Jump to content

[Note 8] Διαθεσιμότητα και αγορά

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Εγώ πάλι είμαι απογοητευμένος από τις αγγελίες των μεταχειρισμένων. Οι τιμές παρατηρώ ότι είναι πολύ κοντά σε αυτές των καινούργιων...μάλλον κάτι κάνω λάθος;

true,βλεπεις αυτος που το πηρε 1030 ε ψαχνει κ.... αστο να καθεται στις αγγελιες

• Απαντήσεις 462
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Εγώ πάλι είμαι απογοητευμένος από τις αγγελίες των μεταχειρισμένων. Οι τιμές παρατηρώ ότι είναι πολύ κοντά σε αυτές των καινούργιων...μάλλον κάτι κάνω λάθος;

οχι, απλα ριξε ενα 20αρικο απο ο,τι ζητανε. Πχ απο 620 πες 600. Τωρα αν σου δινει και ασφαλεια και θηκες και οντως τα θες, ειναι κοστος και αυτα. Γιατι θες ενα 50αρικο τουλαχιστον για θηκη και ασφαλεια, σου λεω το ελαχιστο που θα παιρναμε ολοι μας.

Αρα απο 700 που κανει συν 50 που θες για αυτα πας στα 750. Αν το παρεις 600-620 και ειναι οντως αριστο, νομιζω ειναι οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

true,βλεπεις αυτος που το πηρε 1030 ε ψαχνει κ.... αστο να καθεται στις αγγελιες

κοιτα να δεις, αν καποιος θελει να το πουλησει και επειδη εσκασε 1030 day one, περιμενει να το πουλησει οσο κανει τωρα καινουριο, απλα θα χασει κι αλλα χρηματα αφηνοντας το στην ακρη.

Σημασια δεν εχει ποσο το πηρες, αλλα ποσο εχει τωρα καινουριο, ποσο εχουν τα συνοδευτικα που δινεις, ποσο σημαντικα ειναι, και ποσο το δινουν οι αλλοι.

Εγω με αυτο το κριτηριο βγαζω τιμη οταν δινω μια συσκευη μου, ειτε την εχω παρει ακριβα ειτε φθηνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Οι ποιο πολλές αγγελίες δεν αξίζουν. Για ενα 50ρικο διαφορά δεν αξιζει να πάρεις μεταχ. Μονο ευκαιρίες αν τύχουν. Εγω το πηρα 2 εβδομάδων μεταχ, δηλαδή καινούργιο με θηκη κλπ 650 όταν εκανε κανα750- 800αρι. Ετσι αξιζε, δεν το θεωρω καν μεταχειρισμένο 2 εβδομάδων. Πουλησα και το νοτε 4 και μου ηρθε μια χαρα τιμη αν σκεφτείς οτι θα το κρατήσω κανα 2 χρόνια και αυτο. Ή αν το πουλησω, θα χασω ελαχιστα..

Καλημέρα παιδιά, έχω μερικές ερωτήσεις. Είμαι 99% αποφασισμένος να αγοράσω το κινητό τον άλλο μήνα μόλις θα τσιμπήσω και το δώρο Πάσχα. Πάμε όμως στις απορίες μου γτ θέλω να είμαι 100% προετοιμασμένος.

Λογικά αγορά θα κάνω απο skroutz? Παίζει βλέπω περίπου στα 700€ το Dual 64GB. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή απο εξωτερικό πιο οικονομική?

Μετά την αγορά αν θελήσω να βάλω μια πάρα πολύ καλή θήκη και ένα πολύ καλό tempered glass πόσο περίπου θα κοστίσουν αυτά? Για προτάσεις θα γράψω μήνυμα στο συγκεκριμένο thread.

Ασφάλεια πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω? Ένα ενδεικτικό κόστος για ασφάλεια πόσο θα είναι?

Φίλε μου πήγαινε και αγόρασέ το καινούριο το θήριο!! Μην ακούς τους...'επιστήμονες'... εδώ μέσα που τα ξέρουν όλα και είναι και τσίπιδες ταυτόχρονα... σε προτρέπουν να το πάρεις used και να γλυτώσεις 50 και 100 ευρώ...

Αφού είσαι αποφασισμένος να στάξεις 700άρα για κινητό και μόνο η αίσθηση του unboxing και η σιγουριά ότι είναι καινούριο αξίζει!

Οι τιμές που αναφέρεις εκεί παίζουν. Από εξωτερικό δεν θα βρεις φθηνότερο παρά μόνο αν μπορείς να φέρεις από Dubai, Qatar...κλπ....αλλά εκεί δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα.

Η ασφάλεια είναι προσωπικό θέμα του καθενός, το κρίνεις εσύ αν θα την κάνεις.

Θήκες κλπ....μπορείς να ξοδέψεις μιά περιουσία σε θήκες αν έχεις την τρέλλα!,, αλλά και αυτό είναι θέμα που κρίνεις ο καθένας τί θά βάλει και πόσα θα δώσει.

Φίλε μου πήγαινε και αγόρασέ το καινούριο το θήριο!! Μην ακούς τους...'επιστήμονες'... εδώ μέσα που τα ξέρουν όλα και είναι και τσίπιδες ταυτόχρονα... σε προτρέπουν να το πάρεις used και να γλυτώσεις 50 και 100 ευρώ...

Αφού είσαι αποφασισμένος να στάξεις 700άρα για κινητό και μόνο η αίσθηση του unboxing και η σιγουριά ότι είναι καινούριο αξίζει!

Οι τιμές που αναφέρεις εκεί παίζουν. Από εξωτερικό δεν θα βρεις φθηνότερο παρά μόνο αν μπορείς να φέρεις από Dubai, Qatar...κλπ....αλλά εκεί δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα.

Η ασφάλεια είναι προσωπικό θέμα του καθενός, το κρίνεις εσύ αν θα την κάνεις.

Θήκες κλπ....μπορείς να ξοδέψεις μιά περιουσία σε θήκες αν έχεις την τρέλλα!,, αλλά και αυτό είναι θέμα που κρίνεις ο καθένας τί θά βάλει και πόσα θα δώσει.

Δεν κατάλαβα φίλε μου, σε μένα αναφέρεσαι που έκανα ολόκληρη ανάλυση για την περίπτωση του μεταχειρισμενου ?? Προφανώς για 50 ευρώ δεν αξίζει, βέβαια άλλο τα 50 στα 300 και άλλο 50 στα 700!!εγώ μίλησα για 100 ευρώ διαφορά και άνω καθώς και τα έξτρα έχουν κόστος και θα τα έπαιρνες..

Αν δεν θες έξτρα οκ, αλλά το παιδί είπε ότι τα θέλει.

Όσο για την κατάσταση ελέγχονται..

Προσωπικά έχω πουλήσει πολλά και έχω πάρει και υπάρχει λογική και κανόνες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είναι τραγικοί οσοι γράφουν το δίνω 700 το έχω από Public... Δεν είναι από σκρουτζομαγαζο.. Καλά σε αυτούς είναι να μένουν απούλητα... Εγώ όπως κ πολλοί έχουμε χάσει λεφτά.. Όταν πουλαω μια συσκευή τη δίνω κάτω από 100 με 120 ευρώ αποτι καινούργιο με 6 θήκες σε τέλεια κατάσταση..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

.. και μόνο η αίσθηση του unboxing και η σιγουριά ότι είναι καινούριο αξίζει!

.

Περι ορέξεως κολοκύθοπιτα.. Γράφεις πολυ απόλυτα για εντελώς σχετικά θέματα.

Προσωπικά δεκάρα δε δινω για την αίσθηση του unboxing. Έχουμε κανει τοσα, που μόνο κάτι παιδάκια χαίρονται ακομα με αυτά, για να γινω και εγω απολύτως.

Απο εκει και περα μεταχ, απο μεταχ εχει διαφορά. Αλλο 1 μηνα χωρις καμιά διαφορά από καινούργιο και 100€+ κάτω, και αλλο μεταχ 4 μηνων με σημαδάκια. Το 2ο ουτε τσαμπα δεν το έπαιρνα.

Προσωπικά δεκάρα δε δινω για την αίσθηση του unboxing. Έχουμε κανει τοσα, που μόνο κάτι παιδάκια χαίρονται ακομα με αυτά, για να γινω και εγω απολύτως.

Απο εκει και περα μεταχ, απο μεταχ εχει διαφορά. Αλλο 1 μηνα χωρις καμιά διαφορά από καινούργιο και 100€+ κάτω, και αλλο μεταχ 4 μηνων με σημαδάκια. Το 2ο ουτε τσαμπα δεν το έπαιρνα.

χαχα, σωστος, εξαλλου και στο used κανεις μια χαρα Unboxing!! Υπαρχουν πολλοι (οπως και εγω) που δινουμε ολα τα παρελκομενα σφραγισμενα και κραταμε ακομα και ζελατινες..

χαχα, σωστος, εξαλλου και στο used κανεις μια χαρα Unboxing!! Υπαρχουν πολλοι (οπως και εγω) που δινουμε ολα τα παρελκομενα σφραγισμενα και κραταμε ακομα και ζελατινες..

Πλακα πλάκα, δε θυμάμαι ποτε ηταν η τελευταία φορα που πηρα μεταχ και δεν ηταν σφραγισμένα τα παρελκόμενα.. :lol:

Εσύ μπορεί να μην δίνεις δεκάρα...αλλά άλλοι τους νοιάζει και τους κόφτει, δεν λέει κάτι αυτό.

Άλλοι προτιμούν να γλυτώνουν ευρώ γιά ένα πολύ καλό μεταχειρισμένο, ενώ άλλοι αγοράζουν πάντα καινούρια.

Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα μεταχ/σμένο γιά να γλυτώσω 100€ και ας ήταν και σε κατάσταση σφραγισμένου.

Και το ξέρω ότι μπορείς να βρεις κινητά σε άψογη κατάσταση....Παίρνοντας παράδειγμα από τον εαυτό μου καθότι έχω πουλήσει πολλές ναυαρχίδες όλες σε κατάσταση σφραγισμένων και με σφραγισμένα παρελκόμενα, ζελατίνες κλπ....

Η συζήτηση είναι τελείως φιλολογική.

Παιδιά που κοίταξα έτσι πιο πολύ για απορία ορισμένες αγγελίες, υπάρχουν άτομα που το δίνουν μεταχειρισμένο όσο κάνει καινούργιο. Εκτός του οτι είμαι κατά του μεταχειρισμένου γτ ο άλλος μπορεί να το πήρε και να έφαγε τούμπα του αιώνα και να μου βγάλει εμένα πρόβλημα σε λίγο καιρό, θα το συζητούσα μόνο αν ήταν στο 70% της τιμής του καινούργιου. Τώρα για 50 και 100 ευρώ όχι αδερφέ φάτο, θα πάρω καινούργιο και θα είμαι πένα

Μόνο καινούργιο. Όσες φορές πήρα μεταχειρισμένο χάλασε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρετε τι μεταχείριση το έκανε ο άλλος. Καινούργιο με την εγγύηση του και έχετε το κεφάλι σας ησυχο.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Ευελπιστώ να μην εμφανιστούν τίποτα απρόβλεπτα έξοδα και να κρατήσω αυτό τον μήνα 250-300€ έτσι ώστε τον επόμενο να είμαι πολύ άνετος και να πάρω μια και καλή κινητό, θήκες, μεμβράνη και ασφάλεια. Αξίζει ένας μήνας αναμονή γτ θα μου φανεί και διαφορετικά στην τσέπη μου να έσκαγα 800 με την μία ενώ τώρα να βάλω το δώρο Πάσχα πχ τον άλλο μήνα και να είμαι υπερκομπλέ.

Μόνο καινούργιο. Όσες φορές πήρα μεταχειρισμένο χάλασε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρετε τι μεταχείριση το έκανε ο άλλος. Καινούργιο με την εγγύηση του και έχετε το κεφάλι σας ησυχο.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

εγω οσες φορες πηρα μεταχειρισμενο ηταν αριστο. τι παει να πει αυτο? ουτε το ενα ειναι κανονας ουτε το αλλο.

Επισης ο,τι κινητο μου εχω δωσει εγω ειναι αριστο και σαν καινουριο, ποτε δεν εχει βγει χαμενος καποιος απο μενα. Το οτι εχουμε πολυ τον καλο να τα αλλαζουμε συχνα δεν παει να πει οτι δινουμε σαραβαλα.

Μην ειστε απολυτοι!!

Υπαρχουν μαλ@#%κες που ανοιγουν κινητα, αλλαζουν οθονη και τα πουλανε παλι σαν βιτρινατα και φυσικα μπορει να σου μεινουν στο χερι, και υπαρχουν και αλλοι που ειναι ειλικρινεις...

ΠΑντα μπορει να την παθεις και παντα θελει προσοχη. Ομως ναι, οταν γλιτωνεις τουλαχιστον 100 ευρω στα 800 ειναι σημαντικο ειδικα αν δεν εισαι σιγουρος και μπορει να μην το κρατησεις μετα..οποτε το δινεις χωρις χασουρα.

εγω οσες φορες πηρα μεταχειρισμενο ηταν αριστο. τι παει να πει αυτο? ουτε το ενα ειναι κανονας ουτε το αλλο.

Επισης ο,τι κινητο μου εχω δωσει εγω ειναι αριστο και σαν καινουριο, ποτε δεν εχει βγει χαμενος καποιος απο μενα. Το οτι εχουμε πολυ τον καλο να τα αλλαζουμε συχνα δεν παει να πει οτι δινουμε σαραβαλα.

Μην ειστε απολυτοι!!

Υπαρχουν μαλ@#%κες που ανοιγουν κινητα, αλλαζουν οθονη και τα πουλανε παλι σαν βιτρινατα και φυσικα μπορει να σου μεινουν στο χερι, και υπαρχουν και αλλοι που ειναι ειλικρινεις...

ΠΑντα μπορει να την παθεις και παντα θελει προσοχη. Ομως ναι, οταν γλιτωνεις τουλαχιστον 100 ευρω στα 800 ειναι σημαντικο ειδικα αν δεν εισαι σιγουρος και μπορει να μην το κρατησεις μετα..οποτε το δινεις χωρις χασουρα.

Θα συμφωνήσω. Αν αλλάζεις συχνά συσκευές δεν αξίζει να αγοράσεις καινούριο. Επίσης αγοράζοντας μεταχειρισμένο εννοείται πως επιλέγεις forums με κριτικές μελών κτλπ. και όχι sites αγγελιών.

Θα συμφωνήσω. Αν αλλάζεις συχνά συσκευές δεν αξίζει να αγοράσεις καινούριο. Επίσης αγοράζοντας μεταχειρισμένο εννοείται πως επιλέγεις forums με κριτικές μελών κτλπ. και όχι sites αγγελιών.

Fora, οχι forums. Στα υπολοιπα συμφωνω. Δοξα τω Θεω εδω μεσα τουλαχιστον ψιλογνωριζομαστε ολοι.

Διαβάζω περί κούτας vs μεταχειρησμενου..

Σαφώς και για 100/800€ θα προτιμούσα μεταχειρισμένο από άτομα που γνωριζόμαστε.

Προσωπικά δεν μου αρκεί ένα άριστο άψογο σε μια αγγελία.

Τα έλεγχο κάτω από δυνατό φωτισμό και από όλες τις οπτικές γωνίες.

Κοινός είμαι άρρωστος.

Υπάρχουν άτομα που διαφορά καμία με σφραγισμένο δεν έχει συσκευή που πουλάνε.

Έτσι λοιπόν γιατί να μην γλυτώσω 100€?

Πήρα το Note, 8 ημερών.

Και με τα ρέστα έκανα την ασφάλεια μου και γέμισα και ένα συρτάρι θήκες!

Αν έχω έστω την παραμικρή αμφιβολία σαφώς και θα έδινα με ευκολία τα +100€πχ.

Υπάρχουν πολλά είδη χρηστών.

Πχ σε ένα s8 plus που έδωσα προσπάθησα να περιγράψω την "αραχνια-ες".

Οταν βρεθήκαμε από κοντά προσπαθούσα να δείξω τι είχε και ούτε εγώ δεν τα έβρισκα.

Φαινοντουσαν όμως στην λάμπα και στον έλεγχο που έκανα.

Ο άλλος όχι αραχνια, αλλά και βαθουλαμα να έχει σε μια γωνίτσα το λέει άριστο.

Άλλος βρίσκει αραχνια σε 100wat λάμπα από κάτω και το βγάζει στην πώληση.

kountouraN

Παιδιά που κοίταξα έτσι πιο πολύ για απορία ορισμένες αγγελίες, υπάρχουν άτομα που το δίνουν μεταχειρισμένο όσο κάνει καινούργιο. Εκτός του οτι είμαι κατά του μεταχειρισμένου γτ ο άλλος μπορεί να το πήρε και να έφαγε τούμπα του αιώνα και να μου βγάλει εμένα πρόβλημα σε λίγο καιρό, θα το συζητούσα μόνο αν ήταν στο 70% της τιμής του καινούργιου. Τώρα για 50 και 100 ευρώ όχι αδερφέ φάτο, θα πάρω καινούργιο και θα είμαι πένα

Νομίζω ούτε εσύ θα το έδινες στο 70 % αν ήσουν ο πωλητής :lol:

Παιδιά ερώτηση, υπάρχει κάποιο σίγουρο μαγαζί που να πουλάει χωρίς τον ΦΠΑ?

Ειναι παρανομο να πουλησουν με φπα σε εταιρεία οποτε δεν θα εχεις προβλημα απλα ενημερωσου τι χαρτια θελουν για να μην πας τσαμπα οπως εγω στο πλαισιο και ακουσαν γχχχχσταυριχχχ αφου τα στοιχεια μου εκει τα επαγγελματικά υπαρχουν πανω απο 17 χρονια

Ειναι παρανομο να πουλησουν με φπα σε εταιρεία οποτε δεν θα εχεις προβλημα απλα ενημερωσου τι χαρτια θελουν για να μην πας τσαμπα οπως εγω στο πλαισιο και ακουσαν γχχχχσταυριχχχ αφου τα στοιχεια μου εκει τα επαγγελματικά υπαρχουν πανω απο 17 χρονια

Είχαν και την έναρξη σου ? Γιατί ζητούν τους καδ που δε νομίζω ότι τους είχε κανείς...

Όσο για τον φίλο, μάλλον ρωτάει αν υπάρχει σκρουτζομαγαζο που να δίνει χωρίς ΦΠΑ και να μην το δίνει σε ίδια τιμή με την τιμή με φπα....

Έχω ένα φιλαράκι που μπορεί να το πάρει χωρίς ΦΠΑ και ρωτάω μήπως το τσιμπήσω έτσι και γλιτώσω κανα €

Παιδιά ερώτηση, υπάρχει κάποιο σίγουρο μαγαζί που να πουλάει χωρίς τον ΦΠΑ?

μεσω ενδοκοινωτικων συναλλαγων...για Ευρωπη μιλαω.Για ελλαδα δεν ξερω

Όλα τα καταστήματα πλέον πουλάνε χωρίς ΦΠΑ σε περίπτωση επαγγελματία/πελάτη.

Τιμολόγιο = άνευ ΦΠΑ.

Απόδειξη = με ΦΠΑ.

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ούτε έναρξη ούτε κάδος ούτε τίποτα. Όποιος τα ζητάει δεν ξέρει την δουλειά του.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όλα τα καταστήματα πλέον πουλάνε χωρίς ΦΠΑ σε περίπτωση επαγγελματία/πελάτη.

Τιμολόγιο = άνευ ΦΠΑ.

Απόδειξη = με ΦΠΑ.

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ούτε έναρξη ούτε κάδος ούτε τίποτα. Όποιος τα ζητάει δεν ξέρει την δουλειά του.

Δηλαδή σε έναν γιατρό θα κόψουν χωρίς ΦΠΑ ? Δε νομίζω.. Γιαυτό ζητούν καδ εκτός αν έχουν πρόγραμμα και το βλέπουν μέσω αφμ μόνο.

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι στο σκρουτζ τα δίνουν ίδια τιμή καθώς αυξάνουν την καθαρή αξία στα τιμολόγια

• The title was changed to [Note 8] Διαθεσιμότητα και αγορά