vag74 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλημέρα έχω μια υποψία ότι η κακή διαχείριση της μπαταρίας οφείλεται στα router της cosmote που συνδέομαι στη εργασία μου και στο σπίτι, υπάρχει κάποια λύση; το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος; κάτι αντίστοιχο διάβασα στο νήμα του p20 pro Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Kαλημερα σε ολους τους φιλους και καλο μηνα με υγεια !!! Παιδια greenify δοκιμασε κανεις ?? κανει τιποτα ?? τι ρυθμισεις προτεινετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλημέρα έχω μια υποψία ότι η κακή διαχείριση της μπαταρίας οφείλεται στα router της cosmote που συνδέομαι στη εργασία μου και στο σπίτι, υπάρχει κάποια λύση; το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος; κάτι αντίστοιχο διάβασα στο νήμα του p20 pro Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.μου αλλαξε ο οτε την συνδεση σε voip και αναγκαστηκα εβαλα το router του.μετα και το δικο μου κινητο αλλα και της γυναικας μου ενα σ8 επεφτε η μπαταρια πολυ γρηγορα.το παλεψα πολυ αλλα ακρη δεν εβγαλα.μαλιστα μου καναν και αντικατασταση στο router αλλα παλι τα ιδια.ετσι πηγα πηρα ενα fritz box 7590 που υποστηριζει το voip του οτε και ησυχασα.απο τοτε και τα δυο κινητα και οτι αλλες συσκευες υπαρχουν ειναι βραχος στην μπαταρια.τρομερο το fritz box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.μου αλλαξε ο οτε την συνδεση σε voip και αναγκαστηκα εβαλα το router του.μετα και το δικο μου κινητο αλλα και της γυναικας μου ενα σ8 επεφτε η μπαταρια πολυ γρηγορα.το παλεψα πολυ αλλα ακρη δεν εβγαλα.μαλιστα μου καναν και αντικατασταση στο router αλλα παλι τα ιδια.ετσι πηγα πηρα ενα fritz box 7590 που υποστηριζει το voip του οτε και ησυχασα.απο τοτε και τα δυο κινητα και οτι αλλες συσκευες υπαρχουν ειναι βραχος στην μπαταρια.τρομερο το fritz box.Μπορείς να δώσεις λινκ; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και γω έχω του ΟΤΕ το ρούτερ, αλλά δεν έχω προσέξει κάποια απόκλιση στην αυτονομία αλλά και γενικά στις συσκευές μου που είχα / έχω! Πως μπορεί να επηρεάσει το ρούτερ την μπαταρία, με κακή λήψη wifi λέτε? Μήπως φίλε Vag έχεις κακό σήμα του παρόχου σου στην κινητή τηλεφωνία? Αυτό το έχω ακούσει και το έχω βιώσει κιόλας όταν έμεινα λίγες μέρες κάπου που όντως το σήμα ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην πολυκατοικία, αλλά να φταίει το ρούτερ δεν μπορώ να καταλάβω πως, εκτός και αν είναι τόσο μακρυά που το κινητό να προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί!! (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Και γω έχω του ΟΤΕ το ρούτερ, αλλά δεν έχω προσέξει κάποια απόκλιση στην αυτονομία αλλά και γενικά στις συσκευές μου που είχα / έχω! Πως μπορεί να επηρεάσει το ρούτερ την μπαταρία, με κακή λήψη wifi λέτε? Μήπως φίλε Vag έχεις κακό σήμα του παρόχου σου στην κινητή τηλεφωνία? Αυτό το έχω ακούσει και το έχω βιώσει κιόλας όταν έμεινα λίγες μέρες κάπου που όντως το σήμα ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην πολυκατοικία, αλλά να φταίει το ρούτερ δεν μπορώ να καταλάβω πως, εκτός και αν είναι τόσο μακρυά που το κινητό να προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί!! (?)Δεν ξέρω φίλε μου τι συμβαίνει, το σήμα κινητής είναι μια χαρά άμα δεις το screenshot θα το ψάξω λίγο καλύτερα, πάντως σήμερα είμαι από το πρωί όλη μέρα έξω με data και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γαι του λόγου το αληθές Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για του λόγου το αληθές Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μπορείς να δώσεις λινκ; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.skroutz.gr/s/12810765/AVM-FRITZ-Box-7590.html https://www.skroutz.gr/s/16177843/AVM-FRITZ-Box-7530.html το πρωτο ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι και το καλυτερο το δευτερο ειναι καινουριο μοντελο σε λιγο πιο μικρο μεγεθος.να προσεξεις και στα δυο να παρεις την international version γιατι η γερμανικη εχει μονο γερμανικα στο μενου. https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590 και ενα φορουμ να διαβασεις λιγο αν εχεις καποια απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ευχαριστώ φίλε, δεν θα δώσω τόσα χρήματα, το δικό μου ρουτερ είναι το speed port entry 2i, άλλαξα κανάλι από το 6 στο 11 όπου δεν έχω καμία παρεμβολή από άλλο WiFi και θα δω πως θα πάει, δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή μέχρι τώρα, μόνο το Mate 10 pro μου δημιούργησε πρόβλημα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ευχαριστώ φίλε, δεν θα δώσω τόσα χρήματα, το δικό μου ρουτερ είναι το speed port entry 2i, άλλαξα κανάλι από το 6 στο 11 όπου δεν έχω καμία παρεμβολή από άλλο WiFi και θα δω πως θα πάει, δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή μέχρι τώρα, μόνο το Mate 10 pro μου δημιούργησε πρόβλημα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να σαι καλα.και γω ειχα αλλαξει τα παντα αλλα τζιφος τιποτα δεν ειχε δουλεψει.μακαρι να σταθεις τυχερος και να λυσεις το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ευχαριστώ φίλε, δεν θα δώσω τόσα χρήματα, το δικό μου ρουτερ είναι το speed port entry 2i, άλλαξα κανάλι από το 6 στο 11 όπου δεν έχω καμία παρεμβολή από άλλο WiFi και θα δω πως θα πάει, δεν είχα κανένα πρόβλημα με καμία άλλη συσκευή μέχρι τώρα, μόνο το Mate 10 pro μου δημιούργησε πρόβλημα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω κι εγώ το ίδιο router και δεν έχω πρόβλημα με το mate. Κάποια ρύθμιση χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 να σαι καλα.και γω ειχα αλλαξει τα παντα αλλα τζιφος τιποτα δεν ειχε δουλεψει.μακαρι να σταθεις τυχερος και να λυσεις το προβλημα.Είχες το ίδιο και modem με εμένα; η είχες το πιο καινούριο το speedport plus, γιατί δύο χρόνια είμαι με αυτό και δεν ξαναειχα θέμα,η αλήθεια είναι ότι με το WiFi analyzer είδα ότι αυτόματα ήταν στη συχνότητα 6 μαζί με πολλά άλλα WiFi κυρίως του OTE, τώρα στην 11 είμαι μόνος μου, θα δείξει πάντως και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κι εγώ το ίδιο router και δεν έχω πρόβλημα με το mate. Κάποια ρύθμιση χρειάζεται.Για να δούμε φίλε αν η αλλαγή καναλιού αλλάξει τα δεδομένα, στο σπίτι το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, στην εργασία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και δεν ξέρω ποιο router του ΟΤΕ έχουμε εκεί, οπότε στην εργασία θα μείνω σίγουρα με 4g Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το wifi+ σας δουλεύει καλά; θυμάμαι με την 137 ήταν άψογο όταν έμπαινα στο σπίτι άνοιγε το WiFi και όταν ήμουν εκτός το έκλεινε αυτόματα, τώρα κάτι δεν πάει καλά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παιδιά καλησπέρα κάτοχος mate 10 pro από τον Αύγουστο κ σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή κ κλείνω προς mi8 για λόγους κάμερας κ ελάχιστα οθόνης.. Τι γνώμη σας θα ήθελα παρακαλώ... Σε ένα smartphone με ενδιαφέρει η κάμερα.. Ότι άλλο έχετε στο νου σας στα 400€ καλοδεχουμενο. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Meizu 16th από το επίσημο site της Meizu στο AliExpress. Το ζαχαρωνω κι εγώ... Στέλνει με dhl στην πόρτα σου χωρίς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παιδιά καλησπέρα κάτοχος mate 10 pro από τον Αύγουστο κ σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή κ κλείνω προς mi8 για λόγους κάμερας κ ελάχιστα οθόνης.. Τι γνώμη σας θα ήθελα παρακαλώ... Σε ένα smartphone με ενδιαφέρει η κάμερα.. Ότι άλλο έχετε στο νου σας στα 400€ καλοδεχουμενο. Ευχαριστώ.. Πολύ καλή η επιλογή σου αυτή αλλά εάν θέλεις να έχεις top camera να βάλεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πας στο s9 Samsung. Καλώς ή κακώς οι κάμερες της Samsung είναι οι καλύτερες.Εάν δεν θέλεις να βάλεις αυτά τα χρήματα παραπάνω τότε το xiaomi mi-8 είναι η πρώτη σου επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ευχαριστώ παιδιά κάτοχοι mate 10 pro κ εσείς να υποθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπερα στην κοινότητα εδω και 7 μερες κατοχος του mate 10 pro.Μεχρι στιγμης το κινητό ειναι εντυπωσιακο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπερα στην κοινότητα εδω και 7 μερες κατοχος του mate 10 pro.Μεχρι στιγμης το κινητό ειναι εντυπωσιακο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και θα παραμείνει έτσι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για απόκρυψη εφαρμογών (με τον μαμά launcher εννοείται). Τι εννοώ. Αν γίνεται οι εφαρμογές αυτές να μπουν σε έναν φάκελο (κι ακόμα ένα πράγμα που δεν βρήκα είναι πως να δημιουργήσω φάκελο, σαν αυτόν που έχει η google μέσα τις εφαρμογές της και φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας), ο οποίος φάκελλος θα ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα. Και αυτές οι εφαρμογές να είναι ορατές μόνο από εκεί. Τις έχω ήδη κλειδωμένες με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά δεν θέλω και να φαίνονται. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για απόκρυψη εφαρμογών (με τον μαμά launcher εννοείται). Τι εννοώ. Αν γίνεται οι εφαρμογές αυτές να μπουν σε έναν φάκελο (κι ακόμα ένα πράγμα που δεν βρήκα είναι πως να δημιουργήσω φάκελο, σαν αυτόν που έχει η google μέσα τις εφαρμογές της και φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας), ο οποίος φάκελλος θα ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα. Και αυτές οι εφαρμογές να είναι ορατές μόνο από εκεί. Τις έχω ήδη κλειδωμένες με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά δεν θέλω και να φαίνονται. Σας ευχαριστώΦάκελο φτιάχνει μόνο του αν κάνεις drag & drop μια εφαρμογή πάνω σε μια άλλη. Να κλειδώνει κάπως δε βρήκα. Καλύτερα πάρε κράνος για όταν έρθει το τσόκαρο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Φάκελο φτιάχνει μόνο του αν κάνεις drag & drop μια εφαρμογή πάνω σε μια άλλη. Να κλειδώνει κάπως δε βρήκα. Καλύτερα πάρε κράνος για όταν έρθει το τσόκαρο :rolleyes: Τηγάνι πες καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Φάκελο φτιάχνει μόνο του αν κάνεις drag & drop μια εφαρμογή πάνω σε μια άλλη. Να κλειδώνει κάπως δε βρήκα. Καλύτερα πάρε κράνος για όταν έρθει το τσόκαρο :rolleyes: Τηγάνι πες καλύτερα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Και θα παραμείνει έτσι...Μακάρι να είναι έτσι.Μετα από 4 χρόνια με το υπέροχο LG g2 το οποίο θα το κρατήσω για αντικα Edited December 2, 2018 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για απόκρυψη εφαρμογών (με τον μαμά launcher εννοείται). Τι εννοώ. Αν γίνεται οι εφαρμογές αυτές να μπουν σε έναν φάκελο (κι ακόμα ένα πράγμα που δεν βρήκα είναι πως να δημιουργήσω φάκελο, σαν αυτόν που έχει η google μέσα τις εφαρμογές της και φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας), ο οποίος φάκελλος θα ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα. Και αυτές οι εφαρμογές να είναι ορατές μόνο από εκεί. Τις έχω ήδη κλειδωμένες με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά δεν θέλω και να φαίνονται. Σας ευχαριστώ Ίσως σε βοηθήσει αυτό https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-10/help/hiding-apps-via-emui-t3739778/amp/ . Υπήρχε σαν επιλογή στο emui 5 , αλλά το απενεργοποίησαν. Το εμφανίζεις ξανά με την παραπάνω εφαρμογή. Με προσοχή πάντα μη σε πάρω στο λαιμό μου. Κράτα backup όπως προτείνεται και στις πληροφορίες της εφαρμογής. Edited December 3, 2018 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Βγήκε στο Huawei firmware η έκδοση 9.0.0.161 για τη συσκευή μας, ακόμα δεν μπορούμε να τη βάλουμε όμως Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts