Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην οθονη κλειδωματος που εχει τις κυλιομενες φωτο εβαλα μια δικη μου φωτο κατα λαθος. πως αλλαζει να ξαναμπουν οι κυλιομενες εικονες? εχω nova launcher.

στην οθονη κλειδωματος που εχει τις κυλιομενες φωτο εβαλα μια δικη μου φωτο κατα λαθος. πως αλλαζει να ξαναμπουν οι κυλιομενες εικονες? εχω nova launcher.

Πάτα στην αναζήτηση ξεκλείδωμα περιοδικού και κανε οτι επιλογές θέλεις.

Λάζαρος..

Πάτα στην αναζήτηση ξεκλείδωμα περιοδικού και κανε οτι επιλογές θέλεις.

σε ευχαριστω πολυ.

Ερώτηση προς όσους παρέλαβαν τη προσφορά Mate 10 Pro + P9 lite

Αφού γύρισα σπίτι παρατήρησα ότι ενώ το πρώτο ήταν τυλιγμένο σε διάφανη ζελατίνα, το κουτί του P9 lite είχε μόνο δύο αυτοκόλλητα/σφραγίδες σε κάθε πλευρά αν το κρατούν κλειστό, που έλεγαν

"I'm secure. Check contents if seal is broken or VOID is displayed"

Έτσι έρχεται το Ρ9 lite ή υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν πρότερα ανοιγμένο;

Η σφραγίδα δεν είναι παραβιασμένη, αλλά όπως είπα δεν υπάρχει ζελατίνα.

Εκείνη τη στιγμή δεν το πρόσεξα για να τους το επισημάνω, είχε κολλήσει πρότερα και το σύστημα λίγο και μέχρι να μου κόψουν την απόδειξη και να μου φέρουν τα κινητά είχε περάσει κανά 15λεπτο και έφυγα βιαστικά.

Edited by vgiozo

Κι ένα άλλο ακόμη! Εκεί στην επιλογή μπαταρία, εκεί που λέει εκκίνηση είναι απ ότι διαβάζω οι εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο. Το έχετε στο αυτόματο εσείς ή έχετε διαλέξει κάποιες;

αυτή είναι και η δική μου απορία...

Αφού γύρισα σπίτι παρατήρησα ότι ενώ το πρώτο ήταν τυλιγμένο σε διάφανη ζελατίνα, το κουτί του P9 lite είχε μόνο δύο αυτοκόλλητα/σφραγίδες σε κάθε πλευρά αν το κρατούν κλειστό, που έλεγαν

Εκείνη τη στιγμή δεν το πρόσεξα για να τους το επισημάνω, είχε κολλήσει πρότερα και το σύστημα λίγο και μέχρι να μου κόψουν την απόδειξη και να μου φέρουν τα κινητά είχε περάσει κανά 15λεπτο και έφυγα βιαστικά.

Καλοριζικο, ετσι είναι κανενα πρόβλημα ;)

Μόνο το mate10pro έχει απέξω ζελατίνα στο κουτί....

Το p9 απλά σφραγισμένο, χωρίς ζελατίνα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, νά'στε καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από θηκούλα-βιβλίο έχετε να προτείνετε κάποια;

Η δική του φαίνεται πολύ ωραία και βγαίνει και φτηνή συγκριτικά, αλλά δεν μου αρέσει το μεγάλο άνοιγμα/κόψιμο στο πίσω μέρος για τις κάμερες, θα προτιμούσα χωριστά ανοίγματα για φακούς, δαχτυλικό κτλ

c10402352-3.jpg

Ρε παιδια, ενταξει για το δωρο να γκρινιαξετε στην Huawei. Για προσφορα ενος καταστηματος να γκρινιαξετε στην εταιρεια για ποιο λογο; Οτι προσφορα θελει κανει καθε καταστημα για οποιο λογο θελει, δεν ηταν γενικευμενη προσφορα της Huawei Hellas

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ρε παιδια, ενταξει για το δωρο να γκρινιαξετε στην Huawei. Για προσφορα ενος καταστηματος να γκρινιαξετε στην εταιρεια για ποιο λογο; Οτι προσφορα θελει κανει καθε καταστημα για οποιο λογο θελει, δεν ηταν γενικευμενη προσφορα της Huawei Hellas

Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει όσο θέλει!!! Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος που το αγόρασε 150 ευρώ ακριβότερο θα νιώθει θιγμένος, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει ή να απαιτήσει κάτι. Στο σούπερ μάρκετ αγοράζεις κάτι και την άλλη μέρα το βλέπεις 1+1 δώρο...την μια μέρα αγοράζεις τηλεόραση από ένα κατάστημ και την άλλη την βλέπεις σε φυλλάδιο 150 ευρώ φτηνότερα και με 20% επίστροφή eurobank.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλά δεν μου αρέσει το μεγάλο άνοιγμα/κόψιμο στο πίσω μέρος για τις κάμερες, θα προτιμούσα χωριστά ανοίγματα για φακούς, δαχτυλικό κτλ

c10402352-3.jpg

Αισθητικά ούτε και μένα μου αρέσει από πίσω...πιθανολογώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φαίνεται η προέλευση του φακού :)

Το ίδιο έχουν κάνουν και στην εργοστασιακή TPU.

Καλησπέρα, και καλή Χρονιά σε όλους.

Το εν λόγω κινητό είναι ίσως το μοναδικό από τα υπάρχοντα με το οποίο θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής του V10 μου.

Είναι ακόμη βέβαια ακριβό (ακόμη και στα 600 να πάει) αλλά ψάχνομαι.

Μία ερώτηση... Υπάρχει δυνατότητα τα home buttons να εξαφανίζονται και να εμφανίζονται σέρνοντάς τα από κάτω προς τα πάνω?

Στο V10 υπάρχει αυτή η επιλογή και κάνεις χρήση όλης της οθόνης...

Επιπλέον δεν θα είναι/ήταν μόνιμα στην ίδια θέση με κίνδυνο να προκαλέσουν burn in που φαντάζομαι (δεν το ξέρω) να είναι ορατό σε κάποιο βίντεο full screen...

Ευχαριστώ...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Υπάρχει δυνατότητα τα home buttons να εξαφανίζονται και να εμφανίζονται σέρνοντάς τα από κάτω προς τα πάνω?

Ναι γίνεται...

Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει όσο θέλει!!! Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος που το αγόρασε 150 ευρώ ακριβότερο θα νιώθει θιγμένος, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει ή να απαιτήσει κάτι. Στο σούπερ μάρκετ αγοράζεις κάτι και την άλλη μέρα το βλέπεις 1+1 δώρο...την μια μέρα αγοράζεις τηλεόραση από ένα κατάστημ και την άλλη την βλέπεις σε φυλλάδιο 150 ευρώ φτηνότερα και με 20% επίστροφή eurobank.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αισθητικά ούτε και μένα μου αρέσει από πίσω...πιθανολογώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φαίνεται η προέλευση του φακού :)

Το ίδιο έχουν κάνουν και στην εργοστασιακή TPU.

Νομίζω πως έχει να κάνει με την σωστότερη χρήση της εστίασης μιας και μια θήκη που πήρα και είχε τρύπες μόνο όπου έπρεπε δεν εστιάζει καλά

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω πως έχει να κάνει με την σωστότερη χρήση της εστίασης μιας και μια θήκη που πήρα και είχε τρύπες μόνο όπου έπρεπε δεν εστιάζει καλά

Ποιά είναι η θήκη που λες;

Προσωπικά θεωρώ ότι σίγουρα έχει να κάνει με την ορατότητα του λογότυπου της leica, τουλάχιστον, ας πούμε, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Πήρα το γκρι όμως και αυτή η θήκη υπάρχει μόνο σε Deep Blue στον Κώτσο...που βέβαια το είδα από κοντά στο Πλαίσιο - μέσα στη πλαστική συσκευασία της- και έμοιαζε περισσότερο με μαύρο...

...δυστυχώς μόνο το cellphones την έχει σε γκρι χρώμα, αλλά δεν δίνω 30€ για μια θήκη που μου προκαλεί αμηχανία ως προς τη προστασία της γυάλινης πλάτης του κινητού και της κάμερας

Στον Κωτσο πέφτει στα 21€ κι έχω και κουπόνι 10€, μου έρχεται 11€ (+ 4€ για τη παράδοση στο σπίτι)

Πολύ γκουμούτσα μου φαίνεται ρε παιδιά πίσω.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πιστεύω ότι έχει άνοιγμα και για τη χρήση φλας.

Στα περισσότερα κινητα με θηκες υπαρχουν θεματα με έντονες αντανακλάσεις με χρήση φλας.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

H επίσημη θήκη;
Ναι. Δεν την έχω δει από κοντά αλλά για να αφήνει τόσο μεγάλη απόσταση από τους φακούς, λογικά δίνει όγκο πίσω.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα μόλις απέκτησα το εργαλείο, μετά από 7 χρόνια Samsung έκανα την αλλαγή. Ξέρει κανείς αν έχει προγραμματισμό στα μηνύματα?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Καλησπέρα μόλις απέκτησα το εργαλείο, μετά από 7 χρόνια Samsung έκανα την αλλαγή. Ξέρει κανείς αν έχει προγραμματισμό στα μηνύματα?

Δλδ;

Δλδ;

Να προγραμματίζω το τηλέφωνο να στείλει μήνυμα το πρωί πχ.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Το τηλέφωνο ήρθε στα χέρια μου μετά από αντικατάσταση συσκευής (mate 8) λόγω βλάβης (ξεκολούσε η οθόνη).Περιττό να σας πω ότι έπαθα πλάκα όταν κατάλαβα με τι τηλέφωνο αντικαστάθηκε το mate 8 μετά από 1 1/2 χρόνο χρήσης.Στο δια ταύτα.Το τηλέφωνο το έχω από τις 28/12,έχω κάνει 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κάθε φορά που το απενεργοποιώ και το ξανανοίγω ενώ έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευή στη μία από τις δυο κάρτες (vodafone) μου έρχεται μήνυμα από την άλλη κάρτα (cosmote) ότι δεν έχω mb για internet και δεν έχω internet (κουφό;;;).Επίσης στη δεύτερη επαναφορά ενώ μου εμφανίζει στις εφαρμογές τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας huawei δε μου το εμφανίζει στο συρτάρι εφαρμογών όπως μου το εμφάνιζε πριν.Αυτά τα ολίγα από εμένα,ελπίζω όσοι το αγοράσατε ή το περιμένετε να το ευχαριστηθείτε και να μη αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα γιατί είναι πολλά τα λεφτά.Συγνώμη για το σεντόνι

Αυτο με τα notifications θα το φτιαξει ποτε η Huawei? Ημαρτον εχει καταντησει τραγικο πια.

Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδυασμους στο Launch(εκκινηση) αλλα και στο μενου apps->special access->ignore battery optimisation και εξακολουθει να χανει ειδοποιησεις, μια εδω, μια εκει(messenger,viber κλπ). Σε τυχαιες στιγμες, αλλες φορες ερχονται, αλλες οχι, ποτε δεν εισαι σιγουρος εκτος κι αν ανοιξεις την εκαστοτε εφραμογη. Να χαρω εγω Α.Ι.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

- Τα δώρα (δεύτερο κινητό) ήταν πολιτική της Huawei που δεν ξέρω γιατί και πάλι δεν εφαρμόστηκε παντού.

http://gr.pcmag.com/huawei-mate-10-pro/29431/news/oi-prosphores-tes-huawei-gia-ten-eortastike-periodo

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 7 Ιανουαρίου, αγοράζοντας το smartphone Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, θα παίρνουν δωρεάν το Huawei Y6 2017, στο πλαίσιο της προσφοράς για αυτές τις εορτές.

- Για την αλλαγή της τιμής (799 > 663 > 623) α) αφενός δεν ξέρουμε αν είχε κάποια ανάμιξη η Huawei, αλλά εφόσον οι καταναλωτές τα προμηθεύονται από καταστήματα, οι πολιτικές τους έχουν συνέπειες για τον τρόπο που αυτοί βλέπουν την εταιρεία.

β) αυτό που ειπώθηκε κυρίως ήταν ότι θα μπορούσε κάποιος να διεκδικήσει από τον Κωτσόβολο μερική επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, λόγω της εγγύτητας της αγοράς στην νέα προσφορά.

...νομίζω πως επ' αυτού υπάρχει και κάποια νομική κατοχύρωση, σχετικό καταναλωτικό δικαίωμα δηλαδή, αν θυμάμαι καλά.

...οι προσφορές/cashback συνεργαζόμενων τραπεζών δεν έχουν να κάνουν άμεσα με το κατάστημα αγοράς/τον πωλητή, ενώ η αλλαγή της τιμής σε τέτοιο βαθμό εντός ημερών εκπτώσεων δεν συγκρίνεται με αλλαγές σε τιμές προ εκπτώσεων ή μετά την πάροδο μηνών.

Edited by vgiozo

Η προσφορά 1+1 είναι της εταιρείας.Δείτε το έχει και ο πλαισιο:https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/HUAWEI-Smartphone-Mate-10-Pro-Xruso-51091VXH.htm

το παζάρι είναι του κοτσόβουλου.Η ELECTRONET πάντως έχει μόνο αυτό πλέον:https://www.electronet.gr/tilefonia/smartphones/android/smartphone-huawei-mate-10-lite-64gb-4g-dual-sim-black

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro