polteris Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ειμαι σιγουρος κατ´αρχην οτι συγκρινει τις φωτογραφιες απο τις οθονες των κινητων, δηλαδη του φαινετε πιο εντυπωσιακη η φωτογραφια στο J7 μιας και το κοιταει σε μεσαιας ποιοτητας υπερκορεσμενο amoled panel κοντρα σε ενα τελευταιας τεχνολογιας αριστα καλιμπραρισμενο amoled panel. Αρα καταλήγουμε σ'αυτο που είπα πριν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Η πρώτη ειναι απο το j7 και η δεύτερη απο το x Δεν εχεις βαλει φωτο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εμένα το 8αρη σε κάτι φωτογραφίες macro έδειξε ότι στην πραγματικότητα τα πάει καλύτερα από μια dslr που έχουμε Nikon. Τώρα αν έπαιζε και ring flash ίσως η Nikon να τα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Δεν αναφέρομαι σε έντονα και υπερκορεσμενα χρώματα αναφέρομαι σε λεπτομέρειες στο ζουμ που σε αλλά κινητά πχ ένα 6s δεν μπορούσαν να αποδωθούν. Σίγουρα αν είχα το plus ή το χ θα είχε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Η οποιαδήποτε σύγκριση με το s7 και μετά να την καταλάβω για το βράδυ που τα σαμμυ είναι πολύ δυνατά αλλά για το j είναι αστείο ότι και να πει κανείς. Αν υπάρχει Χ που υπό οποιεσδήποτε συνθήκες βγάζει φωτό που φαίνονται χειρότερες από το j τότε κάτι παίζει... από σκόνη μέσα από το γυαλί μέχρι αποτυχημένο πορτρέτο ή πρόβλημα με το κινητό ή δε ξέρω και εγώ τι...επίσης έλεγε για το 7αρι που έχει μέτρια καμερα θα το άκουγα, αλλά για το 8 και το Χ που έχουν κάνει άλμα από το 7 δεν τίθεται θέμα. Κυρίως για το βίντεο ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ενώ της κανω upload επιτυχώς δεν της βλεπω μετα στο μηνυμα....της φωτο που θελω να ανεβάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Παιδιά καλημέρα Γύρισα σε 3g και με παρόμοια χρήση έχω διπλάσια μπαταρία Έβγαζα μια μέρα ενώ τώρα 2 μέρες με πάει Σε ώρες χρήσης έφτασα σχεδόν 7 Κάτι νούμερα που λένε μερικοί για 8-9 ώρες χρήσης δεν μπορώ με τίποτα να τα πιστέψω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Παιδιά καλημέρα Γύρισα σε 3g και με παρόμοια χρήση έχω διπλάσια μπαταρία Έβγαζα μια μέρα ενώ τώρα 2 μέρες με πάει Σε ώρες χρήσης έφτασα σχεδόν 7 Κάτι νούμερα που λένε μερικοί για 8-9 ώρες χρήσης δεν μπορώ με τίποτα να τα πιστέψω Είναι πιο οικονομικό έτσι. Εδώ και χρόνια έχω μόνο 2G στις συσκευές μου αλλά στο 8plus η Cosmote έχει μόνο επιλογή για 3G ενώ οι άλλοι πάροχοι σε αφήνουν να διαλέξεις 2G. Όπως και να χει έχω 4 ώρες και 20 λεπτά χρήσης ως τώρα και η μπαταρία είναι στο 71% ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Είναι πιο οικονομικό έτσι. Εδώ και χρόνια έχω μόνο 2G στις συσκευές μου αλλά στο 8plus η Cosmote έχει μόνο επιλογή για 3G ενώ οι άλλοι πάροχοι σε αφήνουν να διαλέξεις 2G. Όπως και να χει έχω 4 ώρες και 20 λεπτά χρήσης ως τώρα και η μπαταρία είναι στο 71% ;) Με 2g προφανώς δεν χρησιμοποιείς δεδομένα Εγώ στην μέρα το 80% είναι δεδομένα και ένα 20% είναι με WiFi Προφανώς είναι τεράστια η διαφορά μας σε αυτονομία μόνο και μόνο από αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Με 2g προφανώς δεν χρησιμοποιείς δεδομένα Εγώ στην μέρα το 80% είναι δεδομένα και ένα 20% είναι με WiFi Προφανώς είναι τεράστια η διαφορά μας σε αυτονομία μόνο και μόνο από αυτό Όταν δε χρησιμοποιώ δεδομένα το έχω μόνιμα 3G+WiFi ανοιχτό. Με δεδομένα γυρνάω σε 4G. Δεν φτάνω 80% χρήση δεδομένων θα έλεγα μισό μισό χρησιμοποιώ δεδομένα και WiFi στη μέρα. Όμως προφανώς και θα φάει περισσότερη μπαταρία αν είσαι σε WiFi και βλέπεις YouTube παρά σε δεδομένα και να κάνεις browsing. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όταν δε χρησιμοποιώ δεδομένα το έχω μόνιμα 3G+WiFi ανοιχτό. Με δεδομένα γυρνάω σε 4G. Δεν φτάνω 80% χρήση δεδομένων θα έλεγα μισό μισό χρησιμοποιώ δεδομένα και WiFi στη μέρα. Όμως προφανώς και θα φάει περισσότερη μπαταρία αν είσαι σε WiFi και βλέπεις YouTube παρά σε δεδομένα και να κάνεις browsing. Ναι εντάξει η χρήση που κάνει ο καθένας είναι διαφορετική Εγώ πάντως με τίποτα δεν μπορώ να βγάλω 7 ώρες χρήση Όσο και οικονομία να θέλω να κάνω Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει πάντως δεν έχω καταφέρει με κανένα iPhone να φτάσω 8 ώρες Είχα και όλα τα iPhone και μεγάλα και μικρά και νέα και παλιά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ναι εντάξει η χρήση που κάνει ο καθένας είναι διαφορετική Εγώ πάντως με τίποτα δεν μπορώ να βγάλω 7 ώρες χρήση Όσο και οικονομία να θέλω να κάνω Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει πάντως δεν έχω καταφέρει με κανένα iPhone να φτάσω 8 ώρες Είχα και όλα τα iPhone και μεγάλα και μικρά και νέα και παλιά Το επηρεάζει ο τρόπος χρήσης που κάνεις προφανώς αλλά το θέμα είναι να είσαι εσυ ευχαριστημένος. Δηλαδή με τίποτα δεν περίμενα ένα κινητό με αρκετά μικρότερη μπαταρία από το S7 να τα πάει καλύτερα. Σε αυτό την παραδέχομαι την Apple έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον A11 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το επηρεάζει ο τρόπος χρήσης που κάνεις προφανώς αλλά το θέμα είναι να είσαι εσυ ευχαριστημένος. Δηλαδή με τίποτα δεν περίμενα ένα κινητό με αρκετά μικρότερη μπαταρία από το S7 να τα πάει καλύτερα. Σε αυτό την παραδέχομαι την Apple έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον A11 Σιγά την μπαταρία που έχει το s7 Το htc u11+ και το one plus 5 είχαν πολύ καλή μπαταρία Με την αυτονομία που έχω τώρα σε 3g βολεύομαι αλλά σε 4g δεν με φτάνει Είναι και η περιοχή βέβαια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Εγώ θεωρώ πως η χρήση και η ποιότητα σήματος μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Η ίδια συσκευή (iPhone 7) στην πόλη μου (Κατερίνη) βγαίνει απο την πρίζα στις 7:30 το πρωί και ξαναμπαίνει στην πρίζα στις 23:00 με περίπου 30% υπόλοιπο, ενώ με ακριβως ίδια χρήση τις ημέρες που είμαι στη Σόφια της Βουλγαρίας μπαίνει την ίδια ώρα σε πρίζα με 40-45%. Φυσικά το σήμα μέσα στη Σόφια είναι άψογο (δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4 γραμμές σήμα, ακόμα και σε ασανσέρ). Η συνήθης χρήση μου είναι περίπου 1-2 ώρες κλήσεων, 4 email που συγχονίζουν (2 push - 2 fetch/30min), περίπου 10-20 φωτο με camscanner, περίπου 1-1.5 ωρα browsing και "αρκετό" viber σε groups (δεν μπορώ να το χρονομετρήσω εγώ αυτό- τα στατιστικά του iOS δείχνουν περίπου 2 ώρες χρήσης). Το χειρότερο σενάριο αυτονομίας έχω παρατηρήσει πως είναι η χρήση σε ταξίδια (όπου αλλάζει σύνδεση με κεραίες πολύ συχνά) και φυσικά κάποιες "απομακρυσμένες" περιοχές που πάω για μπάνιο και υπάρχει οριακή κάλυψη σε σήμα. Να διευκρινίσω πως η συσκευή από τότε που την έχω είναι μόνιμα σε 4G με VoLTE/VoWiFi ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Εγώ θεωρώ πως η χρήση και η ποιότητα σήματος μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Η ίδια συσκευή (iPhone 7) στην πόλη μου (Κατερίνη) βγαίνει απο την πρίζα στις 7:30 το πρωί και ξαναμπαίνει στην πρίζα στις 23:00 με περίπου 30% υπόλοιπο, ενώ με ακριβως ίδια χρήση τις ημέρες που είμαι στη Σόφια της Βουλγαρίας μπαίνει την ίδια ώρα σε πρίζα με 40-45%. Φυσικά το σήμα μέσα στη Σόφια είναι άψογο (δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4 γραμμές σήμα, ακόμα και σε ασανσέρ). Η συνήθης χρήση μου είναι περίπου 1-2 ώρες κλήσεων, 4 email που συγχονίζουν (2 push - 2 fetch/30min), περίπου 10-20 φωτο με camscanner, περίπου 1-1.5 ωρα browsing και "αρκετό" viber σε groups (δεν μπορώ να το χρονομετρήσω εγώ αυτό- τα στατιστικά του iOS δείχνουν περίπου 2 ώρες χρήσης). Το χειρότερο σενάριο αυτονομίας έχω παρατηρήσει πως είναι η χρήση σε ταξίδια (όπου αλλάζει σύνδεση με κεραίες πολύ συχνά) και φυσικά κάποιες "απομακρυσμένες" περιοχές που πάω για μπάνιο και υπάρχει οριακή κάλυψη σε σήμα. Να διευκρινίσω πως η συσκευή από τότε που την έχω είναι μόνιμα σε 4G με VoLTE/VoWiFi ενεργό. Στον δρόμο όταν κινείσαι και πχ στην Κατερίνη αλλά στην παραλία η συσκευή μου βγάζει τους μίσους χρόνους Εννοείται πως παίζει ρόλο η ένταση του σήματος και οι εναλλαγές σε 3g/4g και λοιπά Στην Ελλάδα νομίζω είμαστε κάπως πίσω σε θέμα έντασης σήματος σε πολλές περιοχές και πόλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος s9+ και δεν είχα ποτέ μου iphone αλλά τελευταία μου έχει γυαλίσει το Χ, είναι κανείς άλλος εδώ μέσα που πέρασε από adroid σε ios να μου πει περί της εμπειρίας? Με προβληματίζει ελαφρός η έλλειψη εισόδου για ακουστικά, με προβλημάτιζε επίσης μέχρι προσφάτως και το γεγονός ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης αλλά αυτό το ξεπερνάω με το spotify! Προχθές έπιασα στα χέρια μου ένα Χ και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής, επίσης η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι δεν δείχνουν να έχουν στατερινκ τα iphones (έχει η κοπέλα μου το 7plus) μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρων! Η χρήση που κάνω κυρίως είναι μουσική. Φωτογραφίες και βίντεο δεν τραβάω φανατικά! Πως είναι η ζωή με το iphone X? sorry αν πόσταρα σε λάθος thrend! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος s9+ και δεν είχα ποτέ μου iphone αλλά τελευταία μου έχει γυαλίσει το Χ, είναι κανείς άλλος εδώ μέσα που πέρασε από adroid σε ios να μου πει περί της εμπειρίας? Με προβληματίζει ελαφρός η έλλειψη εισόδου για ακουστικά, με προβλημάτιζε επίσης μέχρι προσφάτως και το γεγονός ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης αλλά αυτό το ξεπερνάω με το spotify! Προχθές έπιασα στα χέρια μου ένα Χ και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής, επίσης η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι δεν δείχνουν να έχουν στατερινκ τα iphones (έχει η κοπέλα μου το 7plus) μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρων! Η χρήση που κάνω κυρίως είναι μουσική. Φωτογραφίες και βίντεο δεν τραβάω φανατικά! Πως είναι η ζωή με το iphone X? sorry αν πόσταρα σε λάθος thrend! Σε καθημερινή χρήση και τα δυο τηλέφωνα σε καλύπτουν άνετα Μικρές διάφορες όσο θα ψάχνεις θα βρεις με τον καιρό Το x είναι για μένα το πιο βολικό και το πιο καλό iPhone που έχει κατασκευαστεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος s9+ και δεν είχα ποτέ μου iphone αλλά τελευταία μου έχει γυαλίσει το Χ, είναι κανείς άλλος εδώ μέσα που πέρασε από adroid σε ios να μου πει περί της εμπειρίας? Με προβληματίζει ελαφρός η έλλειψη εισόδου για ακουστικά, με προβλημάτιζε επίσης μέχρι προσφάτως και το γεγονός ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης αλλά αυτό το ξεπερνάω με το spotify! Προχθές έπιασα στα χέρια μου ένα Χ και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής, επίσης η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι δεν δείχνουν να έχουν στατερινκ τα iphones (έχει η κοπέλα μου το 7plus) μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρων! Η χρήση που κάνω κυρίως είναι μουσική. Φωτογραφίες και βίντεο δεν τραβάω φανατικά! Πως είναι η ζωή με το iphone X? sorry αν πόσταρα σε λάθος thrend! Για μπαταρια δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα οταν χρησιμοποιεις το κινητο αλλα περισσοτερο οταν ειναι σε standby.Σιγουρα θα μπορουσε η εταιρεια να σταματησει μια ζωη να τσιγκουνευεται στην μπαταρια. Μια αλλη πατατα της εταιρειας ειναι το γεγονος οτι παρολο που το κινητο υποστηριζει γρηγορη φορτιση,στο κουτι εχει αργο φορτιση και αν δεν εχεις ενα Ipad φορτιστη πρεπει να πληρωσεις 70-80ευρω γιατι...apple. Σαν αισθηση το κινητο ειναι οντως παρα πολυ καλο και φυσικα ομορφο και ανετο στο χερι, αλλα εχει υποψη σου οτι αν πεσει κατω και σου σπασει/ραγισει η πλατη(για κινητα απο γυαλι μιλαμε)το κοστος επισκευης ειναι τεραστιο(κοντα 550ευρω). Για μενα στην παρουσα χρονικη στιγμη δεν αξιζει κανενας να αγορασει το Iphone x μιας και τον Σεπτεμβριο αναμενουμε τα επομενα Iphone,ειδικα μιας και εχει ανεβει τοσο πολυ η τιμη του. Πιο πολυ οι περισσοτεροι κοιτανε να το δωσουν αυτη την περιοδο οσο κραταει ψηλα την τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Για μπαταρια δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα οταν χρησιμοποιεις το κινητο αλλα περισσοτερο οταν ειναι σε standby.Σιγουρα θα μπορουσε η εταιρεια να σταματησει μια ζωη να τσιγκουνευεται στην μπαταρια. Μια αλλη πατατα της εταιρειας ειναι το γεγονος οτι παρολο που το κινητο υποστηριζει γρηγορη φορτιση,στο κουτι εχει αργο φορτιση και αν δεν εχεις ενα Ipad φορτιστη πρεπει να πληρωσεις 70-80ευρω γιατι...apple. Σαν αισθηση το κινητο ειναι οντως παρα πολυ καλο και φυσικα ομορφο και ανετο στο χερι, αλλα εχει υποψη σου οτι αν πεσει κατω και σου σπασει/ραγισει η πλατη(για κινητα απο γυαλι μιλαμε)το κοστος επισκευης ειναι τεραστιο(κοντα 550ευρω). Για μενα στην παρουσα χρονικη στιγμη δεν αξιζει κανενας να αγορασει το Iphone x μιας και τον Σεπτεμβριο αναμενουμε τα επομενα Iphone,ειδικα μιας και εχει ανεβει τοσο πολυ η τιμη του. Πιο πολυ οι περισσοτεροι κοιτανε να το δωσουν αυτη την περιοδο οσο κραταει ψηλα την τιμη. Ποια συσκευή έχεις? Η μπαταρία τα πάει εξαιρετικά. Εδώ στο 8αρη πάει εξαιρετικά, μας δουλεύεις? Η μπαταρία σε stand by δεν κατεβαίνει με τίποτα. Δεν έχει να κάνει η κατανάλωση με τη μπαταρία αλλά με τον επεξεργαστή. Είδες που δεν ξέρεις από Iphone? Το 8αρη έχει μικρότερη μπαταρία και από το 7αρη και από το 6 αλλά εάν παρατηρήσεις θα δεις πως στο 8αρη κρατάει περισσότερο και από το 7άρη και από το 6αρη. Πως γίνεται δηλαδή αυτό? Όλη τη δουλειά την κάνει ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ. Εκεί που το iphone παίζει μόνο του μπάλα και το android για να μπορέσει να τολμήσει να φτάσει το iphone βάζει 4.000 mah και βλέπεις ένα 8plus με κοντά 2700 mah κάνει πάρτι τα android. Τόσο απλά. Πάμε να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα. Το Χ πλησιάζει το επίπεδο του 8plus σε αυτονομία. Πως γίνεται αυτό? Γίνεται! Αφού φοράει δύο μπαταρίες! Τελικά τα νούμερα λένε την αλήθεια ή ψέματα? Ή οι αριθμοί είναι όψιμοι? Edited June 22, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 O Fulgore1 έχει δει iPhone Χ στα Public για 15 ολόκληρα λεπτά, μην του τη μπαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) O Fulgore1 έχει δει iPhone Χ στα Public για 15 ολόκληρα λεπτά, μην του τη μπαίνεις. Και εγώ έπιασα ένα samsung για 3μιση λεπτά! Κέρδισα ! :lol: Το μοναδικό φάουλ της apple είναι το downgrade. Τίποτα άλλο κατ εμέ. Συγκρίνω τώρα μια ταμπλέτ 2017 με τετραπύρηνο επεξεργαστή qualcomm και 4 gb με το ipad μου μοντέλο του 2018 με 2gb. Να πω αποτελέσματα ή θα τους στεναχωρήσω? Άντε θα πω framedrops αρκετά στην ταμπλέτα του 17 κανένα στο ταπεινό ipad. Σημειωτέον στην tablet πέρασα root και έσβησα τις μισές λαλακίες που είχε μέσα σύμφωνα με το xda. Τα αποτελέσματα αποκαρδιωτικά. Edited June 22, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lebron123 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Η μπαταρία με τη χρήση που κάνω δεν βγάζει μέρα για κανένα λόγο ,στο 8+ έβγαζα άνετα τη μέρα!!!! Είναι το μόνο μείον για μένα, στα υπόλοιπα το κινητό τα σπάει. Έχω σκεφτεί μετάβαση σε 8 πλας πάλι η το 20 προ αλλά έχω συνηθίσει την ποιότητα του μήλου και θα με χαλάσει η μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Να ρωτήσω κάτι. Ποια θήκη (κατά προτίμηση διαφανής) πιστεύετε ότι είναι καλύτερη από άποψη πάχους και με τιμή μέχρι 15€; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Να ρωτήσω κάτι. Ποια θήκη (κατά προτίμηση διαφανής) πιστεύετε ότι είναι καλύτερη από άποψη πάχους και με τιμή μέχρι 15€; Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Η μπαταρία με τη χρήση που κάνω δεν βγάζει μέρα για κανένα λόγο ,στο 8+ έβγαζα άνετα τη μέρα!!!! Είναι το μόνο μείον για μένα, στα υπόλοιπα το κινητό τα σπάει. Έχω σκεφτεί μετάβαση σε 8 πλας πάλι η το 20 προ αλλά έχω συνηθίσει την ποιότητα του μήλου και θα με χαλάσει η μετάβαση. Υπομονή η 11.4.1 θα βελτιώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι χρήση του κανεις. Εμένα και με FaceTime έβγαζα άνετα τη μέρα. Και φαντάσου οθόνη είχα πιο ενεργοβόρα και μπαταρία μικρότερη από τη δίκη σου! Αλλά παραμένω στην 11.3.1 στην 11.4 ακούγονται μόνο προβλήματα με τη μπαταρια Edited June 22, 2018 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lebron123 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Για μπαταρια δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα οταν χρησιμοποιεις το κινητο αλλα περισσοτερο οταν ειναι σε standby.Σιγουρα θα μπορουσε η εταιρεια να σταματησει μια ζωη να τσιγκουνευεται στην μπαταρια. Μια αλλη πατατα της εταιρειας ειναι το γεγονος οτι παρολο που το κινητο υποστηριζει γρηγορη φορτιση,στο κουτι εχει αργο φορτιση και αν δεν εχεις ενα Ipad φορτιστη πρεπει να πληρωσεις 70-80ευρω γιατι...apple. Σαν αισθηση το κινητο ειναι οντως παρα πολυ καλο και φυσικα ομορφο και ανετο στο χερι, αλλα εχει υποψη σου οτι αν πεσει κατω και σου σπασει/ραγισει η πλατη(για κινητα απο γυαλι μιλαμε)το κοστος επισκευης ειναι τεραστιο(κοντα 550ευρω). Για μενα στην παρουσα χρονικη στιγμη δεν αξιζει κανενας να αγορασει το Iphone x μιας και τον Σεπτεμβριο αναμενουμε τα επομενα Iphone,ειδικα μιας και εχει ανεβει τοσο πολυ η τιμη του. Πιο πολυ οι περισσοτεροι κοιτανε να το δωσουν αυτη την περιοδο οσο κραταει ψηλα την τιμη. Δηλαδή φίλε να πάρουμε το σ9 που πάει άπατο στη τιμή η το Xiaomi στα 150 ευρώ που δεν μπορεί να πέσει σιγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts