Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ναι βρε....Την έχω κατεβάσει την Ρομ....την βλέπω στον φάκελο του Hwff στα αρχεία....Αλλά στον updater πουθενά....Πρέπει να το στείλεις από την εφαρμογή απευθείας στον updater Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σαν να φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία με την 142..Τι λέτε; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι μου φάνηκε και εμένα, αλλά θεώρησα ότι θα είναι λόγω downloading.. Το φορτισα τώρα, και θα το κοιτάξω!! Ελπίζω να μην την χειροτέρεψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ναι βρε....Την έχω κατεβάσει την Ρομ....την βλέπω στον φάκελο του Hwff στα αρχεία....Αλλά στον updater πουθενά....Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδέψει. Δεν κατεβάζεις την rom. Απλά διαλέγεις η τη μέθοδο dns η με proxy. ώστε να τη δει ο updater του κινητού. Τα βήματα είναι. 1.check firmware access 2.πατάμε IN-APP PROXY 3.Πάμε στις ρυθμίσεις WiFi και τροποποιουμε το δίκτυο βάζοντας διακομιστή μεσολάβησης μη αυτόματα και δίνουμε όνομα κεντρικού υπολογιστή "localhost" και θύρα 8080 4.Παμε Συστημα-> Ενημέρωση συστήματος και θα βρει το update. 5.Αφου το βρει το διαλέγουμε και το ξεκινάμε 6.Παμε στο WiFi και επαναφέρουμε το διακομιστή μεσολαβησης Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ειναι αρκετά σκουρα τα γυαλιά, αλλά θα δοκιμάσω και με τελείως σκούρα..... Ξέρουμε το iPhone x μεχρι πόσα άτομα μπορει να υποστηρίξει το face unlock γιατι το δικο μας μονο ενα Και στο iphone μονο ενα ατομο μπορεις να καταχωρησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Αφού την κατεβάσετε κάνατε κανένα clear cache? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Αφού την κατεβάσετε κάνατε κανένα clear cache?Κι έλεγα τι ξέχασα χαχ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Κι έλεγα τι ξέχασα χαχ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά χρειάζεται !Όλοι έτσι λένε αλλά κάνει τελικά δουλειά; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Από μόνο του δεν κάνει clear cache? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδέψει. Δεν κατεβάζεις την rom. Απλά διαλέγεις η τη μέθοδο dns η με proxy. ώστε να τη δει ο updater του κινητού. Τα βήματα είναι. 1.check firmware access 2.πατάμε IN-APP PROXY 3.Πάμε στις ρυθμίσεις WiFi και τροποποιουμε το δίκτυο βάζοντας διακομιστή μεσολάβησης μη αυτόματα και δίνουμε όνομα κεντρικού υπολογιστή "localhost" και θύρα 8080 4.Παμε Συστημα-> Ενημέρωση συστήματος και θα βρει το update. 5.Αφου το βρει το διαλέγουμε και το ξεκινάμε 6.Παμε στο WiFi και επαναφέρουμε το διακομιστή μεσολαβησης Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κατέβασα Ρομ...με το auto DNS και run VPN άρχισε να κατεβάζει (άνοιξε ένα downloader πάνω στις ειδοποιήσεις...) και στον updater της συσκευής δεν εμφανιζε τίποτα...Στην εφαρμογή του FF στα settings δεν εμφανίζει επιλογή να στείλω στον updater (αυτό το είχα δει μόνο την πρώτη φορά που πέρασα την 137...). Τέλος πάντων....για να μην γεμίζω το thread με πολλά ποστ....Την έβαλα μέσω funky Huawei (είχα credits από παλιότερη χρήση) και όλα καλά...Αλλά δεν βλέπω τρομερή διαφορά από την 141...Για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα . Αν έχει καλύτερη διαχείριση η 142 βλέπω να βγάζω 10ωρα sot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ρε παιδιά εμένα δεν μου βγάζει την full over the air. Μόνο για το μονοκαρτο έχει Μια βοήθεια; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Το πρώτο πάνω πάνω είναι L29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 τι αλλα features εχει περα απο το face unlock ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Προσωπικά βρίσκω και αυτή την αναβάθμιση, σχεδόν το απόλυτο μηδέν... Το face unlock, ούτως ή άλλως το θεωρώ περιττό και λιγότερο ασφαλές, ειδικά όταν υπάρχει τόσο καλό fingerprint... Επίσης το να ανάβει το τηλέφωνο κάθε φορά που το σηκώνω και να προσπαθεί να ανιχνεύσει πρόσωπο και να καταναλώνει μπαταρία ενώ απλά το έχω σηκώσει για να πάω από το γραφείο στον καναπέ και όχι για να το ανοίξω, το θεωρώ ανούσιο... Αλλά οκ, όσοι γουστάρετε face unlock, λειτουργεί μια χαρά... Η μπαταρία θα δείξει από αύριο αν έχει διάφορες... Το θετικό είναι ότι το βλέπω να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα... Βέβαια σφαίρα ήταν ούτως ή άλλως η συσκευή, οπότε μικρή η διαφορά... Τ' αρνητικά παραμένουν όπως ήταν, scrollable widgets δε λειτουργούν, το Google assistant δε λειτουργεί εδώ και κανα μήνα και ούτε αυτό διορθώθηκε... Οπότε, για μένα, 2gb update = μια τρύπα στο νερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Προσωπικά βρίσκω και αυτή την αναβάθμιση, σχεδόν το απόλυτο μηδέν... Το face unlock, ούτως ή άλλως το θεωρώ περιττό και λιγότερο ασφαλές, ειδικά όταν υπάρχει τόσο καλό fingerprint... Επίσης το να ανάβει το τηλέφωνο κάθε φορά που το σηκώνω και να προσπαθεί να ανιχνεύσει πρόσωπο και να καταναλώνει μπαταρία ενώ απλά το έχω σηκώσει για να πάω από το γραφείο στον καναπέ και όχι για να το ανοίξω, το θεωρώ ανούσιο... Αλλά οκ, όσοι γουστάρετε face unlock, λειτουργεί μια χαρά... Η μπαταρία θα δείξει από αύριο αν έχει διάφορες... Το θετικό είναι ότι το βλέπω να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα... Βέβαια σφαίρα ήταν ούτως ή άλλως η συσκευή, οπότε μικρή η διαφορά... Τ' αρνητικά παραμένουν όπως ήταν, scrollable widgets δε λειτουργούν, το Google assistant δε λειτουργεί εδώ και κανα μήνα και ούτε αυτό διορθώθηκε... Οπότε, για μένα, 2gb update = μια τρύπα στο νερό...Εγώ το έβαλα λειτούργησε τέλεια και το απενεργοποιησα τέλος αυτό ήταν χαχα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εγώ το έβαλα λειτούργησε τέλεια και το απενεργοποιησα τέλος αυτό ήταν χαχα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ ακριβώς το ίδιο, το δούλεψα κάποιες ώρες και μετά κλείσιμο! Βέβαια επειδή υπάρχουν παιδιά που τους ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία, να πω ότι επειδή δε βόλεψε εμένα δε σημαίνει ότι δε συμφωνώ και επαυξάνω στο ότι όντως λειτουργεί τέλεια! Άμεση αναγνώριση προσώπου και με 4 άλλα άτομα διαφόρων ηλικιών που το δοκίμασα, δεν άνοιξε με κανένα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Κι εγώ ακριβώς το ίδιο, το δούλεψα κάποιες ώρες και μετά κλείσιμο! Βέβαια επειδή υπάρχουν παιδιά που τους ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία, να πω ότι επειδή δε βόλεψε εμένα δε σημαίνει ότι δε συμφωνώ και επαυξάνω στο ότι όντως λειτουργεί τέλεια! Άμεση αναγνώριση προσώπου και με 4 άλλα άτομα διαφόρων ηλικιών που το δοκίμασα, δεν άνοιξε με κανένα άλλο!Εννοείται άψογη η λειτουργία απλά και μένα δεν μου χρησιμεύει ιδιαίτερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εμένα με βολεύει . Εχώ κ το αποτύπωμα . Πολλές φορές το έχω στο αμάξι ή στο γραφείο και δεν βολεύει πάντα να ξεκλειδώσεις . Κάποιος είχε πει ότι δεν του άρεσε γτ άναβε η οθόνη μόνη της όταν σήκωνε το κινητό . Υπάρχει λειτουργία της αφύπνισης που την απενεργοποιείς. Η μπαταρία σε πρώτη φόρτιση τα ίδια με πριν είδα . Θα δείξει τις επόμενες μέρες Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παίδες, ξέρετε αν κάτι τέτοιο θα δουλέψει κανονικά και απροβλημάτιστα με το κινητό; Έχω κάποια USB αξεσουάρ και θέλω να δω μήπως φορτώσω σε κάθε ένα από ένα τέτοιο ανταπτοράκι Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παίδες, ξέρετε αν κάτι τέτοιο θα δουλέψει κανονικά και απροβλημάτιστα με το κινητό; Έχω κάποια USB αξεσουάρ και θέλω να δω μήπως φορτώσω σε κάθε ένα από ένα τέτοιο ανταπτοράκιΝαι φίλε, εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/11969226/OEM-USB-C-male-USB-A-female.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και του κουμπώνω επάνω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4994601/Kingston-MobileLite-G4-USB-3-0-Reader.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και έτσι έχω και sd κάρτα μαζί όταν τη χρειαστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Πάμε γερά https://www.gizmochina.com/2018/05/30/huawei-mate-10-series-will-get-the-p20-pros-long-exposure-without-tripod-feature-via-update/ Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Πάμε γερά https://www.gizmochina.com/2018/05/30/huawei-mate-10-series-will-get-the-p20-pros-long-exposure-without-tripod-feature-via-update/ Mate the 10 pro be with youΣιγά μη βγει τέλος του μήνα . Τέλη του επόμενου ίσως κ αν Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ε ναι μάλλον τέλη του επόμενου σε μας Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδιά... Αν το βγάλει και αυτό... Καληνύχτα p20! Με τέτοια τιμή το mate 10 θα παίζει μόνο του! Το face unlock είναι απίστευτο και το κινητό με την 142 πάει σφεντόνα... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εγώ βλέπω λίγο καλύτερη αυτονομία από την 137 αυτή είναι η αίσθηση η δική μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εγώ βλέπω λίγο καλύτερη αυτονομία από την 137 αυτή είναι η αίσθηση η δική μουΚαι εγώ το ίδιο σήμερα που έκανα πλήρη φόρτιση, νομίζω είναι λίγο καλύτερη η αυτονομία. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts