Jump to content

5.2 in με 800ρα μπάντα και αξιοπρεπή-καλή φωτό, έως $200.

Baniko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Έως $200.

2) 5.2 in. Με μέγεθος συσκευής στα 145mm (+ - ) μήκος. Αν πλησιάζει τα 5.5ρια, δεν μου κάνει.

3) Δεν με χαλάει η Κίνα. Να είναι από αξιόπιστο κατάστημα.

4) Οπωσδήποτε 800ρα μπάντα.

5) Dual sim.

6) Τα φλασαρίσματα και τα ελληνικά ή μη, δεν θα με σταματήσουν.

7) Μου αρκεί και LCD και mono, αλλά η εικόνα και ο ήχος να είναι σε καλό επίπεδο. Οθόνη αρκετά φωτεινή, ήχος όχι σαν τρατζιστοράκι.

8) Αυτονομία & Κάμερα -- Ταχύτητα. Μπαταρία θεωρώ 3500 και πάνω. Κάμερα να είναι καλύτερη από του redmi note 4X και τουλάχιστον σαν του leTV X600.

9) Τώρα έχω Xiaomi redmi note 4X gloβal edition 3/32 gb.

Edited by Baniko

Ευχαριστώ και τους δύο.

Για το Nokia 5, το μόνο που δεν μ αρέσει, είναι το μέγεθος. Είναι σχεδόν 150mm και το 5.5ρι που έχω τώρα είναι στα 151mm.

Για το P9 lite, διαβάζω για μέτρια κάμερα, φαντάζομαι ότι θα είναι παρόμοια με του redmi note 4x global που έχω.

Βασικά, αφού προέρχεσαι από note 4x, το Nokia 5 δεν είναι καν αναβάθμιση.

Νομίζω ότι δεν ψάχνει για αναβαθμιση αλλά απλά μικρότερη συσκευή. Διαφορετικά στα 200 ευρώ ότι και να πάρει κατώτερο θα ναι.

Ευχαριστώ και τους δύο.

Για το Nokia 5, το μόνο που δεν μ αρέσει, είναι το μέγεθος. Είναι σχεδόν 150mm και το 5.5ρι που έχω τώρα είναι στα 151mm.

Για το P9 lite, διαβάζω για μέτρια κάμερα, φαντάζομαι ότι θα είναι παρόμοια με του redmi note 4x global που έχω.

Εξαρτάται από το πώς κρίνουν την κάμερα. Από των redmi είναι καλύτερη όμως.

Νομίζω ότι δεν ψάχνει για αναβαθμιση αλλά απλά μικρότερη συσκευή. Διαφορετικά στα 200 ευρώ ότι και να πάρει κατώτερο θα ναι.

Λοιπόν, το redmi note 4X global 3/32 μου βγήκε στα 135 όταν το πήρα. Θα ήθελα κάτι λίγο μικρότερο σε μέγεθος (αλλά όχι 5ρι) και με καλύτερη κάμερα από του note 4X. Χωρίς να χάσω σε αυτονομία και την 800ρα. Κι όλα αυτά κάτω από 200! κι ας είναι κι από Κίνα.

Πάρε το nova. Στο γερμανό το χουν προσφορά 199 ευρώ και έχει σαφέστατα καλύτερη κάμερα με ίδιο επεξεργαστή.

Ακυρο, δεν πρέπει να είναι dual.

Επιπλέον ότι και να πάρεις σίγουρα θα χάσεις αυτονομία

Edited by Antretng

Πάρε το nova. Στο γερμανό το χουν προσφορά 199 ευρώ και έχει σαφέστατα καλύτερη κάμερα με ίδιο επεξεργαστή.

Ακυρο, δεν πρέπει να είναι dual.

Επιπλέον ότι και να πάρεις σίγουρα θα χάσεις αυτονομία

Ειναι το nova smart καμια σχεση με το κανονικο;)

Ειναι το nova smart καμια σχεση με το κανονικο;)

Όχι έχει βάλει το κανονικό nova σε προσφορά

Τσέκαρε https://www.germanos.gr/product/huawei-nova/20344439/

Όχι έχει βάλει το κανονικό nova σε προσφορά

Τσέκαρε https://www.germanos.gr/product/huawei-nova/20344439/

Aνδρεα ειναι καλυτερο απο το δικο μου;Να το χτυπησω;:p:p

Aνδρεα ειναι καλυτερο απο το δικο μου;Να το χτυπησω;:p:p

Κατώτερος επεξεργαστής, κατώτερη κάμερα, κατώτερη οθόνη αλλά πολύ καλύτερη αυτονομία. ;)

(μιλάω πάντα σε σύγκριση με το xperia x εκτός εαν το άλλαξες)

Κατώτερος επεξεργαστής, κατώτερη κάμερα, κατώτερη οθόνη αλλά πολύ καλύτερη αυτονομία. ;)

(μιλάω πάντα σε σύγκριση με το xperia x εκτός εαν το άλλαξες)

Oχι αυτο εχω ακομα

Κάτσε εκεί που είσαι τότε. ;) Εκτός και αν έχεις ακόμα τόσο μεγάλο θέμα με μπαταρία. Edited by Antretng

Κάτσε εκεί που είσαι τότε. ;) Εκτός και αν έχεις ακόμα τόσο μεγάλο θέμα με μπαταρία.

Oχι ενταξει το εχω κοντρολαρει αρκετα και μου αρεσει παρα πολυ το κινητο απλως ελεγα μηπως εχει την ιδια καμερα με το sony και σε συνδιασμο με την καλυτερη μπαταρια μηπως εκανα την αλλαγη.Η οθονη νομιζα οτι ειναι καλη του nova φυσικα του xperia ειναι φανταστικη:)

Oχι ενταξει το εχω κοντρολαρει αρκετα και μου αρεσει παρα πολυ το κινητο απλως ελεγα μηπως εχει την ιδια καμερα με το sony και σε συνδιασμο με την καλυτερη μπαταρια μηπως εκανα την αλλαγη.Η οθονη νομιζα οτι ειναι καλη του nova φυσικα του xperia ειναι φανταστικη:)

Όχι, μόνο χειρότερη μπορεί να είναι η κάμερα του nova. Τελικά σε μπαταρία πόσο σου βγάζει το xperia x? Γιατί με είχες κουφάνει με το νουμερο που μου χες πει.

Γενικά το xperia x ειναι ενα κλικ κάτω από high end συσκευη ;)

Όχι, μόνο χειρότερη μπορεί να είναι η κάμερα του nova. Τελικά σε μπαταρία πόσο σου βγάζει το xperia x? Γιατί με είχες κουφάνει με το νουμερο που μου χες πει.

Γενικά το xperia x ειναι ενα κλικ κάτω από high end συσκευη ;)

3,5 ωρες μια χαρα ειναι ,τι να κανω πρεπει να θυσιασεις κατι για να εχεις κατι καλο:(

3,5 ωρες μια χαρα ειναι ,τι να κανω πρεπει να θυσιασεις κατι για να εχεις κατι καλο:(

Καλά εδώ το rn4x σου βγαζε 6,5. Τους πίνεις το αίμα :lol:

Τέσπα, ωραίο κινητό είναι και ποιοτικό. Κάτσε κανα μηνα ακόμα :lol:

Καλά εδώ το rn4x σου βγαζε 6,5. Τους πίνεις το αίμα :lol:

Τέσπα, ωραίο κινητό είναι και ποιοτικό. Κάτσε κανα μηνα ακόμα :lol:

χαχαχαχαχ οχι ρε θελω να κατσω παραπανω:lol::lol:

Meizu M5 global edition

https://m.banggood.com/Meizu-M5-5_2-Inch-2_5D-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6750-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1102251.html?rmmds=home-middle-browsinghistory

Τα χαλάει λίγο στις μνήμες κι είναι ερωτηματικό η κάμερα.

Edited by Baniko

Εξαρτάται από το πώς κρίνουν την κάμερα. Από των redmi είναι καλύτερη όμως.

Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να συγκρίνω (στα γρήγορα) τις φωτογραφικές του P9 lite και του redmi 4X. Υπερτερεί το P9 lite, ξεκάθαρα. Να υπόθεσω ότι redmi 4X και redmi note 4X έχουν παρόμοια κάμερα, οπότε το P9 lite υπερτερεί και του redmi note 4X που έχω τώρα. Σωστά;