Ntanis1 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ελλάδα και Έλληνες δεν ευχαριστιομαστε με τίποτα τσακώνονται στα foroum για πράγματα μικρά. ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες για τη συσκευή οποίος δεν το καλύπτει η το πουλάει η δεν το παίρνει όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια να γκρινιάζουμε για τη μίζερη ζωή μας. Εγώ είχα iPhone 7 plus και έχω μείνει ευχαριστημένος και από μπαταρία και από ταχύτητα και από camera. Άλλος μπορεί να πει όχι οκ ο καθένας έχει την γνώμη του και κάνει της επιλογές του..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ελλάδα και Έλληνες δεν ευχαριστιομαστε με τίποτα τσακώνονται στα foroum για πράγματα μικρά. ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες για τη συσκευή οποίος δεν το καλύπτει η το πουλάει η δεν το παίρνει όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια να γκρινιάζουμε για τη μίζερη ζωή μας. Εγώ είχα iPhone 7 plus και έχω μείνει ευχαριστημένος και από μπαταρία και από ταχύτητα και από camera. Άλλος μπορεί να πει όχι οκ ο καθένας έχει την γνώμη του και κάνει της επιλογές του..... Έλα ντε ρε φίλε μ!!Έχουμε φτάσει 150 σελίδες για ένα αντικείμενο που στο φινάλε είναι τόσο ευτελές και όχι τόσο σημαντικό!!Που να γράφαμε δλδ για κανένα σπίτι! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Να πω κάτι κι εγώ. Ακούγοντας μουσική από το ηχείο του παίζει μια χαρά και ποιοτικά μέχρι ένα κλικ πριν το τέρμα. Βάζοντας την ένταση στο τέρμα ο ήχος παραμορφώνεται τα πρίμα ξύνουν και γενικά χάνει τελείως την ποιότητά του. Συμβαίνει σε κάποιον αυτό; Για να είναι στέρεο χρησιμοποιεί το ηχείο κάτω και το ηχείο-ακουστικό. Το κάτω ηχείο έχει πιο βαθύ ήχο, στο πάνω κυριαρχούν τα πρίμα. Εμένα στο αυτί μου δημιουργείται μια ανομοιομορφία. Δοκίμασε να κλείσεις με το χέρι μια το κάτω ηχείο και μια το ακουστικό και πλησίασε το αυτί και θα καταλάβεις ότι ξύνει το πάνω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου είμαι σε σκέψη να πάρω μπλε ή την σκούρα καφέ είμαι με μαύρη συσκευή και την θέλω την θήκη, επίσης να ρωτήσω υπάρχει στα μεγάλα καταστήματα κι σε τι τιμή; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα, η μπλε είναι αρκετά σκούρα. Πιο σκούρα από το ίδιο το κινητό. Σε χαμηλό φωτισμό την λες και μαύρη. Το kit το βρήκα μόνο skroutz σε κάτι μικρά στα 27 ευρώ. Έκανα μια σύγκριση με την εργοστασιακή, είναι 1 χιλιοστό πιο χοντρή. Ξέχασα να πω ότι έχει και πολύ καλό grip, δεν γλιστράει δηλαδή στο χέρι. Επίσης, δεν μαζεύει δαχτυλιές! Thumbed from my mate 10 pro! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να είναι στέρεο χρησιμοποιεί το ηχείο κάτω και το ηχείο-ακουστικό. Το κάτω ηχείο έχει πιο βαθύ ήχο, στο πάνω κυριαρχούν τα πρίμα. Εμένα στο αυτί μου δημιουργείται μια ανομοιομορφία. Δοκίμασε να κλείσεις με το χέρι μια το κάτω ηχείο και μια το ακουστικό και πλησίασε το αυτί και θα καταλάβεις ότι ξύνει το πάνω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως χρησιμοποιεί το ακουστικό για ηχείο με πολύ μέτριο αποτέλεσμα. Στέρεο όμως, γίνεται μόνο όταν το έχεις οριζόντια. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Για να είναι στέρεο χρησιμοποιεί το ηχείο κάτω και το ηχείο-ακουστικό. Το κάτω ηχείο έχει πιο βαθύ ήχο, στο πάνω κυριαρχούν τα πρίμα. Εμένα στο αυτί μου δημιουργείται μια ανομοιομορφία. Δοκίμασε να κλείσεις με το χέρι μια το κάτω ηχείο και μια το ακουστικό και πλησίασε το αυτί και θα καταλάβεις ότι ξύνει το πάνω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις το έκανα... χάλι μαύρο. Το πάνω φταίει κατά κύριο λόγο. Κρίμα για τέτοια συσκευή και τόσα λεφτά πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μόλις το έκανα... χάλι μαύρο. Το πάνω φταίει κατά κύριο λόγο. Κρίμα για τέτοια συσκευή και τόσα λεφτά πάντως. Δουλευει σαν το htc 10 αλλα απειρως καλυτερα.Το πανω ειναι για πριμα και το κατω για μπασα ,σαν 2.1 setup. Την αισθηση στην δινει σαν στερεο. Δεν ειναι και m7,m9 αλλα με τοσα μικρα bezels πως να το κανει καλυτερο; εχεις ακουσει s8 πως ειναι; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δουλευει σαν το htc 10 αλλα απειρως καλυτερα.Το πανω ειναι για πριμα και το κατω για μπασα ,σαν 2.1 setup. Την αισθηση στην δινει σαν στερεο. Δεν ειναι και m7,m9 αλλα με τοσα μικρα bezels πως να το κανει καλυτερο; εχεις ακουσει s8 πως ειναι;Η αλήθεια είναι ότι τσιριζει ο ήχος όταν είναι τέρμα και ενοχλεί,ίσως να το διωρθωσουν αλλά εμένα του oneplus 5t αν και μονοφωνικος μου άρεσε πιο πολύ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα, η μπλε είναι αρκετά σκούρα. Πιο σκούρα από το ίδιο το κινητό. Σε χαμηλό φωτισμό την λες και μαύρη. Το kit το βρήκα μόνο skroutz σε κάτι μικρά στα 27 ευρώ. Έκανα μια σύγκριση με την εργοστασιακή, είναι 1 χιλιοστό πιο χοντρή. Ξέχασα να πω ότι έχει και πολύ καλό grip, δεν γλιστράει δηλαδή στο χέρι. Επίσης, δεν μαζεύει δαχτυλιές! Thumbed from my mate 10 pro! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως χρησιμοποιεί το ακουστικό για ηχείο με πολύ μέτριο αποτέλεσμα. Στέρεο όμως, γίνεται μόνο όταν το έχεις οριζόντια. Thumbed from my mate 10 pro!Ευχαριστώ λέω να πάρω την μπλε και εγώ, το Grey έχεις και εσύ; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Η αλήθεια είναι ότι τσιριζει ο ήχος όταν είναι τέρμα και ενοχλεί,ίσως να το διωρθωσουν αλλά εμένα του oneplus 5t αν και μονοφωνικος μου άρεσε πιο πολύ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ λέω να πάρω την μπλε και εγώ, το Grey έχεις και εσύ; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, το μπλε.. Και του πάει γάντι! Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Η αλήθεια είναι ότι τσιριζει ο ήχος όταν είναι τέρμα και ενοχλεί,ίσως να το διωρθωσουν αλλά εμένα του oneplus 5t αν και μονοφωνικος μου άρεσε πιο πολύ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδη βλεπω twitch συνεχεια δεν το εχω ποτε τερμα. Το δοκιμασα τωρα με spotify. Αν το βαλω τερμα οντως δεν ειναι τοσο καλο. Αν το κανεις μια πισω ,ακουγεται πολυ καλυτερα ,ή μαλλον ετσι θα επρεπε να ακουγοταν και τερμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παίδες όλα καλά με την μπαταρία της συσκευής... είναι πραγματικά εκληκτική. Όμως έχεις παρατηρήσει κανένας ότι όταν φτάσει στα 10% (που σου βγάζει και τη σχετική ειδοποίηση το σύστημα ότι η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή) τότε πέφτει μέσα σε 2 ώρες και κλείνει το κινητό? Μου το έχει κάνει τις 2 φορές που το έχω πλήρως φορτίσει και αποφορτίσει (για το καλιμπράρισμα της μπαταρίας). Ενώ κρατάει πολύ, μόλις φτάνει στο 10% πέφτει δυσανάλογα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να το βρω μετά από 2 ώρες κλειστό το κινητό. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται άνοιξα καινούργιο θέμα με το MATE 10 China Version 16:9 και έχω αρκετά συγκριτικά με το NOTE 8 μιας και έχω και τα 2 Έχω προσθέσει και νέες φωτογραφίες σε φως ημέρας για όποιον ενδιαφέρεται... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 https://www.reddit.com/r/FunkyHuawei/comments/7o709r/blal29_800129c432_for_mate_10_pro_europe_now/ https://funkyhuawei.club/flash/BLA-L29C432 This update optimizes system performance and stability BLA-L29 8.0.0.129(C432) for Mate 10 Pro (Europe) now available. Αραγε θα την δωσουν αυτην ; η θα πανε σε καμια αλλη αργοτερα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Μόλις το έκανα... χάλι μαύρο. Το πάνω φταίει κατά κύριο λόγο. Κρίμα για τέτοια συσκευή και τόσα λεφτά πάντως.Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Αλλά πρώτα σιγουρέψου μήπως το τραγούδι που έβαλες δεν είναι καλό και πουν ότι το έστησες. Δουλευει σαν το htc 10 αλλα απειρως καλυτερα.Το πανω ειναι για πριμα και το κατω για μπασα ,σαν 2.1 setup. Την αισθηση στην δινει σαν στερεο. Δεν ειναι και m7,m9 αλλα με τοσα μικρα bezels πως να το κανει καλυτερο; εχεις ακουσει s8 πως ειναι;Αυτό που περιγράφεις είναι 1.1. Επειδή για τον ήχο των τηλεφωνικών κλήσεων χρειάζεσαι ήχο όπως το πάνω ακουστικό (όχι μπασο), ή βάζεις 2ο καλό ηχείο ή βάζεις ένα καλό κάτω ή για να κρατήσεις το κόστος στα ίδια παντρεύεις και τα δύο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με τα bezel αλλά με το ύψος της συσκευής. Μια και εβαλες το s8 στη συζήτηση μια και δεν το έχω, δεν ξέρω για τον ήχο αλλά από τα δείγματα βγάζει καλύτερος φώτο στο auto. Και αυτό κύριες και κύριοι είναι τρολ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 13, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Αυτό που περιγράφεις είναι 1.1. Επειδή για τον ήχο των τηλεφωνικών κλήσεων χρειάζεσαι ήχο όπως το πάνω ακουστικό (όχι μπασο), ή βάζεις 2ο καλό ηχείο ή βάζεις ένα καλό κάτω ή για να κρατήσεις το κόστος στα ίδια παντρεύεις και τα δύο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με τα bezel αλλά με το ύψος της συσκευής. Μια και εβαλες το s8 στη συζήτηση μια και δεν το έχω, δεν ξέρω για τον ήχο αλλά από τα δείγματα βγάζει καλύτερος φώτο στο auto. Και αυτό κύριες και κύριοι είναι τρολ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο πρόβλημα δηλαδή είναι η παραμόρφωση ή αν είναι stereo ; Γιατί στο note είναι σαν τσιγκινος από χαμηλα . Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Το πρόβλημα δηλαδή είναι η παραμόρφωση ή αν είναι stereo ; Γιατί στο note είναι σαν τσιγκινος από χαμηλα . Sent from Mate 10 proΜπορείς να συνεχίσεις στο θέμα μας που είναι ο ήχος του mate 10 pro και να μη τρολάρεις? Εδώ μιλάμε για το mate. Γιατί ανακατεύεις άλλα κινητά? Αν σε ικανοποιεί απλά πες το. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Φίλε μου Αχιλλέα πραγματικά γιατί δεν σχολιάζεις τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το μέλος tsiglas,φοβάσαι ότι θα πρέπει να τρολαρεις και τους χρήστες του Note; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μπορείς να συνεχίσεις στο θέμα μας που είναι ο ήχος του mate 10 pro και να μη τρολάρεις? Εδώ μιλάμε για το mate. Γιατί ανακατεύεις άλλα κινητά? Αν σε ικανοποιεί απλά πες το. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το βάζω ποτέ τέρμα . Ακόμα κ όταν είχα nexus 6p το οποίο είχε τρομερό στερεο ,ποτέ δεν το έπαιζα όσο πήγαινε . Άλλωστε το έγραψα πιο πάνω ότι παραμορφώνει στο τέρμα . Με ένα κλικ κάτω είναι μια χαρά . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φτιαχτεί ,επειδή εμένα δεν με ενοχλεί . Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Φίλε μου Αχιλλέα πραγματικά γιατί δεν σχολιάζεις τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το μέλος tsiglas,φοβάσαι ότι θα πρέπει να τρολαρεις και τους χρήστες του Note; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk1ον δεν είμαστε φίλοι. 2ον πήγα να το διαβάσω και σταμάτησα στο 1ο post. Μόλις το είδα παράτησα το νήμα. Όπου γράφεις ανακατεύεις τα πράγματα. Πήγες κι έγραψες να τα βλέπουν οι άλλοι ενώ απλά θα μπορούσες να σχολιάσεις την άποψη σου. 3ον. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και σε μέλη που σέβομαι ότι δε θα ξανα ασχοληθω μαζί σου γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 1ον δεν είμαστε φίλοι. 2ον πήγα να το διαβάσω και σταμάτησα στο 1ο post. Μόλις το είδα παράτησα το νήμα. Όπου γράφεις ανακατεύεις τα πράγματα. Πήγες κι έγραψες να τα βλέπουν οι άλλοι ενώ απλά θα μπορούσες να σχολιάσεις την άποψη σου. 3ον. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και σε μέλη που σέβομαι ότι δε θα ξανα ασχοληθω μαζί σου γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά μας έπεισες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Λοιπόν παιδιά το επίπεδο εδώ μέσα έχει πέσει πολύ και, επιτρέψτε μου την παρατήρηση, έχει μετατραπεί αποκλειστικά σχεδόν σε πεδίο αντιπαράθεσης κάποιων συγκεκριμένων μελών που ο ένας θέλει να την πει στον άλλον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ποιές εντυπώσεις? δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. Παρακολουθούσα το νήμα του note 8, που είμαι επίσης κάτοχος, και η διαφορά στο επίπεδο της συζήτησης είναι εμφανής με διαλόγους που σαφώς βοηθούν τα μέλη και προσθέτουν αξία στο forum. Στο παρόν νήμα (με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) πλέον ακόμα και να θέσεις ένα ερώτημα ή να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, απλά το ξεχνάς καθώς η ματιά των συμμετέχοντων μονοπωλείται από αστείες και ανόητες αντιπαραθέσεις και σαρκασμούς. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, προσωπικά θα αποχωρήσω από το νήμα, θα χαρώ το Mate μου όπως το έχω κατανοήσει και δουλεύω, και όσοι μονοπωλούντες εδώ μέσα, τσιφλικάδες εντυπώσεων, συνεχίστε να μαλώνετε και να αντιπαρατίθεστε για ανούσιους λόγους. Κουράσατε πλέον. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ττότε καλύτερα σωπάστε! Edited January 13, 2018 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Λοιπόν παιδιά το επίπεδο εδώ μέσα έχει πέσει πολύ και, επιτρέψτε μου την παρατήρηση, έχει μετατραπεί αποκλειστικά σχεδόν σε πεδίο αντιπαράθεσης κάποιων συγκεκριμένων μελών που ο ένας θέλει να την πει στον άλλον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ποιές εντυπώσεις? δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. Παρακολουθούσα το νήμα του note 8, που είμαι επίσης κάτοχος, και η διαφορά στο επίπεδο της συζήτησης είναι εμφανής με διαλόγους που σαφώς βοηθούν τα μέλη και προσθέτουν αξία στο forum. Στο παρόν νήμα (με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) πλέον ακόμα και να θέσεις ένα ερώτημα ή να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, απλά το ξεχνάς καθώς η ματιά των συμμετέχοντων μονοπωλείται από αστείες και ανόητες αντιπαραθέσεις και σαρκασμούς. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, προσωπικά θα αποχωρήσω από το νήμα, θα χαρώ το Mate μου όπως το έχω κατανοήσει και δουλεύω, και όσοι μονοπωλούντες εδώ μέσα, τσιφλικάδες εντυπώσεων, συνεχίστε να μαλώνετε και να αντιπαρατίθεστε για ανούσιους λόγους. Κουράσατε πλέον. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ττότε καλύτερα σωπάστε!Τα είπες όλα αδερφέ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Λοιπόν παιδιά το επίπεδο εδώ μέσα έχει πέσει πολύ και, επιτρέψτε μου την παρατήρηση, έχει μετατραπεί αποκλειστικά σχεδόν σε πεδίο αντιπαράθεσης κάποιων συγκεκριμένων μελών που ο ένας θέλει να την πει στον άλλον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ποιές εντυπώσεις? δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. Παρακολουθούσα το νήμα του note 8, που είμαι επίσης κάτοχος, και η διαφορά στο επίπεδο της συζήτησης είναι εμφανής με διαλόγους που σαφώς βοηθούν τα μέλη και προσθέτουν αξία στο forum. Στο παρόν νήμα (με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) πλέον ακόμα και να θέσεις ένα ερώτημα ή να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, απλά το ξεχνάς καθώς η ματιά των συμμετέχοντων μονοπωλείται από αστείες και ανόητες αντιπαραθέσεις και σαρκασμούς. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, προσωπικά θα αποχωρήσω από το νήμα, θα χαρώ το Mate μου όπως το έχω κατανοήσει και δουλεύω, και όσοι μονοπωλούντες εδώ μέσα, τσιφλικάδες εντυπώσεων, συνεχίστε να μαλώνετε και να αντιπαρατίθεστε για ανούσιους λόγους. Κουράσατε πλέον. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ττότε καλύτερα σωπάστε! +10000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Λοιπόν παιδιά το επίπεδο εδώ μέσα έχει πέσει πολύ και, επιτρέψτε μου την παρατήρηση, έχει μετατραπεί αποκλειστικά σχεδόν σε πεδίο αντιπαράθεσης κάποιων συγκεκριμένων μελών που ο ένας θέλει να την πει στον άλλον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ποιές εντυπώσεις? δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. Παρακολουθούσα το νήμα του note 8, που είμαι επίσης κάτοχος, και η διαφορά στο επίπεδο της συζήτησης είναι εμφανής με διαλόγους που σαφώς βοηθούν τα μέλη και προσθέτουν αξία στο forum. Στο παρόν νήμα (με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) πλέον ακόμα και να θέσεις ένα ερώτημα ή να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, απλά το ξεχνάς καθώς η ματιά των συμμετέχοντων μονοπωλείται από αστείες και ανόητες αντιπαραθέσεις και σαρκασμούς. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, προσωπικά θα αποχωρήσω από το νήμα, θα χαρώ το Mate μου όπως το έχω κατανοήσει και δουλεύω, και όσοι μονοπωλούντες εδώ μέσα, τσιφλικάδες εντυπώσεων, συνεχίστε να μαλώνετε και να αντιπαρατίθεστε για ανούσιους λόγους. Κουράσατε πλέον. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ττότε καλύτερα σωπάστε! +10000 Μεγάλη κούραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Κατάντησε κουραστικό κάνουνε γκρίνια για το ποιος την έχει μεγαλύτερη έλεος κινητό είναι έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Υπάρχει η δυνατότητα στο widget που βάζουμε στην αρχική οθόνη που ανοιγοκλεινεις το wifi, bleutooth κτλ, να το παραμετροποιήσουμε με τις συντομεύσεις που θέλουμε εμείς; Νομίζω πως όχι γιατί δεν βρήκα κάτι αλλά και μια δεύτερη ματιά από κάποιον άλλον θα ήταν καλό. Αν τελικά δεν γίνεται ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μπορώ να επιλέξω εγώ τι συντομεύσεις να έχει; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts