MrAnderson Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Εγω εχω συμβολαιο COSMOTE Mobile Basic με 4,90€ το μηνα που δινει 200ΜΒ, τα οποια ειναι υπεραρκετα για 1 μηνα χρησης σε GPS tracker με λειτουργια real time καθε 30"... Παράθεση ΑΝθΥΠΟλοΓΡΑΦΟμμενοΣ (επειδη ...και την υπογραφη προσεχουμε που τη βαζουμε), αλλα My name is Neo... (4 γραμμες!!! εντος οριων!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Τον ίδιο όγκο δεδομένων στον δίνει δωρεάν η Vodafone με το Giga Wifi On The Spot ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrAnderson Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Τον ίδιο όγκο δεδομένων στον δίνει δωρεάν η Vodafone με το Giga Wifi On The Spot ;) :) Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει καθολου, μιας και εχω βολευτει με της Cosmote, αλλα μαλλον μου ανοιξες τα ματια! Παράθεση ΑΝθΥΠΟλοΓΡΑΦΟμμενοΣ (επειδη ...και την υπογραφη προσεχουμε που τη βαζουμε), αλλα My name is Neo... (4 γραμμες!!! εντος οριων!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Με την Q, 6€ το δίμηνο για κάρτα και και 1,5€ το μήνα για 150sms. Tα υπόλοιπα 4,5€ μπορώ να τα κάνω Data. Ετσι έχω το GPS tracker ------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 On 8/5/2021 at 2:41 ΜΜ, paanos said: Τον ίδιο όγκο δεδομένων στον δίνει δωρεάν η Vodafone με το Giga Wifi On The Spot 😉 Λειτουργεί το gps tracker μόνο με data, χωρίς αποστολή sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Ανάλογα το tracker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) Εχω Intertelecom που αγορασα το 2018 για €15 (10 για την καρτα και 5 η φορτιση σε χρημα) και ακομα εχω €4,68 μεσα! Ευχαριστημενος φυσικα, πηρα να παραγγειλω αλλες 2 αλλα δυστυχως δεν εχουν! Θελω να εχει και ελληνικο αριθμο στον οποιο να δεχεται κλησεις και SMS απο Ελλαδα και εξωτερικο. Δεν προκειται να: βγει απο Ελλαδα, καλεσει εξωτερκο, χρησιμοποιησει data. Ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες μου? ΥΓ: Μαλλον δε θα μου χρειαστει να στελνω SMS αλλα οπωσδηποτε να λαμβανω. Edited January 12, 2022 by drgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts