Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπα. Σήμερα το εταιρικό mail μου που το έχω συνδέσει στο mail του κινητού μου σβήνει από μόνο του τα mail της προηγούμενης μέρας. Bug? Η κάποια ρύθμιση? Μέχρι προχθές δε μου το έκανε
μήπως ξέχασες ανοιχτό το outlook στο γραφείο, έχεις ρυθμίσει να σου κατεβάζει τα μέιλ και στα ρουφάει τοπικά στο πισι σου;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Ψάχνω να πάρω μαγνητικό καλώδιο σαν αυτό

https://www.indiegogo.com/projects/zaptip-world-s-first-magnetic-usb-c-super-charger-phone

έχει κανείς? Με ενδιαφέρει να φορτίζει γρήγορα και να εξέχει λίγο

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Επίσης παρατηρώ με την εφαρμογή eWeather HD δεν αλλάζει το χρωμα της ένδειξης θερμοκρασίας πάνω στην status bar.

Παραμένει μόνιμα σε λευκό χρωμα.

Με όλα τα προηγούμενα κινητά μου με Android 6 η 7/7.1.1 όταν έκανα την επιλογή μου αυτόματα είχε ανταπόκριση σε status bar.

Επίσης σε Glimpse Notification ένα πολύ ωραίο feature που είχε το double tap to wake από lock screen εδώ δεν εμφανίζεται πλέον.

Είναι αυτά τα ωραία της Google φαντάζομαι που βαδίζει προς iOS λογική και λιγότερο customization στην διάθεση του χρήστη.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

μήπως ξέχασες ανοιχτό το outlook στο γραφείο, έχεις ρυθμίσει να σου κατεβάζει τα μέιλ και στα ρουφάει τοπικά στο πισι σου;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Μπορεί να ισχύει αυτό.... Γιατί χθες σεταρα το Outlook σε καινούργιο pc....

Πείτε ρε παιδιά στην lock screen όταν έχετε ένα notification είτε από Gmail είτε WhatsApp,είτε Viber μπορείτε να απαντήσετε η κάνετε μια οποιαδήποτε ενέργεια επιτόπου από εκεί η όχι??

Διότι σε εμένα όχι και θα τρελαθούμε εντελώς.

Είναι νέο feature του Oreo η κάτι άλλο παίζει??

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Στο Gmail που δοκίμασα μπορείς να κάνεις expand και έχει επιλογή για απάντηση, όταν την επιλέγεις σε πάει στην εφαρμογή και μπορείς να γράψεις το μήνυμα, δεν μένει στη lockscreen, νομίζω δεν έχει να κάνει με την Oreo

Στο Gmail που δοκίμασα μπορείς να κάνεις expand και έχει επιλογή για απάντηση, όταν την επιλέγεις σε πάει στην εφαρμογή και μπορείς να γράψεις το μήνυμα, δεν μένει στη lockscreen, νομίζω δεν έχει να κάνει με την Oreo

Σου δίνει επιλογή για διαγραφή μηνύματος από lock screen απευθείας?

Σε WhatsApp η Viber σου δίνει επιλογή να απαντήσεις εξίσου χωρίς να μπεις στην εφαρμογή εννοείται και ούτε στην home screen?

Σε Pixel XL 2 με 8.1 σε Viber δίνεται η δυνατότητα όπως ανέφερε κάτοχος που ρώτησα.

Με 6 και 7 αυτό ακριβώς γινόταν ενώ εδώ σε εμένα όχι.

Επίσης δεν έχω προεπισκόπηση μηνύματος οπουδήποτε σε καμία εφαρμογή με 6 η 7 δεν είχα τέτοιο θέμα.

Εδώ σε iOS έχω δυνατότητα να τα κάνω όλα τα παραπανω και σε Oreo να μην μπορώ ενώ μπορούσα σε Μ και Ν??

Πως γίνεται αυτό.

Προσπαθώ να καταλάβω bug του Oreo είναι η της Huawei.

Edited by alextrela

Σου δίνει επιλογή για διαγραφή μηνύματος από lock screen απευθείας?

Σε WhatsApp η Viber σου δίνει επιλογή να απαντήσεις εξίσου χωρίς να μπεις στην εφαρμογή εννοείται και ούτε στην home screen?

Σε Pixel XL 2 με 8.1 σε Viber δίνεται η δυνατότητα όπως ανέφερε κάτοχος που ρώτησα.

Με 6 και 7 αυτό ακριβώς γινόταν ενώ εδώ σε εμένα όχι.

Επίσης δεν έχω προεπισκόπηση μηνύματος οπουδήποτε σε καμία εφαρμογή με 6 η 7 δεν είχα τέτοιο θέμα.

Εδώ σε iOS έχω δυνατότητα να τα κάνω όλα τα παραπανω και σε Oreo να μην μπορώ ενώ μπορούσα σε Μ και Ν??

Πως γίνεται αυτό.

Προσπαθώ να καταλάβω bug του Oreo είναι η της Huawei.

Μόνο Αρχειοθέτηση και Απάντηση στο Gmail, στο Viber ναι, μπορείς να απαντήσεις, για την προεπισκόπηση δεν κατάλαβα τι εννοείς, όταν έρχεται μήνυμα να σου πετάει παράθυρο ( heads up)?

Πάντως στην Oreo έχουν αλλάξει οι ειδοποιήσεις, αν πας πχ στις ρυθμίσεις του Gmail στις ειδοποιήσεις θα σε πάει στο νέο μενού της Oreo από όπου μπορείς να επιλέξεις διάφορες επιλογές

Edited by leo06

Και εκεί που έλεγα ότι δεν έχω κανένα θέμα μου άρχισε και εμένα τα κόλπα! Συγκεκριμένα όταν βλέπω βίντεο στο youtube κάνει ένα κόλλημα και μπαίνει στην lock screen και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα ούτε με δακτυλικό ούτε με το κωδικό!Και επίσης σε εκείνη την οθόνη κάνει και ένα τρεμοπαιγμα η οθόνη και όλα λύνονται με επανεκκίνηση!Άντε να στείλει κανένα update η huawei!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Και εκεί που έλεγα ότι δεν έχω κανένα θέμα μου άρχισε και εμένα τα κόλπα! Συγκεκριμένα όταν βλέπω βίντεο στο youtube κάνει ένα κόλλημα και μπαίνει στην lock screen και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα ούτε με δακτυλικό ούτε με το κωδικό!Και επίσης σε εκείνη την οθόνη κάνει και ένα τρεμοπαιγμα η οθόνη και όλα λύνονται με επανεκκίνηση!Άντε να στείλει κανένα update η huawei!

Το έγραψα 2-3 σελίδες πίσω. Το κάνει συνήθως όταν βλέπεις youtube και σου έρχεται ειδοποίηση.

Το έχει λύση ήδη η Huawei στην επόμενη αναβάθμιση. Όσοι την πήραν στο εξωτερικό το αναφέρουν σαν Solved.

Το θέμα είναι να έρθει.

@Άλεξ, έχει ....θει ο Διας με το oreo και τις εφαρμογές, καθώς έχουν αλλάζει πολλά api. Λιιιγο υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι να ξεκουνηθούν οι developers και να τις αναβαθμίσουν.

Ευτυχώς δεν λες που το S8 θα την πάρει και θα γίνει Mainstream :mad:

Το πιο εκνευριστικό κομμάτι του Android είναι αυτό, αλλά όταν πήρα το κινητό σχεδόν day1 ήξερα ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή για το πρώτο firmware update και τις ανανεώσεις των εφαρμογών.

Πάντως από κολλήματα που κάνουν το κινητό μη λειτουργικό, μόνο αυτό με το youtube έχω. όλα τα άλλα είναι στο πώς εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις.

Το έγραψα 2-3 σελίδες πίσω. Το κάνει συνήθως όταν βλέπεις youtube και σου έρχεται ειδοποίηση.

Το έχει λύση ήδη η Huawei στην επόμενη αναβάθμιση. Όσοι την πήραν στο εξωτερικό το αναφέρουν σαν Solved.

Το θέμα είναι να έρθει.

@Άλεξ, έχει ....θει ο Διας με το oreo και τις εφαρμογές, καθώς έχουν αλλάζει πολλά api. Λιιιγο υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι να ξεκουνηθούν οι developers και να τις αναβαθμίσουν.

Το πιο εκνευριστικό κομμάτι του Android είναι αυτό, αλλά όταν πήρα το κινητό σχεδόν day1 ήξερα ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή για το πρώτο firmware update και τις ανανεώσεις των εφαρμογών.

Πάντως από κολλήματα που κάνουν το κινητό μη λειτουργικό, μόνο αυτό με το youtube έχω. όλα τα άλλα είναι στο πώς εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις.

Ναι όπως τα λες είναι!Όταν μου έρχεται βασικά εμένα μήνυμα στο messenger εκεί κολλάει! Επίσης βλέπω ότι στο πληκτρολόγιο το αγγλικό πληκτρολόγιο δεν μου βγάζει λέξεις όταν γράφω!Έχω τις google το πληκτρολόγιο!Χαχα χαμός γίνεται!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Πραγματικά το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε ο chros26. Παίρνεις day 1, οπότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα ως ένα βαθμό. Υπομονή θέλει για λίγες μέρες ειδικά αφού έχουν λυθεί σε κάποιους. Από την άλλη συ δίνει το πλεονέκτημα να ξεκινάς με τη μία O, οπότε σου μένουν καβατζα οι 2 υποχρεωτικές αναβαθμίσεις στο μέλλον. Αν σου ερχόταν με την έτοιμη N θα έχανες τη μία μετά από 1-2 μήνες. Για μένα αξίζει η υπομονή.

Πραγματικά το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε ο chros26. Παίρνεις day 1, οπότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα ως ένα βαθμό. Υπομονή θέλει για λίγες μέρες ειδικά αφού έχουν λυθεί σε κάποιους. Από την άλλη συ δίνει το πλεονέκτημα να ξεκινάς με τη μία O, οπότε σου μένουν καβατζα οι 2 υποχρεωτικές αναβαθμίσεις στο μέλλον. Αν σου ερχόταν με την έτοιμη N θα έχανες τη μία μετά από 1-2 μήνες. Για μένα αξίζει η υπομονή.

Εννοείται ότι αξίζει το κινητό είναι beast σε μπαταρία που σε άλλο flagship τέτοια αυτονομία δεν βρίσκεις χώρια όλα τα υπόλοιπα θετικά που έχει! Υπομονή λοιπόν

Μόνο Αρχειοθέτηση και Απάντηση στο Gmail, στο Viber ναι, μπορείς να απαντήσεις, για την προεπισκόπηση δεν κατάλαβα τι εννοείς, όταν έρχεται μήνυμα να σου πετάει παράθυρο ( heads up)?

Πάντως στην Oreo έχουν αλλάξει οι ειδοποιήσεις, αν πας πχ στις ρυθμίσεις του Gmail στις ειδοποιήσεις θα σε πάει στο νέο μενού της Oreo από όπου μπορείς να επιλέξεις διάφορες επιλογές

Αν επιλέξεις στις ρυθμίσεις Gmail διαγραφή αντί αρχειοθέτηση σου βγάζει επιλογή διαγραφή στην lock screen.

Άρα κάτι τρέχει με την υλοποίηση σε Huawei διότι δεν μου βγάζει τίποτα.

Μόνο μια επικεφαλίδα του notification που πρέπει να πατήσω 2 φορές για να ανοίξει η εφαρμογή.

Αλλιώς από lock screen καμία ενέργεια δεν μπορώ να κάνω.

Όταν λέω προεπισκόπηση μηνύματος εννοώ να σου δείχνει ένα μέρος τους έτσι ώστε καταλαβαίνεις πχ από ποιον προέρχεται τον αποστολέα δηλαδή.

Αντίστοιχα προεπισκόπηση σε Viber η WhatsApp σου δείχνει και τον αποστολέα και μια σύντομη ανασκόπηση του μηνύματος όπου μπορείς να διαβάσεις τι σου έγραψε ο αποστολέας και αν κανείς expand διαβάζεις όλο το μήνυμα του αν είναι μακροσκελές.

Ούτε αυτό γίνεται σε Huawei.

Ναι κοίταξα τις ρυθμίσεις σε Gmail αλλά δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω που θέλω και είχα με Android 6 και 7 σε όλες τις προηγούμενες συσκευές μου.

Edited by alextrela

Αν επιλέξεις στις ρυθμίσεις Gmail διαγραφή αντί αρχειοθέτηση σου βγάζει επιλογή διαγραφή στην loci screen.

Άρα κάτι τρέχει με την υλοποίηση σε Huawei.

Όταν λέω προεπισκόπηση μηνύματος εννοώ να σου δείχνει ένα μέρος τους έτσι ώστε καταλαβαίνεις πχ από ποιον προέρχεται τον αποστολέα δηλαδή.

Αντίστοιχα προεπισκόπηση σε Viber η WhatsApp σου δείχνει και τον αποστολέα και μια σύντομη ανασκόπηση του μηνύματος όπου μπορείς να διαβάσεις τι σου έγραψε ο αποστολέας και αν κανείς expand διαβάζεις όλο το μήνυμα του αν είναι μακροσκελές.

Ούτε αυτό γίνεται σε Huawei.

Ναι κοίταξα τις ρυθμίσεις σε Gmail αλλά δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω που θέλω και είχα με Android 6 και 7 σε όλες τις προηγούμενες συσκευές μου.

Στο Gmail φαίνεται ο αποστολέας και κάνοντας expand όλο το μήνυμα

Στο Gmail φαίνεται ο αποστολέας και κάνοντας expand όλο το μήνυμα

Σε εμένα όχι άρα κάποιο bug της Huawei.

Με Android 6 και 7 μου γινόταν αυτόματα από μάνα του χωρίς μάλιστα καμία ρύθμιση να πείραξω για να το έχω.

Το θέμα είναι να έρθει.

Ελπιζω πολύ σύντομα να λυθεί διότι έχω ξενερώσει πολύ.

Και δεν έχω άλλη συσκευή στην κατοχή μου αλλιώς θα την παραταγα στην συσκευασία του έως δω τι θα γίνει.

Edited by alextrela

Σε εμένα όχι άρα κάποιο bug της Huawei.

Με Android 6 και 7 μου γινόταν αυτόματα από μάνα του χωρίς μάλιστα καμία ρύθμιση να πείραξω για να το έχω.

Ελπιζω πολύ σύντομα λυθεί διότι δεν παλεύετε καν τέτοιο bug.

Όταν πας στις ρυθμίσεις του Gmail δεν έχει αυτές τις επιλογές?

https://imgur.com/a/yIKG5

Όταν πας στις ρυθμίσεις του Gmail δεν έχει αυτές τις επιλογές?

https://imgur.com/a/yIKG5

Μου τα έχει αλλά δεν παίζει ρόλο.

Δεν μου εμφανίζει στην lock screen καμία λειτουργία για αλληλεπίδραση με εφαρμογή.

Ούτε expand να κάνω ούτε άλλη ενέργεια mark as read η διαγραφή.

Και μάλιστα για να ανοίξει η ολόκληρη εφαρμογή πρέπει διπλό tap να κανείς πάνω της ενώ με 6 η 7 ήθελε μόνο μια φορά.

Edited by alextrela

Μήπως είναι κάποια επιλογή στη lockscreen που σου επιτρέπει να διαχειριστείς τα συμβάντα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της Huawei για τη lockscreen και δες

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως είναι κάποια επιλογή στη lockscreen που σου επιτρέπει να διαχειριστείς τα συμβάντα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της Huawei για τη lockscreen και δες

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εκεί κοίταξα ρε.

Και στα notification έβαλα εμφάνιση όλου του περιεχομένου.

8a7ebc6fa87aac480f4e74dad44601f6.jpg

Μάλιστα ότι από τα 3 να επιλέξεις δεν έχει καμία διαφορά.

Edited by alextrela

Μου τα έχει αλλά δεν παίζει ρόλο.

Δεν μου εμφανίζει στην lock screen καμία λειτουργία για αλληλεπίδραση με εφαρμογή.

Ούτε expand να κάνω ούτε άλλη ενέργεια mark as read η διαγραφή.

Και μάλιστα για να ανοίξει η ολόκληρη εφαρμογή πρέπει διπλό tap να κανείς πάνω της ενώ με 6 η 7 ήθελε μόνο μια φορά.

Αν πας notification - > notification management και μετά στην εφαρμογή που θες πατάς και αλλάζεις τις ρυθμίσεις, στο nougat λύνεται το θέμα με την αλληλεπιδράση. Αυτό με το μόνο η διπλό ταπ προσωπικά νμζ ότι δεν αλλάζει, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι λόγο για να αλλάξει. Που τη στιγμή που το έχω κλειδωμένο, θέλω μια μικρή ασφάλεια στο ότι δεν θα το ακουμπήσω καταλαθος σε καμία τσέπη κι να αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογές.

Αν πας notification - > notification management και μετά στην εφαρμογή που θες πατάς και αλλάζεις τις ρυθμίσεις, στο nougat λύνεται το θέμα με την αλληλεπιδράση. Αυτό με το μόνο η διπλό ταπ προσωπικά νμζ ότι δεν αλλάζει, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι λόγο για να αλλάξει. Που τη στιγμή που το έχω κλειδωμένο, θέλω μια μικρή ασφάλεια στο ότι δεν θα το ακουμπήσω καταλαθος σε καμία τσέπη κι να αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογές.

Σε 6 η 7 με ένα tap λειτουργούσε όμως.

Σε τσέπες ποτέ δεν είχα θέμα να ανοίξει μόνο του αφού έχει σε κάθε συσκευή ρύθμιση να κλειδώνει η οθόνη σε τσέπες για αποτροπή τέτοιον φαινομένων.

Άρα περιττό το δεύτερο επίπεδο ασφαλείας ας πούμε με διπλό tap.

Εγώ το βλέπω ως ένα εμπόδιο επιπλέον.

Edited by alextrela

Σε 6 η 7 με ένα tap λειτουργούσε όμως.

Σε τσέπες ποτέ δεν είχα θέμα να ανοίξει μόνο του αφού έχει σε κάθε συσκευή ρύθμιση να κλειδώνει η οθόνη σε τσέπες για αποτροπή τέτοιον φαινομένων.

Άρα περιττό το δεύτερο επίπεδο ασφαλείας ας πούμε με διπλό tap.

Εγώ το βλέπω ως ένα εμπόδιο επιπλέον.

Οκ αυτό είναι άλλο θέμα, προσωπικό. Το υπόλοιπο σου λύθηκε;

Οκ αυτό είναι άλλο θέμα, προσωπικό. Το υπόλοιπο σου λύθηκε;

Ούτε εκείνο λύθηκε.

Με καμία εφαρμογή σε notifications στην lock screen έχω αλληλεπίδραση μαζί της.

Μόνο να πατήσω διπλό tap για να ανοίξω την εφαρμογή.

Τίποτα άλλο.

2 reset έκανα ένα εχθές βράδυ ένα σήμερα το πρωί με κανένα αποτέλεσμα.

Edited by alextrela

Αλεξ δε σου αρεσε το φωτοσπαθο, μου ηθελες.. χαβαη!

Παρ'τα μπαμπα!!!:lol:

Περα απο την πλακα, κριμα που εβγαλε ανετοιμη συσκευη η huawei.

Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχει τελειοποιηθει με τα updates.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το θεμα σε αυτο ειναι οτι τα περισσοτερα προβληματα δεν υπαρχουν στην Ορεο στον Emulator

Οποτε τρεχω μια χαρα την εφαρμογη μου υποτιθεται σε Oreo και μολις φτασει σε συσκευη γμτ ο Διας που λες. Ε και αμα δεν εχεις νεα συσκευη την πατησες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro