Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα . Διαπίστωσα εχθές το βράδυ ότι το κινητό εκτός του super charging ,υποστηρίζει και fast charging χρησιμοποιοντας τον φορτιστή από το P10 lite ...

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Καλημέρα . Διαπίστωσα εχθές το βράδυ ότι το κινητό εκτός του super charging ,υποστηρίζει και fast charging χρησιμοποιοντας τον φορτιστή από το P10 lite ...

Sent from my Mate 10 pro

Από το p9 και μετά υποστηρίζουν όλα τα πρότυπά της Huawei για φόρτιση

Με ένα αν μόνο πρέπει να έχεις αυθεντικά εξαρτήματα φόρτισης αλλιος γυρνάει στα 500mha charging mode (safe mode) και ζεστάνετε μάλιστα

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... 2μετρο super charge υπάρχει;

Sent from my Mate 10 pro

ναι αλλά φορτιστής ζωριζεται απυστευτα και πολλές φορές μπαίνει στο safe mode για να μην κάνει μπουμ έτσι και να ύπαρχει καλύτερα να μην γίνεται χρήση (εκτός και αν βρεις με χρυσά καλοδια εσωτερικά όπου αντίσταση είναι πολύ μικρότερη τότε πας και παραπάνω μέτρα βέβαια το κόστος θα είναι sky high)

Εγώ αυτό είχα Δωκιμασει με αρκετά πυρινα αποτέλεσματα

https://www.amazon.co.uk/Charge-ACOCOBUY-Charging-Durable-Braided-Black/dp/B07537Q4SY

Edited by egodemis

ναι αλλά φορτιστής ζωριζεται απυστευτα και πολλές φορές μπαίνει στο safe mode για να μην κάνει μπουμ έτσι και να ύπαρχει καλύτερα να μην γίνεται χρήση (εκτός και αν βρεις με χρυσά καλοδια εσωτερικά όπου αντίσταση είναι πολύ μικρότερη τότε πας και παραπάνω μέτρα βέβαια το κόστος θα είναι sky high)

Εγώ αυτό είχα Δωκιμασει με αρκετά πυρινα αποτέλεσματα

https://www.amazon.co.uk/Charge-ACOCOBUY-Charging-Durable-Braided-Black/dp/B07537Q4SY

Εγώ παντός εδώ και 1 χρόνο φωρτιζω 2 ταμπλετ με 9v και 2 mate 10pro 4.5v με 2μετρο Καλόδιο και δεν είδα κάποιο θέμα. Φυσιολογική θερμοκρασία στον φορτιστή.

Έχω αυτό Baseus USB Type-C Cable For Samsung Note8 S8 Xiaomi Mi A1 Mobile Phone Type C Cable Fast Charging Cable USB Type C Charger Cable

http://s.aliexpress.com/6ruARnEV?fromSns

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by maximos

Εγώ παντός εδώ και 1 χρόνο φωρτιζω 2 ταμπλετ με 9v και 2 mate 10pro 4.5v με 2μετρο Καλόδιο και δεν είδα κάποιο θέμα. Φυσιολογική θερμοκρασία στον φορτιστή.

Έχω αυτό Baseus USB Type-C Cable For Samsung Note8 S8 Xiaomi Mi A1 Mobile Phone Type C Cable Fast Charging Cable USB Type C Charger Cable

http://s.aliexpress.com/6ruARnEV?fromSns

Maximum Current Output: 2A

Ο φιλος ζητησε 2m/5A

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Maximum Current Output: 2A

Ο φιλος ζητησε 2m/5A

Συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό είναι το 9v στέλνω το 5Α

PZOZ 5A USB Type C Cable Fast Charging Type-C USB C For Switch Xiaomi Huawei P10 P9 Mate 9 Charger adapter USB-C Sync data Cord

http://s.aliexpress.com/MnQ36z2e?fromSns

Από το p9 και μετά υποστηρίζουν όλα τα πρότυπά της Huawei για φόρτιση

Με ένα αν μόνο πρέπει να έχεις αυθεντικά εξαρτήματα φόρτισης αλλιος γυρνάει στα 500mha charging mode (safe mode) και ζεστάνετε μάλιστα

μηπως ειναι καλυτερα τοτε να γινεται "κανονικη" φορτιση και οχι super charging?

μηπως ειναι καλυτερα τοτε να γινεται "κανονικη" φορτιση και οχι super charging?

Αν φορτιζεις το κινητο την νυχτα τοτε ναι καλυτερα ειναι η αργη φορτιση αλλα τωρα την ημερα απο το 40 στο 80 που κανω εγω με την αργη θελει 4 ωρες και με την υπερταχεια θελει 30 λεπτα.

Huawei, Apple, Vodafone

Εν τω μεταξύ η υπερταχεία δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό.

Mate 10 Pro & Tapatalk pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το είχα στα γερμανικά το τηλέφωνο και μου έβγαζε γρήγορη φόρτιση είτε το έβαζα στο φορτιστή 9v είτε στα 4.5v και νόμιζα χάλασε κάτι. Το έβαλα Ελληνικα και γράφει με 9ν γρήγορη και με 4.5ν υπερταχεία. Οπότε έχουν κάτι με την μετάφραση. Αλλά δεν ήξερα ότι κλειστό δεν δουλεύει η υπερταχεία.

Αν φορτιζεις το κινητο την νυχτα τοτε ναι καλυτερα ειναι η αργη φορτιση αλλα τωρα την ημερα απο το 40 στο 80 που κανω εγω με την αργη θελει 4 ωρες και με την υπερταχεια θελει 30 λεπτα.

Εγώ που διάβασα ένα άρθρο για την συντήρηση της μπαταρία καλητερη είναι η γρήγορη γιατί φορτίζει πιο σύντομα και σταματάει επίσης έλεγε ότι κακό κάνει και η ασύρματη.

Σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη πιστευετε αξιζει η εχει παλιωσει.

Επισης θα ηθελα να φωτισετε σχετικα με την αξιοπιστια των καταστηματων του <μπεστπραιζ>

Σε αυτήν την τιμή παίρνεις ένα πάρα πολύ καλό πακέτο σε όλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισης θα ηθελα να φωτισετε σχετικα με την αξιοπιστια των καταστηματων του <μπεστπραιζ>

αν και είσαι πράσινος...:luck::luck::luck:.....:down::down::down::heat::heat::heat:.....να την πάρεις.(πλάκα κάνω 'έτσι?)

ακόμη τον ίδιο επεξεργαστή φοράει με τα τελευταία μοντέλα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8854&idPhone2=9106

πρώτη φορά σε huawei,μπορώ να πω ότι η συσκευή μ εντυπωσίασε.(lg g6 το προηγούμενο)

εκτελεί ταχύτατα και η μπαταρία,απλά δεν τελειώνει.

σε μπλε που το πήρα...κόσμημα.(υποκειμενικό)

...400 το πλήρωσα μ επαγγελματικό αφμ....420 με μεταφορικά κι έξοδα κάρτας(το τελευταίο ψιλοαπάτη...αλλά αναγκαίο κακό)

αν είσαι επαγγελματίας η έχεις κανέναν στον περίγυρο,ψωνίζεις με τον ίδιο τρόπο.

2i6fhs-5.png

Εγώ που διάβασα ένα άρθρο για την συντήρηση της μπαταρία καλητερη είναι η γρήγορη γιατί φορτίζει πιο σύντομα και σταματάει επίσης έλεγε ότι κακό κάνει και η ασύρματη.

https://rogershobbycenter.com/lipoguide/

"Most LiPo batteries need to be charged rather slowly"

Κοιτα εγω οπως ειπα και πριν το καλυτερο ειναι να κρατας την μπαταρια αναμεσα στο 40-80 και απο το 40 στο 80 θελει 30 λεπτα με τον μαμα φορτιστη. Μιση ωρα δεν ειναι τιποτα μπορεις να το βαλεις να φορτιζει και μεχρι να ετοιμαστεις να φυγεις φορτισε αλλα επειδη πολλοι κανουν "overnight" φορτιση καλυτερα η αργη που θα ζεστανει και λιγοτερο την μπαταρια και σαν αργη δεν λεω να το βαλεις με καποιον 3rd party κινεζικο noname φορτιστη αλλα να βαλεις το μαμα καλωδιο USB σε μια USB του PC.

Παντος να σημειωσουμε οτι η Huawei εχει αφαιρεσει μερικα κυκλωματα φορτισεις απο την συσκευη και τα εχει τοποθετησει στον φορτιστη ωστε να μειωσει την θερμοκρασια του κινητου (γιαυτο ζεστενεται τρελα ο φορτιστης ενω το κινητο ειναι σε normal θερμοκρασιες) και γι'αυτο καλο ειναι να μην το φορτιζετε με 3rd party universal φορτιστες αλλα μονο με Huawei φορτιστες.

Huawei, Apple, Vodafone

αν και είσαι πράσινος...:luck::luck::luck:.....:down::down::down::heat::heat::heat:.....να την πάρεις.(πλάκα κάνω 'έτσι?)

ακόμη τον ίδιο επεξεργαστή φοράει με τα τελευταία μοντέλα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8854&idPhone2=9106

πρώτη φορά σε huawei,μπορώ να πω ότι η συσκευή μ εντυπωσίασε.(lg g6 το προηγούμενο)

εκτελεί ταχύτατα και η μπαταρία,απλά δεν τελειώνει.

σε μπλε που το πήρα...κόσμημα.(υποκειμενικό)

...400 το πλήρωσα μ επαγγελματικό αφμ....420 με μεταφορικά κι έξοδα κάρτας(το τελευταίο ψιλοαπάτη...αλλά αναγκαίο κακό)

αν είσαι επαγγελματίας η έχεις κανέναν στον περίγυρο,ψωνίζεις με τον ίδιο τρόπο.

Τι εννοείς έξοδα κάρτας;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοείς έξοδα κάρτας;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με χρέωσαν 13 ευρώ επειδή πλήρωσα με πιστωτική.

{{{Έξοδα ασφάλισης και προμήθειας Visa: € 13,00}}}

έτσι το ονόμασαν.....το κατάπια γιατί δεν έβρισκα να το πάρω άνευ φπα σε αυτή την τιμή.

2i6fhs-5.png

μπα δεν παιζει ιδιο χρονο κανει και στα δυο κατι με μεταφραση θα παιζει

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδω το mate 9 δεν παλιοσε και ειναι θυριο ακομη.. δεν μηλαμε καν για το 10

https://rogershobbycenter.com/lipoguide/

"Most LiPo batteries need to be charged rather slowly"

Κοιτα εγω οπως ειπα και πριν το καλυτερο ειναι να κρατας την μπαταρια αναμεσα στο 40-80 και απο το 40 στο 80 θελει 30 λεπτα με τον μαμα φορτιστη.

Αυτό πως εξηγείται τεχνικώς ότι είναι καλύτερο;;; Εννοώ να μην φορτίζει πλήρως αλλά να σταματάς στο 80%!!!!

Αυτό πως εξηγείται τεχνικώς ότι είναι καλύτερο;;; Εννοώ να μην φορτίζει πλήρως αλλά να σταματάς στο 80%!!!!

Εγώ θα απαντήσω μπακαλίστικα όσα κινητά έχω τα έχω πουλήσει πριν αρχίσει να γίνετε αντιληπτό η μύωση στην μπαταριά και τα κρατάω 2 χρονιά. Τώρα αν το κινητό το κρατήσω παραπάνω και αντί να αντέχει 6 ώρες αντέχει 5:30 δεν με απασχολεί .Να κάθομαι να αναχώνομαι πότε να το φορτίζω,μέχρι το 80 % και να το αφήνω μέχρι 20 % δεν έχει νόημα η μπαταριά φθείρεται ότι και να γίνε.Με λίγα λογία αν έχει κάποιος σκοπό να το κρατήσει πολύ αναγκαστικά θα αλλάξει την μπαταριά κάποια στιγμή δεν θα κερδίσει κάτι αν είναι υπερβολικός σε αυτό το θέμα. Εγώ το δουλεύω όπως το χρειάζομαι ο καθένας τώρα έχει διαφορετική άποψη.

λογικο ειναι ναι γιατι δεν γινεται πληρες φορτιο (λιγοτερα volt κλπ)

στην πράξη το συγκεκριμένο μετρώ μετά από δυο χρόνια άντε να σου γλυτώσει 3% της μπαταρίας (τπτ δλδ)

αιτώ που μετράει είναι

1, να μην κάνουμε χρήση συσκευή όταν φορτίζει (ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία)

2. να μην πέφτει παντελώς η μπαταρία (έστω 5% να μπει στην πρίζα)

κοινός τα δυο σημαντικά οχι θερμοκρασίες και όχι πτώση τάσης

90% όλης της ζημιάς πάντως κανει η θερμοκρασία

http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Σημειωση οτι οταν η μπαταρια ειναι σε υψηλα επιπεδα φορτισης ειναι και πιο ασταθες με κινδυνο να εκραγει και γι'αυτο τον λογο το ιδιο το mate 10 pro οταν φτασει στο 90% αναβει πρασινο λαμπακι και στο menu μπαταριας το 90% το θεωρει πληρη φορτιση.

Ο καθενας βεβαια το φορτιζει και το μεταχειριζεται οπως θελει αλλα το ορθο ειναι να μην το αφηνεις να αποφορτιζεται πληρως και να μην του κανεις πληρη φορτιση.

Edited by PapaDarxon

Huawei, Apple, Vodafone

Παντός ακόμα και το yaris hybrid που έχω φορτίζει 20-80 μόνο του.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro