billakosss Δημοσιεύτηκε September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2017 Εχω ξεχωρισει το p10 plus και το S8. Τι λετε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Σαφώς s8. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Για μένα p10 plus, για σένα αναλόγως τη χρήση που το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Φυσικά S8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Για μένα P10 Plus. Αλλά τι σ' ενδιαφέρει περισσότερο στη συσκευή; Για πες μερικές λεπτομέρειες για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα για να μπορούμε να δώσουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 S8 plus από μένα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Για μένα P10 Plus. Αλλά τι σ' ενδιαφέρει περισσότερο στη συσκευή; Για πες μερικές λεπτομέρειες για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα για να μπορούμε να δώσουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη. φωτογραφιες οκ, οχι τρελα πραγματα, αλλα κυριως ιντερνετ ειτε με wifi ειτε 4G Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δύσκολη επιλογή δεδομένου ότι το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Συμπλήρωσε αν θες αυτό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 δεν ειναι θεμα χρηματων, ειναι καθαρα θεμα λειτουργικοτητας! και ηχειου σιγουρα διοτι ακουω αρκετα μουσικη, ειτε σε hf ειτε ανοιχτη ακροαση. θεωρω οτι σε φωτογραφιες ειναι τα ιδια πανω κατω. μπαταρια θελω, ιντερνετ γρηγορο, εναλλαγη εφαρμογων γρηγορη. ps. ειχα ip7 και τωρα εχω ενα mls προσωρινα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Από μπαταρία μάλλον κερδίζει το p10 plus. Από ταχύτητα πάλι το p10 plus κυρίως λόγο emui. (ειδικά με το touchwiz δεν συγκρίνονται) Edited October 1, 2017 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 τοσο βαρυ ειναι το touchwiz? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Είναι φορτωμένο με σαβούρες. Δεν μιλάω μόνο για το bloatware αλλά και για άλλα πράγματα π.χ όταν πας ρυθμίσεις > αποθ. χώρος αντί να δεις αυτό που βλέπεις σε όλα τα android κινητά, βλέπεις το μενού του clean master στα χρώματα του touchwiz και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις "βελτιστοποίηση", κάτι που πρακτικά δεν κάνει τίποτα. Πήγα να κάνω wipe cache στο s7 edge ενός φίλου και δεν υπήρχε πουθενά επιλογή!!!!! (αναγκαστικά το έκανα από recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εμφάνιση /design s8, s8 plus. Smoothness οτιδήποτε κορυφαίο ειναι καλύτερο απο σαμσουνγκ με τοσο bloatware που βαζει. Οχι οτι δεν ειναι μια χαρα και ετσι, απλα τα υπολοιπα ειναι ταχυτερα. Χρονια τωρα παιρνω σαμσουνγκ αποκλειστικά για hardware /design, κανω ροοτ απο την 1η ωρα μεταξυ αλλων και για να αφαιρέσω το bloatware. Μονο ετσι εχεις την τελια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Είναι φορτωμένο με σαβούρες. Δεν μιλάω μόνο για το bloatware αλλά και για άλλα πράγματα π.χ όταν πας ρυθμίσεις > αποθ. χώρος αντί να δεις αυτό που βλέπεις σε όλα τα android κινητά, βλέπεις το μενού του clean master στα χρώματα του touchwiz και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις "βελτιστοποίηση", κάτι που πρακτικά δεν κάνει τίποτα. Πήγα να κάνω wipe cache στο s7 edge ενός φίλου και δεν υπήρχε πουθενά επιλογή!!!!! (αναγκαστικά το έκανα από recovery) Αυτό που λες στην τελευταία πρόταση δεν ισχύει. Υπάρχει κανονικά η επιλογή για καθαρισμό cache απλά ίσως δεν το έψαξες πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυτό που λες στην τελευταία πρόταση δεν ισχύει. Υπάρχει κανονικά η επιλογή για καθαρισμό cache απλά ίσως δεν το έψαξες πολύ. Για 10 λεπτά που έψαχνα εγώ κι άλλα τόσα ο φίλος μου, δεν το βρήκαμε πουθενά. Κάποια στιγμή παλιότερα το είχαμε βρει αλλά αυτή τη φορά όχι. Και εννοείται πως κοιτάξαμε στα ίδια μέρη με τότε. Ενδιάμεσα, είχε κάνει τουλάχιστον ένα update, οπότε υποπτευθήκαμε ότι η Samsung έκανε πάλι το θαύμα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Για 10 λεπτά που έψαχνα εγώ κι άλλα τόσα ο φίλος μου, δεν το βρήκαμε πουθενά. Κάποια στιγμή παλιότερα το είχαμε βρει αλλά αυτή τη φορά όχι. Και εννοείται πως κοιτάξαμε στα ίδια μέρη με τότε. Ενδιάμεσα, είχε κάνει τουλάχιστον ένα update, οπότε υποπτευθήκαμε ότι η Samsung έκανε πάλι το θαύμα της. Υπήρχε και πριν και μετά. Μάλλον δεν ψαξατε σωστά. Ρυθμίσεις, διαχείριση, αποθήκευση, οι τρεις τελίτσες πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Για 10 λεπτά που έψαχνα εγώ κι άλλα τόσα ο φίλος μου, δεν το βρήκαμε πουθενά. Κάποια στιγμή παλιότερα το είχαμε βρει αλλά αυτή τη φορά όχι. Και εννοείται πως κοιτάξαμε στα ίδια μέρη με τότε. Ενδιάμεσα, είχε κάνει τουλάχιστον ένα update, οπότε υποπτευθήκαμε ότι η Samsung έκανε πάλι το θαύμα της. Ότι σου γράφει ο Μάριος ισχύει :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Υπήρχε και πριν και μετά. Μάλλον δεν ψαξατε σωστά. Ρυθμίσεις, διαχείριση, αποθήκευση, οι τρεις τελίτσες πάνω. Ότι σου γράφει ο Μάριος ισχύει :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καμια αλλη απαντηση? :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα s8+ με μονο αρνητικό το δακτυλικό αποτύπωμα οσο για τον twz μια χαρά είναι εαν θέλεις μπορείς να απενεργοποιησεις σαβούρα της samsung η βαζεις nova. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα s8+ με μονο αρνητικό το δακτυλικό αποτύπωμα οσο για τον twz μια χαρά είναι εαν θέλεις μπορείς να απενεργοποιησεις σαβούρα της samsung η βαζεις nova. να σε πω κι εγω εκει τεινω.. βλεπω οτι πολλοι απο s8 θελουν s8+ και ενω ειναι τα ιδια τηλεφωνα δεν εχω καταλαβει τον λογο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 να σε πω κι εγω εκει τεινω.. βλεπω οτι πολλοι απο s8 θελουν s8+ και ενω ειναι τα ιδια τηλεφωνα δεν εχω καταλαβει τον λογο! εχω το + και γνωστος μου το μικρο οπου το δουλεψα αρκετα, πιο ανετη και χορταστικη οθονη στο + και βεβαιως αρκετη διαφορα στην μπαταρια. το μονο θετικο του μικρου ειναι το πιο ανετο πιασιμο με το ενα χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Aν το S8 σου πεσει κατω κλαις..Στα τεστ ειχε 6 στα 6 σπασιματα (στις πτωσεις που τσκεαραν απολες τις πλευρες)> Εγω ειμαι αναμεσα απο p10 plus και Lg g6 να σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Aν το S8 σου πεσει κατω κλαις..Στα τεστ ειχε 6 στα 6 σπασιματα (στις πτωσεις που τσκεαραν απολες τις πλευρες)> Εγω ειμαι αναμεσα απο p10 plus και Lg g6 να σου πω... αυτο που λες λυνεται πολυ απλα, ασφαλεια με 22 ευρω και εισαι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts