Jump to content

Need for Speed: Most Wanted

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πετυχαινει σιγουρα αυτο..??

γιατί δεν βάζετε αυτό που έχει μέσα το κουτί.

(όσοι πέρνουν απο video club βάζουν το αυθεντικό κουτί)

(όσοι απο t*rrents συνήθως έχει μέσα)

anyway όποιος έχει τεράστεια ανάγκη εδώ είμαι εγώ.

(αν απαγορευμένα αυτά που λέω ας σβηστούν ή ας τα κάνουν edit)

To έχω φθάσει στο τέλος είμαι στην δεύτερη θέση έχω τόσα αυτοκίνητα και μου φένεται ψιλοάκυρο το ότι έχω πόρσε και μακλάρεν και τρέχω να πάρω μια Μ3 :p ψιλικατζής :p
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

To έχω φθάσει στο τέλος είμαι στην δεύτερη θέση έχω τόσα αυτοκίνητα και μου φένεται ψιλοάκυρο το ότι έχω πόρσε και μακλάρεν και τρέχω να πάρω μια Μ3 :p ψιλικατζής :p

lol

I teleutea Porsce leei poio poli apo ka8e allo amaksi pisteuo sto game.

Never Settle 3...

Βασικα οταν το τερματισα και εφτιαξα τα 5 τελευταια αμαξια του παιχνιδιου ειδα πως εχουν ακριβως τις ιδιες επιδοσεις μετα αφοτου τα φτιαξεις...

Bummer....

To perimena kalutero,sxedon ola ta amaksia exoun ton idio xeirismo kai genika dn nomizw oti einai POLU kalutero apo to Underground.Sto UDG toulaxiston ksekinouses me Civic 206 Focus,genika apla modela,oxi meta apo 2 gurous na pairneis Mercedes i Lambo.Tespa kata tin gnwmi mou einai diaforetiko to gameplay me to Underground alla exei ta - kai ta + tou.

Cheers! :)

Ρε παιδιά arcade είναι. Δεν είναι ρεαλιστικό. Μην ψάχνετε διαφορετικό χειρισμό στα αυτοκίνητα (εκτός απ'την αλλαγή από μπροστοκίνητα, πισωκίνητα, τετρακίνητα), ούτε σε ζημιές. Τέτοια παιχνίδια είναι για να τα παίζεις για την πλάκα σου.

Ρε παιδιά arcade είναι. Δεν είναι ρεαλιστικό. Μην ψάχνετε διαφορετικό χειρισμό στα αυτοκίνητα (εκτός απ'την αλλαγή από μπροστοκίνητα, πισωκίνητα, τετρακίνητα), ούτε σε ζημιές. Τέτοια παιχνίδια είναι για να τα παίζεις για την πλάκα σου.

καλά λέει το παιδί

(αν διάβασες προηγούμενες σελίδες είναι μια απάντηση ενός άλλου member αλλα οκ)

λιγη βοηθεια..Ειμαι 14 στην λιστα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τα βασικα?Πως "φτιαχνεις" το αυτοκινητο, πως αγοραζεις αλλο ,μετα τις κλασικες κουρσες

πολλες φορες συνεχιζει δινοντας μια αποστολη οταν φτανω εκει που πρεπει να παω απο τον χαρτι στο( 'σημειο που ειναι εντονα φοτισμενο) δεν γινεται κατι..Πωσ ειναι το στορι του παιχνιδιου?για play station...

το αυτοκινητο το φτιαχνεις(μηχανικα,εξωτερικα) στα μαγαζια που εχουν απο εξω ενα κιτρινο πραγμα(εντονα φοτισμενο)..πας πανω και πατας εντερ!

για νεο αυτοκινητο πας στο car lot με μπλε φωτα ειναι αυτο..και κανεις το ιδιο..

Εγω παντως του δινω 10 στα γραφικα αν και λειπουν οι πολλες ζημιες στα αμαξια...

episi to exoun para kani me tis adanaklasis , edika an patisis look back den 3exourisziz ti xroma ine to kapo tou aftokinitou..

κατά τη γνώμη μου το ποιο αίσχο ήταν το το ΗP2 και καλύτερο το πόρσε!!! (το τερμάτησα και εγώ :D μία δεν πηγαίνει η μπέμπα σε σχέση με τα άλλα... πως τα κατάφερε να ήταν πρώτος τόσο καιρό???)

@lefkal χεχεχε..ενταξει το παραξυλωσαν και αυτοι που τον ειχαν 1η θεση...σιγα..παρεπιπτοντως σημερα ειδα μια Μ3 καμπριο..και τι ηταν ο οδηγος και οι επιβατες..μαντεψτε..

ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!στην νομαρχια μπροστα και ρωτουσαν εναν ανθρωπο παραδιπλα μου που ειναι μια περιοχη..

μηπως μπορει να μου πει πως φτιαχνεις το αλκοχολ και το αντιμπαχχ?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

μηπως μπορει να μου πει πως φτιαχνεις το αλκοχολ και το αντιμπαχχ?

Γιατί;;; σκοπεύεις να ανοίξεις...κάβα; :D :D :D

Πέρα από την πλάκα γίνε λίγο πιο σαφής στην ερώτησή σου. Τι πρόβλημα έχεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

loipon, pira antigrameno to paixnidi kai autos mou eipe oti prepei na kano kati sto alcohol kai sto antiblaxx, gia na trexei to paixnidi...ti omos?

loipon, pira antigrameno to paixnidi kai autos mou eipe oti prepei na kano kati sto alcohol kai sto antiblaxx, gia na trexei to paixnidi...ti omos?
Δημιουργείς εικονικές συσκευές με το Alcohol και φορτώνεις μέσα τα αρχεία του παιχνιδιού (CD1 CD2 CD3 CD4) για ευκολία δημιούργησε 4 εικονικές συσκευές. Μετά κάνεις την εγκατάσταση κανονικά. Όταν τελειώσεις ανοίγεις το antiblax και βάζεις αυτά που σου ζητάει το path του alcohol το path του exe του παιχνιδιού και το path της εικόνας απο το πρώτο CD (να αντιγράψεις κάπου στον δίσκο σου το CD1). Τέλος για να παίξεις δίπλα στο ρολόι θα έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο σαν cd του κάνεις δεξί κλικ πας run και διαλέγεις το παιχνίδι σου :D

Αυτά... λογικά πρέπει να παίξει :shifty:

σε ευχαριστω για την βοηθεια σου lefkal, αλλα το παιχνιδι το εχω δωσει στον καθηγητη πληροφορικης του σχολειου μου, για να μου το φτιαξει... θα δουμε.επισης το παιχνιδι το επαιξα σε psp και μαμαει...

Έχει περάσει κανένας την τελευταία αποστολή με την BMW; Εννοώ αυτήν όπου παίρνεις τα κλειδιά από τον άλλο και μετά σε κυνηγάνε οι μπάτσοι. Όταν περάσουν περίπου 5 λεπτά κυνηγιού σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο και σου λέει να πας σε μια τοποθεσία για να γλιτώσεις. Την δείχνει και στον χάρτη. Εγώ λοιπόν πήγα εκεί αλλά δεν βρήκα τι πρέπει να κάνω. Και είχα πίσω μου 5-6 μπάτσικα και δεν προλάβαινα να ψάξω. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Θα τρέχεις κάμποση ώρα και θα σε πάρει τηλέφωνο η κοπελιά να σου πει τι να κάνεις..