NikosChandolias Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια καλησπερα, εχει κανενας θεμα με την αναβαθμιση Απριλου; Δεν μπορει το gps να λοκαρει με τιποτα. Εκανα ποσες βολτες, εμενε μονιμα στη βουλα, χωρις να γινει βελακι. Ελεος να εχουμε τετοια θεματα εν ετει 2019!Κανένα πρόβλημα σε εμένα, άμεσο λοκαρισμα. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Και γω κανένα πρόβλημα... Πολύ άμεσο όπως πάντα! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Και εδώ,μήπως θέλει κανένα εκκαθάριση δεδομένων η εφαρμογή;ακόμα και τα Google services; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Μετά από 5 μήνες κατοχής του κινητού, μερικά συμπεράσματα. Το κινητό στα 230€ που το πήρα και εκεί που παίζει τώρα είναι πραγματικό vfm. - εξαιρετική ποιότητα κατασκευής - γρήγορος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος - καλή οθόνη, σε απεικόνιση, αποκρισιμοτητα και φωτεινότητα - καλός ήχος, τόσο στις κλήσεις όσο και σε αναπαραγωγή πολυμέσων - εξαιρετικό σήμα, απροβλημάτιστο - πολύ δυνατό και σχεδόν stock software, με μηνιαίες αναβαθμίσεις. Από τα μεγαλύτερα ατού του κινητού. - απρόσκοπτη λειτουργία, χωρίς lagαρισματα. - η κάμερα του για μένα είναι μια χαρά. Ημερήσιες δεν το συζητάμε καν, αλλά και οι νυχτερινές είναι αξιοπρεπείς και αν παίξεις με τις manual ρυθμίσεις παίρνεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το βίντεο του είναι απολαυστικό, τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Χτες τραβώντας πολύ ώρα βίντεο σε συναυλία σε κλειστό χώρο, έπαθα πλάκα από την καθαρότητα και την ευκρίνεια του ήχου. Στα μείον - οι αποσυνδέσεις από το wifi. Μου το έχει κάνει ελάχιστες φορές, αλλά το κάνει. - τα μεγάλα onscreen buttons. Λύνεται με third party app το θέμα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βάλει η Sony τη δυνατότητα εξαφάνισης τους και χρήσης των χειρονομιών, που είναι εγγενής δυνατότητα στην pie. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θα σταθω στα μειον. Οι αποσυνδεσεις γινονται σε ολα τα δικτυα wifi που εχεις συνδεθει? Ή μονο σε ενα συγκεκριμενο? Εχουν αναφερθει γενικοτερα καποια θεματα για routers που εκπεμπουν dual band και συνηθως η μπαντα των 5 GHZ δημιουργει προβληματα με αποσυνδεσεις και battery drain. Προτινεται να απενεργοποιειται αυτη και να δουλευεται μονο η 2.4 Καπου διαβασα αντιστοιχο θεμα σε ΧΖ Premium το οποιο ομως λυθηκε με update. Οποτε δεν εχεις να χασεις τιποτα αν εκανες ενα bug report για το προβλημα σου. (θεωρουμε αυτονοητο οτι το ρουτερ ειναι με αναβαθμισμενο firmware-επισης θα αλλαζα καναλι εκπομπης του wifi ετσι να μου φυγει και αυτη η υποψια). Για το 2ο αρνητικο,η λυση ειναι μονοδρομος και ακουει στην εφαρμογη Fluid Navigation Gestures που πιθανων γνωριζεις. Προερχομενος απο Huawei p10, πηγα σε ΧΖ3 και ξενερωσα την ζωη μου που αυτα τα on screen buttons ηταν και παλι εκει και μου φανηκε πισωγυρισμα. Δεν εξαφανιζονται με κανενα update κλπ οποτε η παραπανω εφαρμογη μου δωσε φοβερη λυση. Τα εκρυψα και πλεον απολαμβανω πληρως την οθονη του κινητου και τα wallpapers. Βασικη προϋποθεση να σ αρεσει να δουλευεις την συσκευη σου με χειρονομιες που απο οτι καταλαβαινω το θελεις. Δυστυχως εδω η Sony δεν μας κανει τη χαρη οπως και για το γεγονος οτι δεν μας δινει dark theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Υπάρχουν όμως και ορισμένες εφαρμογές που δεν συνεργάζονται σωστά με τα gestures, έτσι δεν είναι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα σε καμια εφαρμογη μου, ουτε αυξηση καταναλωσης μπαταριας. Και δουλευω παραλληλα gestures και με Nova Launcher (Prime). Αυτα του Nova μαλιστα,τα χρησιμοποιω εδω και μερικα χρονια σε πολλες συσκευες και σε εκδοσεις android. Φοβομουν λιγο στην αρχη να την εγκαταστησω γιατι θελει υπολογιστη για grant access (οχι root) αλλα μεχρι σημερα ειναι παρα πολυ καλα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ποια θεωρείς ως καλύτερη εφαρμογή gestures να τη δοκιμάσω; Ψάχνοντας βρήκα πολλές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Δεν εχω δοκιμασει αλλες εκτος απο μερικες περιστασιακα τις οποιες δεν θυμαμαι καν. Παντα εχω και χρησιμοποιω Nova Launcher και τα gestures που αυτος δινει. Πολλα χρονια και απροβληματιστα. Απλα με αυτον δεν μπορεις να κρυψεις τα on screen buttons για τα οποια αναφερθηκε ο φιλος. Εκει θελει οπωσδηποτε την εφαρμογη που εγραψα παραπανω. Αυτης της εφαρμογης τα gestures δουλευουν στα ακρα της οθονης μονο και απο τη μεση και κατω. Ο Nova εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες σε ολοκληρη την οθονη.Οποτε τα δουλευω συνδυαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Κι εγώ δουλεύω χρόνια nova prime, ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 μπορειτε να ανεβασετε screenshot να δουμε πως ειναι χωρις τα buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 (edited) Αν και κρυβω μεχρι και την μπαρα ειδοποιησεων ελεω Nova,βαζω δυο screenshots με και χωρις αυτην. Αν θελετε και σε ανοιχτοχρωμα να σας βαλω. Δεν ειναι η lockscreen. Εχω ΧΖ3 αλλα μικρη σημασια εχει Screenshot_20190421-220553 by Dim Tsak, on Flickr Screenshot_20190421-220408 by Dim Tsak, on Flickr Mια με εικονιδια στην αρχικη Screenshot_20190421-222351 by Dim Tsak, on Flickr Screenshot_20190421-222556 by Dim Tsak, on Flickr Edited April 21, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 ευχαριστω πολυ αλλα εννοούσα σε browsing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Κατι τετοιο? Screenshot_20190421-223025 by Dim Tsak, on Flickr Screenshot_20190421-223138 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 σ ευχαριστω πολυ...τελικα ειναι φοβερο ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Παρακαλω! Μια δοκιμη την αξιζει πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 σιγουρα ναι..καπου εδω μεσα ενα παιδι{μπορει κι εσυ} ειχε γραψει οδηγειες πως το περναμε..θυμασαι μηπως σε ποιο νημα ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Εγω δεν το γραψα σιγουρα.Η εφαρμογη εχει οδηγιες αλλα τελικα ειναι πιο ευκολο απο αυτες. Κατεβαζεις στον υπολογιστη το προγραμμα που γραφει η εφαρμογη,ξεζιπαρεις τα αρχεια,τρεχεις ενα απο αυτα και μετα γραφεις μια εντολη στο υπολογιστη απο την γραμμη εντολων ενω ειναι συνδεμενο το κινητο (με ενεργοποιημενη λειτουργια προγραμματιστη και τον εντοπισμο σφαλματων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Υπάρχουν και εφαρμογές παρόμοιες, που χωρίς root πάλι, με πιο απλό τρόπο κάνουν περίπου τα ιδια, αλλα θέλει πειραματισμό να βρεθεί η κατάλληλη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Σιγουρα απλα δεν ψαχτηκα παραπανω στο playstore. Αυτην προτινε ενα παλιο μελος στο τοπικ του ΧΖ3 επειδη την χρησιμοποιουσε χρονια και σε πολλες συσκευες απροβληματιστα, ειπα να την χρησιμοποιησω και εγω. Αν υπαρχει πιο απλη,φυσικα και θα δοκιμαστει και αυτη στο κομματι αποκρυψης των κουμπιων και στις χειρονομιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Υπάρχουν και εφαρμογές παρόμοιες, που χωρίς root πάλι, με πιο απλό τρόπο κάνουν περίπου τα ιδια, αλλα θέλει πειραματισμό να βρεθεί η κατάλληλη. Ποια κρύβει τα nav buttons χωρίς εντολή μέσω ADB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 εμένα μετά την αναβάθμιση έχει "τρελαθεί" με το Wi-Fi... ενώ ως τώρα σχεδόν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Και σε μένα μετά την αναβάθμιση δεν μπορεί να συνδεθεί σε συγκεκριμένο δίκτυο WiFi (ξενοδοχείο που επισκέπτομαι συχνά λόγω δουλειάς). Και μάλιστα ενώ δεν μπορεί να ανοίξει σελίδα σε browser Opera ή και chrome τρέχει κανονικά την εφαρμογή του YouTube! Στο οικιακό δίκτυο όλα καλά, τι να πω... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Θα σταθω στα μειον. Οι αποσυνδεσεις γινονται σε ολα τα δικτυα wifi που εχεις συνδεθει? Ή μονο σε ενα συγκεκριμενο? Εχουν αναφερθει γενικοτερα καποια θεματα για routers που εκπεμπουν dual band και συνηθως η μπαντα των 5 GHZ δημιουργει προβληματα με αποσυνδεσεις και battery drain. Προτινεται να απενεργοποιειται αυτη και να δουλευεται μονο η 2.4 Καπου διαβασα αντιστοιχο θεμα σε ΧΖ Premium το οποιο ομως λυθηκε με update. Οποτε δεν εχεις να χασεις τιποτα αν εκανες ενα bug report για το προβλημα σου. (θεωρουμε αυτονοητο οτι το ρουτερ ειναι με αναβαθμισμενο firmware-επισης θα αλλαζα καναλι εκπομπης του wifi ετσι να μου φυγει και αυτη η υποψια). Για το 2ο αρνητικο,η λυση ειναι μονοδρομος και ακουει στην εφαρμογη Fluid Navigation Gestures που πιθανων γνωριζεις. Προερχομενος απο Huawei p10, πηγα σε ΧΖ3 και ξενερωσα την ζωη μου που αυτα τα on screen buttons ηταν και παλι εκει και μου φανηκε πισωγυρισμα. Δεν εξαφανιζονται με κανενα update κλπ οποτε η παραπανω εφαρμογη μου δωσε φοβερη λυση. Τα εκρυψα και πλεον απολαμβανω πληρως την οθονη του κινητου και τα wallpapers. Βασικη προϋποθεση να σ αρεσει να δουλευεις την συσκευη σου με χειρονομιες που απο οτι καταλαβαινω το θελεις. Δυστυχως εδω η Sony δεν μας κανει τη χαρη οπως και για το γεγονος οτι δεν μας δινει dark theme.Μου το έχει κάνει σε διαφορετικά router. Ελάχιστες φορές όπως είπα. Τώρα όσο για το τελευταίο firmware, δυστυχώς στα περισσότερα δεν έχεις τέτοιες επιλογές, καθώς είναι τα γνωστά σαπάκια των εταιριών. Στο σπίτι που παίρνει το router μου αναβαθμίσεις φοράει την πιο πρόσφατη. Στο θέμα της μπάντας μου το έχει κάνει και στα 2,4 και στα 5, οπότε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Κανάλι εννοείται έχω αλλάξει. Στο θέμα των nav buttons εννοείται χρησιμοποιώ το Fluid NG. Είχα γράψει και στο νήμα εδώ παλιότερα οδηγίες εγκατάστασης. Σε συνδυασμό με τις χειρονομίες του Nova prime που χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και χρόνια είναι άψογο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 που ακριβως εχεις γραψει τις οδηγειες? αν μπορεις πες σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts