johnny777 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Να ρωτησω κατι αλλο εγω παιδια? Οσοι το δουλευεται με 2 sim , βλεπετε μεγάλη διαφορά στη μπαταρία σε σχέση με τη 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το έχεις σε ρύθμιση 4g/3g/2g από ότι κατάλαβα.Ποιό πολύ μου μοιάζει ότι από το σημείο που έκανες την κλήση δεν βρήκε 4g δίκτυο και μίλαγες 3g γιαυτό και έφυγε το 4g από την μπάρα.Εγώ προσωπικά το έχω μόνιμα 3g/2g για τις κλήσεις ώστε να μην ψάχνει για 4g και καταναλώνει μπαταρία και όταν θέλω δεδομένα το γυρίζω σε 4g/3g/2g. Εάν δεν έχεις COSMOTE με ενεργοποιημένη την υπηρεσία VoLTE τότε το τηλέφωνο κατά την ομιλία θα κάνει μετάπτωση από 4G σε 3G κ.λ.π. 4G+voice= VoLTE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το έχεις σε ρύθμιση 4g/3g/2g από ότι κατάλαβα.Ποιό πολύ μου μοιάζει ότι από το σημείο που έκανες την κλήση δεν βρήκε 4g δίκτυο και μίλαγες 3g γιαυτό και έφυγε το 4g από την μπάρα.Εγώ προσωπικά το έχω μόνιμα 3g/2g για τις κλήσεις ώστε να μην ψάχνει για 4g και καταναλώνει μπαταρία και όταν θέλω δεδομένα το γυρίζω σε 4g/3g/2g. Δεν έχω πρόβλημα με το ότι φεύγει το σήμα 4G σιγά το πράγμα, δε θα έπρεπε να μπορούσα όμως να μπορώ να σερφαρω ταυτόχρονα με ομιλία; Το παρατήρησα γιατί ήθελα να ψάξω πχ εφημερευοντα φαρμακεία ενόσω μιλούσα αλλά είδα ότι δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ ταυτόχρονα. Δοκίμασα να ανοίξω και social εφαρμογές, ούτε αυτές έκαναν refresh Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Internet θα έπρεπε να έχεις. Εκτός και αν ήσουν σε μέρος χωρίς καλό σήμα και γι αυτό δεν μπορούσε να κατεβάσει δεδομένα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ποία κάμερα ρε φίλε το mate 10 pro έχει τραγική κάμερα, οι κάτοχοι του βασιλιά των lag και reloads εν έτη 2018 αυτό το συμπέρασμα έχουν βγάλει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πες κ για τις οθόνες που φοράει το mate.... Πες ότι έδινε και μια κοπέλα δώρο για να αγοράσει κάποιος το mate ενώ ένα μήνα πριν το πήρε σκέτο 800... Δυνατη εταιρία η Huawei σύντομα όταν θα έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα θα πάει ακόμα καλύτερα αυτό κυκλοφορεί στην πιάτσα... Για όποιον δεν αρέσει ένας λαντσερ βάζει νόβα και καταπίνει την γλώσσα του ή μήπως δεν είναι μέρος του Android και αυτό; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν έχω πρόβλημα με το ότι φεύγει το σήμα 4G σιγά το πράγμα, δε θα έπρεπε να μπορούσα όμως να μπορώ να σερφαρω ταυτόχρονα με ομιλία; Το παρατήρησα γιατί ήθελα να ψάξω πχ εφημερευοντα φαρμακεία ενόσω μιλούσα αλλά είδα ότι δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ ταυτόχρονα. Δοκίμασα να ανοίξω και social εφαρμογές, ούτε αυτές έκαναν refresh Έχεις δύο κάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδιά κανένα καλό τζαμακι για την οθόνη βρήκε κανένας, μιας και έβγαλα την ζελατίνα που είχε η οποία ήταν χάλια στο touch και δεν γλιστρούσε, έβαλα ένα από skroutz αλλά δεν πατάει καλά γύρω γύρω κάνει νερά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Sentio-Guali-Prostasias-Mate-10-Pro-1-%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%9f-FRAME.htm έχω αυτή απο το πλαίσιο απο τότε που το πήρα με πολύ καλή εφαρμογή με μαύρο frame γύρω γύρω και άμεσο touch Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ευχαριστώ φίλε τα χρώματα της οθόνης τα χαλάει ή είναι εντάξει, μπορείς ν ανεβάσεις καμία φωτογραφία Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_box Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα και να παραθέσω την δική μου περίπτωση. Παρακολουθώ το σχετικό thread αρκετό καιρό τώρα, μιάς και ενδιαφερόμουν για το Mate 10 pro. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να το αποκτήσω την περίοδο των εορτών στα 799 ευρώ (μαζί με το δώρο του promo - P9 lite) αλλά μου φαινόταν σχετικά ακριβό. Ακολούθως ψάχνοντας το θέμα, ενδιαφέρθηκα για την προσφορά - παζάρι του Κωτσόβολου στα 663 ευρώ, αλλά δεν το πρόλαβα. Για καλή μου τύχη όμως πρόλαβα την πολύ καλή όντως προσφορά στα 623 ευρώ (γκρί χρώμα, σύν το P9 lite) και το παρήγγειλα με τρόπο πληρωμής δανειοδότηση (η οποία εγκρίθηκε), καθ΄όσον η διαθεσιμότητα ήταν αμφίβολη και τα μετρητά σε ανεπάρκεια. Σήμερα, έπειτα απο επικοινωνία με τον Κωτσόβολο , πληροφορήθηκα ότι η παραγγελία μου θα καθυστερήσει λίγο ακόμη (συνολικά μου είπαν για περίπου 10 εργάσιμες το πολύ). Επειδή πρόσφατα απέκτησα το Mi Note 2 6/128 (black friday) και πιθανότατα αποτελεί μια υπερβολή απο την πλευρά μου (καταναλωτικό αμόκ γάρ!) η αγορά και του Mate 10 pro, αλλά απο τη άλλη το δέλεαρ συνολικά της προσφοράς είναι ακόμη ισχυρό, θα ήθελα ειλικρινά και την άποψη σας για το εάν θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω στωϊκά να παραλάβω και να απολαύσω το mate 10 pro! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Sentio-Guali-Prostasias-Mate-10-Pro-1-%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%9f-FRAME.htm έχω αυτή απο το πλαίσιο απο τότε που το πήρα με πολύ καλή εφαρμογή με μαύρο frame γύρω γύρω και άμεσο touch Θα σου ηταν ευκολο να το βγαλεις μια φωτογραφια να το δουμε πως "κουμπωνει" πανω στην οθονη? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 καποιος σχετικα με τη 2η σιμ και τη μπαταρια..:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Στα μηνύματα μπορούμε να μικρύνουμε το πληκτρολόγιο για χρήση με το ένα χέρι, να μην πιάνει από τη μια μεριά της οθόνης μέχρι την άλλη; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 καποιος σχετικα με τη 2η σιμ και τη μπαταρια..:rolleyes::rolleyes:Φίλε είναι λογικό να έχει περισσότερη κατανάλωση με 2 σιμ. Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα και να παραθέσω την δική μου περίπτωση. Παρακολουθώ το σχετικό thread αρκετό καιρό τώρα, μιάς και ενδιαφερόμουν για το Mate 10 pro. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να το αποκτήσω την περίοδο των εορτών στα 799 ευρώ (μαζί με το δώρο του promo - P9 lite) αλλά μου φαινόταν σχετικά ακριβό. Ακολούθως ψάχνοντας το θέμα, ενδιαφέρθηκα για την προσφορά - παζάρι του Κωτσόβολου στα 663 ευρώ, αλλά δεν το πρόλαβα. Για καλή μου τύχη όμως πρόλαβα την πολύ καλή όντως προσφορά στα 623 ευρώ (γκρί χρώμα, σύν το P9 lite) και το παρήγγειλα με τρόπο πληρωμής δανειοδότηση (η οποία εγκρίθηκε), καθ΄όσον η διαθεσιμότητα ήταν αμφίβολη και τα μετρητά σε ανεπάρκεια. Σήμερα, έπειτα απο επικοινωνία με τον Κωτσόβολο , πληροφορήθηκα ότι η παραγγελία μου θα καθυστερήσει λίγο ακόμη (συνολικά μου είπαν για περίπου 10 εργάσιμες το πολύ). Επειδή πρόσφατα απέκτησα το Mi Note 2 6/128 (black friday) και πιθανότατα αποτελεί μια υπερβολή απο την πλευρά μου (καταναλωτικό αμόκ γάρ!) η αγορά και του Mate 10 pro, αλλά απο τη άλλη το δέλεαρ συνολικά της προσφοράς είναι ακόμη ισχυρό, θα ήθελα ειλικρινά και την άποψη σας για το εάν θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω στωϊκά να παραλάβω και να απολαύσω το mate 10 pro! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Εσενα σου ειπαν 10 εργασιμες εμενα δε μου εδιναν καν εκτιμωμενο νουμερο.. Οτι τους ερθει λενε δλδ.. Παντως απο P9 εχουμε αποθεμα οπως με ενημερωσαν δοξα το Θεο... lol Κοιτα εγω το εχω ηδη πληρωσει οταν εκανα την παραγγελια (ακριβως την ιδια προσφορα που πετυχες κι εσυ) και σημερα σκεφτομουν οτι ακομα και αν δεν το ειχα ηδη πληρωσει και παλι δεν θα την ακυρωνα την παραγγελια..Το πετυχαμε σε μια πολυ καλη προσφορα και μαλιστα με ενος μηνος κυκλοφορια και οχι στα τελειωματα του οπως συνηθως γινεται γενικα στις ηλεκτρονικες συσκευες. Για μενα ακομα κι αν θες να κρατησεις την υπαρχουσα συσκευη σου παρε και το Mate να το δωσεις σε καποιο απο τα παιδια εδω που σιγουρα θα το θελουν... ;) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Sentio-Guali-Prostasias-Mate-10-Pro-1-%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%9f-FRAME.htm έχω αυτή απο το πλαίσιο απο τότε που το πήρα με πολύ καλή εφαρμογή με μαύρο frame γύρω γύρω και άμεσο touchΔεν πήρα μπλε για να βάλω μαύρο frame :( Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Φίλε είναι λογικό να έχει περισσότερη κατανάλωση με 2 σιμ. Sent from Mate 10 pro οτι θα εχει περισσοτερη το φαντάζομαι. Απλά θα ήθελα να μάθω αν έχει μεγάλη διαφορά. το να έχει μια κατανάλωση 10-15% παραπάνω δε με πειράζει , απλά φοβάμαι μη πέφτει η αυτονομία του στα 2/3 πχ. Επίσης έχει να κάνει και με το κατα πόσο έχει χρήση η 2η ? Δηλαδη αν απλά είναι μέσα ενεργοποιημένη αλλα δεν υπάρχει κίνηση , θα επιρεάζει λιγότερο? Γιατι εγώ έχω μια 2η κάρτα την οποία απλά κρατάω για κάνα μήνυμα που θα έρθει που και που , η να στείλω εγώ κανένα. Κλήσεις καθόλου , ούτε και δεδομένα καθώς είμαι καλυμμένος απ την 1η Edited January 9, 2018 by johnny777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_box Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εσενα σου ειπαν 10 εργασιμες εμενα δε μου εδιναν καν εκτιμωμενο νουμερο.. Οτι τους ερθει λενε δλδ.. Παντως απο P9 εχουμε αποθεμα οπως με ενημερωσαν δοξα το Θεο... lol Κοιτα εγω το εχω ηδη πληρωσει οταν εκανα την παραγγελια (ακριβως την ιδια προσφορα που πετυχες κι εσυ) και σημερα σκεφτομουν οτι ακομα και αν δεν το ειχα ηδη πληρωσει και παλι δεν θα την ακυρωνα την παραγγελια..Το πετυχαμε σε μια πολυ καλη προσφορα και μαλιστα με ενος μηνος κυκλοφορια και οχι στα τελειωματα του οπως συνηθως γινεται γενικα στις ηλεκτρονικες συσκευες. Για μενα ακομα κι αν θες να κρατησεις την υπαρχουσα συσκευη σου παρε και το Mate να το δωσεις σε καποιο απο τα παιδια εδω που σιγουρα θα το θελουν... ;) Το θέμα είναι ότι το Mate 10 pro είναι πολύ όμορφο και ναυαρχίδα της Huawei και πραγματικά είναι ποθητό σαν συσκευή. Δεν είναι ο σκοπός μου να μπω σε μια διαδικασία παζαριου, αλλά προβληματίζομαι για το αν θα ακυρώσω ή τελικά περιμένω να το παραλάβω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) vag74 επειδή δεν το είχα για πολύ ώρα χωρίς την προστασία και για να μην σε πάρω και στο λαιμό μου όσο μπόρεσα να προσέξω είναι το φυσιολογικό που έχουν σχεδόν όλες οι προστασίες ένα ελάχιστο κλίκ πιο κάτω στην φωτεινότητα.Στα χρώματα μου φαίνεται χωρίς διαφορά.Σε φώτο δεν ξέρω πώς μπορώ να το δείξω. Edited January 9, 2018 by piterphone68 Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα και να παραθέσω την δική μου περίπτωση. Παρακολουθώ το σχετικό thread αρκετό καιρό τώρα, μιάς και ενδιαφερόμουν για το Mate 10 pro. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να το αποκτήσω την περίοδο των εορτών στα 799 ευρώ (μαζί με το δώρο του promo - P9 lite) αλλά μου φαινόταν σχετικά ακριβό. Ακολούθως ψάχνοντας το θέμα, ενδιαφέρθηκα για την προσφορά - παζάρι του Κωτσόβολου στα 663 ευρώ, αλλά δεν το πρόλαβα. Για καλή μου τύχη όμως πρόλαβα την πολύ καλή όντως προσφορά στα 623 ευρώ (γκρί χρώμα, σύν το P9 lite) και το παρήγγειλα με τρόπο πληρωμής δανειοδότηση (η οποία εγκρίθηκε), καθ΄όσον η διαθεσιμότητα ήταν αμφίβολη και τα μετρητά σε ανεπάρκεια. Σήμερα, έπειτα απο επικοινωνία με τον Κωτσόβολο , πληροφορήθηκα ότι η παραγγελία μου θα καθυστερήσει λίγο ακόμη (συνολικά μου είπαν για περίπου 10 εργάσιμες το πολύ). Επειδή πρόσφατα απέκτησα το Mi Note 2 6/128 (black friday) και πιθανότατα αποτελεί μια υπερβολή απο την πλευρά μου (καταναλωτικό αμόκ γάρ!) η αγορά και του Mate 10 pro, αλλά απο τη άλλη το δέλεαρ συνολικά της προσφοράς είναι ακόμη ισχυρό, θα ήθελα ειλικρινά και την άποψη σας για το εάν θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω στωϊκά να παραλάβω και να απολαύσω το mate 10 pro! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.Αγόρασε το & αν αλλάξεις γνώμη πούλησε το σφραγισμένο στα 630 (θα φύγει αέρα) ξεχρέωσε το δάνειο & κράτα & το p9. Αν μιλήσεις εδώ μέσα ότι το δίνεις τόσο θα το δώσεις αμέσως. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγόρασε το & αν αλλάξεις γνώμη πούλησε το σφραγισμένο στα 630 (θα φύγει αέρα) ξεχρέωσε το δάνειο & κράτα & το p9. Αν μιλήσεις εδώ μέσα ότι το δίνεις τόσο θα το δώσεις αμέσως. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι πολλοί που δεν πρόλαβαν την προσφορά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Είναι δυνατόν να πήρες δανειο για να πάρεις κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_box Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Είναι δυνατόν να πήρες δανειο για να πάρεις κινητό; Και όμως!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όμως!!!:) Με έβαλε σε πειρασμό η όντως εξαιρετική προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Στα μηνύματα μπορούμε να μικρύνουμε το πληκτρολόγιο για χρήση με το ένα χέρι, να μην πιάνει από τη μια μεριά της οθόνης μέχρι την άλλη;Το swift keys έχει επιλογές για layout k resize. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εντελώς φιλικά αν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και το δάνειο να το κάνεις. Εναλλακτικά βρες κάποιον που να το θέλει και πούλησε το μόλις το παραλάβεις. Ίσως να είμαι υπερβολικός (και να μην μου πέφτει και λόγος) αλλά δεν αξίζει να χρωστάς στην τράπεζα για ένα χαζοκινητό (ότι μάρκα και αν είναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αγόρασε το & αν αλλάξεις γνώμη πούλησε το σφραγισμένο στα 630 (θα φύγει αέρα) ξεχρέωσε το δάνειο & κράτα & το p9. Αν μιλήσεις εδώ μέσα ότι το δίνεις τόσο θα το δώσεις αμέσως. Είναι πολλοί που δεν πρόλαβαν την προσφορά. Συγνώμη παιδιά αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο όταν κάποιος το ξεσφραγίσει και το πιάσει στα χέρια του χωρίς θήκη ,είναι μάλλον απίθανο να το δώσει πίσω.Εγώ πάω στοίχημα ότι θέλετε ότι ο φίλος θα γράψει εδώ τα καλύτερα.Και ξανα λέω ότι στοίχημα θέλετε.Μάλιστα αν χάσω δίνω δώρο και την πεθερά μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts