Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες το βραδυ τραβηξα καποιες φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο και απογοητευτηκα. Τα χρωματα εβγαιναν λαθος, πολυ θορυβος, στα προσωπα των ανθρωπων φαινονταν κατι περιεργες σκιες κτλ. Σε αντιθεση με το πρωι που βγαζει φανταστικες φωτογραφιες.

Και στις δυο περιπτωσεις χρησιμοποιω το Auto mode και τραβαω φωτο στα 20Mp.

Υπαρχει περιπτωση να εχω διαλεξει καποια λαθος ρυθμιση; Μηπως πρεπει να επιλεξω τα 12Mp για το βραδυ;

Οσοι βγαζετε καλες φωτο τι ρυθμισεις εχετε διαλεξει;

Edited by Nippon

Έχω το 8+ εδώ και 6 μήνες και δεν έχω συναντήσει κάτι από αυτά που λες! Στα μάτια μου και όσα γνωρίζω έως τώρα μόνο σε αυτονομία μπορείς να πεις ότι το mate υπερέχει!σε ολα τα άλλα πάνω κάτω ίδια είναι!

Και εγώ αυτή την εικόνα έχω.. Επίσης το είχα συγκρίνει με mate 9 σε ταχύτητα και έβλεπα ίδια αποτελέσματα.

Τώρα αν σε μερικούς λαγκαρει θεωρώ ότι είναι σε μικρό βαθμό ή τέλος πάντων οριακή διαφορά που την παρατηρούν

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χθες το βραδυ τραβηξα καποιες φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο και απογοητευτηκα. Τα χρωματα εβγαιναν λαθος, πολυ θορυβος, στα προσωπα των ανθρωπων φαινονταν κατι περιεργες σκιες κτλ. Σε αντιθεση με το πρωι που βγαζει φανταστικες φωτογραφιες.

Υπαρχει περιπτωση να εχω διαλεξει καποια λαθος ρυθμιση; Μηπως πρεπει να επιλεξω τα 12Mp για το βραδυ;

Εγώ το δούλευα με την 12άρα που έχει ois και δουλεύει καλύτερα πιστεύω

Για δες το. Πάντως με το μέγεθος αισθητήρα που έχει θεωρώ ότι καλά τα πάει. Είναι αρκετά μικρός για κάτι παραπάνω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ και με 12 και με 20 τα ίδια με σένα βλέπω, ακόμα και με σχετικά χαμηλό φωτισμό... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις επιπλέον σε auto, πέραν απ το να είσαι όσο πιο ακίνητος γίνεται εσύ και το "αντικείμενο" και να κάνεις και manual focus (tap δλδ στο αντικείμενο που θες να εστιάσεις). Καλά αποτελέσματα θα δεις μόνο σε manual σε χαμηλό ή σχετικά χαμηλό φωτισμό. Κι επειδή κι εγώ όπως κι άλλοι τραβάω πολύ το παιδί μου, απορώ πως κάποιοι βλέπουν τόσο καλά αποτελέσματα (ενα "θέμα" δύσκολο δλδ όταν είναι εντός οικίας κτλ και εν κίνηση - ως συνήθως)...

off / d.

Θα δοκιμασω με τα 12Mp που εχει ios μηπως και καλυτερευσει η κατασταση και θα πειραματιστω και με το manual μηπως και δω καλυτερα αποτελεσματα. Αλλα ειναι δυσκολο καθε φορα να πρεπει να πειραξεις ρυθμισεις στο manual γιατι μεχρι να τις βρεις εχεις χασει τη στιγμη. Μακαρι να εβγαζε καλυτερες φωτο στο auto το βραδυ.

27.5 λεει εμενα. Απλα την εχω βγαλει απο το αυτοματο στη διαχειριση

Αυτήν έχω και γω την οποία επίσης έχω βγάλει από το αυτόματο στην διαχείριση. Αλλά αρνείται πεισματικά να ηχογραφήσει τις εισερχόμενες κλήσεις. Μόνο εξερχόμενες.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Φίλε δεν με ενδιαφέρει να κατηγορήσω καμία εταιρεία. Εγώ κάθε 4-5 μήνες έχω άλλη συσκευή. Ξέρω πολύ καλά τι κάνει η κάθε μία. Βγάζω το καπέλο στο hardware της Samsung αλλά το software το καταστρέφει. Ψάξε σε 100αδες συγκριτικά και θα δεις ότι έτσι είναι. Ενδεικτικά δες εδώ

P10 plus περσινό μοντέλο

Send from my Mate 10 pro

Λάζαρος..

παλικαρι μου,εγω μιλαω για την συσκευη που εχω στα χερια μου,,αν εσυ επεσες σε συσκευη λαγκαρισμενη οκ,παω πασο! αν ειναι να δουμε βιντεακια για να βγαλουμε γνωμη για τισ συσκευες καηκαμε! εδω σημερα ειδα συγκριτικο ποθ εβγαζε σε ταχυτητα ποιο γρηγορο το s8 apo το s9!anyway Οπως βολευει τον καθενα!

Θα δοκιμασω με τα 12Mp που εχει ios μηπως και καλυτερευσει η κατασταση και θα πειραματιστω και με το manual μηπως και δω καλυτερα αποτελεσματα. Αλλα ειναι δυσκολο καθε φορα να πρεπει να πειραξεις ρυθμισεις στο manual γιατι μεχρι να τις βρεις εχεις χασει τη στιγμη. Μακαρι να εβγαζε καλυτερες φωτο στο auto το βραδυ.

Πολύ μικρή διαφορά θα δεις μπορεί και καθόλου. Το βράδυ έχει δύο σκέλη: σε ελαφρύ φωτισμό και σε σχεδόν καθόλου. Το έχω δοκιμάσει και στις δύο περιπτώσεις. Πράγματι είναι όπως τα λες στην πρώτη περίπτωση. Απογοητεύτηκα. Αλλά μην νομίζεις ότι και οι άλλες ναυαρχίδες τα πάνε πολύ καλύτερα. Στην δεύτερη περίπτωση πολύ καλά αποτελέσματα. Και ειδικά στο manual; Καταπληκτικά. Θεωρώ ότι το τρωτό μέρος της κάμερας είναι οι auto φωτογραφίες σε ελαφρύ φωτισμό. Δεν έχω βρει άλλο μειονέκτημα μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

παλικαρι μου,εγω μιλαω για την συσκευη που εχω στα χερια μου,,αν εσυ επεσες σε συσκευη λαγκαρισμενη οκ,παω πασο! αν ειναι να δουμε βιντεακια για να βγαλουμε γνωμη για τισ συσκευες καηκαμε! εδω σημερα ειδα συγκριτικο ποθ εβγαζε σε ταχυτητα ποιο γρηγορο το s8 apo το s9!anyway Οπως βολευει τον καθενα!
Άρα μου λες ότι το δικό σου το s8 ανοίγει τις εφαρμογές dialer calendar επαφές κτλ το ίδιο γρήγορα με το Mate 10 και κρατάει ολες τις εφαρμογές στη μνήμη ανοιχτές όπως το Mate; Πάσο τότε από μένα. Επίσης δεν έχει να κάνει με το τι συσκευή έχει ο καθένας όλες ίδιες είναι. Έχει να κάνει με το τραγικό TouchWiz οποίος έχει δουλέψει άλλο OS flyme, oxygen, emui κτλ ξέρει ακριβώς τι περιγράφω. Τα βίντεο ήταν μια εικόνα, μπορείς να διαβάσεις και άρθρα και φόρουμ από χρήστες ότι υπάρχει θέμα με λαγκ και κακό multitasking από ανθρώπους που κάνουν σχετικά βαριά χρήση. Το s9 μόλις κυκλοφόρησε μόλις πάρει 1 με 2 update το s8 θα μοιάζει κάρο σε ταχύτητα απέναντι του οπότε είναι άκυρη η σύγκριση μεταξύ τους αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων κλείνω το off-topic εδώ.

Send from my Mate 10 pro

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Καλημέρα παιδιά. Για θυμίστε μου. Για να μην τρέχουν εφαρμογές από πίσω το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παμε ρυθμισεις-μπαταρία και σε αυτήν την καρτέλα, να βρούμε τις εφαρμογές που θέλουμε και να ξετικαρουμε αυτά τα 3;81e57627a110c5b2d39f0a78d86b53ee.jpge5d26463dc1525bfc37af516cca6077f.jpg

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά.

Χτες άφησα το κινητό να πέσει στο 15% και ήμουν στον δρόμο και είχα το plantronics edge συνδεδεμένο. Μου έκανε συνεχώς αποσυνδέσεις, κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ. Επίσης παρατήρησα ότι όταν είναι τόσο χαμηλά η μπαταρία και ένα παιχνίδι που παίζω λαγκάρει αισθητά.

Σήμερα που είναι φορτισμένο το κινητό δεν μου έκανε αποσυνδέσεις (πρώτη φορά το άφησα τόσο χαμηλά). Αυτό με το παιχνίδι το παρατηρώ όταν πέφτει κάτω από το 20% από την αρχή. Έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάτι τέτοιο; Λέτε να είναι λόγω λανθασμένης διαχείρισης από την AI του επεξεργαστή;

παιδια για θυμιστε μου γιατι δε μπορω να το βρω. πως γινεται ειπαμε να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το HDR? νομιζω ειχε αναφερθει πριν μερικες μερες αλλα δεν μπορω να το βρω. Το θεωρω βλακεια που το εχουν σαν ξεχωριστο mode και οχι με κουμπι στην κυρια οθονη της καμερας

παιδια για θυμιστε μου γιατι δε μπορω να το βρω. πως γινεται ειπαμε να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το HDR? νομιζω ειχε αναφερθει πριν μερικες μερες αλλα δεν μπορω να το βρω. Το θεωρω βλακεια που το εχουν σαν ξεχωριστο mode και οχι με κουμπι στην κυρια οθονη της καμερας

ανοιξε καμερα και κανε αριστερα ή δεξια (δε θυμαι σιγουρα) οπου μπαινεις σε διαφορες λειτουργιες (Manual Κλπ ) εχει και τη λειτουργια HDR οπου την ανοιγεις.

Οντως βλακεια να το εχουν ξεχωριστα, βολευει πολυ στην κυρια οθονη να το ριχνεις με ενα ταπ οταν βλεπεις οτι χρειαζεται..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ανοιξε καμερα και κανε αριστερα ή δεξια (δε θυμαι σιγουρα) οπου μπαινεις σε διαφορες λειτουργιες (Manual Κλπ ) εχει και τη λειτουργια HDR οπου την ανοιγεις.

Οντως βλακεια να το εχουν ξεχωριστα, βολευει πολυ στην κυρια οθονη να το ριχνεις με ενα ταπ οταν βλεπεις οτι χρειαζεται..

αριστερα ειναι φιλε

Καλησπερα σας και καλη εβδομαδα!

Σημερα το απογευμα παραλαμβανω και εγω την συσκευη μου, πρωτη φορα σε Huawei, ελπιζω να μη μου φανει βουνο η αλλαγη απο Samsung!

Tο πρωτο που θα ηθελα να ρωτησω, πως μεταφερω αραγε τα αρχεια μου απο Samsung σε Huawei;

Βασικα τα παντα θελω να μεταφερω, απο επαφες μεχρι φωτογραφιες, σημειωσεις, τα παντα.

Δεν γίνεται να είναι μόνιμα ενεργοποιημένο. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, πρέπει να επιλέξεις το συγκεκριμένο mode από το μενού αριστερά. Το οποίο όταν το emui μετά από κάποια ώρα κάνει kill την εφαρμογή της κάμερας, την επόμενη φορά που θα την ανοίξεις θα έχει επιλεγμένο το Auto mode, οπότε πρέπει να ξαναεπιλέξεις το HDR mode... Βράστα... Αν και για μένα, δεν θα δεις μεγάλες διαφορές στο HDR. Θέλει ακόμα πολλές διορθώσεις απ τη Huawei η κάμερα και ειδικά το HDR mode.

off / d.

Καλημέρα παιδιά. Για θυμίστε μου. Για να μην τρέχουν εφαρμογές από πίσω το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παμε ρυθμισεις-μπαταρία και σε αυτήν την καρτέλα, να βρούμε τις εφαρμογές που θέλουμε και να ξετικαρουμε αυτά τα 3;81e57627a110c5b2d39f0a78d86b53ee.jpge5d26463dc1525bfc37af516cca6077f.jpg

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

Σωστά. Και με το που απενεργοποιείται η οθόνη, μετά από λίγο θα κλείνουν και οι εφαρμογές.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Ευχαριστώ φίλε Πάνο.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν σήμερα παιδιά πρώτη φορά πέρασα τις φωτογραφίες από το κινητό μου στον υπολογιστή και από κει σε οθόνη 42 ιντσών της τηλεόρασης του γιου μου. Έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα Ενώ εγώ κατηγορούσα την κάμερα Τελικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που περίμενα. Το δε βίντεο με εξέπληξε θετικά και με τη σταθεροποίηση του και με τα χρώματα του. Είχα τραβήξει σε HD 720 και το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό. Στο μόνο που μου τα χάλασε η κάμερα ήταν στις φωτογραφίες εντός σπιτιού. Για κάποιο λόγο σε αυτές τις συνθήκες δεν βγαίνουν σωστές φωτογραφίες. Εν αντιθέσει με τη λειτουργία πορτρέτου και ευρέως διαφράγματος οι οποίες είναι καταπληκτικές.

Μόλις περασα μέσω firmware update το 131 εωσ τώρα είδα σαν διαφορά τα Google updates 1 Φεβρουαρίου κάτι άλλο δεν πρόσεξα προς το παρόν μόλις το εγκατεστησα

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Μόλις περασα μέσω firmware update το 131 εωσ τώρα είδα σαν διαφορά τα Google updates 1 Φεβρουαρίου κάτι άλλο δεν πρόσεξα προς το παρόν μόλις το εγκατεστησα

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Θα δοκιμάσω κ γω το βράδυ αν μου την περάσει . Γιατί κατεβασμένη την έχω. Απλά δεν έχει πάρει το οκ

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Καλησπέρα στη παρεα του Mate 10 Pro. Δεν εχω τη συσκευή, ειμαι σε samsung s7 προς το παρον αλλα ψαχνομαι. Δυο πράγματα με προβληματίζουν που ακούγονται. Το βασικό ειναι η ένταση του ηχου στα ακουστικα για την οποια ακουγεται οτι ειναι χαμηλή σε σχέση με το μέσο ορο των αντιστοιχων συσκευών. Το αλλο ειναι το standby drain της μπαταριας, περα απο το οτι στη χρήση ειναι θηρίο. Μιας που το έχετε, τι βλεπετε να ισχύει για αυτα τα δύο; Ευχαριστώ:)

Και κάτι ακομα, VOLTE και WiFi Calling σε cosmote δικτυα υποστηρίζεται εάν ειναι απο Σκρουτζ η συσκευή η εν πασει περιπτώσει οχι απο Γερμανο; Τα Samsung πχ θέλουν rom της cosmote η τη γενική ελληνική.

Edited by Nikos751

Αυτήν έχω και γω την οποία επίσης έχω βγάλει από το αυτόματο στην διαχείριση. Αλλά αρνείται πεισματικά να ηχογραφήσει τις εισερχόμενες κλήσεις. Μόνο εξερχόμενες.
Άσε την λίγο & ίσως στρώσει. & εμένα μου έκανε κάτι κόλπα & μετά από μια εβδομάδα δούλευε άψογα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στη παρεα του Mate 10 Pro. Δεν εχω τη συσκευή, ειμαι σε samsung s7 προς το παρον αλλα ψαχνομαι. Δυο πράγματα με προβληματίζουν που ακούγονται. Το βασικό ειναι η ένταση του ηχου στα ακουστικα για την οποια ακουγεται οτι ειναι χαμηλή σε σχέση με το μέσο ορο των αντιστοιχων συσκευών. Το αλλο ειναι το standby drain της μπαταριας, περα απο το οτι στη χρήση ειναι θηρίο. Μιας που το έχετε, τι βλεπετε να ισχύει για αυτα τα δύο; Ευχαριστώ:)

Και κάτι ακομα, VOLTE και WiFi Calling σε cosmote δικτυα υποστηρίζεται εάν ειναι απο Σκρουτζ η συσκευή η εν πασει περιπτώσει οχι απο Γερμανο; Τα Samsung πχ θέλουν rom της cosmote η τη γενική ελληνική.

Ερχόμενος & εγώ από s7 & γενικά από Samsung αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει είναι ότι οι εφαρμογές φτιάχνονται πρώτα για Samsung & μετά για άλλες εταιρείες. Τι θέλω να πω, ότι στα Samsung οι εφαρμογές δουλεύουν ως επί των πλείστων άψογα από κατασκευής ενώ στις άλλες εταιρείες έπειτα από update δουλεύουν σωστά. Drain δεν έχω δει ποτέ & έχω την συσκευή από 03/01. Η μπαταρία είναι αντάξια του s7 & λίγο καλύτερη, 6+ ώρες doa. Όσο για τα ακουστικά εγώ που κράτησα του s7 με adaptor μια χαρά τα ακούω (ίσως να μην έχω & τρελή απαίτηση).

Αυτά ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Με την μπαταρία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αντιθέτως θα εκπλαγείς με τη διάρκειά της. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι ποιοτικός αλλά δεν είναι πάρα πολύ δυνατός. Δεν έχω χρησιμοποιήσει όμως ποιοτικά ακουστικά για να ξέρω καλύτερα. Με τα ακουστικά που είχε μέσα η συσκευασία ισχύει αυτό που γράφω πιο πάνω. Υπόψιν ότι στο κινητό έχω 2 κάρτες SIM ,3 email που συγχρονίζουν συνέχεια και 80 εφαρμογές και μιλάω τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα λόγω δουλειάς και στο τέλος της ημέρας έχω τουλάχιστον 20 με 30% μπαταρία. Για το wi-fi calling και το volte νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά καλύτερα να σου πουν αυτοί που το χρησιμοποιούν.

Θα δοκιμάσω κ γω το βράδυ αν μου την περάσει . Γιατί κατεβασμένη την έχω. Απλά δεν έχει πάρει το οκ

Sent from Mate 10 pro

Ρε παιδιά, δώστε λίγη βοήθεια πώς το χρησιμοποιούμε το Firmware Finder. Δε το χω δουλέψει ποτέ.

off / d.

Ένα μύνημα στο 1333 και δουλεύει ρολόι

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro