akonakis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Χωρίς να έχω κάποια τέτοια συσκευή, BT δεν είναι; Δεν τσεκάρεις λίγο τις ρυθμίσεις του στο Bluetooth;Ναι το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν βρήκα κάτι εκεί. Και το ρολόι φαίνεται ολη την ώρα συνδεδεμένο... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου πείτε αν το παρακάτω συμβαίνει και σε εσάς καθώς και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω. Στο Viber αν έχω μια συνομιλία με κάποιον και κλείσω την οθόνη και η επαφή αυτή μου στείλει επιπλέον μήνυμα στα επόμενα δευτερόλεπτα δεν με ειδοποιεί καθόλου. Την ειδοποίηση αυτή την κατατάσσει στις έξυπνες ειδοποιήσεις της εφαρμογής Viber το Android, για τις οποίες έχει default: κανέναν ήχο κλήσης ή εμφάνιση στην οθόνη. Βάζοντας εκεί να παράγει ήχο έχει σαν επιλογή μόνο κάποιο ηχο του συστήματος και οχι τον default ηχο κλήσης του Viber. Αυτό που θέλω εγώ είναι να με ειδοποιεί για όλα τα μηνύμα με τον default ήχο κλήσης, γίνεται? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπανέρχομαι λίγο και σε αυτό το θέμα, καθώς δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με το τι ακριβώς συμβαίνει. Παραθέτω κάποια screenshots να μου πείτε αν και σε σας είναι τα ίδια. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Για το Bluetooth πήγαινε στις ρυθμίσεις - Bluetooth βρες την αντίστοιχη συσκευή, μπες στις ρυθμίσεις της και δες τι επιτρέπεις. Στο λέω γιατί εκεί έχει Τηλεφωνικές κλήσεις, Media κτλ. Μήπως και κάποιο δεν είναι ενεργοποιημένο. Εγώ π.χ. χρειάστηκε σε ένα ΒΤ σύστημα αυτοκινήτου να το ψάξω λίγο. Στο Viber βλέπω τα ίδια στην πρώτη εικόνα, απλά εμένα είναι το αρχείο είναι διαφορετικό. Μήπως έχεις αλλάξει αρχείο ήχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Για το Bluetooth πήγαινε στις ρυθμίσεις - Bluetooth βρες την αντίστοιχη συσκευή, μπες στις ρυθμίσεις της και δες τι επιτρέπεις. Στο λέω γιατί εκεί έχει Τηλεφωνικές κλήσεις, Media κτλ. Μήπως και κάποιο δεν είναι ενεργοποιημένο. Εγώ π.χ. χρειάστηκε σε ένα ΒΤ σύστημα αυτοκινήτου να το ψάξω λίγο. Στο Viber βλέπω τα ίδια στην πρώτη εικόνα, απλά εμένα είναι το αρχείο είναι διαφορετικό. Μήπως έχεις αλλάξει αρχείο ήχου;Όχι δεν έχω πειράξει κάτι. Από την αρχή όμως δεν μου ακουγόταν σωστά το Viber και δε μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant2004 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παιδιά καλημέρα Επιτέλους μου ήρθε το pixel 2xl !! Έχω περίπου κανένα τρίωρο που ασχολούμαι με το κινητό, και είναι η πρώτη μου φορά με αντροιντ. Μου φαίνονται όλα τόσο δύσκολα. Να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί λιγάκι. Δεν ξέρω την τύφλα μου. Το πιο απλό ας πούμε ... Πώς διορθώνω στο πληκτρολόγιο μια λέξη τώρα που γράφω. Στο iPhone πίεζα στο πληκτρολόγιο και πήγαινα τον κέρσορα όπου ήθελα..... Αυτό το swipe πώς το βγάζω γιατί με μπερδεύει; Σκεφτείτε για όλα έχω απορίες. Ελπίζω να μπω πιο γρήγορα στο νόημα και να το απολαύσω το κινητό. Σας είπα τον πόνο μου και ησύχασα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Λοιπόν για το θέμα με το ρολόι ξαναεγκατεστησα την εφαρμογή connect και ως δια μαγείας λειτουργεί σωστά κατα τη διάρκεια που δέχομαι κλήση τώρα... Άβυσσος η ψυχή των εφαρμογών... Τι να πω? Το Viber εξακολουθεί να κάνει τα ίδια.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα Επιτέλους μου ήρθε το pixel 2xl !! Έχω περίπου κανένα τρίωρο που ασχολούμαι με το κινητό, και είναι η πρώτη μου φορά με αντροιντ. Μου φαίνονται όλα τόσο δύσκολα. Να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί λιγάκι. Δεν ξέρω την τύφλα μου. Το πιο απλό ας πούμε ... Πώς διορθώνω στο πληκτρολόγιο μια λέξη τώρα που γράφω. Στο iPhone πίεζα στο πληκτρολόγιο και πήγαινα τον κέρσορα όπου ήθελα..... Αυτό το swipe πώς το βγάζω γιατί με μπερδεύει; Σκεφτείτε για όλα έχω απορίες. Ελπίζω να μπω πιο γρήγορα στο νόημα και να το απολαύσω το κινητό. Σας είπα τον πόνο μου και ησύχασα. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΥπομονή θα την βρεις την άκρη. Λίγο διαφορετική είναι η φιλοσοφία του αλλά θα την καταλάβεις, σίγουρα πιο μη δεσμευτική σε σχέση με iPhone. Απλά εκεί it just works και δεν σε αφήνει και η Apple να κάνεις και πολλά πράγματα, ενώ στο Android σχεδόν πάντα θα χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω για να δουλέψει σωστά... Θα τα δεις και μόνος σου... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παιδιά καλημέρα Επιτέλους μου ήρθε το pixel 2xl !! Έχω περίπου κανένα τρίωρο που ασχολούμαι με το κινητό, και είναι η πρώτη μου φορά με αντροιντ. Μου φαίνονται όλα τόσο δύσκολα. Να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί λιγάκι. Δεν ξέρω την τύφλα μου. Το πιο απλό ας πούμε ... Πώς διορθώνω στο πληκτρολόγιο μια λέξη τώρα που γράφω. Στο iPhone πίεζα στο πληκτρολόγιο και πήγαινα τον κέρσορα όπου ήθελα..... Αυτό το swipe πώς το βγάζω γιατί με μπερδεύει; Σκεφτείτε για όλα έχω απορίες. Ελπίζω να μπω πιο γρήγορα στο νόημα και να το απολαύσω το κινητό. Σας είπα τον πόνο μου και ησύχασα. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΦίλε μου από πού το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant2004 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Στα 750€ το 128 από το eBay Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Όχι δεν έχω πειράξει κάτι. Από την αρχή όμως δεν μου ακουγόταν σωστά το Viber και δε μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει το smart notifications αν κάνεις swype left μέσα στο διάλογο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει το smart notifications αν κάνεις swype left μέσα στο διάλογο. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΌχι δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή αυτή. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως... Ρε παιδιά στα δικά σας τα τηλέφωνα πως είναι η ποιότητα κλήσης? Σε μένα είναι λίαν επιοικώς απαράδεκτη. Παραμορφώνει το ακουστικό πάνω από τη μέση της έντασης. Αδικαιολόγητο... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Όχι δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή αυτή. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως... Ρε παιδιά στα δικά σας τα τηλέφωνα πως είναι η ποιότητα κλήσης? Σε μένα είναι λίαν επιοικώς απαράδεκτη. Παραμορφώνει το ακουστικό πάνω από τη μέση της έντασης. Αδικαιολόγητο... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kι εμενα παραμορφωνει απο τη μεση και πανω φιλε μου... Και ειναι κατι που με χαλαει παρα πολυ! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant2004 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα Παιδιά έχετε βάλει antivirus; Θα χρειαστεί να βάλω; Και αν ναι ποιο προτείνετε; Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα Παιδιά έχετε βάλει antivirus; Θα χρειαστεί να βάλω; Και αν ναι ποιο προτείνετε; Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι φίλε μου δεν έχω βάλει και ούτε πρόκειται. Δε θεωρώ ότι κάνουν ιδιαίτερη δουλειά και συνάμα αυξάνουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Antivirus και τύπου clean Master εφαρμογές, μακριά... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα Παιδιά έχετε βάλει antivirus; Θα χρειαστεί να βάλω; Και αν ναι ποιο προτείνετε; Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια να κολλήσετε ιό χρειάζεται να επιτρέψεις την εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant2004 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που εγκαθίστανται. Τι επισκέπτομαι σε chrome και τι κατεβάζω. Άρα ήδη νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλημέρα Τον τελευταίο καιρό το gps χάνει το σήμα του συχνά, και όχι σε σημεία με ψηλά κτήρια που πες ότι θα δικαιολογούνταν. Το Google maps μου δείχνει "searching for gps" Ανοίγω εκείνη τη στιγμή το gps test app και όντως βλέπω ότι λέει no fix, παρότι υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι δορυφόροι Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Να κάνω μια ερώτηση? Το βρήσκω στο ebay σε δημοπρασίες που ξεκινούν απο 300 ευρώ. Να ασχοληθώ ή όχι? Γενικά στο ebay είναι οι χαμηλότερες τιμές που μπορώ να το βρώ. Πείτε καμιά γνώμη γιατί αγορά απο ebay τόσο ακριβή δεν έχω ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Να κάνω μια ερώτηση? Το βρήσκω στο ebay σε δημοπρασίες που ξεκινούν απο 300 ευρώ. Να ασχοληθώ ή όχι? Γενικά στο ebay είναι οι χαμηλότερες τιμές που μπορώ να το βρώ. Πείτε καμιά γνώμη γιατί αγορά απο ebay τόσο ακριβή δεν έχω ξανακάνει.Πρόσεχε από ποια χώρα είναι γτ εκτός Ευρώπης έχει τελωνείο..να είναι αξιόπιστος πωλητής μην σου πουλήσει χαλασμένο ή κλεμμένο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Αξιόπιστο πωλητή εννοείς top seller? Η απλά να έχει 100% feedback? Γενικά θέλω να μη ξεπεράσω τα 700€. Φυσικά όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα. Ίσως να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Αξιόπιστο πωλητή εννοείς top seller? Η απλά να έχει 100% feedback? Γενικά θέλω να μη ξεπεράσω τα 700€. Φυσικά όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα. Ίσως να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του.Εννοώ κάποιον που έχει αρκετές πωλήσεις και μεγάλο feedback δεν είναι ανάγκη να είναι 100. Σήμερα προς μεγάλη έκπληξη και ύστερα από αρκετές επισημάνσεις στο support store και feedback του κινητού έφτιαξε η συνδεσιμότητα του κινητού με το WiFi. Υπήρχε ασυμβατότητα του κινητού με τα μόντεμ τα καινούργια του ΟΤΕ τα speedport. Με αναβάθμιση που έγινε από play store στα Google services έφτιαξαν όλα. Άμεση σύνδεση στο WiFi και γρήγορο download. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει, και που, το feature να δονείται το κινητό όταν απαντάται η κλήση? Στον dialer που κοίταξα λίγο δεν βρήκα κάτι σχετικό. Προφανώς και δεν θέλω να βάλω άλλο dialer... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει, και που, το feature να δονείται το κινητό όταν απαντάται η κλήση? Στον dialer που κοίταξα λίγο δεν βρήκα κάτι σχετικό. Προφανώς και δεν θέλω να βάλω άλλο dialer... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στον stock dialer απ όσο γνωρίζω από το Nokia 8 της γυναίκας, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει, και που, το feature να δονείται το κινητό όταν απαντάται η κλήση? Στον dialer που κοίταξα λίγο δεν βρήκα κάτι σχετικό. Προφανώς και δεν θέλω να βάλω άλλο dialer... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ξέρω αν υπάρχει στο stock 8.1, υπάρχει πάντως στο RR: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Δεν ξέρω αν υπάρχει στο stock 8.1, υπάρχει πάντως στο RR: Για βοήθα λίγο και εξήγησε τι είναι το RR. Αν είναι rom το ξεχνάω... Αν είναι άλλη έκδοση του dialer κάτι μπορεί να γίνει Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Για βοήθα λίγο και εξήγησε τι είναι το RR. Αν είναι rom το ξεχνάω... Αν είναι άλλη έκδοση του dialer κάτι μπορεί να γίνει Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι άλλη έκδοση του Dialer, είναι δυνατότητα ανεξάρτητα του πιου Dialer χρησιμοποιείς. Το RR είναι το Resurrection Remix, είναι μια Rom ανοικτού κώδικα που έχει ως βάση το κανονικό stock Android (AOSP) αλλά έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης http://www.resurrectionremix.com/ Αρχικά σαν εμφάνιση και λειτουργία δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με το AOSP, απλά προσθέτει ένα επιπλέον μενού ρυθμίσεων στα Settings που σου δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των στοιχείων του interface όπως bars, panels, notifications, recents, lock screen, buttons, navigation, gestures κλπ, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το Xposed ή άλλα mods. Επίσης, σχεδόν αμέσως μετά τη διαθεσιμότητα της μηνιαίας ενημέρωση ασφαλείας από την Google, βγαίνει ενημερωμένη έκδοση του RR που περιλαμβάνει την ενημέρωση. Το Android έχει μεν ωριμάσει και έχει αρκετή δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά όταν ζητάς κάτι παραπάνω σαν αυτό που αναφέρεις, το RR έχει όλες τις ρυθμίσεις. Το κατεβάζεις από εδώ: https://forum.xda-developers.com/pixel-2-xl/development/rom-resurrection-remix-v6-0-t3762506 Αν το βάλεις, δεν νομίζω ότι ξαναγυρνάς στο αρχικό stock :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Δεν είναι άλλη έκδοση του Dialer, είναι δυνατότητα ανεξάρτητα του πιου Dialer χρησιμοποιείς. Το RR είναι το Resurrection Remix, είναι μια Rom ανοικτού κώδικα που έχει ως βάση το κανονικό stock Android (AOSP) αλλά έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης http://www.resurrectionremix.com/ Αρχικά σαν εμφάνιση και λειτουργία δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με το AOSP, απλά προσθέτει ένα επιπλέον μενού ρυθμίσεων στα Settings που σου δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των στοιχείων του interface όπως bars, panels, notifications, recents, lock screen, buttons, navigation, gestures κλπ, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το Xposed ή άλλα mods. Επίσης, σχεδόν αμέσως μετά τη διαθεσιμότητα της μηνιαίας ενημέρωση ασφαλείας από την Google, βγαίνει ενημερωμένη έκδοση του RR που περιλαμβάνει την ενημέρωση. Το Android έχει μεν ωριμάσει και έχει αρκετή δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά όταν ζητάς κάτι παραπάνω σαν αυτό που αναφέρεις, το RR έχει όλες τις ρυθμίσεις. Το κατεβάζεις από εδώ: https://forum.xda-developers.com/pixel-2-xl/development/rom-resurrection-remix-v6-0-t3762506 Αν το βάλεις, δεν νομίζω ότι ξαναγυρνάς στο αρχικό stock :)Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπλέξω με custom roms, root, unlock bootloader καιωτα σχετικά... Το έκανα με το one plus 3 που είχα και κάθε 2 εβδομάδες το έκανα setup από την αρχή, για αλλο λόγο κάθε φορά βέβαια. Προτιμώ stock να δουλεύει και το cosmote tv, και οι εφαρμογές των τραπεζών, αν τυχόν έχουν κάποιο θέμα αυτές. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως, την θυμήθηκα τη rom αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts