Pharmex Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 'Ερχεται το τηλέφωνο με προεγκατεστημένο tempered glass? Όχι βέβαια! Ζελατίνα ναι, γυαλί όχι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 και η ερωτηση ειναι: δινω s7 edge γιαυτο?Με ενδιαφερει πολυ η καμερα κυριως βιντεο και νυχτερινες φωτος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Με την καμία! Μόνο για το Mi mix2s το οποίο έχει αρκετά καλή κάμερα και Βίντεο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Με την καμία! Μόνο για το Mi mix2s το οποίο έχει αρκετά καλή κάμερα και ΒίντεοΣυμφωνώ και επαυξάνω. Για κάμερα , μην το σκέφτεσαι το δικό μας κινητό. Δεν ξέρω όμως ρε παιδιά αν με την miui 10 αλλάζει καθόλου η κάμερα! Δεν βγάζω άκρη. Ή αν βάλουμε εν τέλη την google camera πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά που λένε! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Α ουτε καν να το σκεφτω ισως κτλ.Οκ λοιπον θα παω για το 2ς . Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 και η ερωτηση ειναι: δινω s7 edge γιαυτο?Με ενδιαφερει πολυ η καμερα κυριως βιντεο και νυχτερινες φωτος Φίλε πριν πάρω το μι μιχ2 είχα το σ7edge.το μόνο που μου έλειψε είναι η κάμερα του samsung.ειδικα το βράδυ.οποτε εάν σε ενδιαφέρουν οι φώτο μην το σκέφτεσαι καν. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Και εγώ το απλό s7 είχα. Σε ταχύτητα κτλ. δεν παίζεται, αλλά σε κάμερα... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έρχεται η Miui 10 Global stable http://en.miui.com/thread-3832387-1-1.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Α ουτε καν να το σκεφτω ισως κτλ.Οκ λοιπον θα παω για το 2ς . Σας ευχαριστω πολυ Βάλε Google camera και θα είσαι οκ!!! Μέρα με τη νύχτα η διαφορά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πού τη βρίσκουμε την Google Camera; Δοκίμασα μία που βρήκα εδώ αλλά δουλεύει μόνο το video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πού τη βρίσκουμε την Google Camera; Δοκίμασα μία που βρήκα εδώ αλλά δουλεύει μόνο το video. Φίλε μου χρειάζεσαι ξεκλείδωτο bootloader, twrp και custom ROM https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ εδώ έχει πολλές εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ambient display δεν έχει η MIUI 10? Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το WiFi calling σε Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Miui10 Global stable http://en.miui.com/getrom.php?r=334&m=yes&app=false Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eiriniman Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ήρθε! Σήμερα...miui 10 τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Έχω το 2s αλλά ας ρωτήσω και εδώ.μετα την αναβάθμιση υπάρχει ακόμα η εφαρμογή email του κινητου.?εμένα εξαφανιστηκε Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πάει σφαίρα! Κανένα πρόβλημα... Η 10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγω έχω την 8.9.13 . Το μόνο που έκανα ειναι να ξεκλειδώσω το bootloader. No twrp no custom Rom. Μπορώ να βάλω τη stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγω έχω την 8.9.13 . Το μόνο που έκανα ειναι να ξεκλειδώσω το bootloader. No twrp no custom Rom. Μπορώ να βάλω τη stable?Δοκίμασε, πολύ πιθανόν να στην περάσει από τον updater, υπ όψη ότι θα κάνει factory reset. Το καλύτερο είναι να τη βάλεις fastboot βέβαια. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πάει σφαίρα! Κανένα πρόβλημα... Η 10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνω! Στην κάμερα προστέθηκε το πορτρέτο, που θολώνει το background! Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν βελτίωσαν καθόλου τις φωτογραφίες, αλλά δεν νομίζω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ήρθε και σε μένα. Πρέπει να κάνω επαναφορά ή περνάω κατευθείαν...; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Εγώ πέρασα κατευθείαν. Όλα καλα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Επίσης ενεργοποιήθηκε τώρα το volte. Wifi calling όμως δεν έχει ακόμα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Και εγώ απευθείας πέρασα κανένα πρόβλημα πάει σφαίρα.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό, ιδίως μετά την πτώση των τιμών. Δεν έχω καταλάβει το πώς το πάει με την αυτονομία. Ακούω διφορούμενες κριτικές. Σκέφτομαι και το επερχόμενο Mix 3, αλλά όλο παρουσιάζεται, και όλο στην αναμονή είμαστε... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ήρθε και σε μένα σήμερα πρωί πρωί η 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts