Hd1980 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 καλησπερα,αξιζει να παρω το mate 10 pro για την μπαταρια του?εχω xiaomi mi6 τωρα και ολα καλα απλως ειχα μαθει σε καλυτερη μπαταρια.υπαρχουν μεγαλες διαφορες?με ενδιαφερει μπαταρια να βγαζει ανετα μια μερα και να μενει και λιγο για την επομενη me to mi6 βγαζει 5,5 ωρες ανοικτη η οθονη περιπου. το mate 10 pro ποσο βγαζει περιπου?Όταν πήρα την συσκευή με παλαιότερα update είχα δει μέχρι & 9 ώρες aod με την 150 δεν έβγαζε πάνω από 6.5 (πάντα με την ίδια χρήση) με την 156 είναι ακόμα νωρίς να πω & μάλλον δεν θα αποκτήσω άποψη διότι πάω σε note 9. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το mate 20 πάντως που είδα κάποια βίντεο σκίζει σε όλα & μπαταρία ρίχνει μια ώρα aod σε note 9. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ πάντως παιδιά χωρίς mobile data αλλά στο σπίτι δεν έχω καλό σήμα, έχω 2 με 3 γραμμές, με το στήσιμο που έχω κάνει τώρα από 80% στο 40% βγάζω 5ωρες sot και 1 μέρα αναμονή. Αυτά βέβαια χωρίς να τρέξω παιχνίδι γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ με 100 εφαρμογές εγκατεστημένες και όλες τις ενεργοβόρες (Facebook, viber, messenger, Twitter, Instagram) βγαζω περίπου 6.30 οθόνη μεχρι το 20%. Ανάμικτα 4g και WiFi, φωτός, κάμερα κτλ. Επίσης χρησιμοποιω Nova launcher prime, KWGT, today weather και πολλά άλλα. Το κινητό είναι σκυλί. Ότι καλύτερο και γι αυτό δυσκολεύομαι πολύ να το δώσω να πάω κάπου αλλού. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HvsS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Όταν πήρα την συσκευή με παλαιότερα update είχα δει μέχρι & 9 ώρες aod με την 150 δεν έβγαζε πάνω από 6.5 (πάντα με την ίδια χρήση) με την 156 είναι ακόμα νωρίς να πω & μάλλον δεν θα αποκτήσω άποψη διότι πάω σε note 9. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το mate 20 πάντως που είδα κάποια βίντεο σκίζει σε όλα & μπαταρία ρίχνει μια ώρα aod σε note 9. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις την 156 στο mate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Mολις τελειωσα το περασμα της 156 μεσω pc με τον συγκεκριμενο οδηγο. Οποιος το επιχειρησει ας διαβασει το 141 post μου στο θεμα του οδηγου! :) https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/firmwarefinder-dns-method-updating-c432-t3830476 Edited October 25, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έχεις την 156 στο mate;Ω ναι, μου ήρθε πριν κάνα τριήμερο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Πάλι τελευταίος θα την πάρω τς τς τς Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μάλλον θα είναι και η τελευταία 8.0 rom.. Λογικά μετά πάμε στο 9.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Ω ναι, μου ήρθε πριν κάνα τριήμερο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟμοίως! Έτσι στο άσχετο μου έβγαλε ειδοποίηση για την 156. Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το διαφορετικό. Και τι να έχει βέβαια (νέο)? Όλα δουλεύουν άψογα. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Edited October 26, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ομοίως! Έτσι στο άσχετο μου έβγαλε ειδοποίηση για την 156. Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το διαφορετικό. Και τι να έχει βέβαια (νέο)? Όλα δουλεύουν άψογα. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Ετσι ειναι τα λειτουργικα χωρις προβληματα, μονο security updates της Google. Το VOLTE που λεει ειναι απλα ενσωματωση του firmware καποιας εταιρειας. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ναι, το 8 έχει πικάρει πλέον. Ή να δώσουν 8.1 για κάμερα updates (που εγώ αυτό θέλω) ή τέλος πάντων 9 για καθολικό update & refresh Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ναι, το 8 έχει πικάρει πλέον. Ή να δώσουν 8.1 για κάμερα updates (που εγώ αυτό θέλω) ή τέλος πάντων 9 για καθολικό update & refresh Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Συμφωνώ απόλυτα... Απαράδεκτοι να μην έχουν δώσει τόσους μήνες το 8.1... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Σκέφτηκα κάτι σατανικό. Όταν όλοι είχατε πάρει την 148 εγώ είχα κολλήσει στην 145 και πήρα την 150 πρώτος. Θα πάρω πρώτος την 9:-P Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έχεις την 156 στο mate;Συγνώμη μια διόρθωση μόλις πήρα την 157. Μας τρολαρει η Huawei? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφιερωμένο σε όσους πίστευαν ότι η 156 θα ήταν η τελευταία του Android 8.0 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Είστε αντιπρόσωποι και λερεεεεεες . Στέλνω σήματα Μορς από την 150 Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HvsS Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Συγνώμη μια διόρθωση μόλις πήρα την 157. Μας τρολαρει η Huawei? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφιερωμένο σε όσους πίστευαν ότι η 156 θα ήταν η τελευταία του Android 8.0 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμείς έχουμε κολλήσει στην 150 και εσύ τις παιρνεις λες και είναι χαπια. Μήπως έχεις κάνα βύσμα στην huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εμείς έχουμε κολλήσει στην 150 και εσύ τις παιρνεις λες και είναι χαπια. Μήπως έχεις κάνα βύσμα στην huawei;Ναι ο ξάδερφος μου δουλεύει σε ένα μαγαζί με κινέζικα στην Αθήνα. Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Παιδιά.. Με ακουστικά Bluetooth βελτιώνεται ο ήχος της συσκευής σε μουσική καθόλου; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα. Πως απενεργοποιώ την οθόνη να μην φαίνεται η ώρα συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Από σήμερα το πρωί υπάρχει σχεδόν μόνιμα η ένδειξη της αναζήτησης τοποθεσίας στη γραμμή κατάστασης. Εννοείται ότι δεν έκανα κάτι σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα. Πως απενεργοποιώ την οθόνη να μην φαίνεται η ώρα συνέχεια; Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Παντα να προβαλλονται πληροφοριες Από σήμερα το πρωί υπάρχει σχεδόν μόνιμα η ένδειξη της αναζήτησης τοποθεσίας στη γραμμή κατάστασης. Εννοείται ότι δεν έκανα κάτι σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Προσβαση τοποθεσιας->Προσφατα αιτηματα θεσης Καλο ειναι να κανεις μια επανεκινηση της συσκευης μηπως εχει κολλησει Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Τελικά το πρόβλημα ήταν στη beta έκδοση της εφαρμογής Google. Αποχώρησα από το πρόγραμμα beta, εγκατέστησα την κανονική έκδοση και το πρόβλημα λύθηκε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Παιδιά.. Με ακουστικά Bluetooth βελτιώνεται ο ήχος της συσκευής σε μουσική καθόλου; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχεις ειδικά Bluetooth ακουστικά με aptx HD είναι ποιοτικός ο ήχος αλλά όχι ιδιαίτερα ψηλή η ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ευχαριστώ για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλησπερα σε ολους. Αναζητησα μεσω skroutz το συγκεκριμενο τηλεφωνο, και μου βγαζει 2 εκδοσεις. Μια απλη και μια dual. Ποια απο τις 2 ειναι αυτη που εισαγεται επισημα στη χωρα μας; Υποθετω η dual (bla-l29). Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts