Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως η Wind δε το έφερε έγκαιρα το Mate στις λίστες της και έχασε ήδη εταιρικούς πελάτες για τα χριστούγεννα. Το Note 8 τους μάζεψε όλους..
- There is no place like 127.0.0.1 -

Ουτε καν.

Για να εχεις την καλυτερη καμερας της αγορας πρεπει να "ξεπερασεις" Pixel 2, U11+, Note 8 και iPhone και το Mate 10 pro σε ο,τι δειγματα εχω δει δεν ειναι πουθενα καλυτερο.

Καμία σχέση. Pixel χωρίς manual... Γούστα και προτιμήσεις αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε. Το ότι μπορείς να έχεις manual είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Για note 8 πιο πολύ φήμες βλέπω πάρα μεγάλες διαφορές. Άλλοτε το ένα είναι καλύτερο και άλλοτε το άλλο. Επίσης το ζουμ του είναι λίγο μουφα σε σχέση με τα lossless 2χ των άλλων κινητών. Για iPhone x γελάνε και οι πέτρες... Το βράδυ δεν βλέπεται και το έχω δει παντού αυτό. Αν μπαίνεις στο νημα με τις φωτογραφίες θα το δεις και μόνος σου. Για u11+ δεν έχω άποψη. Μόλις κυκλοφόρησε και όταν έψαξα δεν βρήκα και πολλά αξιόπιστα συγκριτικά.

Καμία σχέση. Pixel χωρίς manual... Γούστα και προτιμήσεις αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε. Το ότι μπορείς να έχεις manual είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Για note 8 πιο πολύ φήμες βλέπω πάρα μεγάλες διαφορές. Άλλοτε το ένα είναι καλύτερο και άλλοτε το άλλο. Επίσης το ζουμ του είναι λίγο μουφα σε σχέση με τα lossless 2χ των άλλων κινητών. Για iPhone x γελάνε και οι πέτρες... Το βράδυ δεν βλέπεται και το έχω δει παντού αυτό. Αν μπαίνεις στο νημα με τις φωτογραφίες θα το δεις και μόνος σου. Για u11+ δεν έχω άποψη. Μόλις κυκλοφόρησε και όταν έψαξα δεν βρήκα και πολλά αξιόπιστα συγκριτικά.

Τι καμια σχεση; Το pixel 2 συνολικα ειναι το καλυτερο καμεροτηλεφωνο εκει εξω.

Το Νote 8 ειναι ισαξιο σε φωτο με mate 10 αλλα πολυ καλυτερο σε βιντεο. Αρα συνολικα καλυτερο.

Το U11+ ειναι επισης κορυφαιο.

Με ποιο ακριβως κριτηριο λες οτι το mate 10 ειναι ισως το καλυτερο κινητο σε καμερα;

Η σελφι του ειναι μετρια και το βιντεο του μετριο σε stabilization και ποιοτητα.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλησπερα, κατοχος και γω απο εχθες (L29) με μεταβαση απο ΜΑΤΕ9. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι καποιες εφαρμογες (πχ google earth, skoutz), εμφανιζονται να μην ειναι συμβατες με τη συσκευη. Εχετε και εσεις αντιστοιχο θεμα?

Πάμε πάλι.

Pixel είναι ίσως το καλύτερο στο αυτόματο. Αν βαλεις manual το pixel ΔΕΝ ΈΧΕΙ. Και στο χειροκίνητο κάνεις παπάδες. Και αφού συγκρίνουμε το σύνολο της φωτογραφικής μηχανής, τα συμπεριλαμβανουμε όλα συνήθως.

Τώρα για το note 8, σαιτ όπως το dxo το βγάζουν το βίντεο αρκετά πιο κακό από του mate. Αλλά μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω. Περιμένω τα πιο έγκυρα σαιτ που θα μου πεις για να τα διαβάσω, με λεπτομέρειες σε υποκατηγορίες αν γίνεται.

U11+ επίσης περιμένω τα λινκς. Στο απλό τα καμμένα ήταν αρκετά στο αυτόματο, αλλά περιμένω να μου δείξεις που στηρίζεις αυτά που λες.

Τι καμια σχεση; Το pixel 2 συνολικα ειναι το καλυτερο καμεροτηλεφωνο εκει εξω.

Το Νote 8 ειναι ισαξιο σε φωτο με mate 10 αλλα πολυ καλυτερο σε βιντεο. Αρα συνολικα καλυτερο.

Το U11+ ειναι επισης κορυφαιο.

Με ποιο ακριβως κριτηριο λες οτι το mate 10 ειναι ισως το καλυτερο κινητο σε καμερα;

Η σελφι του ειναι μετρια και το βιντεο του μετριο σε stabilization και ποιοτητα.

Οχι και μετρια η selfie του mate μην λεμε οτι θελουμε πολυ καλυτερη απο του note 8 ακομα και του oneplus 5 ειναι καλυτερη σε σχεση με το note 8, σε μεγαλα Ελληνικα blog εχει γινει σύγκριση και η selfie του note ειναι χειροτερη.

Καλησπερα, κατοχος και γω απο εχθες (L29) με μεταβαση απο ΜΑΤΕ9. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι καποιες εφαρμογες (πχ google earth, skoutz), εμφανιζονται να μην ειναι συμβατες με τη συσκευη. Εχετε και εσεις αντιστοιχο θεμα?

Όχι όλα δουλεύουν κανονικά απλά μερικές εφαρμογές σε ρωτάει αν θες πλήρη οθόνη.....

Εαν καποιος φιλος εχει το ιδιο προβλημα, και εαν το εχει λυσει.. Εκανα επαναφορα, εσβησα data & cache απο play store αλλα τιποτα

Πάμε πάλι.

Pixel είναι ίσως το καλύτερο στο αυτόματο. Αν βαλεις manual το pixel ΔΕΝ ΈΧΕΙ. Και στο χειροκίνητο κάνεις παπάδες. Και αφού συγκρίνουμε το σύνολο της φωτογραφικής μηχανής, τα συμπεριλαμβανουμε όλα συνήθως.

Τώρα για το note 8, σαιτ όπως το dxo το βγάζουν το βίντεο αρκετά πιο κακό από του mate. Αλλά μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω. Περιμένω τα πιο έγκυρα σαιτ που θα μου πεις για να τα διαβάσω, με λεπτομέρειες σε υποκατηγορίες αν γίνεται.

U11+ επίσης περιμένω τα λινκς. Στο απλό τα καμμένα ήταν αρκετά στο αυτόματο, αλλά περιμένω να μου δείξεις που στηρίζεις αυτά που λες.

Πριν... πας παλι, γραψε μου εδω links που βγαζουν το mate 10 pro ως το καλυτερο καμεροτηλεφωνο, αφου εσυ ξεκινησες την κουβεντα ισχυριζομενος οτι ειναι. :happy:

Techradar, dxomark δειχνουν το Pixel 2 XL (ασχετα με auto ή manual mode).

Πριν... πας παλι, γραψε μου εδω links που βγαζουν το mate 10 pro ως το καλυτερο καμεροτηλεφωνο, αφου εσυ ξεκινησες την κουβεντα ισχυριζομενος οτι ειναι. :happy:

Techradar, dxomark δειχνουν το Pixel 2 XL (ασχετα με auto ή manual mode).

Χαχα...ξαναδες τα μηνυματα μια! Αλλος το ειπε, εσυ απαντησες κι εγω απλα απαντησα στο σχολιο σου. Επομενως, παλι περιμενω την απαντηση σου, με λογικα επιχειρηματα. Το Pixel 2 ξερω οτι βγαινει πρωτο στις καταταξεις, αλλα χωρις να λαμβανουν το σημαντικο μειονεκτημα του manual. Πλεον μιλαμε οτι τα κινητα σ αυτες τις τιμες, εχουν ολα manual, οποτε οποιο δεν εχει, καλο θα ηταν καπου να..."φαινεται" μιας και μπορεις να κανει μεγαλη διαφορα το βραδυ ή σε αλλου ειδους ληψεις (long exposures πχ). Ασχετα αν τα χρησιμοποιουμε η οχι ολοι, το οτι υπαρχει θα επρεπε να μετραει.

Στο πρωτο μηνυμα ανεφερες U11+, iPhone, Pixel 2, Note 8...περιμενω λινκς αν μπορεις, γιατι αλλιως απλα λεμε οτι θελουμε χωρις να εχουμε αποψη ουσιαστικα.

Δε λεω οτι το mate ειναι ντε και καλα το καλυτερο εγω...αλλος το ειπε. Εγω απλα περιμενω την τεκμηριομενη αποψη σου, για τα 4 κινητα που εχει να ξεπερασει.

Εντυπώσεις μετά από 15 ημέρες χρήσης.

Θετικά

1. Η λήψη σήματος είναι κορυφαία

2. Η ακουστική στο μεγάφωνο κατά τις κλήσεις κορυφαία

2. Πολύ καλή λήψη φωτογραφιών

Αρνητικά

Παιδικά προβλήματα στο software του στις εφαρμογές mail και calendar

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχα...ξαναδες τα μηνυματα μια! Αλλος το ειπε, εσυ απαντησες κι εγω απλα απαντησα στο σχολιο σου. Επομενως, παλι περιμενω την απαντηση σου, με λογικα επιχειρηματα. Το Pixel 2 ξερω οτι βγαινει πρωτο στις καταταξεις, αλλα χωρις να λαμβανουν το σημαντικο μειονεκτημα του manual. Πλεον μιλαμε οτι τα κινητα σ αυτες τις τιμες, εχουν ολα manual, οποτε οποιο δεν εχει, καλο θα ηταν καπου να..."φαινεται" μιας και μπορεις να κανει μεγαλη διαφορα το βραδυ ή σε αλλου ειδους ληψεις (long exposures πχ). Ασχετα αν τα χρησιμοποιουμε η οχι ολοι, το οτι υπαρχει θα επρεπε να μετραει.

Στο πρωτο μηνυμα ανεφερες U11+, iPhone, Pixel 2, Note 8...περιμενω λινκς αν μπορεις, γιατι αλλιως απλα λεμε οτι θελουμε χωρις να εχουμε αποψη ουσιαστικα.

Δε λεω οτι το mate ειναι ντε και καλα το καλυτερο εγω...αλλος το ειπε. Εγω απλα περιμενω την τεκμηριομενη αποψη σου, για τα 4 κινητα που εχει να ξεπερασει.

Ωπα ρε πες το τοση ωρα... Οντως αλλος το ειπε! Tσαμπα στα εγραφα! :p

Βαλε στο youtube mate 10 pro camera vs και δες πανω απο 6 videos με συγκριτικα με αλλα κινητα.

Πουθενα δε φαινεται η ανωτεροτητα του Mate 10 Pro.

Aκομα και στο vs του Βλαχακη με iPhone X και Νote 8, το Mate 10 Pro βγαινει πρωτο σε ελαχιστες περιπτωσεις. ;)

Και αν υπολογισεις και το βιντεο οπου εκει παραδοσιακα η huawei πασχει, τοτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι το καλυτερο καμεροτηλεφωνο το mate 10 pro.

Οποτε κλεινω εδω για να μην κουραζω τα παιδια.

Ουτως ή αλλως θα το παρω καποια στιγμη και θα κανω back to back VS με το Note 8 που εχω τωρα!

Ολοι οσοι δίνουν τοσα λεφτα για κινητο, ΚΑΙ δεν περιμένουν καν 2 μηνες να πεσει η τιμη ΚΑΙ να εχουν καλύτερη ενημέρωση για τυχον θεματα ΚΑΙ να λυθούν αρχικα προβλήματα ουσιαστικά beta tester ειναι..

Αν αυτο δεν ειναι βλακεια, τοτε ποιο ειναι..

Και εγω παιρνω ναυαρχιδες, δεν εξαιρω τον εαυτό μου. Τα γουστα πληρώνονται..

Απλα τουλάχιστον περιμενω. Ποτε στην αρχη αγορα.

Τώρα εδω μεσα, δεν περίμενω να συμφωνήσει κανεις μαζι μου, γιατι γραφουν οσοι παίρνουν γρήγορα μια συσκευή, κατα βαθος ομως ολοι ξερετε οτι ετσι είναι ασχετως αν διαφωνητε.

Φυσικά το να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα κάποιου ανθρώπου!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Bρέθηκα σήμερα σε ένα κατάστημα Germanos και είδα ότι έχουν προσφπρά με

κάθε αγορά του Μate 10 pro δώρο το p9lite 2017.

Δεν ξέρω αν έχουν την προσφορά και άλλες αλυσίδες.

Follow the White Rabbit....

Bρέθηκα σήμερα σε ένα κατάστημα Germanos και είδα ότι έχουν προσφπρά με

κάθε αγορά του Μate 10 pro δώρο το p9lite 2017.

Δεν ξέρω αν έχουν την προσφορά και άλλες αλυσίδες.

Την προσφορά την τρέχει η Huawei και όχι τα καταστήματα.

Πάντως θα είναι μεγάλο λάθος να μην ισχύσει η προσφορά και σε αυτούς που το είχαν αγοράσει πριν από αυτήν, από τις αλυσίδες που προμηθεύονται από την εδώ αντιπροσωπεία.

Αυτό γιατί σε άλλες χώρες έτρεξε προσφορά με το λανσάρισμα του.

Εάν δεν το κάνει είναι σαν να μην σέβεται τους αγοραστές των προϊόντων της.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να την κατακλύσουμε με mail ζητώντας να συμπεριληφθούμε και εμείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την προσφορά την τρέχει η Huawei και όχι τα καταστήματα.

Πάντως θα είναι μεγάλο λάθος να μην ισχύσει η προσφορά και σε αυτούς που το είχαν αγοράσει πριν από αυτήν, από τις αλυσίδες που προμηθεύονται από την εδώ αντιπροσωπεία.

Αυτό γιατί σε άλλες χώρες έτρεξε προσφορά με το λανσάρισμα του.

Εάν δεν το κάνει είναι σαν να μην σέβεται τους αγοραστές των προϊόντων της.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να την κατακλύσουμε με mail ζητώντας να συμπεριληφθούμε και εμείς.

Σωστό αυτό!Εγώ θα τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο να δω τι θα μου πουν!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι και με ένταση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα στο δωσουν, γράψε με.. Ακομα ενα παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις day one.

Θα γεμισουν οι αγγελίες με p9 lite δηλαδή.. Η τιμη του θα ισοπεδωθει.. :lol:

Οντως τετοια παιχνιδια ειναι αρκετα χαζα και ανουσια. Ειναι πολυ αδικο να εισαι απο τους πρωτους που παιρνουν ενα κινητο και να εχεις χειροτερη μεταχειριση απο καποιον που το παιρνει αργοτερα. Το ιδιο εγινε και με το P10/P10+ οπου αν ησουν απο τους πρωτους που το πηραν, μπορει να επαιρνες ως και παμπαλαια μνημη eMMC και προφανως χωρις ελαιοφοβηκη επιστρωση, τα οποια διορθωθηκαν στασ επομενα μοντελα. Το αλλο που παρατηρησα επισης, ειναι πως και καλα εδιναν ενα πακετο με δωρο (κατι selfo-κονταρα, powerbank κτλ κτλ) υποτιθεται μονο για τους early adopters, και μετα θα εδιναν αυτα και σε επομενες προσφορες 3 μηνες μετα!

Αρα οπως κι αν εχει μονο χαμενος βγαινεις, ή τουλαχιστον δεν βγαινεις κερδισμενος που εισαι "ο πρωτος". Και τρως και διαφορα θεματακια στη μαπα οπως καλη ωρα με το mate 10 pro.

Σορρυ κιολας αλλα δεν νομιζω να ισχυσει η προσφορα για οσους αγορασαν...Αφου αποχωρησεις απο το ταμειο.... Ασε που πλεον βλεπω σε γειτονικα φορουμ, να πωλουνται P9 lite μεχρι και 110 ευρω λογω της τρελης προσφορας!

Αμα στο δωσουν, γράψε με.. Ακομα ενα παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις day one.

Κατ'αρχήν δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε προϊόντα της Huawei, έτσι απλά.

Το άλλο για την ισοπέδωση της τιμής είναι λάθος, δηλαδή οι κάποιοι που αγοράσαμε day one θα ρίξουμε την τιμή του p9 lite;

Η ιστορία δεν συνηγορεί σε αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φίλε εις γνώση μας το πήραμε day one!Έχω αλλάξει 15 τηλέφωνα λες να μην ξέρω τι έκανα;Και σιγά που με νοιάζει το p9 !

Καλησπερα!

Το κοιταζω το θηριο αρκετα εντονα μπορω να πω και με τρωωει να το παρω τωρα μαζι με το p9 lite με δοσεις βεβαια..

Η ερωτηση που εχω ειναι αν καποιος ηρθε απο lg g4, κι αν ειδε μεγαλη διαφορα στην καμερα..

Σήμερα παρέλαβα και εγώ! Έρχομαι από LG G4. Με μια λεξη: φοβερό!

Θετικά

Design

Αίσθηση στο χέρι

Θήκη και ζελατίνα (από ποιότητα και δεν λένε πολλά άλλα αρκεί που είναι μέσα στην συσκευασία)

Μπαταρία από 86%-> 60% είχε τουλάχιστον 2 ώρες sot

Fingerprint άμεσο

Camera

Πληκτρολόγιο (SwiftKey)

Καταληκτική οθόνη πάρα την ανάλυση

Αρκετές ρυθμίσεις

Αρνητικά

Βάρος

Πολλές εφαρμογές Google που δεν αφαιρούνται πχ photos

6dfa8f6ddf929192bbc1540aa80ae928.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Σήμερα παρέλαβα και εγώ! Έρχομαι από LG G4. Με μια λεξη: φοβερό!

Θετικά

Design

Αίσθηση στο χέρι

Θήκη και ζελατίνα (από ποιότητα και δεν λένε πολλά άλλα αρκεί που είναι μέσα στην συσκευασία)

Μπαταρία από 86%-> 60% είχε τουλάχιστον 2 ώρες sot

Fingerprint άμεσο

Camera

Πληκτρολόγιο (SwiftKey)

Καταληκτική οθόνη πάρα την ανάλυση

Αρκετές ρυθμίσεις

Αρνητικά

Βάρος

Πολλές εφαρμογές Google που δεν αφαιρούνται πχ photos

6dfa8f6ddf929192bbc1540aa80ae928.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Καλορίζικο και καλοδουλευτο!!Έκανες πολύ καλή επιλογή και θα το χαρείς όπως όλοι μας!!

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro