Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει... Μάλλον είχαν ξεχάσει σαβούρα μέσα ή κάτι δεν θα δουλεύει πλέον!

Thumbed from my mate 10 pro!

Πιθανόν,αλλά 10 Gb είναι πάρα πολύ. Θυμάμαι πριν από το αυτό είχα το samsung j5 του 2015 και είχα υπόλοιπο 1 gb .Δεν τολμούσα να βαλω πάνω από 4-5 εφαρμογές γιατί έπεφτε επικίνδυνα .Τότε είπα να ανέβω κατηγορία.Σκεφτειτε από 1 Gb σε 105 gb και τώρα 115 Gb. Πιο υπέροχο πεθαίνεις.....

Ετοιμαστείτε να κουφαθείτε ..... Πριν την αναβάθμιση είχα 105 gb υπόλοιπο.Μετά την αναβάθμιση 115 gb υπόλοιπο.10 γίγα παραπάνω .Είναι καρατσεκαρισμένο ούτε νομίζω, ούτε μου φαίνεται.Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι 115 γίγα.

Για να είμαι πιο ακριβής στο ύλικολογισμικό ειχα 18 γιγα και τώρα λέει 8,34 γίγα.

Ισχύει ότι τώρα είναι 8.34 το υλικόλογισμικό. Για τσεκάρετε πόσο είναι όσοι δεν έχετε κάνει update?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Huawei, μας έχει ήδη ξεχάσει. Μετά το στραπάτσο στην Αμερική με τους carriers, νιώθω ότι η προσοχή της πλέον είναι στραμμένη στο P20, το οποίο θα ναι πλέον το νέο flagship. Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της με δώρα κτλ, συν το ότι δεν υπάρχει κίνηση από development ούτε από την ίδια της την πλευρά (τα delayed updates τα οποία δεν λύνουν προβλήματα και είναι απλά security updates της Google, αυτό δείχνουν), με κάνουν να πιστεύω ότι προσπαθεί να "ξεπουλήσει" το μοντέλο και να επικεντρωθεί στο P20. Δεν έχω εμπειρία απ τη σειρά Mate οπότε μακάρι να πέφτω έξω... Και για να μην αρχίσουν αντιπαραθέσεις, απλά εκφράζω μία δική μου άποψη - και είμαι από αυτούς που θα το κρατήσουν τουλάχιστον 1 χρόνο...
off / d.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Huawei, μας έχει ήδη ξεχάσει. Μετά το στραπάτσο στην Αμερική με τους carriers, νιώθω ότι η προσοχή της πλέον είναι στραμμένη στο P20, το οποίο θα ναι πλέον το νέο flagship. Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της με δώρα κτλ, συν το ότι δεν υπάρχει κίνηση από development ούτε από την ίδια της την πλευρά (τα delayed updates τα οποία δεν λύνουν προβλήματα και είναι απλά security updates της Google, αυτό δείχνουν), με κάνουν να πιστεύω ότι προσπαθεί να "ξεπουλήσει" το μοντέλο και να επικεντρωθεί στο P20. Δεν έχω εμπειρία απ τη σειρά Mate οπότε μακάρι να πέφτω έξω... Και για να μην αρχίσουν αντιπαραθέσεις, απλά εκφράζω μία δική μου άποψη - και είμαι από αυτούς που θα το κρατήσουν τουλάχιστον 1 χρόνο...

Εγώ κάπου διάβασα ότι θα κόψει όλες τις φθηνές συσκευές μαζί & την σειρά P & θα κρατήσει μόνο τις Mate σειρές & θα τις κάνει πιο premium. Τύπου iPhone. Τώρα τι θα γίνει εδώ θα είμαστε & θα το δούμε. Πάντως όντως το update πολύς ντόρος για το τίποτα. Αντε πάμε για το επόμενο.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Απογοήτευση αυτό με το update. Πρώτη φορά χρήστης αυτής της εταιρίας μου κάνει εντύπωση με τι κριτήρια δίνει την αναβάθμιση με το σταγονόμετρο. Παρατηρώ κάθε μέρα δυο τρία άτομα παίρνουν αναβάθμιση. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κατάστημα αγοράς. Και το δικό μου είναι από το public. Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. Κρίμα μια τέτοια συσκευή να μην έχει υποστήριξη. Μου θυμίζει τη θλιβερή σαμυ που ακόμα δεν μπορεί να δώσει Android 8. Δεν θέλω να είμαι εκτός θέματος ούτε κάνω σύγκριση.

Πάντως όντως το update πολύς ντόρος για το τίποτα. Αντε πάμε για το επόμενο.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω εν μέρη.... Ναι συμφωνώ ότι δεν έλυσε κάποια από τα μικρά θεματάκια που έχουμε αλλά εκεί που λέγαμε πάμε για το επόμενο update, φαίνεται ότι με την 129 πετάχτηκε αρκετή σαβούρα και μας δόθηκε επιπλέον 8-10 γίγα .Αυτό αμελητέο δεν το λες.

Εγώ κάπου διάβασα ότι θα κόψει όλες τις φθηνές συσκευές μαζί & την σειρά P & θα κρατήσει μόνο τις Mate σειρές & θα τις κάνει πιο premium. Τύπου iPhone. Τώρα τι θα γίνει εδώ θα είμαστε & θα το δούμε. Πάντως όντως το update πολύς ντόρος για το τίποτα. Αντε πάμε για το επόμενο.

Το Μάρτιο ανακοινώνει το P20 και τα "υπομοντέλα" του, άρα δεν ισχύει ότι τα ακυρώνει. Και απ ότι λέγεται θα ναι το νέο flagship, μαζί με καινοτομίες στο κομμάτι της κάμερας...

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω εν μέρη.... Ναι συμφωνώ ότι δεν έλυσε κάποια από τα μικρά θεματάκια που έχουμε αλλά εκεί που λέγαμε πάμε για το επόμενο update, φαίνεται ότι με την 129 πετάχτηκε αρκετή σαβούρα και μας δόθηκε επιπλέον 8-10 γίγα .Αυτό αμελητέο δεν το λες.

Αν η μείωση έχει να κάνει με "καθάρισμα" του κώδικα, τότε όντως είναι σημαντικό. Αν όχι, τότε μου είναι εντελώς αδιάφορο τα 90gb που χω τώρα ελεύθερα, να γίνουν 100. Το σημαντικότερο όμως ήταν αρχικά να ξεκινήσει να λύνει όλα αυτά τα bugs. Όλα τ αλλά έρχονται δεύτερα (εκτός απ τα security updates που πάντα είναι σημαντικά).

Edited by off_d
off / d.

Απογοήτευση αυτό με το update. Πρώτη φορά χρήστης αυτής της εταιρίας μου κάνει εντύπωση με τι κριτήρια δίνει την αναβάθμιση με το σταγονόμετρο. Παρατηρώ κάθε μέρα δυο τρία άτομα παίρνουν αναβάθμιση. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το κατάστημα αγοράς. Και το δικό μου είναι από το public. Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. Κρίμα μια τέτοια συσκευή να μην έχει υποστήριξη. Μου θυμίζει τη θλιβερή σαμυ που ακόμα δεν μπορεί να δώσει Android 8. Δεν θέλω να είμαι εκτός θέματος ούτε κάνω σύγκριση.

Και η Honor τα ίδια, σε μένα οι αναβαθμίσεις έρχονται μετά από καμιά βδομάδα αφού αναφερθούν οι πρώτες ενημερώσεις...πώς προκύπτει αυτή η χρονική ιεράρχηση δεν ξέρω...

...αργούν αλλά φτάνουν οι ενημερώσεις πάντως, λογική βέβαια η ανυπομονησία

σε μένα πάντως την βγάζει κανονικά την προσφορά το πλαίσιο με το δώρο

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/HUAWEI-Smartphone-Mate-10-Pro-Mple-51091VXK.htm

Χθες δεν πρέπει να είχε ενημερωθεί ακόμη το σύστημα, ούτε το δώρο εμφάνιζε ούτε τίποτα...σήμερα το ξαναδοκίμασα κι όντως προσθέτω το δώρο...

αυτά πού το διάβασες, υπάρχει κανένας σύνδεσμος;; Γιατί σε καποιες μεγάλες ιστοσελίδες (gsmarena, androidauthority, notebookcheck) δεν έχω πετύχει τέτοιες αναφορές...

Οι δύο σειρές διαφοροποιούνται (ή προσπαθούν να διαφοροποιηθούν) ως προς το ακροατήριο...τώρα όταν βγάζει πχ 3 εκδοχές του ίδιου μοντέλου (lite / * / Plus στη σειρά P), καθώς και -αποτυχημενες κατά τη γνώμη μου- διαφοροποιήσεις στη σειρά Mate (* / Pro) θα μπορούσε να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να μειωθεί ο αριθμός των συσκευών...

...αλλά να εγκαταλείψει τελείως τη μια σειρά, δύσκολο το βλέπω...

Αν μη τι άλλο, στη σειρά Ρ* δίνει και συμπληρωματική εγγύηση 1 χρόνου (για όσους δηλώσουν το κινητό κοντά στη ημερομηνία αγοράς, αν δεν κάνω λάθος), κάτι που δεν κάνει για τη σειρά Mate, περιέργως...

Έπειτα, όταν βρίσκεται εκτός της ΗΠΑνικής αγοράς, δύσκολο το βλέπω να αποφασίσει να κινηθεί αποκλειστικά στο high-end επίπεδο, γιατί εκεί ίσως θα μπορούσε να σπρώξει τις ακριβότερές της συσκευές σε συνεργασία με κάποιον μεγάλο πάροχο....στις αγορές της Ευρώπης, Ασίας, αντίθετα, νομίζω πως υπάρχει ζήτηση για φθηνότερες συσκευές, οπότε θα συνεχίζει να εξαρτάται από αυτές...

...εκτός κι αν αφήσει ανοικτό το πεδίο στην Honor, αλλά και πάλι δεν ακούγεται και το πιο πιθανό σενάριο...

Αν μη τι άλλο, στη σειρά Ρ* δίνει και συμπληρωματική εγγύηση 1 χρόνου (για όσους δηλώσουν το κινητό κοντά στη ημερομηνία αγοράς, αν δεν κάνω λάθος), κάτι που δεν κάνει για τη σειρά Mate, περιέργως....

Το έκανε και με τα Mates αυτό. Τουλάχιστον σε 8 και 9 το θυμάμαι. Δεν ξέρω στο 7. Στο 10 το έκοψε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε μενα ήρθε όντως μειώθηκε το υλικολογισμικο και βλεπω και καλύτερη διαχείριση στη μνήμη Ram

Και η Honor τα ίδια, σε μένα οι αναβαθμίσεις έρχονται μετά από καμιά βδομάδα αφού αναφερθούν οι πρώτες ενημερώσεις...πώς προκύπτει αυτή η χρονική ιεράρχηση δεν ξέρω...

...αργούν αλλά φτάνουν οι ενημερώσεις πάντως, λογική βέβαια η ανυπομονησία

Χθες δεν πρέπει να είχε ενημερωθεί ακόμη το σύστημα, ούτε το δώρο εμφάνιζε ούτε τίποτα...σήμερα το ξαναδοκίμασα κι όντως προσθέτω το δώρο...

αυτά πού το διάβασες, υπάρχει κανένας σύνδεσμος;; Γιατί σε καποιες μεγάλες ιστοσελίδες (gsmarena, androidauthority, notebookcheck) δεν έχω πετύχει τέτοιες αναφορές...

Οι δύο σειρές διαφοροποιούνται (ή προσπαθούν να διαφοροποιηθούν) ως προς το ακροατήριο...τώρα όταν βγάζει πχ 3 εκδοχές του ίδιου μοντέλου (lite / * / Plus στη σειρά P), καθώς και -αποτυχημενες κατά τη γνώμη μου- διαφοροποιήσεις στη σειρά Mate (* / Pro) θα μπορούσε να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να μειωθεί ο αριθμός των συσκευών...

...αλλά να εγκαταλείψει τελείως τη μια σειρά, δύσκολο το βλέπω...

Αν μη τι άλλο, στη σειρά Ρ* δίνει και συμπληρωματική εγγύηση 1 χρόνου (για όσους δηλώσουν το κινητό κοντά στη ημερομηνία αγοράς, αν δεν κάνω λάθος), κάτι που δεν κάνει για τη σειρά Mate, περιέργως...

Έπειτα, όταν βρίσκεται εκτός της ΗΠΑνικής αγοράς, δύσκολο το βλέπω να αποφασίσει να κινηθεί αποκλειστικά στο high-end επίπεδο, γιατί εκεί ίσως θα μπορούσε να σπρώξει τις ακριβότερές της συσκευές σε συνεργασία με κάποιον μεγάλο πάροχο....στις αγορές της Ευρώπης, Ασίας, αντίθετα, νομίζω πως υπάρχει ζήτηση για φθηνότερες συσκευές, οπότε θα συνεχίζει να εξαρτάται από αυτές...

...εκτός κι αν αφήσει ανοικτό το πεδίο στην Honor, αλλά και πάλι δεν ακούγεται και το πιο πιθανό σενάριο...

Δεν θυμάμαι που το είχα δει ρε γμτ. Πάντως ότι & αν γίνει πρέπει να μειώσει λίγο τα μοντέλα τής. Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική να βγάζει lite μοντέλα προηγούμενης σειράς βλέπε p8 lite 2017, p9 lite 2017 κλπ. Ας επικεντρωθεί σε 5 μοντέλα & ας δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα σε σχεδιασμό, εξοπλισμό & software. Έλεος πια να περιμένουμε update με διορθώσεις. Να πούμε & του στραβού το δίκιο η sami τουλάχιστον στο software δεν έχει τέτοια θέματα. Μετά από πολλές ναυαρχίδες της Samsung κάνω την απιστία μου & δηλώνω αθεράπευτα ερωτευμένος με το mate. Εύχομαι τα επερχόμενα updates εύχομαι να τα διορθώσουν όλα.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ώπα μου έδωσε στα 128gb 10gb & κάτι έγινε. Ας έκανε διορθώσεις σε εφαρμογές που κολλάνε & σε widget & ας είχα 10 gb λιγότερα. Μην τρελαθούμε κιόλας 800€ συσκευή πήρα & έχω απαιτήσεις από την Huawei.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ελάτε να παίξουμε λίγο... Η ερώτηση είναι "ποια είναι τα 3 πράγματα που θέλουμε να φτιαχτούν με επόμενο update"

Για μένα 1)όταν μιλάω με κάποιον μετά το πέρας της κλήσης,πολλές φορές η οθόνη είναι μαύρη δηλαδή δεν εμφανίζεται το κόκκινο τερματισμού της κλήσης 2)Μετά την αποστολή μηνύματος θα ήθελα να έχει και ηχητική ειδοποίηση παραλαβής του 3)θα ήθελα να ξεκλείδωνε και διπλό χτύπημα εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα(οδηγώ το κινητό είναι pair με το ηχοσύστημα και για να παρω τηλέφωνο πρέπει να βάλω το δάκτυλο μου να βρω την θέση δακτυλικού αποτυπώματος)

George, έχεις βάλει γυαλάκι ή ζελατίνα στο κινητό;

Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

[/color]Ώπα μου έδωσε στα 128gb 10gb & κάτι έγινε. Ας έκανε διορθώσεις σε εφαρμογές που κολλάνε & σε widget & ας είχα 10 gb λιγότερα. Μην τρελαθούμε κιόλας 800€ συσκευή πήρα & έχω απαιτήσεις από την Huawei.

Το να μειωσει 40% το μεγεθος προφανως και κατι εγινε γιατι σιγουρα επεσε τρελο καθαρισμα σε τρελα πολλη σαβουρα. Αυτο και αποδοση να μην εχει αμεσως, σιγουρα βοηθαει στο development καθε επομενης εκδοσης

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

George, έχεις βάλει γυαλάκι ή ζελατίνα στο κινητό;

Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.

Εχω βάλει την αυθεντική book cover θήκη μόνο. ούτε γυαλάκι ούτε ζελατίνα.

Έχει και εφαρμογές που κάνουν την δουλειά του adaway μια χαρά χωρίς root

καμια δεν ξέρω που να μην έχει επιπτώσεις στο σύστημα

Σας το είπα. Πάει με τον παροχο

καμια δεν ξέρω που να μην έχει επιπτώσεις στο σύστημα
Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν χρησιμοποιώ καμία γιατί μπαίνω από εφαρμογές που δεν έχουν διαφημίσεις ή από browser που έχουν block αλλά διαβάζω στο xda ότι υπάρχουν πολλές και χωρίς επιπτώσεις σε μπαταρία σύστημα

Το να μειωσει 40% το μεγεθος προφανως και κατι εγινε γιατι σιγουρα επεσε τρελο καθαρισμα σε τρελα πολλη σαβουρα. Αυτο και αποδοση να μην εχει αμεσως, σιγουρα βοηθαει στο development καθε επομενης εκδοσης
+1000

Και σε μενα ήρθε όντως μειώθηκε το υλικολογισμικο και βλεπω και καλύτερη διαχείριση στη μνήμη Ram

Ναι κι εγώ βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM. Με την ίδια χρήση με πριν έχω συνεχόμενα μισό περίπου GB περισσότερο ελεύθερη μνήμη.

Συνεχίζει πάντως να μην μου εμφανίζεται το widget του καιρού στο παράθυρο της θήκης όταν την κλείνω. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Edited by fasteagle

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro