Leon_08 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 @georgerapp Δες το post 1613 2η παράγραφο σχετικά με την τιμή του XZ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ναι τι; Μη νομίζεις ότι από πάνω στην είπα,εάν αυτό υπεθεσες, γενικολογησα ουσιαστικά στο σχόλιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Προφανώς αξίζει στα 229 Ευρώ που το έχουν τώρα. Αυτό που με προβληματίζει είναι το wifi και οι γραμμές που εμφανίζονται σε κάποια απο αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Για όλα τα υπόλοιπα ο καθένας πράττει όπως νομίζει,αλλά το φλας να ξέρετε οτι δεν είναι σαν φακός,οι φωτο βγαίνουν όσο γίνεται πιο ρεαλιστικές στα χρώματα και όχι φωτεινές πέρα του δέοντος. Βάζετε στα αρνητικά πράγματα που δεν γνωρίζετε. Εγώ θα πρότεινα στον φίλο λεον να μη ξανα πάρει sony,μόνο samsung και σε 2 χρόνια άλλο κινητό μιας και θα το χρειαστεί σίγουρα απο τα κολλήματα. Edited March 9, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 ισχύει αυτό που λες. Φυσικά σαν φλας γίνεται πιο δυνατό από ότι ως φακός. Εκεί δηλαδή ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω σε ένταση,γιατί ως φακός που πιθανόν θα το χρησιμοποιήσεις εν ανάγκη θα ζηταγες κάτι παραπάνω από ένα κεράκι. Τώρα λέμε για να λέμε έτσι;δεν χρειάζεται όλα τα σχόλια να είναι σε σημαντικά σημεία. επίσης από φλας δεν κατέχω και πολλά διότι δε το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 ισχύει αυτό που λες. Φυσικά σαν φλας γίνεται πιο δυνατό από ότι ως φακός. Εκεί δηλαδή ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω σε ένταση,γιατί ως φακός που πιθανόν θα το χρησιμοποιήσεις εν ανάγκη θα ζηταγες κάτι παραπάνω από ένα κεράκι. Τώρα λέμε για να λέμε έτσι;δεν χρειάζεται όλα τα σχόλια να είναι σε σημαντικά σημεία. επίσης από φλας δεν κατέχω και πολλά διότι δε το χρησιμοποιώ. και εγω το ίδιο,σπάνια το χρησιμοποιώ.Ιδίως τώρα που αρχίζω και μαθαίνω την manual λειτουργία της κάμερας. Απλά δυστυχώς θάβουν τα sony απλά γιατί έτσι άκουσαν Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Ρε συ πάντα έτσι ήταν,ο κόσμος πάει όπου του λένε μέσο διαφήμισης η marketing με κάποιον ενδιάμεσο (YouTube). Δε θα πρέπει να μας αφορά εμάς αυτό φυσικά,την Sony σαν Sony ναι εμάς όχι. Απλά ακούς μερικές παπατζες και το κλειδί είναι να της προσπερνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 δίκιο έχεις σε όλα ,απλά ενοχλούμαι να τρώμε/νε όλα αμάσητα και μετά να τα πλασάρουνε σαν ειδήμονες. έχεις δίκιο όμως δεν γίνεται να απαντάμε σε όλα Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Ναι τι; Μη νομίζεις ότι από πάνω στην είπα,εάν αυτό υπεθεσες, γενικολογησα ουσιαστικά στο σχόλιο μου. Οχι,κατάλαβα πως το έγραψες,ουσιαστικά συμφωνούμε. Σχετικά με το flash το χρησιμοποιώ συχνά ως φακό,όχι για φωτογραφία,για αυτό έγραψα οτι είναι αδύναμο. Επίσης έχω σκεφτεί οτι μπορεί να το έχουν αδύναμο επίτηδες για την φωτογραφία.Δηλαδή αυτό που γράφει ο @guy_fawkes.Πχ σε σχεδόν τελείως σκοτεινό δωμάτιο έβγαλα φωτογραφίες χωρίς έντονο φωτισμό που τα απεικονίζει πιο φυσικά.Επίσης παίζει ρόλο και το χρώμα του flash.Στο XZ1 είναι "θερμό" με λευκό,δηλαδή το λεγόμενο ενδιάμεσο.Εχει Led flash,αν είχε Xenon θα τα απεικόνιζε διαφορετικά,με ψυχρό-λευκό φωτισμό. Στα Samsung είναι μόνο "θερμό",πιο "ζεστό", πιο κίτρινο. Τελικώς δεν το θεωρώ σοβαρό μειονέκτημα γιατί έχω την εναλλακτική να έχω 1 μικρό φακό μαζί μου. Edited March 9, 2019 by Leon_08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Έχω την εντύπωση, γιατί επίσης σπάνια το χρησιμοποιώ, ότι κάνει μιά πιο δυνατή στιγμή όταν παίρνει την φωτογραφία. Οπότε ναι σαν φακός δεν είναι χρήσιμο ή είναι λιγότερο χρήσιμο από άλλες συσκευές αλλά στην λήψη κάνει καλύτερη δουλειά σε ομοιομορφία φωτισμού της σκηνής ή σε γέμισμα σκιών σε κόντρα φωτισμό/έντονη αντίθεση. Ενώ περίμενα ότι θα είναι απογοητευτικό, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Καλημέρα. Πλέον για διάφορους λόγους δεν συμμετέχω πολύ ενεργά στο φόρουμ. Με σεβασμό προς κάθε συμφορουμίτη όπου έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα ήθελα να εκφέρω κι εγώ την άποψή μου. Η αγορά έγινε την περίοδο black Friday. Όταν το τηλέφωνο προσφερόταν στην τιμή των 229 ευρώ. Προηγούμενη συσκευή είχα ένα Htc one m8. Δεν είχα σκοπό να το αλλάξω, διότι το τηλέφωνο λειτουργούσε ακόμα. Διαβάζοντας τις κριτικές στο φόρουμ αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του. Βλέπετε η τιμή ήταν άκρως δελεαστική. Αν και τη Sony την είχα βάλει σε black list, πείστηκα από τα καλά λόγια των παιδιών του νήματος και από την βελτίωση της sony στο λειτουργικό. Λειτουργώντας τη συσκευή αυτούς τους μήνες, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που προέβη στην αγορά αυτή. Η αναβάθμιση μου σε σχέση με το m8 είναι τεράστια. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την οθόνη αλλά ούτε και κατι ενοχλητικό με το wi fi. Ανήκω στους ευτυχισμένους κατόχους. Στα αρνητικά του '' σε εισαγωγικά '' θα έβαζα : Την πίσω κάμερα. Είναι απλά καλή. Σε σύγκριση με ακριβά μοντέλα άλλων εταιρειών. Η selfie αντιθέτως πολύ καλή. Τον ήχο τον ήθελα ένα τόνο πιο δυνατό. Η μουσική μέσω ακουστικών είναι πολύ καλή. Κανένα παράπονο. Είχε αναφερθεί από ένα μέλος ότι η οθόνη δονείται όταν η ένταση είναι στο μέγιστο. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνω. Δονήσεις από το ηχείο. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Το ακουστικό του τηλεφώνου είναι δυνατό. Ακούς τον συνομιλητή σου καθαρά και δυνατά. Προσωπικά δεν το έχω στο μέγιστο. Όσον αφορά τη μόστρα : Αυτά είναι υποκειμενικά. Θα ήθελα λίγο μικρότερα πλαίσια. ΑΛΛΑ 229 Νοέμβριο μήνα, η συγκεκριμένη συσκευή ήταν δώρο. Αν θα την ξαναγόραζα; Ναι. Αν θα την αγόραζα τώρα; Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν έχω μελετήσει τι προσφέρει αντίστοιχα ο ανταγωνισμός. Κλείνοντας θα ήθελα να πω, πως μόνο προβληματική δεν μου φαίνεται η συσκευή. Υ. Γ. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος το οποίο έχει αρνητική άποψη από τη συσκευή. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πάντως για τον φακό που λέτε παιδιά πιο πάνω εδώ και πολλά χρόνια από το πρώτο Ζ ο φακός είχε την ίδια χαμηλή δύναμη σε σχέση με άλλες εταιρίες. Τον χρησιμοποιώ πολύ συχνά κ με εκνευρίζει πολλές φορές που το φως που βγάζει είναι ελάχιστο σε σχέση πχ με ενα σαμσουνγκ που κάνει την νύχτα μέρα. Σε φώτο ποτέ δεν τον χρησιμοποιώ. Αλλά πιστευω για να το κάνουν αυτό κάτι θα ξέρουν Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλή Σαρακοστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εχει βγαλει η εφαρμογη zedge κατι ωραια video wallpapers που του πανε γαντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλή σαρακοστή και σε σένα aras. Για πες μου κάτι τέτοιο είναι οι γραμμές; Το κινητό είναι ανάποδα,δηλαδή αυτά τα 2 στίγματα τα έβγαλε στην κάτω πλευρά πάνω από την navigation Barr. Γίνονται αντιληπτά μόνο όταν έχω άσπρο στην οθονη, λιγότερο σε άλλα χρώματα καθόλου στο μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εχει βγαλει η εφαρμογη zedge κατι ωραια video wallpapers που του πανε γαντι! δεν τρωνε μπαταρια αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Καλή σαρακοστή και σε σένα aras. Για πες μου κάτι τέτοιο είναι οι γραμμές; Το κινητό είναι ανάποδα,δηλαδή αυτά τα 2 στίγματα τα έβγαλε στην κάτω πλευρά πάνω από την navigation Barr. Γίνονται αντιληπτά μόνο όταν έχω άσπρο στην οθονη, λιγότερο σε άλλα χρώματα καθόλου στο μαύρο. Πριν το κινητό μας είχα το μια2 λιτε. Ε είχε βγάλει μετά από καιρό χρήσης ακριβώς τα ίδια σημάδια με εσένα και φαίνονταν μόνο σε λευκό φόντο. Μεγάλωσαν λίγο και μετά έμειναν στάσιμα (είχα 3 μικρούς κύκλους) , αλλά σε λευκό έκαναν μπαμ ιδιαίτερα το βράδυ ή σε φουλ φωτεινότητα. Δεν είναι οι γραμμές αυτές δυστυχώς. Είναι ή image retention ή (στο μια2 τουλάχιστον μου είχαν πει) σπρώχνει η μπαταρία την οθόνη - δλδ φούσκωμα μπαταρίας σύμφωνα με όσα μου είπαν στο σέρβις όπου και δεν το έφτιαξα https://ibb.co/Hq32yQx Edited March 12, 2019 by leongr18 Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Κατάλαβα ευχαριστώ. Εγω εχω εγγύηση ακομα αλλα βαριέμαι να ασχοληθώ.οποτε εαν παραγινει θα το πάω,εαν μεινει ως εχει its ok. Απλα πλέον πέρασε η περίοδος χάριτος και δε θα εχει συρτάρι στην εργαλειοθήκη,θα βγει επιφάνεια οπως και το z5c μου εξω διπλα με τις καστανιές και τα κλειδιά και θα δοκιμασει τι εστί κακος ιδιοκτήτης . Το μικρό τοσα χρονια βγηκε σκυλι για να δω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Κατάλαβα ευχαριστώ. Εγω εχω εγγύηση ακομα αλλα βαριέμαι να ασχοληθώ.οποτε εαν παραγινει θα το πάω,εαν μεινει ως εχει its ok. Απλα πλέον πέρασε η περίοδος χάριτος και δε θα εχει συρτάρι στην εργαλειοθήκη,θα βγει επιφάνεια οπως και το z5c μου εξω διπλα με τις καστανιές και τα κλειδιά και θα δοκιμασει τι εστί κακος ιδιοκτήτης . Το μικρό τοσα χρονια βγηκε σκυλι για να δω αυτό. Α παρόμοια δουλειά κάνουμε. Και εγώ του έχω βάλει θήκη ringke fusion και ζελατίνα ίδιας εταιρίας και το έχω μαζι μου στην δουλειά με τα εργαλεία πχ και δεν έχει το παραμικρό σημάδι. Με μια καλή θήκη και γυαλακι γίνεται cat. Αυτό μου αρέσει στα σονυ Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Εχω θήκη αλλα όχι γυαλί. Ετσι βεντουζα την παλιο λεζάντα!!!! Που μου εβγαλε και σημάδια με ειδική μεταχείριση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ναι φιλε.Κι εμενα σχεδον οι ιδιες γραμμες εμφανιζονται και μ'αρεσει που στο service δε βρηκαν προβλημα.Πιο πολυ στο ασπρο φαινονται.Στα αλλα χρωματα μερικες φορες δε γινονται αντιληπτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Οι άσπρες κηλίδες βέβαια δεν εμφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Οχι φιλε οι γραμμές φαίνονται επειδή το ανέβασα την οξύτητα και γενικα επαιξα με το snapseed ετσι ωστε να φανούν καλα οι κηλίδες και να ακούσω άποψη. Οι γραμμές ουσιαστικά της lcd δεν φαίνονται σε εμένα με γυμνό μάτι. Αρα αλλο θεμα έχω εγώ. Μου απαντησε πιο πριν φιλος τι ειναι τα (στίγματα) σε εμένα. Εαν σε εσενα φαινονται οι διαγραμμισεις της lcd δια γυμνού οφθαλμού τοτε έχει θέμα το digitizer σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ρε παιδιά οι λευκές κηλίδες δεν είναι οι γραμμές που λέτε. Οι άσπρες κηλίδες είναι πρόβλημα που βγάζουν οι lcd και νομίζω είναι από την θερμότητα. Οι γραμμές από την άλλη φαίνονται κάτω από ντάλα ήλιο ακόμα και σε κλειστή οθόνη.στα ζ1, ζ2, ζ3, ζ3+ τουλάχιστον που είχα έτσι ήταν οι οθόνες της σονυ. Και τότε θυμάμαι τα ίδια ρώταγαμε. Offtopic ερώτηση. Δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία εδώ γιατι δεν έχω σβήσει κάποιες παλιές μου. Ξέρει κανένας πως τις βρίσκω γιατί πάνε σίγουρα 2-3 χρόνια. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Εμένα φαίνονται με γυμνό μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts