Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για αυτα τα καινουρια tempered δεν εχω καλη γνωμη εεπιδη καλυπτουν ολο το κινητο και το κανουν ψευτικο...για την θηκη...ενας απο τους λογους που το κινητο ειναι πανεμορφο ειναι επειδη ειναι λεπτο και αυτη η θηκη το κανει...κουμουτσα..θα προτιμουσα μια πολυ λεπτη...τωρα αυτα ειναι γουστα..αν εσενα σου αρεσουν εμενα μου περισσεύουν...:)

Ναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας η θήκη αυτή είναι επίσημη και το κινητό έχει αλη αίσθηση και χωρις το Tempered glass

Εχω την 471α12145 τα ηχεία παιζουν αρκετά δυνατά, διάβασα σε παλια ποστ οτι δεν έχουν αρκετή ένταση μηπως το διόρθωσαν. Το ειχα ανενεργό απο τον περασμενο Δεκέμβριο με το που το άνοιξα ηρθαν 7αναβαθμισεις λογισμικου.

Η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό σε σύγκριση με το ρεντμι νοτ4 που έχω, του ξιαομι είναι ποιο φωτεινές, για μέρα καλές της βλέπω αλλά για κινητό τιμής εως 250ε οχι για 400 η 540 σκρουτζ.

Τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης πως εξαφανιζονται η να αλλαξουν θέση υπάρχει τρόπος;

Edited by votis

Εχω την 471α12145 τα ηχεία παιζουν αρκετά δυνατά, διάβασα σε παλια ποστ οτι δεν έχουν αρκετή ένταση μηπως το διόρθωσαν. Το ειχα ανενεργό απο τον περασμενο Δεκέμβριο με το που το άνοιξα ηρθαν 7αναβαθμισεις λογισμικου.

Η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό σε σύγκριση με το ρεντμι νοτ4 που έχω, του ξιαομι είναι ποιο φωτεινές, για μέρα καλές της βλέπω αλλά για κινητό τιμής εως 250ε οχι για 400 η 540 σκρουτζ.

Τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης πως εξαφανιζονται η να αλλαξουν θέση υπάρχει τρόπος;

Δοκίμασε το GMD Immersive απο το play store. Αν έχω καταλάβει καλά, αυτό ψάχνεις.

• 2 weeks later...
Τετάρτη 9/5 μου πείρε update την 47.1.Α.12.179 με επίπεδο κώδικα ασφαλείας 1 Μαΐου. Είδα μεγάλη βελτίωση στο Wi-Fi, αλλά και σε σταθερότητα. Εσείς;

Αν και το χρησιμοποιώ περιστασιακά με την 12.179 βλέπω αλλαγή προς το καλύτερο της κάμερας σε φώτο. Γρήγορο ειναι την σταθερότητα στη χρήση μετα απο 3-4μερες θα την κρίνω.

Σαν κύρια συσκευή εχω το 5τ στο οποίο η εμπειρία χρήσης η σταθερότητα κ η σβελταδα είναι τρομερή ακομα κ με 600+ωρες λειτουργιας

Τα gestures τα δουλεύω κ είναι σχεδόν τέλεια αν έφευγαν τα κουμπιά αναζήτησης κ εδώ απο το μενού χωρίς κάποια εφαρμογη απο το play καλα θα ήταν

Ρε παιδιά έχει βάλει κανένας κάνα τζαμακι που να μην έχει θέμα γιατί 2 δοκίμασα και στο κέντρο αφήνουν αυτό το rainbow που αναφέρουν τα ξένα site. Το ένα τζαμακι το πήρα και από πλαίσιο 13€

2 system updates στα καπακια.

Το ενα ~296 και το αλλο ~396mb

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2 system updates στα καπακια.

Το ενα ~296 και το αλλο ~396mb

Και στα καπακια αλλο ενα 221mb! :blink:

EDit: απο οτι φαινεται, δεν ειχε περαστει καμμια αναβαθμιση τις 2 ημερες που το εχω :p Τις πηρε ολες μια προς μια...

Edited by vadergr

Ρε παιδιά έχει βάλει κανένας κάνα τζαμακι που να μην έχει θέμα γιατί 2 δοκίμασα και στο κέντρο αφήνουν αυτό το rainbow που αναφέρουν τα ξένα site. Το ένα τζαμακι το πήρα και από πλαίσιο 13€

στης προηγουμενες σελιδες εχω βαλει τι τζαμακι εχω βαλει

τελικά έγινε finetuning στην 179 εγινε ποιο σταθερό! το βλέπω στο μουλτιτασκ κ στον όπερα,

βελτιωμένη κάμερα κ σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας.

τα ηχεία έχουν μεγαλύτερη ένταση νομίζω, κάποιος που το δούλευε κανα 6μηνο συνεχεία μπορεί να πει αν όντως έγινε αύξηση έντασης σε σχέση με το που βγήκε απο το κουτί;

το wifi αποτι βλέπω αν είναι το ρουτερ μακριά έχει μια γραμμή με το ζόρι σε σχεση με αλλη συσκευή που έχει 2 γραμμές σταθερά

τελικά έγινε finetuning στην 179 εγινε ποιο σταθερό! το βλέπω στο μουλτιτασκ κ στον όπερα,

βελτιωμένη κάμερα κ σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας.

τα ηχεία έχουν μεγαλύτερη ένταση νομίζω, κάποιος που το δούλευε κανα 6μηνο συνεχεία μπορεί να πει αν όντως έγινε αύξηση έντασης σε σχέση με το που βγήκε απο το κουτί;

το wifi αποτι βλέπω αν είναι το ρουτερ μακριά έχει μια γραμμή με το ζόρι σε σχεση με αλλη συσκευή που έχει 2 γραμμές σταθερά

Aπο την εμπειρία μου, οι γραμμές δεν λένε πάντα την αλήθεια. ;)

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις ρυθμίσεις, στο μη αυτόματα βελτιωμένο

Δεν βλεπω επιλογή να το διαλεγω εγω. Μονο στην manual λειτουργία.

Στην αυτόματη, απλα μου εμφανιζει μια ενδειξη επάνω σε ποιες φωτογραφίες το χρησιμοποιεί η οχι.

Εννοείς το M. Ναι αυτό είναι το μη αυτόματα βελτιωμένο mode.

Στο αυτόματο νομίζω το διαλέγει μόνο του όταν χρειάζεται

Εξαιρετική συσκευή τελικά.

Συνήθισα και το (μικρότερο από όσο θα ήθελα) μέγεθος και όλα καλά.

Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, και τα bezels δεν με χαλάνε επειδή είμαι φαν των στέρεο ηχείων σε landscape mode.

Εξαιρετικές και οι δύο κάμερες με αποκάλυψη την selfie που είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και από του s9. Για εμένα που τραβάω φωτογραφίες με το παιδί μου μετράει πολύ. 4k video πολύ καλό επίσης.

Εξαιρετική αυτονομία κιόλας με εξαιρετική διαχείριση σε standby.

Γρήγορο software και σχεδόν stock Google εμπειρία χρήσης.

Το μόνο που με διαολισε ήταν η τσιγκουνιά της Sony να βάλει έναν ταχύ φορτιστή. Τόσο δύσκολο της ήταν για ναυαρχίδα?

Ξέρετε κάποιον, ειδικά της Samsung, που να ταιριάζει για ταχεία φόρτιση στο xz1?

Επίσης παράξενο το Sim tray. Στην αρχή νόμιζα ότι ήρθε σπασμένο :p

Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, και τα bezels δεν με χαλάνε επειδή είμαι φαν των στέρεο ηχείων σε landscape mode.

Εξαιρετικές και οι δύο κάμερες με αποκάλυψη την selfie που είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και από του s9. Για εμένα που τραβάω φωτογραφίες με το παιδί μου μετράει πολύ. 4k video πολύ καλό επίσης.

Το μόνο που με διαολισε ήταν η τσιγκουνιά της Sony να βάλει έναν ταχύ φορτιστή. Τόσο δύσκολο της ήταν για ναυαρχίδα?

Ξέρετε κάποιον, ειδικά της Samsung, που να ταιριάζει για ταχεία φόρτιση στο xz1?

συμφωνώ με το φίλο vader πλην της ταχυφορτισης δεν βλεπω να χρειάζεται λογο μικρής μπαταρίας.

εκει που ήμουν απογοητευμένος με τη συσκευή πεταμένα λεφτά στο θεμα κάμερας τσουπ σκάει η τελευταία αναβάθμιση και έγινε η νύχτα μέρα, χρήστης ονεπλ 5τ βλέπω το σονυ σε χαμηλό φωτισμό να βγάζει καλύτερες φώτο! με λίγο σταθερο χέρι δεν βλέπω κ αξιο λόγου το ois λογο ταχύτητας λήψης της φώτο

στα + τα στέρεο ηχεία ικανοποιητική οθόνη απο φωτισμό χρώματα

νομίζω οτι θα γίνει συλλεκτικό σαν τελευταίο μπεζελατο της σονυ αν βγει κ αξιόπιστο

Ναι σε όλα ;):up:

Έχει προσέξει κάποιος ότι η οθόνη έχει κάποιο θέμα με image retention κυρίως στο navigation bar ή εμένα έχει κατσει καμία χάλια οθόνη ?

Ευτυχώς δεν είναι μόνιμο και μετά από κάνα λεπτό φεύγει αλλά κυρίως το εμφανίζει σε γκρι φόντο

https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1/help/screen-burn-image-retention-t3712696

Edited by djpar

• The title was changed to Sony Xperia XZ1