Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάμερα αναβαθμίστηκε στην καινούργια έκδοση 6.1.021 με το night vision. ;)

Την έχω περάσει καιρό από το apkmirror εγώ, αλλά έχετε υπόψη ότι η ειδική gcam που έχει βγει δείχνει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

• Administrators
Την έχω περάσει καιρό από το apkmirror εγώ

Όλοι αυτό είχαν κάνει αλλά από τη στιγμή που πλέον αναβαθμίζεται η μαμά εφαρμογή επίσημα δε βρίσκω λόγο για third party λύσεις.

αλλά έχετε υπόψη ότι η ειδική gcam που έχει βγει δείχνει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Ποια είναι η "ειδική"; Αυτή που έχεις περάσει από καιρό είναι η 6.1.013 ενώ η 6.1.021 βγήκε χθες και έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Modpic.gif

Εσείς είστε ευχαριστημένοι με το ραμ μάνατζμεντ της συσκευής;

Επίσης το κινητό πάει ακόμα σφαίρα σαν την αρχή;

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Εγώ δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από το ram management. Θα μπορούσε να κρατάει εφαρμογές στο background αλλά δεν το κάνει...

Ευελπιστώ τον επόμενο μήνα να το διορθώσει, μιας και από ότι διαβάζω κάτι τέτοιο θα κάνει και στο πιο καινούργιο Pixel 3.

Ίδωμεν...

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι αυτό είχαν κάνει αλλά από τη στιγμή που πλέον αναβαθμίζεται η μαμά εφαρμογή επίσημα δε βρίσκω λόγο για third party λύσεις.

Ποια είναι η "ειδική"; Αυτή που έχεις περάσει από καιρό είναι η 6.1.013 ενώ η 6.1.021 βγήκε χθες και έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Μάλλον δεν μιλάει για την επίσημη που εμφανίζεται στο Google Play αλλά στην ported από το P3

H ported 6.0.21, την οποία εγώ δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να πω, ονομαστικά υποτίθεται ότι έχει επιπλέον TopShot, Super Res Zoom, Photobooth, Tracking AF Photo, Tracking AF Night, Pixel 3 Portrait bokeh (για την πίσω μόνο), HEVC video, HDR Enhanced AWB of Pixel 3 κ.α.

https://drive.google.com/file/d/1DCK7L2mt6kavHIA3qD03ZT6mMe2WtXqW

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσείς είστε ευχαριστημένοι με το ραμ μάνατζμεντ της συσκευής;

Επίσης το κινητό πάει ακόμα σφαίρα σαν την αρχή;

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Εμένα συνεχίζει και πάει σφαίρα

Καλησπέρα. Όπως είπε και φίλος πιο πάνω με dark theme Και εγώ έχω αυξήσει κατά μία ώρα sot!!!plus προσαρμοστικη φωτεινότητα on!

Περιγραφή του πως λειτουργεί το Night Sight για όποιον ενδιαφέρεται: https://ai.googleblog.com/2018/11/night-sight-seeing-in-dark-on-pixel.html

Πάντως δουλεύει φανταστικά το Night sight και γενικότερα η συσκευή..

Όποιος θέλει κατεβάζει dark dialer απο εδώ

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/google-phone-26-0-222117411-publicbeta-release/google-phone-26-0-222117411-publicbeta-5-android-apk-download/download/

c45a9813fa0818ae219e352b84190e19.jpg

Edited by Da_rudakos

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Έχω Nexus 6P και ετοιμάζομαι να κάνω το μεγάλο βήμα για Pixel 2 XL.

Επειδή δεν έχω ιδέα από εγγυήσεις στην Ελλάδα και υποστήριξη κλπ, από που θα μου προτείνατε να το αγοράσω;

Στην Ελλάδα με το service της συσκευής τι παίζει; Αν πάθει κάτι ποια είναι η αντιπροσωπεία που το αναλαμβάνει;

Επίσης αν αγοραστεί από Google Play Store καλύπτεται με την εγγύηση της Google και σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν και αντικατάσταση συσκευης, υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;

Σας ευχαριστώ

Παιδιά από πού το αγοράζουμε; Δοκίμασα μια προ παραγγελία από ελληνικό σκρουτζομαγαζο, αλλά μετά από δύο βδομάδες μου είπαν άκυρο... Ξενερα. Βοήθεια

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίταξε σε αμαζόν Γερμανίας

Παιδιά από πού το αγοράζουμε; Δοκίμασα μια προ παραγγελία από ελληνικό σκρουτζομαγαζο, αλλά μετά από δύο βδομάδες μου είπαν άκυρο... Ξενερα. Βοήθεια

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

• Administrators
Καλησπέρα στο φόρουμ,

Έχω Nexus 6P και ετοιμάζομαι να κάνω το μεγάλο βήμα για Pixel 2 XL.

Επειδή δεν έχω ιδέα από εγγυήσεις στην Ελλάδα και υποστήριξη κλπ, από που θα μου προτείνατε να το αγοράσω;

Στην Ελλάδα με το service της συσκευής τι παίζει; Αν πάθει κάτι ποια είναι η αντιπροσωπεία που το αναλαμβάνει;

Επίσης αν αγοραστεί από Google Play Store καλύπτεται με την εγγύηση της Google και σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν και αντικατάσταση συσκευης, υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;

Σας ευχαριστώ

Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα από θέμα υποστήριξης - εγγύησης - service. Αν χρειαστεί κάτι το στέλνεις εκεί που το πήρες. Αν γίνει αγορά από Google, δεν υποστηρίζει τις συσκευές εκτός της χώρας από όπου πουλήθηκαν.

Modpic.gif

Κοίταξε σε αμαζόν Γερμανίας

Ευχαριστώ, μόλις έκανα παραγγελία, φαντάζομαι υπάρχει αξιοπιστία

Από Amazon ναι...

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να ψάξω το νήμα...Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο 2XL αγορασμένο από Αμερική...Τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση με εγγύηση; Καλύπτεται κανονικά από τα ευρωπαϊκά καταστήματα ή πρέπει να σταλεί Αμερική; Τπτ άλλο που θα πρέπει να προσέξω γιατί είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά αγορές από εξωτερικό; Με τις μπάντες θα έχω κάποιο θέμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να ψάξω το νήμα...Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο 2XL αγορασμένο από Αμερική...Τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση με εγγύηση; Καλύπτεται κανονικά από τα ευρωπαϊκά καταστήματα ή πρέπει να σταλεί Αμερική; Τπτ άλλο που θα πρέπει να προσέξω γιατί είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά αγορές από εξωτερικό; Με τις μπάντες θα έχω κάποιο θέμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Όχι δεν το καλύπτουν οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες

Με τις μπάντες δεν υπάρχει θέμα, απ' όσο ξέρω υπάρχει ένας μοναδικός τύπος συσκευής

Δες να μην είναι από Verizon γιατί θα είναι κλειδωμένος ο bootloader

Όχι δεν το καλύπτουν οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες

Με τις μπάντες δεν υπάρχει θέμα, απ' όσο ξέρω υπάρχει ένας μοναδικός τύπος συσκευής

Δες να μην είναι από Verizon γιατί θα είναι κλειδωμένος ο bootloader

Καλώς, ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα. Είναι κανείς σε beta;; Πως κυλάει;; να την περάσω;;;
Τι είδους beta?

• Administrators
android beta google

Το έχεις διαβάσει κάπου αυτό;

Beta βγαίνουν πριν την έκδοση μεγάλης αναβάθμισης, στη περίπτωση μας όταν βγει το Android Q που σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Modpic.gif

• The title was changed to Google Pixel 2 XL