msdxgr Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αν όμως από κάτω αριστερά όταν είσαι σε νυχτερινή λήψη πατήσεις το iso και το βάλεις 100 με αυτόματα τα second, θα τραβήξει κανονικά 20 δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα θα είναι όπως παλιά. Ε προφανώς αφού έχει ανοίξει το κλείστρο 20 δευτερόλεπτα γίνετε να μην βγει κουνημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Βασικά είναι ολόκληρη ιστορία γιατί το EMUI έχει γενικό θέμα με τα notifications και ενεργοποιωντας αυτά τα δύο με συνδυασμό την χρήση του κλειδώματος περιοδικού λύνεις κατά πολύ το πρόβλημα. Επειδή είπε ότι έχει πρόβλημα με τα notifications του είπα να τα ενεργοποιήσει, εσύ που δεν έχεις πρόβλημα δεν είναι ανάγκη να το πειράξεις (απορίες newby :worry:) Συγγνώμη αλλά τί είναι η χρήση κλειδώματος περιοδικού; Δοκίμασα την always on που μου είπε ο φίλος. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο μπαταρία καταναλώνει. Χθες όλο το βράδυ με airplane mode μειώθηκε κάτα 7%. Δε ξέρω αν ήταν λόγω της οθόνης. Εμφάνιζει ότι τρέχει το firefox kai facebook απο εφαρμογές (τηλέφωνο σε αδράνεια 9%, οθόνη 16%). Το έχει μετρήσει πιο αξιόπιστα κάποιος; Πάντως ρε παιδιά αν η always on δε δείχνει πχ τουλάχιστον ένα μικρό φακελάκι ότι ήρθε ένα email σε μένα είναι άχρηστη. Το να βλέπω συνέχεια ώρα ημερομηνία το μόνο που κάνει είναι να με αγχώνει. Είχα την ελπίδα ότι έδειχνε και notifications (και ήταν από τους λόγους να πάρω κινητό με OLED). EDIT Παρατήρησα ότι δείχνει αν έρθει sms. 'Αρα πρέπει να είναι από εφαρμογή της Huawei για να δείχνει; Και όχι 3rd party; Gmail πχ με τίποτα; Calendar? Edited July 10, 2018 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Ε προφανώς αφού έχει ανοίξει το κλείστρο 20 δευτερόλεπτα γίνετε να μην βγει κουνημένη; Δε κατάλαβες τίποτα. Πάντα για μένα νυχτερινή λήψη σημαίνει τρίποδο, άρα όχι κουνημένη. Αν κάνεις την λήψη όπως είπα, πειράζοντας το iso, η λήψη θα γίνει με τον παλιό καλό τρόπο, χωρίς θόρυβο. Ενώ με το νέο auto τρόπο λήψης νυχτερινής λήψης τα πράγματα είναι τραγικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (απορίες newby :worry:) Συγγνώμη αλλά τί είναι η χρήση κλειδώματος περιοδικού; Δοκίμασα την always on που μου είπε ο φίλος. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο μπαταρία καταναλώνει. Χθες όλο το βράδυ με airplane mode μειώθηκε κάτα 7%. Δε ξέρω αν ήταν λόγω της οθόνης. Εμφάνιζει ότι τρέχει το firefox kai facebook απο εφαρμογές (τηλέφωνο σε αδράνεια 9%, οθόνη 16%). Το έχει μετρήσει πιο αξιόπιστα κάποιος; Πάντως ρε παιδιά αν η always on δε δείχνει πχ τουλάχιστον ένα μικρό φακελάκι ότι ήρθε ένα email σε μένα είναι άχρηστη. Το να βλέπω συνέχεια ώρα ημερομηνία το μόνο που κάνει είναι να με αγχώνει. Είχα την ελπίδα ότι έδειχνε και notifications (και ήταν από τους λόγους να πάρω κινητό με OLED). EDIT Παρατήρησα ότι δείχνει αν έρθει sms. 'Αρα πρέπει να είναι από εφαρμογή της Huawei για να δείχνει; Και όχι 3rd party; Gmail πχ με τίποτα; Calendar? Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->στυλ κλειδωματος οθονης->Επιλεγεις Ξεκλειδωμα περιοδικου Αν δεν εχεις περασει κανενα custom theme τοτε θα εχεις το ξεκλειδωμα περιοδικου ως μονη επιλογη. Το builtin Always On Display εμφανιζει notifications μονο απο τα Huawei apps (κλησεις/μηνυματα), τωρα αν θες notifications και απο 3rd party τοτε πας σε 3rd party Always On Display app. Η καταναλωση ειναι εκει στα 4-5% extra την νυχτα και ενα tip αν καλυψεις το πανω μερος της οθονης εκει που ειναι οι αισθητηρες τοτε η οθονη σβηνει οποτε μπορεις να το γυρνας αναποδα και να σβηνει ωστε να μην καταναλωνει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->στυλ κλειδωματος οθονης->Επιλεγεις Ξεκλειδωμα περιοδικου Αν δεν εχεις περασει κανενα custom theme τοτε θα εχεις το ξεκλειδωμα περιοδικου ως μονη επιλογη. Το builtin Always On Display εμφανιζει notifications μονο απο τα Huawei apps (κλησεις/μηνυματα), τωρα αν θες notifications και απο 3rd party τοτε πας σε 3rd party Always On Display app. Η καταναλωση ειναι εκει στα 4-5% extra την νυχτα και ενα tip αν καλυψεις το πανω μερος της οθονης εκει που ειναι οι αισθητηρες τοτε η οθονη σβηνει οποτε μπορεις να το γυρνας αναποδα και να σβηνει ωστε να μην καταναλωνει. Σε ευχαριστώ και πάλι! Ναι είχα βάλει custom theme (dynamic nebula) και όχι το περιοδικού. Να υποθέσω ότι αυτό είναι το default? Βασικά νόμιζα ότι αλλάζοντας theme το μόνο που αλλάζει είναι τα wallpapers και τα icons. Αλλά από ότι διαπίστωσα αλλάζει και η λειτουργικότητα της lock screen (?). :respect: φίλε για το tip με το γύρισμα της οθόνης! :up: Αυτά τα tips και για τα notifications νομίζω κάποιος admin πρέπει να τα κάνει Pin στην αρχή του θέματος. 'Ολοι μόλις το πάρουν με αυτό ταλαιπωρούνται... Δε ξέρω αν αξίζει κάποιο 3rd party Always On Display app αν είναι να καταναλώνει παραπάνω ή αν είναι να κάνω ένα σωρό ρυθμίσεις στα ενδότερα του EMUI μετά. Το βλέπω να μην την χρησιμοποιώ και να πάω σε κλασική Lock screen. Αν και έτσι όπως το πάω σε μία εβδομάδα θα είμαι expert και θα αποφοιτήσω :lol: Edited July 10, 2018 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σε ευχαριστώ και πάλι! Ναι είχα βάλει custom theme (dynamic nebula) και όχι το περιοδικού. Να υποθέσω ότι αυτό είναι το default? Βασικά νόμιζα ότι αλλάζοντας theme το μόνο που αλλάζει είναι τα wallpapers και τα icons. Αλλά από ότι διαπίστωσα αλλάζει και η λειτουργικότητα της lock screen (?). :respect: φίλε για το tip με το γύρισμα της οθόνης! :up: Αυτά τα tips και για τα notifications νομίζω κάποιος admin πρέπει να τα κάνει Pin στην αρχή του θέματος. 'Ολοι μόλις το πάρουν με αυτό ταλαιπωρούνται... Δε ξέρω αν αξίζει κάποιο 3rd party Always On Display app αν είναι να καταναλώνει παραπάνω ή αν είναι να κάνω ένα σωρό ρυθμίσεις στα ενδότερα του EMUI μετά. Το βλέπω να μην την χρησιμοποιώ και να πάω σε κλασική Lock screen. Αν και έτσι όπως το πάω σε μία εβδομάδα θα είμαι expert και θα αποφοιτήσω :lol: Θα σου προτεινα να χρησιμοιησεις τα defaults εκτος του Huawei email (καντο απενεργοποιηση και κρατα το Gmail), μην περασεις ουτε launcher ουτε themes και ναι το ξεκλειδωμα περιοδικου ειναι το default και αυτο πρεπει να εχεις. Γενκα το EMUI ειναι λιγο στημενο ωστε να δουλευει με τα ενσωματωμενα apps. Μιας και σου αρεσουν τα tips οριστε αλλο ενα: Ρυθμισεις->Μπαταρια->Σκουροτερα χρωματα διεπαφης-> Αν το εχεις ενεργο οποτε αλλαζεις theme στο κινητο εχει ενα bug στο: Ρυθμισεις->Προβολη->Ταπετσαρια-> και τα δειχνει με ασπρο φοντο. Αν ομως μολις αλλαξεις theme πας στην μπαταρια και το γυρισεις σε ασπρο και μετα σε μαυρο τοτε στο ταπετσαρια θα ειναι μαυρο. Οποτε το tip ειναι οταν αλλαζεις theme γυρνα το σε ασπρο και μετα σε μαυρο. Αν εσυ το εχεις σε ασπρο τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλα με το μαυρο καταναλωνεις λιγοτερη μπαταρια. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Θα σου προτεινα να χρησιμοιησεις τα defaults εκτος του Huawei email (καντο απενεργοποιηση και κρατα το Gmail), μην περασεις ουτε launcher ουτε themes και ναι το ξεκλειδωμα περιοδικου ειναι το default και αυτο πρεπει να εχεις. Γενκα το EMUI ειναι λιγο στημενο ωστε να δουλευει με τα ενσωματωμενα apps. Μιας και σου αρεσουν τα tips οριστε αλλο ενα: Ρυθμισεις->Μπαταρια->Σκουροτερα χρωματα διεπαφης-> Αν το εχεις ενεργο οποτε αλλαζεις theme στο κινητο εχει ενα bug στο: Ρυθμισεις->Προβολη->Ταπετσαρια-> και τα δειχνει με ασπρο φοντο. Αν ομως μολις αλλαξεις theme πας στην μπαταρια και το γυρισεις σε ασπρο και μετα σε μαυρο τοτε στο ταπετσαρια θα ειναι μαυρο. Οποτε το tip ειναι οταν αλλαζεις theme γυρνα το σε ασπρο και μετα σε μαυρο. Αν εσυ το εχεις σε ασπρο τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλα με το μαυρο καταναλωνεις λιγοτερη μπαταρια. Καλά με χάζεψες με το tip... Το είχα αλλάξει σε σκούρο από την πρώτη στιγμή αλλά το bug δεν το είχα δει! Themes δε καίγομαι να βάλω. Μόνο τα εικονίδια μου αρέσει να αλλάζω. Δε ξέρω αν αυτό γίνεται από τα themes χωρίς να επηρεάζεται το κλείδωμα περιοδικού. 'Ισως αλλάζοντας theme και μετά ξαναενεργοποιώντας το κλείδωμα περιοδικού; Θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Δε κατάλαβες τίποτα. Πάντα για μένα νυχτερινή λήψη σημαίνει τρίποδο, άρα όχι κουνημένη. Αν κάνεις την λήψη όπως είπα, πειράζοντας το iso, η λήψη θα γίνει με τον παλιό καλό τρόπο, χωρίς θόρυβο. Ενώ με το νέο auto τρόπο λήψης νυχτερινής λήψης τα πράγματα είναι τραγικά! Μα σου λέω ότι στην νυχτερινή λήψη για να βγάλει όσο πιο καλή φωτογραφία χωρίς τριποδο ανεβάζει το iso για να κρατήσει το κλείστρο όσο γίνετε πιο χαμηλά έτσι χαλάει η φωτογραφία με ψηλά το iso. Αν βάλει το iso 100 και το κλείστρο 20 δευτερόλεπτα με το χέρι δςν υπάρχει περίπτωση να βγάλει σταθερή φωτογραφία. Στο auto που είναι εξορκισμό προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία τώρα; αν το έκανε καλύτερα πριν απο οτι τώρα είναι άλλο θέμα. Εγώ όπως το είδα λίγο απλά βγάζει καλούτσικες φωτογραφίες οταν κάποιος δεν έχει τρίποδο. https://flic.kr/p/27Uh66j δες πόσο πήγε το iso και δες πως έκανε την φωτογραφία. Edited July 10, 2018 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλά με χάζεψες με το tip... Το είχα αλλάξει σε σκούρο από την πρώτη στιγμή αλλά το bug δεν το είχα δει! Themes δε καίγομαι να βάλω. Μόνο τα εικονίδια μου αρέσει να αλλάζω. Δε ξέρω αν αυτό γίνεται από τα themes χωρίς να επηρεάζεται το κλείδωμα περιοδικού. 'Ισως αλλάζοντας theme και μετά ξαναενεργοποιώντας το κλείδωμα περιοδικού; Θα το ψάξω. https://emuithemes.com/ Εδω εχει default themes απο Huawei μοντελα, για λιγο καιρο ειχα περασει του Mate RS αλλα τελικα γυρισα στο Aurora που ειναι ενσωματωμενο στο Mate 10 Pro. Μου φανηκε οτι με τα ενσωματωμενα παει καλυτερα το κινητο μπορει να ειναι και ιδεα μου. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλησπερα!οποιος ενδιαφερεται για theming αληθινα εικονιδια στην κουρτινα,κατεβαστε αυτο https://drive.google.com/file/d/1WTsDO1JUDZb2ZrELraws5nouqO6bvS_K/view?usp=sharing ειναι μια μιξη απο 4 θεματα μαζι κ οχι μονο.Τα εικονιδια ειναι παρμενα απο google και κάποια απο αρχαια themes για samsung Note 3,και s 7κινητο.τεσπα μου πηρε μερες να το τελειωσω στο Photoshop.οποιος ενδιαφερεται μπορει να το κατεβασει,και να το περασει στο φακελο themes του τηλεφωνου.Mετα εγκατασταση απο την εφαρμογη θέματα. http://i68.tinypic.com/nps6fd.jpg http://i67.tinypic.com/54wpwj.jpg http://i66.tinypic.com/2wg9ic9.jpg Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 http://i68.tinypic.com/nps6fd.jpg http://i67.tinypic.com/54wpwj.jpg http://i66.tinypic.com/2wg9ic9.jpgΜου λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως γινεται αυτο?αλλο τηλ εχω εγω? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ το πέρασα κανονικά . Το έβαλες το αρχείο στον φάκελο με τα θέματα; Μετά ανοίγεις τα θέματα το βρίσκεις και κανεις εγκατάσταση Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγώ το πέρασα κανονικά . Το έβαλες το αρχείο στον φάκελο με τα θέματα; Μετά ανοίγεις τα θέματα το βρίσκεις και κανεις εγκατάσταση Στάλθηκε από Χαβάη Α μπραβο!Πως σου φανηκαν τα εικονιδια μου στην κουρτινα?Παντως δεν το χα τελειωσει ολα.ειναι 2-3 διορθωσεις που θελω να κανω :D Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Ηρθε η 145 και εδώ, ελληνικό απο Public αγορασμένο. αλλά ολες οι ειδοποιήσεις πάνω ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ.. αααα ρε HUAWEI φυρί φυρί να μας τρελάνεις.. τι κάνουμε τώρα? reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Α μπραβο!Πως σου φανηκαν τα εικονιδια μου στην κουρτινα?Παντως δεν το χα τελειωσει ολα.ειναι 2-3 διορθωσεις που θελω να κανω :DΗ κουρτίνα ωραία είναι! Αλλά θα τα ήθελα με λίγο πιο σύγχρονα εικονίδια πχ νεότερα μοντέλα S9 ! Γενικά είναι πολύ καλή δουλειά κ δουλεύει άψογα όσο είδα ! Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Η κουρτίνα ωραία είναι! Αλλά θα τα ήθελα με λίγο πιο σύγχρονα εικονίδια πχ νεότερα μοντέλα S9 ! Γενικά είναι πολύ καλή δουλειά κ δουλεύει άψογα όσο είδα ! Στάλθηκε από Χαβάη Tα εικονιδια για s9 Μπορω να το κανω πανευκολα.το θεμα ειναι οτι για μενα ειναι αθλια τα default θαματα της samsung.Tελειως ασπριδερα Eδω ειναι ενα θεμα που το κανει σαν s9 https://www.droidmirror.com/download/galaxy-s9-theme-emui-5-emui-8/ Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politisman Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Ηρθε η 145 και εδώ, ελληνικό απο Public αγορασμένο. αλλά ολες οι ειδοποιήσεις πάνω ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ.. αααα ρε HUAWEI φυρί φυρί να μας τρελάνεις.. τι κάνουμε τώρα? reset? Δηλαδή τι θέμα έχουν οι ειδοποιήσεις? Edited July 10, 2018 by politisman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Update σχετικά με το SofaScore widget... Όταν έγραψα ότι σταμάτησε να δουλεύει τη δεύτερη μέρα, έκανα διαγραφή το widget και το ξαναέβαλα... Εδώ και 3 μέρες λειτουργεί κανονικά και κάνει ανανεώσεις συνέχεια... Δεν ξέρω τι να πω... Ελπίζω να μη σταματήσει πάλι στα καλά καθούμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Update σχετικά με το SofaScore widget... Όταν έγραψα ότι σταμάτησε να δουλεύει τη δεύτερη μέρα, έκανα διαγραφή το widget και το ξαναέβαλα... Εδώ και 3 μέρες λειτουργεί κανονικά και κάνει ανανεώσεις συνέχεια... Δεν ξέρω τι να πω... Ελπίζω να μη σταματήσει πάλι στα καλά καθούμενα... Περιμένουμε ενημέρωση. Η μπαταρία πως σου φαίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (απορίες newby :worry:) Συγγνώμη αλλά τί είναι η χρήση κλειδώματος περιοδικού; Δοκίμασα την always on που μου είπε ο φίλος. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο μπαταρία καταναλώνει. Χθες όλο το βράδυ με airplane mode μειώθηκε κάτα 7%. Δε ξέρω αν ήταν λόγω της οθόνης. Εμφάνιζει ότι τρέχει το firefox kai facebook απο εφαρμογές (τηλέφωνο σε αδράνεια 9%, οθόνη 16%). Το έχει μετρήσει πιο αξιόπιστα κάποιος; Πάντως ρε παιδιά αν η always on δε δείχνει πχ τουλάχιστον ένα μικρό φακελάκι ότι ήρθε ένα email σε μένα είναι άχρηστη. Το να βλέπω συνέχεια ώρα ημερομηνία το μόνο που κάνει είναι να με αγχώνει. Είχα την ελπίδα ότι έδειχνε και notifications (και ήταν από τους λόγους να πάρω κινητό με OLED). EDIT Παρατήρησα ότι δείχνει αν έρθει sms. 'Αρα πρέπει να είναι από εφαρμογή της Huawei για να δείχνει; Και όχι 3rd party; Gmail πχ με τίποτα; Calendar? Δείχνει μόνο τις αναπάντητες και τα SMS. Επειδή τυγχάνει να έχω 2 Windows Phone τηλέφωνα ήθελα να σου πω ότι στην οθόνη κλειδώματος always on δείχνουν σχεδόν τα πάντα ,αναπάντητες μηνύματα ,e-mail ,καιρός ότι εσύ γουστάρεις. Είναι ένα παράπονο που έχω και εγώ από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλά αυτό με την aod που δεν δείχνει ειδοποίησεις από 3rd party εφαρμογές είναι απλά τραγικό και ακόμη να το διορθώσουν.. Το ίδιο θέμα και στο p20 pro εννοείται.. Εν το μεταξύ ακόμη και σήμερα η 145 άφαντη.... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Καλά αυτό με την aod που δεν δείχνει ειδοποίησεις από 3rd party εφαρμογές είναι απλά τραγικό και ακόμη να το διορθώσουν.. Το ίδιο θέμα και στο p20 pro εννοείται.. Εν το μεταξύ ακόμη και σήμερα η 145 άφαντη.... Mate the 10 pro be with youΠολύ απλά δεν θα το φτιάξουν ποτέ. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Πολύ απλά δεν θα το φτιάξουν ποτέ. Mate 10 Pro & Tapatalk ProΈτσι λέω και εγώ χαχα Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εμένα παιδιά δεν με πολυνοιάζει εάν έρθει ή δεν έρθει η αναβάθμιση ,διότι πολύ απλά δεν διορθώνει αυτό που κατά τη γνώμη μου υστερεί το κινητό. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν το κινητό υστερεί στην κάμερα ειδικά στο αυτόματο και στη σταθεροποίηση στο βίντεο στο 4K και στα 1080p στα 60 fps. Σε όλα τα υπόλοιπα το κινητό με άριστα το 10 παίρνει δέκα δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι αρνητικό. Όμως σήμερα κιόλας φίλος μου που έχει το Samsung Galaxy S7 βγάλαμε φωτογραφίες και ήταν σχεδόν ίδιες με κινητό διετίας. Δεν μιλάω για το Pro mode το οποίο πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά ποιος θα χρησιμοποιήσει Pro mode από μας στις περισσότερες των περιπτώσεων;;; συνήθως το 90% των χρηστών χρησιμοποιεί το αυτόματο mode. Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε που γράφω κάτι τέτοιο για την κάμερα αλλά όσες φορές έχω δοκιμάσει σύγκριση στο αυτόματο mode έχω φάει ήττα μικρή μεν αλλά υπαρκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts