Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@megatr0n για τον ηχο απο την type c δοκίμασες τα ακουστικά του mate η έκανες τεστ και στα δυο με ενα δικο σου handsfree?

@megatr0n για τον ηχο απο την type c δοκίμασες τα ακουστικά του mate η έκανες τεστ και στα δυο με ενα δικο σου handsfree?

Test με τα audio technica ath-m50x εκανα!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

αα πολυ δυναμη τα εργαλεια αυτα!!

Εγω βασικα με αυτα ειμαι https://www.skroutz.gr/s/12088261/Xiaomi-Mi-In-Ear-Headphones-Pro-HD.html

κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το lg g4 και τον ηχο που βγαζουν στ αυτια μου. Απο μουσικη ηλεκτρονικη εχω πιο πολυ μεσα στο κινητο και με νοιαζει ενα καλο μπασο..

Να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι το εχω το κινητο 3-4 μερες και το μονο θεμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι μου κρασαρει συνεχεια τον nova launcher. Ερχομαι απο 6p και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα. Αυτο μου κακοφανηκε καπως, κατα τ αλλα καλα...

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nova Launcher κομπλέ σε εμένα

Δουλεύει 100% σωστά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντα δεν είχαν αντίπαλο τα Mates σε αυτόν τον τομέα.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο oneplus 5 /5t έχουν καλύτερο σήμα WiFi και δίκτυο κινητής από το Mate

Χειρότερο σήμα Samsung

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπανερχομαι μετα απο τις πρωτες εντυπωσεις της συσκευης "χρωστωντας" ακομα τη γνωμη μου για την μπαταρια και την καμερα.

Η αυτονομια της συσκευης ειναι ΕΠΙΚΗ, με διαφορά η καλυτερη αυτονομια σε συσκευη που εχω πιασει τα τελευταια χρονια. Δε θα απογοητευσει κανεναν.

Η selfie του mate ειναι ξακαθαρα καλυτερη του Note 8.

.

Ουσιαστικα η μονη αδυναμια του Mate -για μενα- ειναι πλεον το αναχρονιστικο design του UI και οτι στα Notifications θελει ακομα δουλιτσα καθως πολλες φορες στο εικονιδιο π.χ. του viber δε βγαζει παντα τη βουλιτσα οτι εχεις νεο μηνυμα.

Μπραβο στη huawei γιατι εφτασε τους κορυφαιους σε καμερα και εβαλε αδιαβροχοποιηση.

Κακως εβγαλε την 3,5αρα θυρα. Ο ηχος που βγαινει απο την usb c ειναι υποδεεστερος του Νote 8 ξεκαθαρα.

Ποιοτητα κλησης δεν την βρηκα καλυτερη του Νote 8, ουτε βρηκα το σημα κινητης και το wifi range καλυτερο.

Selfie του Mate είναι τραγική δυστυχώς

Ηχo είναι καλύτερο από Note 8

Ποιότητα κλήσης και σήμα Mate 10 pro πιο καθαρά από Note 8

Καμερα οντος πάει neck to neck

Γενικά στη τσέπη πιο βολικό το Mate

Είναι παντός δύσκολη μαχη

Greek Android & iOS users (FB group)

O nova μου κρασαρει οποτε παω να βαλω το widget με το ρολοι και τον καιρο. Αυτο με την βελτιστοποιηση της μπαταρίας που το βρισκω? c34d07331b77823b9a818a6ae299ea58.jpg

Στέκομαι στα δύο παραπάνω:

Για OnePlus άλλοι λένε ότι έχει χειρότερο σήμα, αλλά δεν έχω κάποιο μοντέλο της οπότε δεν ξέρω.

Για την selfie τι εννοείς; Όλοι λένε ότι είναι πολύ καλή, καλύτερη του Note.

Χειρότερο σήμα Samsung

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ηχo είναι καλύτερο από Note 8

Ποιότητα κλήσης και σήμα Mate 10 pro πιο καθαρά από Note 8

Καμερα οντος πάει neck to neck

Γενικά στη τσέπη πιο βολικό το Mate

Είναι παντός δύσκολη μαχη

Ο,τι ειπα σχετικα με σημα wifi/gsm, ποιοτητα κλησης τα ειπα βασει των δικων μου εκτιμησεων, μπορει να πεφτω κι εξω σε αυτα τα 2.

Στο μονο που καπως θα επιμεινω ειναι ο ηχος. Μπορει τα ηχειακια του mate να ειναι καλυτερα του mono του note, αλλα ο ηχος που βγαινει απο το 3,5αρι jack του note ειναι καλυτερος.

Ο,τι ειπα σχετικα με σημα wifi/gsm, ποιοτητα κλησης τα ειπα βασει των δικων μου εκτιμησεων, μπορει να πεφτω κι εξω σε αυτα τα 2.

Στο μονο που καπως θα επιμεινω ειναι ο ηχος. Μπορει τα ηχειακια του mate να ειναι καλυτερα του mono του note, αλλα ο ηχος που βγαινει απο το 3,5αρι jack του note ειναι καλυτερος.

εχεις δίκιο. ο ήχος δεν είναι καλός.

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 ώρες οθόνη, 2 ώρες μουσική Bluetooth, σήμα 4g περιαγωγή, 60 φωτογραφίες

Γύρισα το βράδυ με 50% μπαταρία... Θα πετάξω το powerbank!

https://www.flickr.com/photos/harrispapazoglou/shares/eXZ917

Έχω και κάποιες εκπληκτικές με bokeh, αλλά δεν μπορώ να τις μοιραστώ...

Thumbed from my mate 10 pro!

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Πατάς πάνω σε αυτό, δλδ στο σύστημα Android, μετά περισσότερες ρυθμίσεις.

Από εκεί βρίσκεις τις ειδοποιήσεις κ ξετικαρεις το εμφάνιση στην γραμμη κατάστασης.

Καλημερα και εγω ετσι τις εξαφανισα απλα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

To fingerprint είναι και έξυπνο πλήκτρο; δλδ είναι κουμπί, πιέζεται μέσα;

Τελικά είναι dual active;

Να φανταστώ NFC έχει;

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

To fingerprint είναι και έξυπνο πλήκτρο; δλδ είναι κουμπί, πιέζεται μέσα;

Τελικά είναι dual active;

Να φανταστώ NFC έχει;

Οχι δεν ειναι κουμπι. Ναι εχει nfc. Για το dual active δεν ξερω!

Οχι δεν ειναι κουμπι. Ναι εχει nfc. Για το dual active δεν ξερω!

Ειδα το πουλας το νοτε. Τι ήταν αυτο που εγυρε τη ζυγαριά στο mate? Η μπαταρία ή και άλλα πράγματα?

Επειδή κάποια στιγμή θα παρω μαλλον ένα απο τα 2.

Thanks,

Ειδα το πουλας το νοτε. Τι ήταν αυτο που εγυρε τη ζυγαριά στο mate? Η μπαταρία ή και άλλα πράγματα?

Επειδή κάποια στιγμή θα παρω μαλλον ένα απο τα 2.

Thanks,

Οι συσκευες ειναι για μενα ισοδυναμες, εχει να κανει με το που ριχνεις περισσοτερο το βαρος σου.

Αν το Note 8 δε με αγχωνε καποιες φορες με την μπαταρια του, δε θα το αλλαζα.

Οι συσκευες ειναι για μενα ισοδυναμες, εχει να κανει με το που ριχνεις περισσοτερο το βαρος σου.

Αν το Note 8 δε με αγχωνε καποιες φορες με την μπαταρια του, δε θα το αλλαζα.

Εγώ είμαι με τα δύο ταυτόχρονα

Μία άπο τα ίδια

Βέβαια είναι το δεύτερο Mate 10 pro που περνω

Note 8 /5-6 ώρες οθόνη(μετά το τελευταίο update)

Mate 10 pro /6-7 ώρες οθόνη

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο κάτω ηχείο οκ ισχύει

Αλλά όταν δουλεύει μαζί με το πάνω

Ήχο κλήση, YouTube κτλ

Είναι πιο δυνατό το Mate 10 pro

Greek Android & iOS users (FB group)

Απιστευτα πραγματα σε αυτονομια.

48ωρες αναμονη (2days) και 4h 15min SOT. Το εβγαλα απο την πριζα στις 3 το μεσημερι του Σαββατου και τωρα στις 3 εκλεισε 2 μερες εχοντας ακομα 20% μπαταρια. Αν την τραβηξω μεχρι 10% παει ανετα για 5ωρο sot.

48ωρες αναμονη (2days) και 4h 15min SOT. Το εβγαλα απο την πριζα στις 3 το μεσημερι του Σαββατου και τωρα στις 3 εκλεισε 2 μερες εχοντας ακομα 20% μπαταρια. Αν την τραβηξω μεχρι 10% παει ανετα για 5ωρο sot.

Με μία ή δύο κάρτες το δουλεύεις; Για πες αν θες την χρήση σου (κλήσεις, Internet, συγχρονισμός mail κτλ). Κινείσαι σε περιοχές με καλό σήμα;

Αναμονή το βράδυ;

Σε ζάλισα ξέρω, αλλά περιμένω χρόνια ένα κινητό υψηλών επιδόσεων με πολύ καλή μπαταρία.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Θεωρώ ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. S8 plus, 36 ώρες, οθόνη περίπου 4 ώρες και υπόλοιπο μπαταρίας 41%. 2b37dee20ace15f041389b045a6680b8.jpga16d4fbe15e818c0b18d906f1167e0dc.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρώ ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. S8 plus, 36 ώρες, οθόνη περίπου 4 ώρες και υπόλοιπο μπαταρίας 41%. 2b37dee20ace15f041389b045a6680b8.jpga16d4fbe15e818c0b18d906f1167e0dc.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτές τις 4 ώρες τι έκανες; γιατί δεν βλέπω κάτι να τραβάει μπαταρία..

Thumbed from my mate 10 pro!

Δείξτε μας εσείς κάτι που να είναι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης. Μετά τη nougat πάντα οθονη,λειτουργικό,σύστημα android είναι στις πρώτες θέσεις

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Γενικά είναι δύσκολο να συγκρινεις αυτονομία διαφορετικων χρηστών γιατί καθενας εχει αλλη συμπεριφορά.

Το γεγονός ότι οσοι εχουν νοτε 8 και mate βλεπουν μεγαλη διαφορά υπέρ του mate, τα λεει ολα στο θεμα αυτονομία.. Και είναι και λογικο νομιζω δεδομένου της οθονης/μεγέθους μπαταρίας.

Παιδια οσο καλη διαχειριση και αν κανει το Note το Mate ειναι πολυ μπροστα. Και οχι μονο φετος αλλα 2-3 χρονια τωρα τουλαχιστον βασει της δικης μου εμπειριας απο το Mate 7 και μετα.

Οσο για τους λογους ειναι απλοι. Μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη αναλυση και μικροτερη μπαταρια δεν αφηνουν πολλα περιθωρια στο Note.

Δείξτε μας εσείς κάτι που να είναι στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης. Μετά τη nougat πάντα οθονη,λειτουργικό,σύστημα android είναι στις πρώτες θέσεις

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχω τα παρακάτω που αντικατοπτριζουν απόλυτα την σημερινή μου χρήση. dda729b38a76ed32050f7705e726dfc6.jpg698d1399eeb0f6ee4756604aede73de5.jpg

Με μία ή δύο κάρτες το δουλεύεις; Για πες αν θες την χρήση σου (κλήσεις, Internet, συγχρονισμός mail κτλ). Κινείσαι σε περιοχές με καλό σήμα;

Αναμονή το βράδυ;

Σε ζάλισα ξέρω, αλλά περιμένω χρόνια ένα κινητό υψηλών επιδόσεων με πολύ καλή μπαταρία.

Παντα μονοκαρτα τα δουλευω, αφου δεν εχω δευτερη καρτα sim!

Pεριπου 80/20 wifi/4g+ με μετριο και καποιες φορες κακο σημα, χρηση evernote, onedrive, viber, whatsapp, messenger, fb, hangouts, gmail 3 accounts, youtube, web browsing. Απο ολα τα παραπανω χρησιμοποιω καρα κορον τα evernote, viber, whatsapp, gmail.

Tο βραδυ εννοειται ανοιχτη η συσκευη, με κλειστα τα wifi, data και Location.

Ο,τι αλλο θες με ρωτας!

Θεωρώ ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. S8 plus, 36 ώρες, οθόνη περίπου 4 ώρες και υπόλοιπο μπαταρίας 41%.

Καταρχας κανεις λαθος συγκρινοντας τη δικη μου χρηση με τη δικη σου.

Το σωστο ειναι να συγκρινω τη χρηση μου με διαφορετικα κινητα και εσυ τη δικη σου με διαφορετικα κινητα.

Για να καταλαβεις ποσο καλα τα πηγε το mate 10 pro, θα σου πω οτι με Note 8 σε περιπου 16h αναμονη (6πμ - 10μμ) εβγαζα με το ζορι 3,5 ωρες sot και μου εμενε περιπου 20% ακομα, οταν -οπως ειπα και παραπανω- με το mate σε 48h αναμονη (2 γεματες μερες) εβγαλα 4h 15mins SOT με 20% ακομα.

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Ερώτηση. Όταν παραλάβατε, ήταν με 0% η μπαταρία? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Δεν άνοιγε καθόλου, το έβαλα για φόρτιση, αναβόσβηνε το κόκκινο led (αναβόσβηνε, δεν ήταν σταθερά αναμένο), πατώντας το power button τίποτα. Μετά από κάνα 5λεπτο άνοιξε μόνο του και όταν bootαρε τελικά είδα ότι ήταν στο 0%.

Ευχαριστώ.

off / d.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro