filzazas Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 αχαχαχαχ κι εγώ για το ίδιο ψήνομαι! Σίγουρα έχει καλή μπαταρία το Mix2 και καλύτερη από το Mix1 αλλά σίγουρα όχι καλύτερη από το Max2! Βέβαια είναι πολύ πιο δυνατό επεξεργαστικά ακόμα καλύτερη κατασκευή, κάμερα κτλ. Θα περιμένω να πέσει στα 350 η τιμή του 6/64 Mix2 και μάλλον θα το τσιμπήσω! Βέβαια το Max2 θα το κρατήσω για 2ο/back up. Τέτοια μπαταρία σε κινητό δεν βγαίνει συχνά!!! :) Και γω το mi max 2 θα κοιτάξω να το κρατήσω με κάποιο τρόπο, αυτές τις μέρες έπαιζε και κάτω από 380 αλλά δεν το πρόλαβα. Τώρα με το που θα ξανά πάει θα το τσιμπήσω! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Σε άλλον ήρθε η MIUI 9 STABLE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Σε άλλον ήρθε η MIUI 9 STABLE?Εγώ την βρήκα και την πέρασα μέσω του updater του τηλεφώνου. Εύκολο. Βαριόμουν να περιμένω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εγώ την βρήκα και την πέρασα μέσω του updater του τηλεφώνου. Εύκολο. Βαριόμουν να περιμένω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό global dev σε stable πας μέσω updater? Επίσης μπορείς να βάλεις link? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εγώ την βρήκα και την πέρασα μέσω του updater του τηλεφώνου. Εύκολο. Βαριόμουν να περιμένω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε πλέον έχεις και Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Από global dev σε stable πας μέσω updater? Επίσης μπορείς να βάλεις link? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkGlobal stable είχα και πριν Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πριν 20 λεπτά ήρθε ειδοποίηση για 9.1.1.0. Έχω την global 8.5.2.0 (ή κάτι τέτοιο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Πριν 20 λεπτά ήρθε ειδοποίηση για 9.1.1.0. Έχω την global 8.5.2.0 (ή κάτι τέτοιο...) Έχεις και Ελληνικά στις γλώσσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Έχεις και Ελληνικά στις γλώσσες? Ναι, όλα στα Ελληνικά. Αν κάνω το update τι χάνω από apps, φωτό, επαφές και ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ναι, όλα στα Ελληνικά. Αν κάνω το update τι χάνω από apps, φωτό, επαφές και ρυθμίσεις; Αν δεν κανεις factory reset δε χανεις τιποτα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Σε άσπρο το έχει πάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σε άσπρο το έχει πάρει κανείς? Το άσπρο είναι κάτι σαν τον Αϊ Βασίλη (ή το τέρας του Λοχνές ή το Υετι): πολλοί το έχουν ακούσει, αλλά κανείς δεν το έχει δει... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Ένα θα πω το κινητό είναι ότι ποιο όμορφο έχω δει και έχω στην κατοχή μου. Επιδόσεις εμφάνιση συνδεσημοτητα οθόνης respect. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άσπρο το έχει πάρει κανείς? Το άσπρο είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του είναι πολύ όμορφο full ceramic body. Και 8gb ram. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παιδιά πόσες ώρες sot βγάζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Εγώ βγάζω 7 με 8 ώρες. Πιο πάνω θα δεις και screenshot που είχα ανεβάσει (post 153). Edited November 23, 2017 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλησπερα παιδια!Ηθελα να μαθω το mi mix2 αν το παραγγειλω απο κινα θα δουλευει Ελλαδα?Ειναι καλυτερο απο το huawei p10plus?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια!Ηθελα να μαθω το mi mix2 αν το παραγγειλω απο κινα θα δουλευει Ελλαδα?Ειναι καλυτερο απο το huawei p10plus?Ευχαριστω Και φυσικά θα δουλεύει έχει τήν Chinese edition που έχει αγγλικά και κινέζικα αλλά δεν έχει playstore(για εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου το playstore το κάνω εγκατάσταση σε 1 λεπτό. Το ίδιο και τα αγγλικά που το προτείμω γιαυτό και το πήρα μόνο αγγλικά και κινέζικα. Μπορείς να βάλεις την global rom xiaomi-miui.gr.) Και έχουμε και την global edition που έχει όλες τις γλώσσες playstore και τα σχετικά. Το τηλέφωνο ητε το πάρεις κινέζικη έκδοση ητε global edition έχει όλες τις μπάντες και θα δουλεύει μια χαρά. https://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-MIX-2,Huawei-P10-Plus/phones/10649,10434 https://m.youtube.com/watch?v=F_rkIr4eQNM Εσυ αποφασίζεις. Edited November 24, 2017 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Εχει καλη καμερα το xiaomi mi mix 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Σε εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά πράγματα με ενδιαφέρουν. Αλλά από ότι έχω δει σε κρητικές είναι μια πολύ καλή κάμερα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Καλησπέρα εγω την πάτησα παραγγελνωντας δύο θήκες και δύο screen protectors απο ενα μαγαζί internetiko (OPPOMART) εβαλα την παραγγελία 30/10 έφτασε αεροδρόμιο 22/11 και τωρα περιμενω να περάσει απο τελωνειακο έλεγχο οπως μου ειπαν απο ελτα και θα κάνει μπορεί και καμιά 40αρια μέρες ακομα. Ασε που θα πληρώσω και τελωνείο και φπα. ΠΡΟΣΟΧΉ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλησπέρα εγω την πάτησα παραγγελνωντας δύο θήκες και δύο screen protectors απο ενα μαγαζί internetiko (OPPOMART) εβαλα την παραγγελία 30/10 έφτασε αεροδρόμιο 22/11 και τωρα περιμενω να περάσει απο τελωνειακο έλεγχο οπως μου ειπαν απο ελτα και θα κάνει μπορεί και καμιά 40αρια μέρες ακομα. Ασε που θα πληρώσω και τελωνείο και φπα. ΠΡΟΣΟΧΉ Όπως έγινε τώρα πρέπει να παραγγέλνεις από site που έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες. Η να παραγγειλεις από το gearbest το Banggood με την μέθοδο priority line EU EXPRESS. DPD UK. Αλλά δεν νομίζω ότι αν είναι μικρό το ποσό να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Όπως έγινε τώρα πρέπει να παραγγέλνεις από site που έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες. Η να παραγγειλεις από το gearbest το Banggood με την μέθοδο priority line EU EXPRESS. DPD UK. Αλλά δεν νομίζω ότι αν είναι μικρό το ποσό να πληρώσεις τελωνείο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να παω εγω στο αεροδρόμιο στο τελωνειο να παρω το δεμα μου για να γλυτώσω ω τουλάχιστον την καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Ξέρει κάποιος αν μπορώ να παω εγω στο αεροδρόμιο στο τελωνειο να παρω το δεμα μου για να γλυτώσω ω τουλάχιστον την καθυστέρηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Εδώ θα πας αδερφέ να ρωτήσεις εδώ είσαι εκτός topic. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ήρθε και το δικό μου! Η διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader είναι η κλασική; Twrp και su υπάρχουν για αυτό αφού ξεκλειδωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Συσκευασία με ευρωπαϊκό φορτιστή υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts