Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το wide aperture mode που το βρίσκουμε ;

Eίναι η επιλογή ευρέως διαφράγματος. Ανοίγεις την κάμερα και πατάς την επιλογή ακριβώς δίπλα από το flash.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις βάλει δύο εφαρμογές;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

BTW. Τελικά ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω προεπιλογή κάποιες επαφές να τις καλεί με την μια Sim και κάποιες με την άλλη;

Τι εννοείς δύο εφαρμογές. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού, όπου έχω τρία mails.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Καλησπέρα στη παρέα.

Δεν άντεξα και πήρα και γω το θηρίο μετά από πολλά χρόνια σε WP!

Αν χρησιμοποιεί κάποιος onedrive όντας χρήστης windows και αποθηκεύει τις φωτό του εκεί σίγουρα θα θέλει να μπορεί να έχει συγχρονισμό των φωτό από onedrive στην default εφαρμογή φωτογραφιών και να τις βλέπει κατευθείαν εκεί.

Όσο και αν προσπάθησα δεν τα έχω καταφέρει ενώ σε ένα s8 που δοκίμασα πριν λίγο καιρό γίνεται πολύ εύκολα..

Καμιά ιδέα??

Ευχαριστώ!

Φίλε μου επειδή και εγώ είχα Windows Phone τηλέφωνα δεν ενσωματώνεται η εφαρμογή του one Drive με την by default θα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ξεχωριστά OneDrive.

Μετά από 4 μέρες με το κινητό βλέπω ότι κάποια αρχικά λαγκάκια υποχωρούν και ρολάρει καλύτερα.

Ιδέα μου δεν είναι σίγουρα γιατί όταν το πήρα το Facebook και το Tapatalk είχαν αρκετά σκαλώματα αλλά τώρα πηγαίνουν αρκετά πιο ομαλά.

To smoothness του mi mix 2 δεν το έχει όμως. Σίγουρα είναι πιο βαρύ το emui

Gilles smiles!

Νομίζω πως αν κάποιος ασχολείται αρκετά με το facebook, ίσως θα άξιζε να δοκιμάσει κάποια τρίτη εφαρμογή (έστω και επί πληρωμή) που να τρέχει πιο ομαλά, και καταναλώνοντας λιγότερους πόρους.

Εγώ έχω το Simple Social Pro και είναι αρκετά καλύτερο νομίζω απ' αυτή την άποψη.

Νομίζω πως αν κάποιος ασχολείται αρκετά με το facebook, ίσως θα άξιζε να δοκιμάσει κάποια τρίτη εφαρμογή (έστω και επί πληρωμή) που να τρέχει πιο ομαλά, και καταναλώνοντας λιγότερους πόρους.

Εγώ έχω το Simple Social Pro και είναι αρκετά καλύτερο νομίζω απ' αυτή την άποψη.

Όπως;Ποια;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Ρε παίδες, η στοκ εφαρμογή mail μου ζητάει verify κάθε τρεις και λίγο. Το έχει πάθει κανείς σας ? Έχω βαρεθεί να δίνω έγκριση κάθε μέρα σε κάθε λογαριασμό.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παίδες, η στοκ εφαρμογή mail μου ζητάει verify κάθε τρεις και λίγο. Το έχει πάθει κανείς σας ? Έχω βαρεθεί να δίνω έγκριση κάθε μέρα σε κάθε λογαριασμό.

Εμενα μου το κανει αυτο στο gmail όχι στο hotmail

Και μένα μόνο στο Gmail μου ζητάει. Αυτό συμβαίνει εδώ και 10 μέρες περίπου. Πριν δεν είχα κάποιο θέμα.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Και μένα μόνο στο Gmail μου ζητάει. Αυτό συμβαίνει εδώ και 10 μέρες περίπου. Πριν δεν είχα κάποιο θέμα.

Επειδή έχω 3 mail δε θυμάμαι αν ζήτησε το hotmail αλλά νομίζω ναι.

Άρα δεν έχετε κάνει κάτι να το ξεπεράσετε? Είναι φρέσκο πρόβλημα ?

Το κινητό 10 μέρες το έχω οπότε δεν ξέρω πως ήταν

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή έχω 3 mail δε θυμάμαι αν ζήτησε το hotmail αλλά νομίζω ναι.

Άρα δεν έχετε κάνει κάτι να το ξεπεράσετε? Είναι φρέσκο πρόβλημα ?

Το κινητό 10 μέρες το έχω οπότε δεν ξέρω πως ήταν

Δοκιμασε να τον διαγραψεις και να περασεις τον λογαριασμο ξανα.Ξερω γω καποιο σκαλωμα θα εφαγε.Εχεις και την Gmail Εφαρμογη ? εκει σου κανει προβλημα?

Δοκιμασε να τον διαγραψεις και να περασεις τον λογαριασμο ξανα.Ξερω γω καποιο σκαλωμα θα εφαγε.Εχεις και την Gmail Εφαρμογη ? εκει σου κανει προβλημα?

θα το κανω σημερα, απλα βαριεμαι να στηνω, να βαζω υπογραφες κλπ κλπ.

Την gmail δεν την εχω, ειναι απο τις πιο ενεργοβορες, και αφου εχω και hotmail τα στηνω στον Mail client καθε κινητου.

Και η πρώτη ROM για όποιον θέλει να δοκιμάσει:

https://www.xda-developers.com/lineageos-honor-view-10-huawei-mate-10-pro-project-treble/

Aμαν σε πριζα μας βαζεις απο χτες..:lol: και ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαινει τεζα με τετοια specs

Aν δεν διναμε λογο στην huawei για ξεκλειδωμα πιθανον να ειχα προχωρησει

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Όπως;Ποια;

Με λίγο προσεκτικότερη ανάγνωση, θα έβλεπες ότι μια εναλλακτική πρόταση είχε ήδη δοθεί...

Με λίγο προσεκτικότερη ανάγνωση, θα έβλεπες ότι μια εναλλακτική πρόταση είχε ήδη δοθεί...

Εγω θα προτεινα να μπαινεις απο chrome. Κυλαει τελεια πλεον, αλλα δν με βολευει.Εχω δοκιμασει τα παντα, καικαταληγω παλι στην επισημη εφαρμογη με τα καλα της και τα ασχημα της

Δημήτρης

Ναι το είδα μετά φίλε μ!Την έβαλα αλλά όπως λέει και ο φίλος από κάτω δεν έχει όλες τις λειτουργίες του κανονικού FB δυστυχώς!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Εγω θα προτεινα να μπαινεις απο chrome. Κυλαει τελεια πλεον, αλλα δν με βολευει.Εχω δοκιμασει τα παντα, καικαταληγω παλι στην επισημη εφαρμογη με τα καλα της και τα ασχημα της

Ναι το είδα μετά φίλε μ!Την έβαλα αλλά όπως λέει και ο φίλος από κάτω δεν έχει όλες τις λειτουργίες του κανονικού FB δυστυχώς!

Έχω τόσο καιρό να χρησιμοποιήσω την επίσημη που δεν ξέρω τί λειτουργίες έχει που λείπουν από το SSP...

...πρώτο μέλημα για μένα είναι η κατανάλωση...μεσω browser και με την επίσημη η κατανάλωση ήταν μεγαλύτερη...

Στη χρήση με ενδιαφέρει κυρίως η γρήγορη ροή, η εύκολη προβολή συνδέσμων από δημοσιεύσεις κοκ...δεν το έχω για ανταλλαγή μηνυμάτων σαν chat και κουβεντούλα, οπότε αν λείπει κάτι από εκεί, δεν θα το έπαιρνα κι είδηση.

Οποίος θέλει να δοκιμάσει, κυκλοφόρησε επίσημα TWRP:

https://www.xda-developers.com/twrp-honor-view-10-huawei-mate-10-pro/

Είναι για ξεκλείδωμα συσκευής αρχικά και μετά περνάς κάποια ρομ;;

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Using Tapatalk

Aμαν σε πριζα μας βαζεις απο χτες..:lol: και ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαινει τεζα με τετοια specs

Aν δεν διναμε λογο στην huawei για ξεκλειδωμα πιθανον να ειχα προχωρησει

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο. Ειδικά εγώ θα περιμένω το επόμενο update του TWRP που λογικά θα λύνει 2-3 θεματάκια, όπως πχ το MTP που δεν λειτουργεί ακόμα. Επίσης δεν κάνει decrypt και μάλλον αυτό θα καθυστερήσει αρκετά.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι για ξεκλείδωμα συσκευής αρχικά και μετά περνάς κάποια ρομ;;

Ξεκλείδωμα του bootloader μπορούσες να κάνεις από πριν. Το TWRP είναι custom recovery από το οποίο μπορείς να πάρεις nandroid backup, να κάνεις install ROMs κτλ κτλ, και το παραπάνω είναι official release και όχι ανεπίσημο όπως πχ στο Mate 9. Το TWRP απαιτεί να κάνεις unlock τον bootloader πάντως, και το πιο πάνω λινκ δίνει πληροφορίες πως να το κάνεις. Επίσης, κυκλοφορεί κανονικά και Magisk για ροοταρισμα. Αν θες πχ κάνεις απλά ροοτ χωρίς να περάσεις ρομ. Αν θες και ρομ, ήδη κυκλοφόρησε η Lineage που είναι μια πολύ καλή επιλογή, σε σχέση με την AOSP που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα για τη συσκευή μας και τα μισά δεν λειτουργούσαν...

off / d.

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο. Ειδικά εγώ θα περιμένω το επόμενο update του TWRP που λογικά θα λύνει 2-3 θεματάκια, όπως πχ το MTP που δεν λειτουργεί ακόμα. Επίσης δεν κάνει decrypt και μάλλον αυτό θα καθυστερήσει αρκετά.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεκλείδωμα του bootloader μπορούσες να κάνεις από πριν. Το TWRP είναι custom recovery από το οποίο μπορείς να πάρεις nandroid backup, να κάνεις install ROMs κτλ κτλ, και το παραπάνω είναι official release και όχι ανεπίσημο όπως πχ στο Mate 9. Το TWRP απαιτεί να κάνεις unlock τον bootloader πάντως, και το πιο πάνω λινκ δίνει πληροφορίες πως να το κάνεις. Επίσης, κυκλοφορεί κανονικά και Magisk για ροοταρισμα. Αν θες πχ κάνεις απλά ροοτ χωρίς να περάσεις ρομ. Αν θες και ρομ, ήδη κυκλοφόρησε η Lineage που είναι μια πολύ καλή επιλογή, σε σχέση με την AOSP που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα για τη συσκευή μας και τα μισά δεν λειτουργούσαν...

Έχω να ασχοληθώ χρόνια, κατάλαβα μεν όλη τη διαδικασία πως γίνεται και τι κάνει. Όποιος το δοκίμασε ας μας πει εντυπώσεις. Αν αξίζει ο κόπος κλπ.

Using Tapatalk

Έχω να ασχοληθώ χρόνια, κατάλαβα μεν όλη τη διαδικασία πως γίνεται και τι κάνει. Όποιος το δοκίμασε ας μας πει εντυπώσεις. Αν αξίζει ο κόπος κλπ.

Να πούμε όμως για όσους δεν το ξέρουν ότι αυτόματα χάνεις και την εγγύηση.

Τι εννοείς δύο εφαρμογές. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού, όπου έχω τρία mails.
Μήπως έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα και το Gmail? Οι ειδοποιήσεις είναι ακριβώς ίδιες μεταξύ τους;

Επίσης, στο κάνει σε όλους τους λογαριασμούς μέιλ η μόνο σε ένα;

Ύστερα από έξι μέρες εντατικής χρήσης έχω μείνει έκπληκτος με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας πρώτη φορά smartphone μου κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη μπαταρία σε ναυαρχίδα. Με όλα ανοιχτά θα σας βγάλει σίγουρα μία μέρα ότι και αν κάνετε. Ακόμα παρατήρησα ότι η ταχύτητα του έχει αυξηθεί πάρα πολύ εν σχέση με την πρώτη μέρα που το πήρα. Στο θέμα της κάμερας επειδή δεν έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες ακόμα δεν έχω πλήρη άποψη. Συνδεσιμότητα κορυφαία wi-fi bluetooth δεδομένα όλα λειτουργούν τέλεια σήμα κινητού κλήσης άψογη. Μεγάφωνο αν όχι Άριστο πάρα πολύ καλό όμως δεν ισχύει το ίδιο με την ένταση του ήχου στα ακουστικά, επιεικώς μέτρια. Δακτυλικό αποτύπωμα μακράν το καλύτερο που υπάρχει. Και σε ταχύτητα και σε αξιοπιστία. Ακόμα ρε παιδιά Δεν έχω βρει κάτι που να με χαλάει στο κινητό. Εάν αντέξει και στο χρόνο Θα είναι μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μετά το Samsung Galaxy Note 3.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro