Jump to content

Need for Speed: Most Wanted

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι στην 4η θεση..τα πραγματα,ειναι δυσκολουτσικα..δεν με βλεπω καλα.. :p

ειμαι με μουρσιελαγκο..

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λιγη βοηθεια..Ειμαι 14 στην λιστα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τα βασικα?Πως "φτιαχνεις" το αυτοκινητο, πως αγοραζεις αλλο ,μετα τις κλασικες κουρσες

πολλες φορες συνεχιζει δινοντας μια αποστολη οταν φτανω εκει που πρεπει να παω απο τον χαρτι στο( 'σημειο που ειναι εντονα φοτισμενο) δεν γινεται κατι..Πωσ ειναι το στορι του παιχνιδιου?για play station...

...........

Έχει περάσει κανένας την τελευταία αποστολή με την BMW; Εννοώ αυτήν όπου παίρνεις τα κλειδιά από τον άλλο και μετά σε κυνηγάνε οι μπάτσοι. Όταν περάσουν περίπου 5 λεπτά κυνηγιού σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο και σου λέει να πας σε μια τοποθεσία για να γλιτώσεις. Την δείχνει και στον χάρτη. Εγώ λοιπόν πήγα εκεί αλλά δεν βρήκα τι πρέπει να κάνω. Και είχα πίσω μου 5-6 μπάτσικα και δεν προλάβαινα να ψάξω. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω;

Molis pas se ekeinh thn topothesia tha trekseis full speed (dwse kai nitro, eytheia einai). E meta apo 10 secs tha paiksei videaki kai papala to paixnidaki.

The end.

Τερμάτισα το παιχνίδι, ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως προέκυψε κάτι σπαστικό και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα. Πάω με την BMW σε μαγαζί για να την φτιάξω. Αντί να μου έχει όλες τις επιλογές που έχει σε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο έχει μόνο το Visual. Δηλαδή δεν μπορώ να την φτιάξω μηχανικά. Turbo π.χ. δεν έχει και εφόσον δεν μου βγάζει την επιλογή Performance στα μαγαζιά δεν μπορώ να βάλω. Τι συμβαίνει;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

και σε μενα το ιδιο κανει..μαλλον επειδη ειναι το τελευταιο αμαξι,θα τα εχει ολα φουλαρισμενα..εαν δεν τα ειχε αυτος ποιος θα τα ειχε.. ;)

Eγω εχω μεινει πισω στο 43%.Πηρα την elise κι εχει το πιο τρελοοο κρατημα!Αυτη και το clio.Μπαινουν με οσα!:D :w00t:
ΜΑΧ.

Έχει περάσει κανένας την τελευταία αποστολή με την BMW; Εννοώ αυτήν όπου παίρνεις τα κλειδιά από τον άλλο και μετά σε κυνηγάνε οι μπάτσοι. Όταν περάσουν περίπου 5 λεπτά κυνηγιού σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο και σου λέει να πας σε μια τοποθεσία για να γλιτώσεις. Την δείχνει και στον χάρτη. Εγώ λοιπόν πήγα εκεί αλλά δεν βρήκα τι πρέπει να κάνω. Και είχα πίσω μου 5-6 μπάτσικα και δεν προλάβαινα να ψάξω. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω;

αφου αντεξες 5 λεπτα χωρις να σε πιασουν μην το πεις ουτε του παππα...στα 2 δυο λεπτα με σκιζουν εμενα,ισα με 30 φορες κανω την ιδια πιστα...αντε να δουμε!!!!!!!

@edit

επρεπε να ποσταρω για να φτασω στο πορτοκαλι κυκλακι...το περασα και ετρεχα σαν μουρλος,τι στο καλο δεν τερματιζει ποτε λεω...και αναγκαζομε και κανω επιτοπου στροφη να ξαναπαω στο πορτοκαλι κυκλακι,εκει που ειχα ειχα 1 περιπολικο γυνανε 20 περιπου και μπενω σε ενα στενο και καταληγω στο γκρεμο llllllllllloooooooooollllllllllllll και παλι απο την αρχη μετα...

Τερμάτισα το παιχνίδι, ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως προέκυψε κάτι σπαστικό και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα. Πάω με την BMW σε μαγαζί για να την φτιάξω. Αντί να μου έχει όλες τις επιλογές που έχει σε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο έχει μόνο το Visual. Δηλαδή δεν μπορώ να την φτιάξω μηχανικά. Turbo π.χ. δεν έχει και εφόσον δεν μου βγάζει την επιλογή Performance στα μαγαζιά δεν μπορώ να βάλω. Τι συμβαίνει;

Απλα δεν φτιάχνεται η BMW.

Την έχεις και την καμαρώνεις.

Ποιος θα ασχοληθεί με τη BMW τώρα εφόσον τα υπόλοιπα αμάξια που έχεις ειναι πολύ καλύτερα από αυτη;

Παιδια εχω ενα προβλημα με τα γραφικα του παιχνιδιου.

Να πω οτι το παιχνιδι το εχω πειρ@τικο και το συστημα μου ειναι: AMD Athlon 64 3200+ , 1Gb ram , Asus nVidia GeForce 6600 GT .

Οταν παιζω κανονικα αγωνα ξαφνικα τα γραφικα του παιχνιδιου ''χαλανε''.Πηγαινω στην επιφανεια εργασιας (αφου κλεισω το παιχνιδι) και βλεπω οτι η θερμοκρασια τις καρτας γραφικων μου ειναι ..... 127 βαθμοι :blink: :blink: :blink: .

Αυτην την θερμοκρασια την βλεπω πρωτη φορα σε παιχνιδι αφου σε αλλα παιχνιδια ειναι γυρω στο 60 βαθμους.

Τι λετε να φταιει?

Φωτο : http://rapidshare.de/files/9895523/127.JPG.html

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Απ' οτι βλεπω δεν θα τι γλιτωσω την ψυκτρα.:)

OFF TOPIC:Ανοιγω θεμα στο Hardware για ψυκτρα,οποιος ξερει ας απαντησει.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

για δοκιμασε να παρεις και την λαμπο... :wink:

Σωστοοος!Μου φαινεται οτι τα πισωκινητα και (κεντρο)πισωμηχανα ειναι η καλυτερη επιλογη.

ΜΑΧ.

Re paidia Kathomoun 1 misi ora na diavaso olo to thread alla auto pou epsaxna den to vrika..

Thelo na kano format to pc kai psaxno na vro to savefile tou paixnidiou gia na min to xaso meta to format...Pou vrisketai????

Kai kati allo.Pos tha do an exo tin black i tin kanoniki ekdosi tou paixnidiou?(an exo tin kanoniki aksizei na valo tin black?)

kai ena sxolio: Pou einai re paidia ta Civic? Pou einai ena Honda? Mou evale na poume to Punto kai den evale Honda? Aisxos....(Xoris na thelo na prosvalo ti FIAT...alla an einai dunaton...ta Honda einai ta pio diasima autokinita stin Ameriki..)

Euxaristo ek ton proteron....

Re paidia Kathomoun 1 misi ora na diavaso olo to thread alla auto pou epsaxna den to vrika..

Thelo na kano format to pc kai psaxno na vro to savefile tou paixnidiou gia na min to xaso meta to format...Pou vrisketai????

Kai kati allo.Pos tha do an exo tin black i tin kanoniki ekdosi tou paixnidiou?(an exo tin kanoniki aksizei na valo tin black?)

kai ena sxolio: Pou einai re paidia ta Civic? Pou einai ena Honda? Mou evale na poume to Punto kai den evale Honda? Aisxos....(Xoris na thelo na prosvalo ti FIAT...alla an einai dunaton...ta Honda einai ta pio diasima autokinita stin Ameriki..)

Euxaristo ek ton proteron....

Θα πας στο my documents (το ονομα σου) και εκει θα βρεις ενα φακελο του NFS με το profile σου. Αυτο κανεις backup.

και εγώ έχω λιώσει με το παιχνιδάκι..:cool:

έχω παίξει όμως λίγο (έχω φτάσει στον blacklist #10) και έχω το RX-8 της Izzy...

έχω επίσης την eclipse του Big Lou και τη θεϊκή Chevrollet Coballt μου

2 πράγματα:

1)πιο είναι το κόλπο για να αυξήσεις το bounty σου χωρίς πολύ κόπο....εσείς τι κάνετε;

2){υπερβολικά noob ερώτηση} με ποιο κουμπί αλλάζουν οι ταχύτητες στο drag;:p

και εγώ έχω λιώσει με το παιχνιδάκι..:cool:

έχω παίξει όμως λίγο (έχω φτάσει στον blacklist #10) και έχω το RX-8 της Izzy...

έχω επίσης την eclipse του Big Lou και τη θεϊκή Chevrollet Coballt μου

2 πράγματα:

1)πιο είναι το κόλπο για να αυξήσεις το bounty σου χωρίς πολύ κόπο....εσείς τι κάνετε;

2){υπερβολικά noob ερώτηση} με ποιο κουμπί αλλάζουν οι ταχύτητες στο drag;:p

1. Δεν υπαρχει κολπο. Απλως καταστρεφεις οτι περιπολικο βρεις μπροστα σου:lol:

2. Με το δεξι shift και το ctrl.