using TapatalkΆλλοι λένε ότι πρέπει να είναι locked άλλοι ότι έχουν εγκαταστήσει επιτυχώς το update μέσω OTA με unlocked bootloader (φυσικά χωρίς root και χωρίς να έχεις κάνει modify κανένα από τα αρχεία συστήματος). Προσωπικά επειδή είμαι με unlocked, root και modified αρχεία συστήματος: κατεβάζω το ΟΤΑ αρχείο Φλασαρω το stock boot image μέσω TWRP Επαναφερω τα αρχεία συστήματος στην αρχική τους κατάσταση (βασικά έχω modules του magical) Και φλασαρω μέσω pc το OTA αρχείο (sideload) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Οπότε εγώ απλά μπορώ να περάσω το ota μέσω adb? Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί αρκετά. Ενώ έχω εμπειρία από φλασαρισματα εδώ και χρόνια, πρώτη μου φορά με pixel τα έχω μπερδέψει. Ποια modules έχεις?Άλλοι λένε ότι πρέπει να είναι locked άλλοι ότι έχουν εγκαταστήσει επιτυχώς το update μέσω OTA με unlocked bootloader (φυσικά χωρίς root και χωρίς να έχεις κάνει modify κανένα από τα αρχεία συστήματος). Προσωπικά επειδή είμαι με unlocked, root και modified αρχεία συστήματος: κατεβάζω το ΟΤΑ αρχείο Φλασαρω το stock boot image μέσω TWRP Επαναφερω τα αρχεία συστήματος στην αρχική τους κατάσταση (βασικά έχω modules του magical) Και φλασαρω μέσω pc το OTA αρχείο (sideload) Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Οπότε εγώ απλά μπορώ να περάσω το ota μέσω adb? Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί αρκετά. Ενώ έχω εμπειρία από φλασαρισματα εδώ και χρόνια, πρώτη μου φορά με pixel τα έχω μπερδέψει. Ποια modules έχεις? Sent from my Pixel 2 XLΓια εμένα το πιο εύκολο.ΟΤΑ μέσω pc με ADB sideload. Δες τα modules που έχω 1.Dolby,Viper και τα audio modules 2.Busybox και sqlite για να παίξει το BlackenedMod 3.Το module για να παίζει το Google call screening Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Σε ευχαριστώ, θα περιμένω κάποιες μέρες μήπως έρθει στην συσκευή αλλιώς μετά κατεβάζω και την περνάω με adb Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μόνο με τον imei που αναγράφεται στο κουτί. Μπορείς να το ζητήσεις και να το τσεκαρεις Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Να δώσουν ΙΜΕΙ έτσι? Χωρίς να το πάρεις? Τέσπα το DOA 7 ημερών είναι μία καλή εγγύηση, τουλάχιστον να βγει από το κουτί όπως πρέπει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εγώ φλασαρω ολη τη ρομ απο πάνω οπως είμαι μέσω adb και -w και δεν χάνω τίποτα. Απλά γυρνάει στοκ recovery και χωρις magisk. Ρίχνω twrp magisk και έτοιμος. 3 λεπτά δουλειά χωρίς να χάσεις δεδομένα και εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Καλά δεν με ενδιαφέρει το 128αρι. Τι να το κάνω. Τώρα για το DOA, υπάρχει κάπου να αναφέρει τι καλύψεις περιλαμβάνει? Μόνο και μόνο για το DOA και αν όντως καλύπτει την οθόνη θα σκεφτόμουν το e-shop. Τα 2 χρόνια εγγύηση υπάρχουν έτσι και αλλιώς. Sent from my SM-G955F using TapatalkΚαλησπέρα Κώστα αν σε ενδιαφέρει η συσκευή θα σου πρότεινα να το πάρεις από amazon.de ή amazon.es . Έχει πραγματικά δύο χρόνια εγγύηση από αμαζον θα εχεισ το κεφάλι σου ήσυχο . Αν θες λεπτομέρειες να μιλήσουμε και μέσω τηλεφώνου. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αν έχει κάποιος καμία Google fiber θήκη για πώληση ας μου στείλει pm. Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts