prioxxx Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το αστείο είναι να σκάει κανείς 1-2 μισθούς για κινητό και να μην περιμένει να η φωτογραφική του να είναι καλύτερη από κινητό διετίας... Το ζήτημα είναι τί παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις βάσει των προτεραιοτήτων σου... ...οι περισσότεροι θα βολεύονταν και με χειρότερη κάμερα, δεν σημαίνει όμως πως αν κάποιος έχει να διαλέξει μεταξύ δύο κινητών που μπορεί να διαφέρουν έως και 200€, δεν θα πρέπει να το ψάξει, ώστε να πιασουν τόπο τα λεφτά του. Από τα φωτογραφικά δείγματα που παρέθεσε φίλος παραπάνω, παραθέτω μια από τις πιο συγκρίσιμες φωτογραφίες που βρήκα μεταξύ S8+ και Mate 10 pro, σε νυχτερινό τοπίο (Mate 10 pro) (Galaxy S8+) Κερδίζει καθαρά το δεύτερο πιστεύω...πιο μαύρο εκεί που πρέπει να είναι μαύρο (αντί να προσπαθεί να "φωτίσει" εισάγοντας θόρυβο στη φωτογραφία), λιγότερο "κάψιμο" γύρω από πηγές φωτός, τελικά περισσότερη λεπτομέρεια εκεί που μετράει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιά έκδοση λειτουργικού ήταν "κακή" για τις φωτογραφίες στο Mate 10 pro και ποιά το έφτιαξε; Και πόσο; Έχεις δείγματα κι από τα δύο για να υποστηρίξεις αυτό που λες; Ξέρεις ότι δεν βγήκαν αναβαθμίσεις για τα υπόλοιπα, που μπορεί να βελτίωσαν τη φωτογραφική τους; Και πόσο; Ξεδιαλέγεις αυτό που θες και διευκολύνεις πολύ τον εαυτό σου...κάνε ό,τι θες δλδ, αλλά δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσει ο καθένας την ίδια αόριστη οπτική. Αφού έχεις το Mate 10 pro, είχε και το S7, βγάλε καμιά συγκρίσιμη φωτογραφία δική σου, να δούμε και να κρίνουμε... ..τί βάζεις βιντεάκια στο youtube, αφού έχεις ό,τι χρειάζεσαι για τη σύγκριση και για να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου; Έπειτα δεν έχω το S7, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να κρατήσω το Mate 10 pro αντί να πάρω σε προσφορά κάποιο S7, γιατί ενώ είναι συνολικά καλύτερο κινητό το Mate 10 pro, τα πλεονεκτήματά του για μένα μετράνε λιγότερο (πχ τί να το κάνω 128γίγα αποθηκευτικό; και γιατί 18:9 οθόνη; ) ενώ φαίνεται να μειονεκτεί στα σημεία ακριβώς που περιμένω να δω τη μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σχέση με το κινητό που έχω τώρα... ...αν καλύπτομαι με κάτι στα 300€ γιατί να σκάσω 500-800€ ή περισσότερο; Για να λέω πως κυκλοφορώ με τη νέα "μούρη" στα κινητά;Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι . Μιλάς σε ένα φόρουμ τεχνολογίας. Το αν εσένα σε καλύπτει ένα κινητό διετίας ή πρέπει να δικαιολογήσεις ένα ποσό της τάξης 200 300 ευρώ κ πάνω για αλλαγή συσκευης, με συγχωρείς το βλέπεις λάθος . Οι πιο πολλοί εδώ μέσα έχουμε την τρέλα να αλλάζουμε με οτιδήποτε βγαίνει καινούριο ,είτε θα δώσουμε διαφορά 300 ειτε 500 ευρώ . Αυτο δεν σημαίνει ότι όλοι είναι φραγκατοι κ άνετοι. Απλά είναι χόμπυ . Αλλιώς όλοι θα μέναμε σε κινητά 5 ετιας. Σε λίγο θα βγει το s9 , με κάποιες μικρές αλλαγές από τον προκάτοχο. Ε οι περισσότεροι θα μεταφερθούμε εκεί . Το αν αξίζει την διαφορά χρημάτων ,δεν το κοιτάμε Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 γεια σας να ρωτισω πως κανω το emui 8 σε μαυρο χρωμα εχει επιλογη στο menu η μονο με θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Settings-battery-darken interface color Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Pinch out φίλε μου με τα δάχτυλα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά σε παραγγελια 2/1 προσφορά από κοτσωβολο είναι ακόμα υπό εκτέλεση.να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά σε παραγγελια 2/1 προσφορά από κοτσωβολο είναι ακόμα υπό εκτέλεση.να ανησυχώ?Πάρε τους ένα τηλέφωνο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά σε παραγγελια 2/1 προσφορά από κοτσωβολο είναι ακόμα υπό εκτέλεση.να ανησυχώ? Παρομοίως.. Μίλησα κι είπαν ότι αναμένεται(καράβι εκ Κίνας) .. Κι ότι σίγουρα θα παραλάβουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παρομοίως.. Μίλησα κι είπαν ότι αναμένεται(καράβι εκ Κίνας) .. Κι ότι σίγουρα θα παραλάβουμε.. Κι εγω απο 2/1 παραγγελια.. Απο Κινα περιμενουμε κοντεινερ??? Τελεια... Σιγουρα θα παραλαβουμε...το Πασχα :lol: Τουλαχιστον με γλυτωσες απο τον κοπο να παρω παλι σημερα τηλ... Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Eγώ όταν τους είχα πάρει είχαν πει ότι θα περιμένω καμιά δεκαριά μέρες αλλά μπορεί να είναι και λιγότερο. Μάλλον θα είναι περισσότερο. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά βλέπω ένα battery drain στο stand by, είμαι βέβαια στη πρώτη φόρτιση και τα έχω όλα πάντα ανοιχτά,υπάρχουν ρυθμίσεις στην μπαταρία για τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο; δεν πολύ καταλαβαίνω πως λειτουργεί στο emui το doze πριν κυρίως είχα συσκευές με στοκ android, οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Κι εγω απο 2/1 παραγγελια.. Απο Κινα περιμενουμε κοντεινερ??? Τελεια... Σιγουρα θα παραλαβουμε...το Πασχα :lol: Τουλαχιστον με γλυτωσες απο τον κοπο να παρω παλι σημερα τηλ... Η Κίνα ήταν χιουμοριστικη προσθήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το αστείο είναι να σκάει κανείς 1-2 μισθούς για κινητό και να μην περιμένει να η φωτογραφική του να είναι καλύτερη από κινητό διετίας... Το ζήτημα είναι τί παίρνεις για τα λεφτά που δίνεις βάσει των προτεραιοτήτων σου... ...οι περισσότεροι θα βολεύονταν και με χειρότερη κάμερα, δεν σημαίνει όμως πως αν κάποιος έχει να διαλέξει μεταξύ δύο κινητών που μπορεί να διαφέρουν έως και 200€, δεν θα πρέπει να το ψάξει, ώστε να πιασουν τόπο τα λεφτά του. Από τα φωτογραφικά δείγματα που παρέθεσε φίλος παραπάνω, παραθέτω μια από τις πιο συγκρίσιμες φωτογραφίες που βρήκα μεταξύ S8+ και Mate 10 pro, σε νυχτερινό τοπίο (Mate 10 pro) https://www.flickr.com/photos/144746476@N03/24244722407/in/album-72157690429176184/ (Galaxy S8+) Κερδίζει καθαρά το δεύτερο πιστεύω...πιο μαύρο εκεί που πρέπει να είναι μαύρο (αντί να προσπαθεί να "φωτίσει" εισάγοντας θόρυβο στη φωτογραφία), λιγότερο "κάψιμο" γύρω από πηγές φωτός, τελικά περισσότερη λεπτομέρεια εκεί που μετράει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιά έκδοση λειτουργικού ήταν "κακή" για τις φωτογραφίες στο Mate 10 pro και ποιά το έφτιαξε; Και πόσο; Έχεις δείγματα κι από τα δύο για να υποστηρίξεις αυτό που λες; Ξέρεις ότι δεν βγήκαν αναβαθμίσεις για τα υπόλοιπα, που μπορεί να βελτίωσαν τη φωτογραφική τους; Και πόσο; Ξεδιαλέγεις αυτό που θες και διευκολύνεις πολύ τον εαυτό σου...κάνε ό,τι θες δλδ, αλλά δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσει ο καθένας την ίδια αόριστη οπτική. Αφού έχεις το Mate 10 pro, είχε και το S7, βγάλε καμιά συγκρίσιμη φωτογραφία δική σου, να δούμε και να κρίνουμε... ..τί βάζεις βιντεάκια στο youtube, αφού έχεις ό,τι χρειάζεσαι για τη σύγκριση και για να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου; Έπειτα δεν έχω το S7, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να κρατήσω το Mate 10 pro αντί να πάρω σε προσφορά κάποιο S7, γιατί ενώ είναι συνολικά καλύτερο κινητό το Mate 10 pro, τα πλεονεκτήματά του για μένα μετράνε λιγότερο (πχ τί να το κάνω 128γίγα αποθηκευτικό; και γιατί 18:9 οθόνη; ) ενώ φαίνεται να μειονεκτεί στα σημεία ακριβώς που περιμένω να δω τη μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σχέση με το κινητό που έχω τώρα... ...αν καλύπτομαι με κάτι στα 300€ γιατί να σκάσω 500-800€ ή περισσότερο; Για να λέω πως κυκλοφορώ με τη νέα "μούρη" στα κινητά;Τι δείγματα να βάλω με φωτογραφίες από το s7 που είχα βγάλει πριν 2 χρόνια με το Mate που βγάζω τώρα; σε άλλες τοποθεσίες τελείως διαφορετικές; τι θα εξυπηρετούσε; εσύ ποσταρεις βίντεο από τα κινητά με συγκριτικά και μάλιστα με το ένα κινητό να έχει κυκλοφορήσει σαν sample για παρουσίαση στου youtubers. Τέλος πάντων δεν συνεχίζω τη συζήτηση για το Mate συγκριτικά με το s7. Το βρίσκω αστείο τα 2 τηλέφωνα δεν έχουν καμία επαφή σε κανένα τομέα για μένα. Όποιος θέλει συνεχίζει μόνος του. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Η Κίνα ήταν χιουμοριστικη προσθήκη...Κάποιοι στο άλλο site λένε ότι παραλάβανε από το παζάρι. Κανονικά με τρακινγκ ναμπερ και λοιπά Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Με παιδεύει λίγο το emui, όταν έχουμε ορίσει την μια κάρτα για κλήσεις πως μπορούμε να κάνουμε κλήσεις από την άλλη κάρτα χωρίς να μπούμε πάλι στις ρυθμίσεις; στο oneplus πατοντας παρατεταμένα είχε επιλογή από ποια κάρτα να διαλέξεις, επίσης πως ρυθμίζουμε από ποια κάρτα θα στέλνουμε μήνυμα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γνωρίζει κανείς πώς κάνεις προγραμματισμένο μήνυμα? Στο Samsung έγραφες. Μήνυμα & του οριζες πότε να το στείλει. Γίνεται αυτό στα emui? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γνωρίζει κανείς πώς κάνεις προγραμματισμένο μήνυμα? Στο Samsung έγραφες. Μήνυμα & του οριζες πότε να το στείλει. Γίνεται αυτό στα emui? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα το είχε στο LG που είχα πριν. Τώρα δεν το έχω βρει και νομίζω δεν έχει :/ το ήθελα και εγώ. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Τέλος πάντων δεν συνεχίζω τη συζήτηση για το Mate συγκριτικά με το s7. Το βρίσκω αστείο τα 2 τηλέφωνα δεν έχουν καμία επαφή σε κανένα τομέα για μένα. Όποιος θέλει συνεχίζει μόνος του. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Δεν είχα s7, δεν γνωρίζω τι φωτογραφίες έβγαζε. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό που λες είναι παράλογο. Προφανώς και μπορείς να συγκρίνεις τις κάμερες 2 κινητών που δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ακόμα και αν απέχουν 2 έτη, και κατ επέκταση την ποιότητα της φωτογραφίας τους. Αυτό που λες ακυρώνει κάθε συγκριτικό που κάνουν σε camera reviews (δεν μιλάω για smartphones, αλλά για κανονικές φωτογραφικές κάμερες). Εδώ συγκρίνουν φωτογραφίες και φωτογραφικές μηχανές που απέχουν ακόμα και 10ετιες μεταξύ τους. Τι σημαίνει δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μίλαγε καθαρά για την κάμερα του κινητού. Δεν προσπάθησε να συγκρίνει τους επεξεργαστές, την ram, την αδιαβροχωποίηση ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, που όντως εκεί δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ τους... Το χω ξαναπεί, και κάποιος συμφώνησε, εγώ πχ είχα το nexus 6p, ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβω ότι, για μένα, το 6p έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες και ας είχε μονό φακό, με πολύ λιγότερο θόρυβο, με τρομερή ποιότητα στις νυχτερινές και με ένα HDR+ που κάνει θαύματα... Μιλάω πάντα για αυτόματη και πάντα με το μέχρι αυτή τη στιγμή softwares. Αν η Huawei κάνει βελτιώσεις, είναι άλλο θέμα... Επίσης αν είναι να κάθομαι να αλλάζω settings καθε τρεις και λίγο και να βγάζω manual, τότε καλύτερα να τραβάω με την DSLR μου... Προσωπικές απόψεις πάντα... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Έχω πρόβλημα με το log in στην παλιά εφαρμογή της Πειραιώς (μπλε). Παίρνει τα στοιχεία αλλά μου λέει πρόβλημα επικοινωνίας και δεν μπαίνει ποτέ. Με την νέα (κίτρινη) όλα κομπλέ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά βλέπω ένα battery drain στο stand by, είμαι βέβαια στη πρώτη φόρτιση και τα έχω όλα πάντα ανοιχτά,υπάρχουν ρυθμίσεις στην μπαταρία για τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο; δεν πολύ καταλαβαίνω πως λειτουργεί στο emui το doze πριν κυρίως είχα συσκευές με στοκ android, οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαινε Ρυθμισεις/Μπαταρια/Εκκινηση και εκει ρυθμιζεις ποια εφαρμογη να τρεχει στο υποβαθρο κτλ. Προσοχη με τις ρυθμισεις των social media και messaging apps γιατι τα ειχα βαλει στο manual και ειχα επιτρεψει μονο την ανανεωση στο υποβαθρο και εχανα ειδοποιησεις. Τωρα που τις εβαλα ατο αυτοματο λειτουργουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Πηγαινε Ρυθμισεις/Μπαταρια/Εκκινηση και εκει ρυθμιζεις ποια εφαρμογη να τρεχει στο υποβαθρο κτλ. Προσοχη με τις ρυθμισεις των social media και messaging apps γιατι τα ειχα βαλει στο manual και ειχα επιτρεψει μονο την ανανεωση στο υποβαθρο και εχανα ειδοποιησεις. Τωρα που τις εβαλα ατο αυτοματο λειτουργουν κανονικα. Ξέρεις τι σημαίνουν οι 3 επιλογές στη κάθε εφαρμογή που έχει μέσα όταν "αλλάζεις το διακοπτάκι"; Μπορείς να μου εξηγήσεις τι κάνει το κάθε ένα αν το επιλέξω; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Δεν είχα s7, δεν γνωρίζω τι φωτογραφίες έβγαζε. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό που λες είναι παράλογο. Προφανώς και μπορείς να συγκρίνεις τις κάμερες 2 κινητών που δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ακόμα και αν απέχουν 2 έτη, και κατ επέκταση την ποιότητα της φωτογραφίας τους. Αυτό που λες ακυρώνει κάθε συγκριτικό που κάνουν σε camera reviews (δεν μιλάω για smartphones, αλλά για κανονικές φωτογραφικές κάμερες). Εδώ συγκρίνουν φωτογραφίες και φωτογραφικές μηχανές που απέχουν ακόμα και 10ετιες μεταξύ τους. Τι σημαίνει δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μίλαγε καθαρά για την κάμερα του κινητού. Δεν προσπάθησε να συγκρίνει τους επεξεργαστές, την ram, την αδιαβροχωποίηση ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, που όντως εκεί δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ τους... Το χω ξαναπεί, και κάποιος συμφώνησε, εγώ πχ είχα το nexus 6p, ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβω ότι, για μένα, το 6p έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες και ας είχε μονό φακό, με πολύ λιγότερο θόρυβο, με τρομερή ποιότητα στις νυχτερινές και με ένα HDR+ που κάνει θαύματα... Μιλάω πάντα για αυτόματη και πάντα με το μέχρι αυτή τη στιγμή softwares. Αν η Huawei κάνει βελτιώσεις, είναι άλλο θέμα... Επίσης αν είναι να κάθομαι να αλλάζω settings καθε τρεις και λίγο και να βγάζω manual, τότε καλύτερα να τραβάω με την DSLR μου... Προσωπικές απόψεις πάντα... Ακριβώς έτσι είναι. Το κινητό είναι τουμπανο, αλλά στις φώτο - βίντεο δεν... Μου θύμισε το op3t που είχα, που ήταν πύραυλος, αλλά στην φωτογραφία υστερούσε. Για εμένα προσωπικά, που με ενδιαφέρει η φωτογραφία στο κιν, το προ δεν είναι αυτό που διαλαλουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ακριβώς έτσι είναι. Το κινητό είναι τουμπανο, αλλά στις φώτο - βίντεο δεν... Μου θύμισε το op3t που είχα, που ήταν πύραυλος, αλλά στην φωτογραφία υστερούσε. Για εμένα προσωπικά, που με ενδιαφέρει η φωτογραφία στο κιν, το προ δεν είναι αυτό που διαλαλουνε.Σε φως την ημέρα είναι πολύ καλό. Μόλις αρχίζει και νυχτώνει κάποια θεματάκια μου τη δίνουν. Όπως το κρατήστε σταθερή τη συσκευή. Στο s8 plus απλά βγάζω άμεσα... Πολύ πιο γρήγορο κλείστρο στο αυτόματο.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ξέρεις τι σημαίνουν οι 3 επιλογές στη κάθε εφαρμογή που έχει μέσα όταν "αλλάζεις το διακοπτάκι"; Μπορείς να μου εξηγήσεις τι κάνει το κάθε ένα αν το επιλέξω; Η τελευταια επιλογη ειναι για να τρεχει η εφαρμογη στο υποβαθρο. Απαραιτητη αν θελεις να σου ερχονται push ειδοποιησεις. Η πρωτη ειναι να ξεκιναει μονη της η εφαρμογη ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Επισης απαραιτητη αν θελεις να σου ερχονται push ειδοποιησεις στην ωρα τους. Η δευτερη ειναι αν επιτρεπεις σε αλλες εφαρμογες να ανοιξουν την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Achillegk Σου απάντησα και στο άλλο νήμα αν έχεις και τις δύο συσκευές κάνε τσεκ σε οθόνη τουλάχιστον 40 ιντσών, επειδή είχα και s8 s8 plus και έχω ακόμα τις φωτογραφίες με τα παιδιά μου κρατημένο στο pc το noise reduction είναι ακόμα υπαρκτό παρόλο την μείωση από το s7 edge, πραγματικά βγάλε μια φωτογραφία ένα πρόσωπο indoor και κάνε τσεκ θα δεις τεράστια διαφορά στη φυσικότητα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς έτσι είναι. Το κινητό είναι τουμπανο, αλλά στις φώτο - βίντεο δεν... Μου θύμισε το op3t που είχα, που ήταν πύραυλος, αλλά στην φωτογραφία υστερούσε. Για εμένα προσωπικά, που με ενδιαφέρει η φωτογραφία στο κιν, το προ δεν είναι αυτό που διαλαλουνε.Έχεις την συσκευή και λες ότι δεν είναι καλή στη φωτογραφία; και μάλιστα την συγκρίνεις με το op3t; περίεργα πράγματα ρε παιδιά άλλα βλέπουμε εμείς Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts