kpanos32 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Στο firmware finder έχει βγει η έκδοση 128 χτες 29/12. Ακόμα δεν μπήκα στο XDA να δω τι παίζει . Έχει δει κανείς τπτ; Sent from Mate 10 proΣου έχει βγάλει την 128 για το c432 γιατί σε εμένα δεν την βγάζει στο firmware finder εκτός αν έχεις άλλο μοντέλο mate Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 dual sim ειναι? δεν περνει καρτα μνημης απο οτι ειδα σωστα? ειχε καποιος το s8 να πει τι διαφορες εχουν? αξιζει η μεταβαση? εχω κλεισει ενα αλλα να ξερω τι να κανω. 3.5 jack δεν εχει αλλα τα ακουστικα του πως ενωνονται για μουσικη?Καλύτερη συσκευή σε όλα της εκτός από οθόνη. Για τα ακουστικά δίνει μαζί adaptor για να βάζεις ακουστικά. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Σου έχει βγάλει την 128 για το c432 γιατί σε εμένα δεν την βγάζει στο firmware finder εκτός αν έχεις άλλο μοντέλο mate Sent from my BLA-L29 using TapatalkΈχεις δίκιο βλακεία είπα . 127a βλέπω για μας . Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έβαλα σήμερα το tempered glass της ultimate shield γιατί η εργοστασιακή ζελατίνα είχε ήδη κάποιες γρατσουνιές. Περιμένω και την rugged armor και μετά το κινητό θα είναι πλήρως προστατευμένο. Αυτό τον συνδυασμό φοράω πια στα κινητά μου και ακόμα και μετά από 1 χρόνο και μετά από πτώσεις το κινητό είναι σαν καινούριο.Έβγαλα την ζελατίνα άλλη η αίσθηση της οθόνης παιδιά αλλά και πάλι φοβάσαι το παραμικρό ,είχα σκοπό να βάλω tempered glass της nilkin όπως σε όλα τα κινητά μου αλλά το βλέπω διαθέσιμο μόνο εξωτερικό ,της ultimate shield που έβαλες είναι αυτό στο skroutz https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=199459 είσαι ευχαριστημένος από την αίσθηση που αφήνει και αν κάνει rainbow effect όπως τα περισσότερα τέτοιου είδους Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έβαλα σήμερα το tempered glass της ultimate shield γιατί η εργοστασιακή ζελατίνα είχε ήδη κάποιες γρατσουνιές. Περιμένω και την rugged armor και μετά το κινητό θα είναι πλήρως προστατευμένο. Αυτό τον συνδυασμό φοράω πια στα κινητά μου και ακόμα και μετά από 1 χρόνο και μετά από πτώσεις το κινητό είναι σαν καινούριο.Καλά κάνεις και το προστατεύεις, απλά αυτό που πιάνεις πια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αγόρασες. Καλή χρυσή η rugged armor, αλλά δίνει πολύ όγκο στο κινητό. Σε συνδυασμό με το tempered glass το πάχος του κινητού αυξάνεται πολύ. Γενικά είμαι της άποψης ότι χρειάζεται θήκη στο κινητό, αλλά να είναι πολύ λεπτή και από υλικό που να "κολλάει" στο χέρι. Η rugged armor στο δικό μου χέρι εκτός από το ότι γλιστράει, λόγω του όγκου που δίνει στο κινητό το κάνει πιο δύσκολο στο χειρισμό με αποτέλεσμα να είναι πιο πιθανή η πτώση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έβγαλα την ζελατίνα άλλη η αίσθηση της οθόνης παιδιά αλλά και πάλι φοβάσαι το παραμικρό ,είχα σκοπό να βάλω tempered glass της nilkin όπως σε όλα τα κινητά μου αλλά το βλέπω διαθέσιμο μόνο εξωτερικό ,της ultimate shield που έβαλες είναι αυτό στο skroutz https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=199459 είσαι ευχαριστημένος από την αίσθηση που αφήνει και αν κάνει rainbow effect όπως τα περισσότερα τέτοιου είδους Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Το τοποθέτησα πριν από λίγο και δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. Σε μερικά σημεία στις άκρες της οθόνης πρέπει να ασκήσεις πίεση και δεν αρκεί ένα κανονικό πάτημα. Παρήγγειλα ήδη μια nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Το τοποθέτησα πριν από λίγο και δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. Σε μερικά σημεία στις άκρες της οθόνης πρέπει να ασκήσεις πίεση και δεν αρκεί ένα κανονικό πάτημα. Παρήγγειλα ήδη μια nillkin.Καταλαβα ,η nilkin πιστεύω ειναι από τα κορυφαία και που είδα στο site της καλύπτει όσο πρέπει την οθόνη γιατί σε κάποια κινητά αφήνει μεγάλο κενό ,ασχετο από πού την παραγγειλες? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καταλαβα ,η nilkin πιστεύω ειναι από τα κορυφαία και που είδα στο site της καλύπτει όσο πρέπει την οθόνη γιατί σε κάποια κινητά αφήνει μεγάλο κενό ,ασχετο από πού την παραγγειλες? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Από εδώ http://nillkin.org/smartphones-accessories/huawei-phones-accessories/huawei-mate-10-pro-accessories/nillkin-huawei-mate-10-pro-h-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Φιλε μου υπαρχει επιλογη για να μην χανεις καμια κληση κατα την συνομιλία σου και απο τις δυο με την ενεργοποίηση προώθησης κλήσεων διπλης simΑκριβώς αυτό ήθελα να πω και εγώ. Και σε συνδυασμό με την αναμονή κλήσης έχεις και την επιλογή την συνδιασκεψης Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη το να αγοράζεις 800€ κινητό και να μην έχεις 5€ για να μην χάνεις κλήση το θεωρώ γελοίο,.Αν τώρα είσαι επαγγελματίας και δέχεσαι τόσες πολλές κλήσεις και στις 2 γραμμές που σου ανεβάζει το κόστος σκέψου και πόση ακτινοβολία γλιτώνεις από το κεφάλι σου.Κάτσε ρε παιδιά. Σε όλες τις κλήσεις θα απαντήσει δλδ; μιλάει με έναν και κάλει ο άλλος και είναι τόσο σημαντικό να κάνει εναλλαγή κλήσης ώστε να χρεωθεί την διαφορά; και αντε είναι επαγγελματίας και χρειάζεται. Πόσες φορές τον μήνα ρε παιδια; και μην μου πείτε τίποτα ότι συμβαίνει συνέχεια γιατί τότε δεν θέλει κινητό dual active, γραμματέα θέλει πριν τρελαθεί. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τελικά το public μου τα γ@@@@ με την παραγγελία μου, ήταν να παραλάβω μετά πριν τα Χριστούγεννα, μετά πήγαμε για 28 Δεκεμβρίου και σήμερα για τον καινούργιο χρόνο οπότε και ακρύρωσα την παραγγελία. Πάω για note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά ! , και εγώ πια στην παρεα του Mate 10 pro απο χθες μετα απο 2,5 χρονια με το Meizu MX4 . Σήμερα η πρώτη μερα που θα χρησιμοποιήσω την νεα μου συσκευή και θα επιστρέψω με σχόλια μετα την νεα εμπειρία ! Καλή χρονιά σε όλουςΚαλορίζικη ρε φίλε Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα ειδικά μετά από τη μετάβαση από το meizu Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την rugged armor ομως αν πεσει δεν ειναι επικινδυνο να σπασει η οθονη; δεν ειναι προτιμοτερο κατι σε flip case?Γιατί η flip case προστατεύει την οθόνη καλύτερα από tempered glass? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παρέλαβα πριν λίγο το γκρι. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ αφού έγινε μετάβαση από σ8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τελικά το public μου τα γ@@@@ με την παραγγελία μου, ήταν να παραλάβω μετά πριν τα Χριστούγεννα, μετά πήγαμε για 28 Δεκεμβρίου και σήμερα για τον καινούργιο χρόνο οπότε και ακρύρωσα την παραγγελία. Πάω για note 8. Στις άγγελιες βρίσκεις σφραγισμένα με απόδειξη από ελληνικό κατάστημα στα 600-650 ευρώ. Γιατί δεν χτυπάς κάποιο από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Γιατί δεν κοιτάτε από Πλαίσιο, σε μαύρο τουλάχιστον έχει ετοιμοπαράδοτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Γιατί δεν κοιτάτε από Πλαίσιο, σε μαύρο τουλάχιστον έχει ετοιμοπαράδοτα. λίγα εχει σε ορισμενα μαγαζια. πιο ευκολα βρηκα στον κοτσοβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Εγώ από Γερμανό το πήρα πάντως . Αμέσως . Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 λίγα εχει σε ορισμενα μαγαζια. πιο ευκολα βρηκα στον κοτσοβολο.Ναι δεν αμφιβάλλω, Πλαίσιο ή Κωτσόβολο, το θέμα είναι ότι υπάρχουν ακόμα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια. Το λέω για το φίλο που απογοητεύτηκε απ' το Public. Εκτός αν θέλει συγκεκριμένο χρώμα που δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Το κοίταξα μόλις. Παρατηρώ ότι λείπουν διαδρομές, κυρίως όταν δεν είχα χρησιμοποιήσει τους χάρτες εκείνη την μέρα. Οπότε φαντάζομαι φταίει ότι στην "Εκκίνηση" δεν επέτρεπα να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Το άλλαξα τώρα και θα επανέλθω. Thumbed from my mate 10 pro! Καλησπέρα, έχεις κανα update? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου το mocha Gold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου το mocha Gold? πλαισιο εχει, κοτσοβολος επισης που ημουν εκει το μεσημερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τελικά το πήρα σε μπλε. Ερχόμενος από s6 edge οι διαφορές σε όλα είναι φοβερές αλλά θα χρειαστώ καιρό να το συνηθίσω. Απορίες θεματάκια. Το always display όταν αφήνω ώρα το κινητό μετά που το ξεκλειδώνω με δακτυλικό κολλάει δεν ανοίγει η οθόνη, το έχει κι άλλος; Μετά μια φορά ενώ ήμουν στις επαφές κλείδωσα ξεκλείδωσα και χάθηκε εντελώς η μπάρα πλοήγησης κάτω. Μετά από λίγο με κλείδωμα ξεκλείδωμα έφτιαξε. Επισης με ένα τεστ που έκανα στην οθόνη βρήκα ενα ενεργό πιξελ σε πράσινη ή κόκκινη οθόνη φαίνεται περισσότερο. Τι εγγύηση υπάρχει σε αυτό γνωρίζουμε; Το μενού επίσης είναι πολύ δύσκολο σε σύγκριση με Samsung. Και τα γνωστά θέματα με τη φωτεινότητα σε διάφορες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα, έχεις κανα update?Σαν τοποθεσίες βλέπω τις έπιασε όλες. Οι διαδρομές βέβαια δεν ακολουθούν σωστά τον δρόμο αλλά συχνά τον τεμνουν (εκτός από τις στιγμές που είχα ανοιχτούς τους χάρτες). Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Ναι δεν αμφιβάλλω, Πλαίσιο ή Κωτσόβολο, το θέμα είναι ότι υπάρχουν ακόμα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια. Το λέω για το φίλο που απογοητεύτηκε απ' το Public. Εκτός αν θέλει συγκεκριμένο χρώμα που δεν υπάρχει πουθενά. Το παρήγγειλα από public στο mocha brown 18/12. Αν ήξερα, θα είχα επιλέξει άλλο κατάστημα. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πάρω στο μπλε. Βέβαια όπου έψαξα, Κοζάνη, Καστοριά, Τρίκαλα, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Θα είμαι Θεσσαλονίκη αύριο, σε γκρι υπάρχει στο πλαίσιο, το έχει πετύχει κανένας σε μπλε? (Στο mediamarkt μου είπαν ότι η προσφορά για το p9 lite 2017 ισχύει μόνο για το γκρι!!!) Για τον φίλο που είπε πιο πάνω mocha gold. Mocha brown είναι το χρώμα. Gold είναι άλλο. Edited December 30, 2017 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μόλις παρέλαβα από κωτσοβολο (δεν το άνοιξα ακόμη) το Gold και μου είπαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το mocha Brown, απλά διαφέρει το όνομα από κατάστημα σε κατάστημα. Αν γνωρίζετε σίγουρα πείτε μου ρε παιδιά μην το ανοίξω άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μόλις παρέλαβα από κωτσοβολο (δεν το άνοιξα ακόμη) το Gold και μου είπαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το mocha Brown, απλά διαφέρει το όνομα από κατάστημα σε κατάστημα. Αν γνωρίζετε σίγουρα πείτε μου ρε παιδιά μην το ανοίξω άδικα.Με βάση αυτό http://consumer.huawei.com/gr/phones/mate10-pro/specs/ τα χρώματα είναι 3 και το Μόκα είναι ότι πιο κοντά σε χρυσό. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts