alexismech Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Το ότι δεν μπερδεύει εσένα με τη γυναίκα σου δεν το λες και 100% ακρίβεια :lol: Χαχαχα σωστός, απλά το λέω από την άποψη ότι δεν ξεκλειδώνει με ότι πρόσωπο να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μέχρι στιγμής όλα άψογα. Το face unlock πολύ γρήγορο σε επίπεδο oneplus 5 που είχα. Επισης το κινητό είναι λίγο πιο γρήγορο ακόμη και στο άνοιγμα εφαρμογών! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Ειναι αρκετά σκουρα τα γυαλιά, αλλά θα δοκιμάσω και με τελείως σκούρα..... Ξέρουμε το iPhone x μεχρι πόσα άτομα μπορει να υποστηρίξει το face unlock γιατι το δικο μας μονο ενα Edited May 29, 2018 by KALTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μία διευκρίνηση παρακαλώ. Ανάβει το τηλέφωνο με οποιοδήποτε τρόπο όσο το κρατάς στο χέρι ή όσο το έχεις στην τσέπη; εννοώ πέραν του power button, αν αγγίξεις τον αισθητήρα αποτυπώματος (χωρίς να είναι ενεργοποιημένος) ανάβει ή όχι; αν ανάβει, απενεργοποιείται; Παιδιά είναι κάτι απλό. Όλοι μπορείτε να απαντήσετε αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ! Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά είναι κάτι απλό. Όλοι μπορείτε να απαντήσετε αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ! Εννοείς ότι σ ξεκλειδώνει μόνο του; μήπως έχεις ανοίξει το smart Lock? Κ κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Και γω την πέρασα μόλις . Μπήκε πρίζα για πλήρης φόρτιση . Ωραίο το face unlock και γρήγορο . Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 και εμενα αστραπιαιο το face unlock... πιανει απο καθε γωνια, το δοκιμασα επισης σε 5 αλλα ατομα μεχρι στιγμης και δεν τους αναγνωριζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Γιατί δεν κλείνει η οθόνη όσο κάνει download; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πολύ καλό το κινητό την πέρασα και εγώ έγινε πολύ smooth και γρήγορο σε σχέση με 137 και τέλειο το face unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Την έχετε περάσει όλοι την 142 μέσω ff η έχει έρθει και στο κινητό σαν update? Εμένα ακόμα στο κινητό δεν έχει έρθει παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγώ την κατέβασα αλλά δεν μπορώ να την περάσω να δεν την εμφανίζει στον updater Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ την κατέβασα αλλά δεν μπορώ να την περάσω να δεν την εμφανίζει στον updater Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆκυρο το βρήκα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μια βοήθεια τι να κάνω για να ενεργοποιήσω το hivoice. Τώρα που βάζω την 142 μπορώ να επιλέξω Κάτι στο setup? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 ενω εχω κανει ολη την διαδικασια,εχω κανει dowload εχω αλλαξει το proxy στο τελος μου γραφει "ασταθες δικτυο επιχειραιται συνδεση" και παραμένει στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 ενω εχω κανει ολη την διαδικασια,εχω κανει dowload εχω αλλαξει το proxy στο τελος μου γραφει "ασταθες δικτυο επιχειραιται συνδεση" και παραμένει στο 0% Αν θυμάμαι καλά όταν ξεκίνησε το download ξανά άλλαξα το proxy και έβαλα τις ρυθμίσεις του modem όπως ήταν αρχικά και κατέβηκε στα μπαμ, αλλιώς ήθελε κανα 5ωρο. Πρέπει να πάτησα pause στο download Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Όντως αστραπιαιο το ξεκλειδωμα προσώπου, με τό που το πιάνεις απευθείας ανοίγει η οθόνη και κλατς!! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Αν θυμάμαι καλά όταν ξεκίνησε το download ξανά άλλαξα το proxy και έβαλα τις ρυθμίσεις του modem όπως ήταν αρχικά και κατέβηκε στα μπαμ, αλλιώς ήθελε κανα 5ωρο. Πρέπει να πάτησα pause στο download Sent from my iPhone using TapatalkThanks Αυτό ήταν. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 τι αλλα features περα απο το face unlock να εχει αραγε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγώ την κατέβασα αλλά δεν μπορώ να την περάσω να δεν την εμφανίζει στον updater Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο το βρήκα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που το βρήκες; Γιατί και εγώ το ψάχνω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Που το βρήκες; Γιατί και εγώ το ψάχνω!!!!!Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή ff firmware for Huawei; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ποιος είναι ο πιο καλό τρόπος να την κατεβάσουμε; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σαν να φεύγει πιο γρήγορα η μπαταρία με την 142..Τι λέτε; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πάντως είναι τόσο smooth με αυτό το update σαν το iphone 7 plus που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Την άποψή σας παρακαλώ, από σήμερα κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού το έβαλα να φορτίσει αλλά έχει κολλήσει στο 98% και δεν πάει παραπάνω τι μπορεί να παίζει; Hardware ή software, κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ξέρουμε αν θα παρει emui 8.1? Και αν θα έχει βελτιώσεις στην κάμερα, πέρα απο τις επιπλεον σκηνές AI.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή ff firmware for Huawei; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι βρε....Την έχω κατεβάσει την Ρομ....την βλέπω στον φάκελο του Hwff στα αρχεία....Αλλά στον updater πουθενά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts