Montoya_f1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αν το επαγγελματικό σου ΑΦΜ είναι στο vies τότε δεν θα πληρώσεις ΦΠΑ στο τιμολόγιο ως ενδοκοινωτικη συναλλαγή Επαγγελματικό ΑΦΜ δεν έχω , αλλά όλο και κάποιος πελάτης μου ή φίλος θα έχει .. Thanks παίδες για την ενημέρωση :) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Επαγγελματικό ΑΦΜ δεν έχω , αλλά όλο και κάποιος πελάτης μου ή φίλος θα έχει .. Thanks παίδες για την ενημέρωση :) Δεν αρκεί να είναι επαγγελματικό. Πρέπει να είναι και στο vies (υπόθεση 5' να μπει αν δεν έχει ξανακάνει εισαγωγή) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δεν αρκεί να είναι επαγγελματικό. Πρέπει να είναι και στο vies (υπόθεση 5' να μπει αν δεν έχει ξανακάνει εισαγωγή) Οκ Κώστα , thanks , απόλυτα κατανοητό .. Θα το ψάξω έτσι ( δεδομένου ότι ο χοντρούλης Άγιος με τα κόκκινα δεν βλέπω να το αφήνει κάτω από το δέντρο ..):lol: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Οκ Κώστα , thanks , απόλυτα κατανοητό .. Θα το ψάξω έτσι ( δεδομένου ότι ο χοντρούλης Άγιος με τα κόκκινα δεν βλέπω να το αφήνει κάτω από το δέντρο ..):lol: Πρέπει να έχεις πίστη. Θα πρέπει βέβαια να ήσουν καλό παιδί όλο τον χρόνο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πρέπει να έχεις πίστη. Θα πρέπει βέβαια να ήσουν καλό παιδί όλο τον χρόνο. Καλό !!:lol::lol:: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Έχει πάρει κανείς το Deep Sea Blue να μας πει εντυπώσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 946 από mediamarkt με το κουπόνι smart1. Απέχει βέβαια από την προσφορά public Δράμας ή amazon.it. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα και καλη χρονια παιδια. Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το site και γενικα η τιμη που βλεπω ειναι legit..? http://waidant.com/on-sale-c-13/samsung-galaxy-note8-4g-lte-with-64gb-memory-cell-phone-unlocked-midnight-black-open-boxnew-p-446.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 στα 139 ευρω νομιζω ειναι κελεπουρι !!! Παρε 2-3 να αλλαζεις ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα και καλη χρονια παιδια. Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το site και γενικα η τιμη που βλεπω ειναι legit..? http://waidant.com/on-sale-c-13/samsung-galaxy-note8-4g-lte-with-64gb-memory-cell-phone-unlocked-midnight-black-open-boxnew-p-446.html ποσο πιο μπαμ να γινει για να καταλαβεις οτι θα χασεις τα χρηματα σου στην καλυτερη αν οχι και χρεωσεις στην καρτα σου? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλη χρονια παιδια. Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το site και γενικα η τιμη που βλεπω ειναι legit..? http://waidant.com/on-sale-c-13/samsung-galaxy-note8-4g-lte-with-64gb-memory-cell-phone-unlocked-midnight-black-open-boxnew-p-446.html https://www.scamadviser.com/check-website/waidant.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Βρε παίδες, εσείς που είστε πλέον έμπειροι στα της Σαμσουγκ, καθώς εγώ έχω να πάρω Κορεάτη από το S4, συνήθως η τιμή στο νοτε πότε πέφτει ? Μετά την CES , μετά την ανακοίνωση των s9, όποτε να 'ναι, ποτέ ;;;; Θέλω να το πάρω από μεγάλη αλυσίδα με πάμπολλες ατοκες, αλλά δεν θέλω να δώσω 1029... Το θεωρώ παράλογο... Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, αλλά έχοντας τόσα χρόνια καλούς Κινέζους, η παράνοια στην οποία έχει οδηγήσει η αππλ τα πράγματα (και ακολουθούν και οι λοιποί) μου κάθεται στο στομάχι... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Βρε παίδες, εσείς που είστε πλέον έμπειροι στα της Σαμσουγκ, καθώς εγώ έχω να πάρω Κορεάτη από το S4, συνήθως η τιμή στο νοτε πότε πέφτει ? Μετά την CES , μετά την ανακοίνωση των s9, όποτε να 'ναι, ποτέ ;;;; Θέλω να το πάρω από μεγάλη αλυσίδα με πάμπολλες ατοκες, αλλά δεν θέλω να δώσω 1029... Το θεωρώ παράλογο... Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, αλλά έχοντας τόσα χρόνια καλούς Κινέζους, η παράνοια στην οποία έχει οδηγήσει η αππλ τα πράγματα (και ακολουθούν και οι λοιποί) μου κάθεται στο στομάχι... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σπύρο, να το πάρεις από σκρουτζ. Υπάρχουν μαγαζιά που δίνουν άτοκες και η εγγύηση είναι ίδια με τις μεγάλες αλυσίδες. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να ακουμπήσεις 1030€. Μετα από εκεί, υπάρχουν και καλύτερες τιμές από εξωτερικό (πχ amazon.it) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Σπύρο, να το πάρεις από σκρουτζ. Υπάρχουν μαγαζιά που δίνουν άτοκες και η εγγύηση είναι ίδια με τις μεγάλες αλυσίδες. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να ακουμπήσεις 1030€. Μετα από εκεί, υπάρχουν και καλύτερες τιμές από εξωτερικό (πχ amazon.it)Ξέρεις κάποιο που κάνει άτοκες; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Ξέρεις κάποιο που κάνει άτοκες; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά βρίσκω αρκετές φορές. Το δεύτερο μιλάει για 3 έως 12 δόσεις. Δεν είναι άτοκες? Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες. https://www.skroutz.gr/s/12460493/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-64GB.html Edited January 6, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 898 στο you.gr σε 12 άτοκες. Δύσκολα θα βρεις σκρουτζομάγαζα με άτοκες. Βέβαια δεν ξέρω στα 830 με έντονες Πόσο βγαίνει τελική. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά βρίσκω αρκετές φορές. Το δεύτερο μιλάει για 3 έως 12 δόσεις. Δεν είναι άτοκες? Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες. https://www.skroutz.gr/s/12460493/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-64GB.htmlΔεν είναι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω πως όχι. Sent from my SM-N910C using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 898 στο you.gr σε 12 άτοκες. Δύσκολα θα βρεις σκρουτζομάγαζα με άτοκες. Βέβαια δεν ξέρω στα 830 με έντονες Πόσο βγαίνει τελική. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε εντοκες πρέπει να βγαίνει περίπου στα 1000 Sent from my SM-N910C using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 898 στο you.gr σε 12 άτοκες. Δύσκολα θα βρεις σκρουτζομάγαζα με άτοκες. Βέβαια δεν ξέρω στα 830 με έντονες Πόσο βγαίνει τελική. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε εντοκες νομίζω περίπου στο 1000 Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παίδες ευχαριστω για τις απαντήσεις... Στα σκρουτζομαγαζα το κοίταξα και όλα είναι έντοκα, εκτός από το you, που όμως ξεκινά αρκετά πιο πάνω από τα 824 που είναι το φθηνότερο dual... Τέλος πάντων, οψόμεθα...δεν χάθηκε και ο κόσμος... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σε Amazon it η UK τι τιμές παίζουν γιατί δεν έχω δει μεγάλες διαφορές παίζουν καθόλου κ προσφορές; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά, επειδή από skroutz έχω ψωνίσει μόνο το Note 4 από Kaizershop, παραμένει εμπιστοσύνης όπως τότε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά, επειδή από skroutz έχω ψωνίσει μόνο το Note 4 από Kaizershop, παραμένει εμπιστοσύνης όπως τότε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkamazon.it με πωλητή απευθείας το amazon. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Η vodafone 20% έκπτωση για αγορά με πιστωτική. Δυστυχώς είναι το μονόκαρτο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Η vodafone 20% έκπτωση για αγορά με πιστωτική. Δυστυχώς είναι το μονόκαρτο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει δόσεις (υπάλληλος μου είπε ότι η τιμή είναι με πιστωτική με μία δόση). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει δόσεις (υπάλληλος μου είπε ότι η τιμή είναι με πιστωτική με μία δόση).Από ερώτηση στο φβ. Μπορεί να γίνει αγορά online με πιστωτική αλλά αγορά με δόσεις μέσω πιστωτικής σε κατάστημα. Μπορεί να γίνει ωστόσο παραγγελία online και να παραληφθεί η συσκευή από κατάστημα και να γίνει εκεί η πληρωμή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ερώτηση : Στη Vodafone λεει - 20% με πιστωτική http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-Note-8#tabs-nav-0 Χωρίς φπα πως υπολογίζουμε? Ποια θα είναι η τελική τιμή με πιστωτική και χωρίς φπα? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ερώτηση : Στη Vodafone λεει - 20% με πιστωτική http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-Note-8#tabs-nav-0 Χωρίς φπα πως υπολογίζουμε? Ποια θα είναι η τελική τιμή με πιστωτική και χωρίς φπα? Ευχαριστώ, Υποθέτω (1029/1.24)*0.8=663.87€ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts