dpolal Δημοσιεύτηκε October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2017 Τα τελευταία 2 χρόνια είχα βολευτεί με το LUMIA 640XL το οποίο έπαιζε μια χαρά για τις ανάγκες μου. Δυστυχώς από εχθές είμαι χωρίς κινητό διότι μάλλον μου το βούτηξαν. :( Ψάχνωμαι άμεσα για νέο και πρέπει να καταλήξω κάπου. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Το ΜΕΓΙΣΤΟ μέχρι 180ευρώ με μία υπέρβαση ως τα 200. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Είχα συνηθίσει τις 5+" του 640XL αλλά και μέχρι τα 5.0" δεν έχω θέμα καθώς το συνολικό μέγεθος ήταν αυτό που με δυσκόλευε τελικά. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Προτιμώ Ελλάδα καθώς το χρειάζομαι άμεσα. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Ραδιόφωνο, τα άλλα δεν καίγομαι. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Με τα αγγλικά είμαι μια χαρά, αρκεί να μπορώ να γράψω ελληνικά. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλά θα ήταν αν και εφόσον «χωράνε» στο μπάτζετ. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα. (gaming μόνο πασιέντζα και τα συναφή) - Αναγκαστικά σε Android πλέον. - Κοιτάω για κάτι μέ 3Gb+ RAM για να μην έχω κολλήματα. - Αν μπορεί να έχει 32Gb αποθηκευτικό χώρο. (και τα 16 καλά είναι αλλά προτιμώ να αποφύγω την αγορά κάρτας τώρα) Μέχρι τώρα έχω δεί και μου έχουν προτείνει Xiaomi, Ηuawei, Nokia, Motorolla, Meizu, Asus. Δεν κολλάω στην μάρκα, απλά θέλω να περιορίσω τις επιλογές μου. Τί μου προτείνεται ;;; Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 huawei honor 6x και huawei p9 lite αυτην την στιγμη πωλouνται και τα 2 σε γνωστες αλυσιδες καταστηματων στο οριο των χρηματων που διαθετεις δηλαδη 200 ευρω , απλως το p9 lite εχει μονο 16 γιγα εσωτερικη μνημη.και απο xiaomi μπορεις να δεις το redmi 4x στην τιμη των 179 ευρω απο επισημο μεταπωλητη.τωρα απο τα χαρακτηριστικα των 3 μοντελων καποιο υστερει σε επεξεργαστη , αλλο εχει μικροτερη μπαταρια , αλλο καλυτερη καμερα.εγω προσωπικα θα επελεγα το honor 6x , αλλα καλο ειναι να πας να τα επεξεργαστεις απο κοντα βαζοντας και το αισθητικο κριτηριο στην μεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Συμφωνώ για το honor 6x εφόσον βάζεις και τη κάμερα στην εξίσωση Διαφορετικά μπορείς να δεις την ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, ram και ανώτερο soc του redmi note 4 global version (4/64). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Honor 6x θα πρότεινα και εγώ αλλά καλύτερα να πας σε κατάστημα, να τα δοκιμάσεις προσωπικά και όποιο σου δίνει καλύτερη αίσθηση εκείνο να πάρεις. Πολλές φορές η οθόνη, η κάμερα κτλ είναι υποκειμενικά στοιχεία. Π.χ. εμένα μου αρέσουν τα χρώματα του honor, σε εσένα ίσως όχι. Είναι υποκειμενικό θέμα καταλαβαίνεις. Όπως και να έχει καλή αγορά εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. October 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις so far. Από ότι βλέπω τελκά είμαι μεταξύ των κάτωθι: 1- Xiaomi Redmi 4X (όχι το note) 2- Honor 6x 3- Huawei P9 Lite 2017 (διαφορετικό από το P9 Lite από ότι κατάλαβα, κυκλοφορεί με 3 διαφορετικά ονόματα) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Δες και το Nokia 5 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Όχι το μικρό redmi 4x αλλά το note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. October 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Όχι το μικρό redmi 4x αλλά το note. Το έχω δεί αλλά εμφανίζεται με τόσες πολλές ελαφρώς διαφορετικές περιγραφές στα σκρουτζομάγαζα που δεν ξέρω ποιό είναι τί. Ποιό δηλαδή είναι παραεισαγωγή, ποιό είναι global edition, ποιό υποστηρίζει 4G, τί εγγύηση παρέχεται κλπ. Το μικρό 4Χ είναι ποιό «σίγουρο» αφού το βρίσκω σε γνωστές αλυσίδες και δεν με χαλάει και από άποψη specs. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και το Nokia 5 To έχω δεί αλλά το απέκλεισα λόγο 2Gb RAM. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Το Redmi note 4x είναι ανώτερο σε επεξεργαστή από το (μικρό) Redmi 4x. Αξίζει η διαφορά στα λεφτά. Ρώτα το κατάστημα που θα το πάρεις αν είναι η global έκδοση. Αν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα θα είναι σίγουρα η global έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Προτείνω να πας στο νοτε ;) Δε θα το μετανιωσεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Το έχω δεί αλλά εμφανίζεται με τόσες πολλές ελαφρώς διαφορετικές περιγραφές στα σκρουτζομάγαζα που δεν ξέρω ποιό είναι τί. Ποιό δηλαδή είναι παραεισαγωγή, ποιό είναι global edition, ποιό υποστηρίζει 4G, τί εγγύηση παρέχεται κλπ. Το μικρό 4Χ είναι ποιό «σίγουρο» αφού το βρίσκω σε γνωστές αλυσίδες και δεν με χαλάει και από άποψη specs. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To έχω δεί αλλά το απέκλεισα λόγο 2Gb RAM. Αφού σου είπα ποιο να πάρεις. Redmi Note 4 Global Version το 64αρη κατά προτίμηση. Απλά από σκρούτζ έχεις εγγύηση μόνο καταστήματος ενώ από μεγάλη αλυσίδα από infoquest (αυτοί το βαπτίζουν Redmi Note 4X) Από την άλλη αν σε νοιάζει η κάμερα, καλύτερα το honor 6x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. October 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Τελικά πέτυχα αγγελία σε διπλανό site ένα P10 Lite σφραγισμένο με εγγυήσεις κλπ, που μου το αφήνει στα 200ευρώ το παλικάρι που το έχει οπότε και θα πάρω αυτό. :) Καλή μέρα. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts