minotavros Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Ναι δεν σου πάει τόσο καλά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Από τις χειρότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε θέμα αυτονομίας,μου θυμίζει εποχές lg g5. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά ήμουν εντυπωσιασμένος με την αυτονομία του με εξαίρεση την τελευταία αναβάθμιση. Πιστεύω στην επόμενη αναβάθμιση θα διορθώσουν την πατάτα που κάνανε. Edited July 2, 2018 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Όσοι έχουν θέμα με την μπαταρία δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιλογή AI-preloading στην κατηγορία "Μπαταρία και απόδοση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Όσοι έχουν θέμα με την μπαταρία δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιλογή AI-preloading στην κατηγορία "Μπαταρία και απόδοση"Τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Αν έχεις την συσκευή θα καταλάβεις Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Αν έχεις την συσκευή θα καταλάβεις Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ αυτό απενεργοποιημένο το είχα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εμένα δε υπάρχει αυτή η επιλογή. Σε μιουι 10. Έκανα και αντουτου τεστ. Από 200+ έπεσε στα 177!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εμένα δε υπάρχει αυτή η επιλογή. Σε μιουι 10. Έκανα και αντουτου τεστ. Από 200+ έπεσε στα 177!!!Αν έχεις την τελευταία beta μάλλον την έχουν βγάλει την επιλογή αυτή. Ούτε εγώ τη βλέπω. Στο antutu δε δίνω καμία σημασία. Το τηλέφωνο τρέχει νερό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Αν έχεις την τελευταία beta μάλλον την έχουν βγάλει την επιλογή αυτή. Ούτε εγώ τη βλέπω. Στο antutu δε δίνω καμία σημασία. Το τηλέφωνο τρέχει νερό Συμφωνώ απόλυτα για τα benchmark tests. Σημασία έχει πως πάει η συσκευή σε πραγματικές συνθήκες. Όσον αφορά την miui 10 οι ειδοποιήσεις δουλεύουν σωστά; Γενικότερα κάποιο σημαντικό bug έχετε παρατηρήσει, γιατί σκέφτομαι να την περάσω για daily driver; Edited July 4, 2018 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Οι ειδοποιήσεις δουλεύουν σωστά στην miui 10; Γενικότερα κάποιο σημαντικό bug έχετε παρατηρήσει, γιατί σκέφτομαι να την περάσω;Έχουν μερικά bugs οι ειδοποιήσεις. Την Παρασκευή που θα δοθεί νεότερη θα φτιαχτούν πολλά όσο αναφορά το κομμάτι αυτό. Περνα την τα bugs είναι μικρά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έχουν μερικά bugs οι ειδοποιήσεις. Την Παρασκευή που θα δοθεί νεότερη θα φτιαχτούν πολλά όσο αναφορά το κομμάτι αυτό. Περνα την τα bugs είναι μικρά Ευχαριστώ φίλε. Με τις ειδοποιήσεις τι θέμα έχει ακριβώς; Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ευχαριστώ φίλε. Με τις ειδοποιήσεις τι θέμα έχει ακριβώς;Έρχονται αλλά μπορεί να έχει κάποια λάθη ή γραμματοσειρά στα ελληνικά. Η να μη σου εμφανίζει αναπάντητη κλήση στην οθόνη κλειδώματος. Σε κάποιες εφαρμογές μπορεί να μην έρχονται. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έρχονται αλλά μπορεί να έχει κάποια λάθη ή γραμματοσειρά στα ελληνικά. Η να μη σου εμφανίζει αναπάντητη κλήση στην οθόνη κλειδώματος. Σε κάποιες εφαρμογές μπορεί να μην έρχονται. Ωραία. Οπότε λέω να κάνω μια δοκιμή την aicp rom μέχρι να βγει η επόμενη αναβάθμιση της miui 10 που πιθανώς να έχουν λύσει το θέμα των ειδοποιήσεων. Να σαι καλά. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έκανα δοκιμή να αλλάξω θέμα και ταπετσαρία. Ξαναγύρισα στο αρχικό. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βάλω ζωντανή ταπετσαρία όπως είχα πριν. Και συγκεκριμένα το 500 firepaper. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έκανα δοκιμή να αλλάξω θέμα και ταπετσαρία. Ξαναγύρισα στο αρχικό. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βάλω ζωντανή ταπετσαρία όπως είχα πριν. Και συγκεκριμένα το 500 firepaper. Καμία ιδέα;Δεν έχω την συσκευή αλλά αυτά είναι βλακείες της Miui. Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το miui optimization από developer options, και κάνε ένα search για τι άλλα παρόμοια να πειράξεις στο developer options της miui. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έκανα δοκιμή να αλλάξω θέμα και ταπετσαρία. Ξαναγύρισα στο αρχικό. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βάλω ζωντανή ταπετσαρία όπως είχα πριν. Και συγκεκριμένα το 500 firepaper. Καμία ιδέα;Το έχεις γυρίσει σε άλλη χώρα π.χ Ινδία? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Το είχα γυρίσει σε Αίγυπτο για να μη έχω θέμα με το ξυπνητήρι. Το γύρισα Ελλάδα μπας και μου δώσει επιλογή για live wallpaper αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Δε θα χεις θεμα αν εχεις την ωρα να ενημερώνεται αυτόματα. Προσωπικά εχω παντα Default θεμα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εγώ θέλω η οθόνη να έχει κάθε φορά και άλλη φωτογραφία. Αυτό θέλω να βρω πως θα το βάλω ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Κατάλαβα τι λες το "carousel". Δοκιμασε χώρα Ινδία να δεις αν δουλεύει αν και έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει γενικώς... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Τελικά η λύση ήταν απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Σαν επιλογή συνεχίζει να μη υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδιά γνωρίζουμε ποια είναι η καλύτερη έκδοση gcam για το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Βελτιωμένη κάμερα σε miui 10 και κάτι που εμένα μ ενδιαφέρει πάρα πολύ- καλύτερη ποιότητα κλήσης ακόμα και με Bluetooth ακουστικό. Υπάρχει θέμα με κάποιες ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Κάποιο σοβαρό bug δεν είδα. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εγώ είδα πολύ καλύτερη τη απόδοση της οθόνης χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Οσοι έχετε βάλει τη MIUI 10 εννοείτε τη beta που δίνει η Xiaomi? Είσαστε γραμμένοι σαν beta testers ή τη βρήκατε κάπου? Γενικά για καθημερινή χρήση είναι εντάξει? Εχετε δοκιμάσει από xiaomi-eu κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts