Jump to content

Στεγαστικό δάνειο


CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παίδες γνωρίζετε τι παίζει από επιτόκια για στεγαστικά δάνεια?

ενδιαφερόμαστε για ένα στεγαστικό δάνειο απλά δεν έχουμε ιδέα από επιτόκια . αξίζει το σταθερό ή το κυμαινόμενο ας πούμε. 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 101
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

😎 - Το ποσο τοις % ειναι το κυμαινομενο και ποσο το σταθερο το λεει η καθε τραπεζα στο site της ή θα στα πουν και απο κοντα οταν πας,φυσικα να περιμενεις και παραπανω εξοδα (δικηγορος-υποθυκοφυλακειο κλπ) τα οποια ειναι ''παρανομα'' (ετσι λεει ο καθε δικηγορος που δεν ειναι στο κολπο).Αυτα τα εξοδα επειδη πιθανον δεν τα εχεις σε μετρητα θα στα περασουν μεσα στις δοσεις του δανειου ωστε ''δεν θα σου φανουν'' οπως λενε.

Στο σταθερο ξερεις τι θα πληρωσεις,σου βγαζουν απο πριν το δοσολογιο και κανεις το κουμαντο σου που λεμε,ξερεις καθε μηνα τι ειναι να δωσεις,φυσικα τα πρωτα χρονια πληρωνεις πιο πολυ τοκους παρα κεφαλαιο για να στα παρουν πριν αποφασισεις καποια μερα να αποπληρωσεις.

Το κυμαινομενο ειναι μεγαλη ιστορια,για λογους που δεν ξερω οχι μονον εγω αλλα και πολλοι αυτα ανεβαινουν-κατεβαινουν φυσικα επειδη τα ελεγχουν αλλοι,ειναι ρισκο γιατι ξαφνικα η δοση εκει που ειναι χαμηλη μπορει να σου βγει πολυ παραπανω και να τραβας τα μαλλια σου.Με την παροδο των ετων η καθε μια τραπεζα κανει τα δικα της και θα ζεις μεχρι το τελος σε αμφιβολια.

Ειχα γνωστο που πηρε δανειο με κυμαινομενο σε Ελβετικο φραγκο,με αλλαγες ισοτιμιας-μνημονια-κριση κλπ η δοση του πηγε στον Θεο και ειχε ερθει ταπι και ψυχραιμος,εχασε την μπαλα που λεμε γιατι μετα δεν εβγαινε να πληρωσει τις δοσεις-δικηγοροι-δικαστηρια κλπ,εγω θα εψαχνα ποια εχει το χαμηλοτερο Σταθερο επιτοκιο και θα ρωταγα ποσα ευρω ειναι ''τα εξοδα φακελου'' και μετα θα αποφασιζα.

Εαν το ακινητο δεν ειναι δικο σου 100% πχ στο εχει γραψει ο πατερας σου αλλα εχει κρατησει την επικαρπια να ξερεις πρεπει να ερθει να υπογραψει και αυτος ως Εγγυητης (συν να φερει χαρτια).Τα παλαι τα χροναι ηταν πιο ευκολο,τωρα οι τραπεζες δινουν μικροτερα ποσα και ερχεται και μηχανικος καθε τοσο αν δει τι γινεται,παλια ερχοταν μια φορα αν δει το σκινητο και τελος,απο το 2009 αρχισαν να αλλαζουν τα πραγαμτα και τωρα ειναι πιο μανουρα η υποθεση.

ΜΗΝ ξενοιαστεις και παρεις μεγαλο ποσο και αρχισεις να βαλε και εκεινο-βαλε και το αλλο,κατσε να παμε και διακοπες τωρα που εχουμε τα λεφτα κλπ,φτιαξε με τον εργολαβο ενα ''σφιχτο'' προγραμμα και φτιαξε σωστα χωρις πολυτελειες τα βασικα και μετα προχωρα σε λεπτομερειες.Δεν ξερω φυσικα τι δουλεια κανεις,εαν εισαι μισθωτος κ.ο.κ αλλα προσεχε ΜΗΝ παρεις φορα συν πιστωτικες κλπ γιατι θα την πατησεις ασχημα μετα απο λιγα χρονια-οτι γραφω ειναι εκ πειρας δικης μου και γνωστων μου με δανειο.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...