tarirs Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 3η μέρα και η μπαταρία βελτίωνεται.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Αυτό που μου έχει εκπλήξει ευχάριστα στο κινητό είναι η μπαταρία και η εμφάνισή του, δεν το περίμενα, πρώτη φορά έχω με την χρήση που κάνω 4,5 ώρες οθόνη με υπόλοιπο 30% και δεν έκλεισε ούτε ένα 24ωρο στα χέρια μου, είχα ναυαρχίδες όπως s7 edge, s9+ και τέτοια νούμερα δύσκολα έβλεπα, όσο για την εμφάνιση έχει και το ασυνήθιστο, πολύ λεπτό και διαφορετικό από το σύνολο των κινητών που κυκλοφορούν εκεί έξω, ας πω και για την κάμερα, την ημέρα τι άλλο να θες; για τα δικά μου γούστα τέλεια, εκεί που χάνει είναι το βράδυ, που με manual ρυθμίσεις βγάζει πάλι καλές, όσο έχω δει φυσικά από δείγματα διαφόρων ατόμων, εγώ δύσκολα να τα καταφέρω μιας που μια ζωή το είχα όλο auto,τέλος αν είχε και 5,5 ίντσες οθόνη θα ήταν όλα τα λεφτά, συνεχίζουμε :) Edited November 23, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Έχει πολύ καλό Burst mode και να το εκμεταλλευτείτε. Νύχτα ξεχωρίζεις στο μυαλό σου τι κάνεις. Άνθρωποι εδώ είναι τα δύσκολα. Κοντά βαράμε με φλας μια παρέα από απόσταση σήκωσε και τράβα μια ριπή (δηλαδή 5 και παραπάνω με ένα πάτημα) μετά θα δεις,δε μπορεί μία θα έχει γράψει σωστά. Ακίνητα θέματα είναι εύκολο. Πάμε manual ρίχνουμε iso χαμηλά και εάν παραμείνει σκοτάδι χαμηλώνουμε κλείστρο.εαν πρέπει να πέσουμε κάτω από 1/15 το ακουμπάμε κάπου και το κρατάμε με το χέρι και βαράμε πάλι ριπή. Εάν όχι πάνω από 1/15 έτσι όρθιοι βαράμε ξανά μια γερή,μια θα βγεί σταθερή σίγουρα. Τώρα για βαριές περιπτώσεις τύπου 1sec κλείστρο πάει να πει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οπότε ας βγει καλή,δηλαδή βάζουμε και ένα χρονόμετρακι 3 δευτερόλεπτα να μη πάρει το tap από το δάχτυλο την ώρα που το στηρίζουμε κάπου. Βασικά είναι ικανό για πολύ καλά αποτελέσματα απλά δεν είναι όταν πέφτει ο φωτισμός τόσο τσεπη-κλικ-τσεπη όσο αλλά ακριβά τηλέφωνα. Επιλέξτε το λήψη ριπή και βαρατε θα βγουν σωστες. Και είπαμε νύχτα σταθερά θέματα είναι εύκολο. Εγώ βαράω και μέρα και ανθρώπους manual το έμαθα.αλλα μου αρέσει η φωτογραφία δεν είναι απαραίτητο όλοι να είμαστε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Grorgeapp ευχαριστούμε για τις πληροφορίες............. πριν λίγο δοκίμασα φορτιστή qc2 όπως και χτες qc3, η πλήρη φόρτιση έγινε και στις δύο περιπτώσεις σε δύο ώρες, μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιον φορτιστή που να φορτίζει τουλάχιστον στην 1,5 ώρα; Επίσης ποιο θέμα να βάλω για να έχω μαύρο φόντο στις ρυθμίσεις; είναι εφικτό αυτό η τζάμπα παιδεύομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τσάμπα προσπαθείς,δεν έχω πετύχει black theme που να κάνει τις ρυθμίσεις μαύρο.εαν ξέρει κάποιος ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkap95 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Έχει πολύ καλό Burst mode και να το εκμεταλλευτείτε. Νύχτα ξεχωρίζεις στο μυαλό σου τι κάνεις. Άνθρωποι εδώ είναι τα δύσκολα. Κοντά βαράμε με φλας μια παρέα από απόσταση σήκωσε και τράβα μια ριπή (δηλαδή 5 και παραπάνω με ένα πάτημα) μετά θα δεις,δε μπορεί μία θα έχει γράψει σωστά. Ακίνητα θέματα είναι εύκολο. Πάμε manual ρίχνουμε iso χαμηλά και εάν παραμείνει σκοτάδι χαμηλώνουμε κλείστρο.εαν πρέπει να πέσουμε κάτω από 1/15 το ακουμπάμε κάπου και το κρατάμε με το χέρι και βαράμε πάλι ριπή. Εάν όχι πάνω από 1/15 έτσι όρθιοι βαράμε ξανά μια γερή,μια θα βγεί σταθερή σίγουρα. Τώρα για βαριές περιπτώσεις τύπου 1sec κλείστρο πάει να πει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οπότε ας βγει καλή,δηλαδή βάζουμε και ένα χρονόμετρακι 3 δευτερόλεπτα να μη πάρει το tap από το δάχτυλο την ώρα που το στηρίζουμε κάπου. Βασικά είναι ικανό για πολύ καλά αποτελέσματα απλά δεν είναι όταν πέφτει ο φωτισμός τόσο τσεπη-κλικ-τσεπη όσο αλλά ακριβά τηλέφωνα. Επιλέξτε το λήψη ριπή και βαρατε θα βγουν σωστες. Και είπαμε νύχτα σταθερά θέματα είναι εύκολο. Εγώ βαράω και μέρα και ανθρώπους manual το έμαθα.αλλα μου αρέσει η φωτογραφία δεν είναι απαραίτητο όλοι να είμαστε το ίδιο. Είσαι αρχηγός. Ημουν εξω στο μπαλκόνι μες στο ψοφόκρυο και δοκιμάζω τις τεχνικές σου για βραδυνές λήψεις. Αλλά μόλις μπήκα μέσα για τη δεύτερη φόρτιση της συσκευής μετα από 43 ώρες (7 ώρες κλειστό προχθές το βράδυ) και συνεχής ασχολία με τη συσκευή την πρώτη μέρα (ενημερώσεις, αναβαθμηση σε 9, διαμόρφωση συσκευης, πειράματα με την κάμερα και αλλα) SOT 4:20 Edited November 23, 2018 by billkap95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Τσάμπα προσπαθείς,δεν έχω πετύχει black theme που να κάνει τις ρυθμίσεις μαύρο.εαν ξέρει κάποιος ας μας πει. OK, ευχαριστώ φίλε, τζάμπα παιδευόμουν Edit ριπες στις φώτο πως κάνουμε; Edited November 23, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Με 9αρα rom. Πάμε ρυθμίσεις προτείνω για αρχή να απενεργοποιήσετε το ανίχνευση αντικειμένου έτσι ώστε να ρυθμίζετε την έκθεση με ένα tap και να βγαίνει και η μπάρα της,ενργοποιηστε παρά κάτω και τις γραμμές πλέγματος που βοηθούν πολύ,2 πιο κάτω είναι το λήψη ριπης ενεργοποιηστε το. Το ίδιο κάντε και στο manual mode εάν το θέλετε. Τραβήξτε τώρα και κρατήστε το δάχτυλο όσο θέλετε,αυτό θα μετράει πόσες τραβάει,μετά μπαίνεις στην φώτο και διαλέγεις την-τις καλύτερη-ες και διαγράφονται οι άλλες. Με τα πιτσιρίκια σωθηκα σε indoor φωτογραφία,όλο και σε κάποια τα πετυχαίνω σωστά. Billcap95 δεν είμαι αρχηγός και εμένα άλλοι μου τα έχουν πει. Πήγαινε σε ένα αρκετα σκοτεινό δωμάτιο βάλε κάτι απέναντι και βάρα 1sec 3200 iso με σταθερό το κινητό και δες τι μπορεί να κάνει και φαντάσου το αυτό έξω όσο σκοτεινά και να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ωραίος φίλε, αντε θα μάθουμε σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κανείς να μου πει πως κλείνουμε την πλαϊνή μπάρα έντασης πολυμέσων??Την ενεργοποίησα καταλαθος και δεν θυμάμαι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Με 9αρα rom. Πάμε ρυθμίσεις προτείνω για αρχή να απενεργοποιήσετε το ανίχνευση αντικειμένου έτσι ώστε να ρυθμίζετε την έκθεση με ένα tap και να βγαίνει και η μπάρα της,ενργοποιηστε παρά κάτω και τις γραμμές πλέγματος που βοηθούν πολύ,2 πιο κάτω είναι το λήψη ριπης ενεργοποιηστε το. Το ίδιο κάντε και στο manual mode εάν το θέλετε. Τραβήξτε τώρα και κρατήστε το δάχτυλο όσο θέλετε,αυτό θα μετράει πόσες τραβάει,μετά μπαίνεις στην φώτο και διαλέγεις την-τις καλύτερη-ες και διαγράφονται οι άλλες. Με τα πιτσιρίκια σωθηκα σε indoor φωτογραφία,όλο και σε κάποια τα πετυχαίνω σωστά. Billcap95 δεν είμαι αρχηγός και εμένα άλλοι μου τα έχουν πει. Πήγαινε σε ένα αρκετα σκοτεινό δωμάτιο βάλε κάτι απέναντι και βάρα 1sec 3200 iso με σταθερό το κινητό και δες τι μπορεί να κάνει και φαντάσου το αυτό έξω όσο σκοτεινά και να είναι. Και τώρα σκαμε στα δύσκολα. Επιλέγουμε στο διόρθωση φακού, ποιότητα εικόνας ή επιδιόρθωση παραμόρφωσης; αν είναι να διορθώνει την παραμόρφωση και να πέφτει η ποιότητα δεν είναι χειρότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 ποιοτητα εικόνας,δεν εχει παραμορφωση,τουλαχιστον σε οτι εχω τραβηξει (οχι πολλες),αν δειτε εσεις πειτε,αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι να τραβαω με 19mp;μερα και γενικα παντου δεν εχω παρατηρησει διαφορα στην λεπτομερεια ενω θα περιμενα καποια εστω σε επιγραφες σε αναγλυφα καπου....... οποτε τραβαω 12mp που εχει και μια οικονομια στην αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τα mp έχουν να κάνουν όσο αφορά την ποιότητα στην μεγέθυνση της φώτο, καλύτερα άστο στο 19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Το ξέρω και στο z5c με καλό φωτισμό είχες όντως μια διαφορά σε καλό φωτισμό ανάμεσα στα 23 και 8 σε μεγάλη οθόνη και όταν έκανες zoom,εδώ από τα λίγα που έχω κάνει δε βλέπω πουθενά. Ίσως να το γυρίσω στα 19,δε μπορεί θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Για θήκη έχουμε καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Για θήκη έχουμε καμιά πρόταση; Επειδή την έχω και τη θεωρώ τη κατάλληλη για το κινητό με μεγάλη ασφάλεια κοίτα τη Spigen! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Για θήκη έχουμε καμιά πρόταση;Spegien και από μένα ... εδώ και πολλά χρόνια με αυτή "ντύνω" κάθε κινητό που αγοράζω Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Ρίξτε μια ματιά και σε αυτή: https://www.ringkestore.com/products/sony-xperia-xz1-ringke-fusion?variant=2338210054171 Edited November 24, 2018 by sangelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Spigen παιδιά την μαύρη ή την διάφανη; Στη ringke δεν μου άρεσε που έχει κουμπώματα στις θύρες. Του φοράτε τζάμι ή το έχετε γυμνό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Grorgeapp ευχαριστούμε για τις πληροφορίες............. πριν λίγο δοκίμασα φορτιστή qc2 όπως και χτες qc3, η πλήρη φόρτιση έγινε και στις δύο περιπτώσεις σε δύο ώρες, μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιον φορτιστή που να φορτίζει τουλάχιστον στην 1,5 ώρα; Επίσης ποιο θέμα να βάλω για να έχω μαύρο φόντο στις ρυθμίσεις; είναι εφικτό αυτό η τζάμπα παιδεύομαι; Με τον φορτιστή από το mediapad m5 (φορτίζει με max 2A) το τηλέφωνο, από 20% στο 90% έκανε 90 λεπτά και από το 90% στο 100% άλλα 30 με ενεργοποιημένη την φροντίδα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Με τον φορτιστή από το mediapad m5 (φορτίζει με max 2A) το τηλέφωνο, από 20% στο 90% έκανε 90 λεπτά και από το 90% στο 100% άλλα 30 με ενεργοποιημένη την φροντίδα μπαταρίας Qc είναι αυτός ο φορτιστής φίλε; σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Qc είναι αυτός ο φορτιστής φίλε; σ ευχαριστώ Όχι, fast charge της Huawei, φορτίζει το τάμπλετ (7500mah) σε δύο ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Μάλιστα, αυτά που έχω εγώ qc2 και qc3 δεν κάνουν, δεν ξέρω γιατί δεν τα υποστηρίζει, του εμπορίου υπάρχει κάτι δοκιμασμένο για να προβώ στην αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Μάλιστα, αυτά που έχω εγώ qc2 και qc3 δεν κάνουν, δεν ξέρω γιατί δεν τα υποστηρίζει, του εμπορίου υπάρχει κάτι δοκιμασμένο για να προβώ στην αγορά;Νομίζω ότι τι έγραψα και πιο πάνω . Χρησιμοποιώ τον charger του g6 και δουλευει μια χαρά. Πριν από αυτό ειχα δοκιμάσει του s8 και του p10 και δεν λειτουργούσαν ,λόγω του διαφορετικού CPU (exynos και Kirin αντίστοιχα) Sent from my G8341 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την μαύρη , όχι δεν του φοραω κάποιο τζαμι .Spigen παιδιά την μαύρη ή την διάφανη; Στη ringke δεν μου άρεσε που έχει κουμπώματα στις θύρες. Του φοράτε τζάμι ή το έχετε γυμνό; Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.fluid Πέρασα αυτή την εφαρμογή, ακολούθησα τις οδηγίες που έχει, απενεργοποίησα τη nav bar (μια απλή adb εντολή είναι) και χειρίζομαι μόνο με gestures το κινητό. Σε συνδυασμό με τα gestures του Nova είναι άψογο. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts