tsakou Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έχει κανείς παρατηρήσει drain από το tapatalk? Είχα ξεχάσει το background refresh ανοιχτό και για 2-3 βράδια έχανα 15% σε αναμονή. Επίσης γνωρίζετε κάποια εφαρμογή με λεπτομερή Battery stats? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Χαιρετώ την παρέα σας .πρωτη φορά μετάβαση σε iOS πήρα το iPhone X και θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά φωτό μόνο από το iTunes μπορώ να βάλω στο κινητο? Έβαλα μερικές αλλά μετά δεν μπορώ να της σβήσω . Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω φωτό στο κινητό και να μπορώ μετά να διαγράψω φωτό από την συσκευή;γιατί με το iTunes μετά δεν με αφήνει να διαγράψω φωτογραφίες παρά μόνο αυτές που εγώ βγάλει από το κινητό ,έχετε καμία ιδέα για τίποτε άλλο ? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Χαιρετώ την παρέα σας .πρωτη φορά μετάβαση σε iOS πήρα το iPhone X και θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά φωτό μόνο από το iTunes μπορώ να βάλω στο κινητο? Έβαλα μερικές αλλά μετά δεν μπορώ να της σβήσω . Υπάρχει άλλος τρόπος να βάλω φωτό στο κινητό και να μπορώ μετά να διαγράψω φωτό από την συσκευή;γιατί με το iTunes μετά δεν με αφήνει να διαγράψω φωτογραφίες παρά μόνο αυτές που εγώ βγάλει από το κινητό ,έχετε καμία ιδέα για τίποτε άλλο ? Αυτό που κάνω εγώ ίσως σε βοηθήσει, ανέβασε της στο icloud με την εφαρμογή απο το pc και μετά τις κάνεις οτι θες απο το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Αυτό που κάνω εγώ ίσως σε βοηθήσει, ανέβασε της στο icloud με την εφαρμογή απο το pc και μετά τις κάνεις οτι θες απο το iphone. Η φωτό είναι 17 giga , ναι αλλά αν την βάλω στο iCloud είναι στον αέρα ε; Άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Η φωτό είναι 17 giga , ναι αλλά αν την βάλω στο iCloud είναι στον αέρα ε; Άλλος τρόπος δεν υπάρχει; Είναι πάρα πολλές, δεν ξέρω άλλο τρόπο, αν κάποιος άλλος ξέρει ας μας πει. Με ενα ευρώ το μήνα έχεις 50 γιγα και μπορείς να έχεις πάρα πολλές εκει και να τις βλέπεις απο παντού. Οταν λες στον αέρα τι εννοείς; δεν θα χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Κοίτα εδώ, μόνο μέσω iTunes μπορείς να τις σβηνεις https://support.apple.com/el-gr/HT201313 Πρώτα σβηνεις ή μεταφέρεις από τον φάκελο τις φώτο που δεν θέλεις στον υπολογιστη και στην συνέχεια ξανά συγχρονίζεις τον φάκελο αυτό μέσω iTunes Edited March 7, 2018 by kloze Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κοίτα εδώ, μόνο μέσω iTunes μπορείς να τις σβηνεις https://support.apple.com/el-gr/HT201313 Πρώτα σβηνεις ή μεταφέρεις από τον φάκελο τις φώτο που δεν θέλεις στον υπολογιστη και στην συνέχεια ξανά συγχρονίζεις τον φάκελο αυτό μέσω iTunes Ναι αυτό κατάλαβα μόνο μέσω iTunes!!αν έχει κανένας ιδέα για κανένα προγράμμα να της βάζει η με WiFi η αλλιώς ας ενημερώσει Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ναι αυτό κατάλαβα μόνο μέσω iTunes!!αν έχει κανένας ιδέα για κανένα προγράμμα να της βάζει η με WiFi η αλλιώς ας ενημερώσει Ευχαριστώ παιδιάΑν τις έχεις στο google photos κατέβασε το να τις βλέπεις από κει Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ναι αυτό κατάλαβα μόνο μέσω iTunes!!αν έχει κανένας ιδέα για κανένα προγράμμα να της βάζει η με WiFi η αλλιώς ας ενημερώσει Ευχαριστώ παιδιά Έτσι δουλεύει το iOS Σβήνεις ότι θες στο itunes και όταν κανείς sync όλες οι αλλαγές περνάνε και στο iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ναι αυτό κατάλαβα μόνο μέσω iTunes!!αν έχει κανένας ιδέα για κανένα προγράμμα να της βάζει η με WiFi η αλλιώς ας ενημερώσει Ευχαριστώ παιδιά Βάλε στο iPhone και στο pc σου την εφαρμογή sendanywhere.Σε οποιαδήποτε πλατφόρμα έχεις ,Pc,Mac ,android ,iOS και εγκατέστησε την .Αυτο που χρειαζεσαι μόνο να είναι όλα στο WiFi .Μπορεις να μεταφέρεις πολλά αρχεία ,φωτό κλπ μεταξύ τους.Πιστευω να σε εξυπηρετήσει .Την έχω και στα windows 10 και καμμία φορά στέλνω από εκεί στο iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Βάλε στο iPhone και στο pc σου την εφαρμογή sendanywhere.Σε οποιαδήποτε πλατφόρμα έχεις ,Pc,Mac ,android ,iOS και εγκατέστησε την .Αυτο που χρειαζεσαι μόνο να είναι όλα στο WiFi .Μπορεις να μεταφέρεις πολλά αρχεία ,φωτό κλπ μεταξύ τους.Πιστευω να σε εξυπηρετήσει .Την έχω και στα windows 10 και καμμία φορά στέλνω από εκεί στο iPhone Παιδιά ευχαριστώ πολύ Να σε καλά φίλε μου Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και σου λέω , άντε γιατί με το iTunes είναι ότι νάνε Κανονικά θα έπρεπε να σε αφήνει να κανείς διαγραφή φωτό Και όχι να πρέπει να μπεις στο φάκελο από το pc για να διαγράψεις φωτό , ωραίο το χ πάντως μετάβαση από note 8 ... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά ευχαριστώ πολύ Να σε καλά φίλε μου Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και σου λέω , άντε γιατί με το iTunes είναι ότι νάνε Κανονικά θα έπρεπε να σε αφήνει να κανείς διαγραφή φωτό Και όχι να πρέπει να μπεις στο φάκελο από το pc για να διαγράψεις φωτό , ωραίο το χ πάντως μετάβαση από note 8 ... Είναι λάθος αυτό που έχεις στο μυαλό σου Αν σβήσω πχ 100 φωτό που είχα περάσει από το iTunes σε έναν υποτιθέμενο φάκελο των 1000 φωτογραφιών τότε Πρέπει να πάω και στο pc και να ψάχνω πάλι αυτές τις 100 φωτό στον ίδιο φάκελο να τις σβήσω Όποτε αυτήν την δουλειά την κανείς από το pc μόνο και με ένα απλό sync όλες οι αλλαγές μεταφέρονται και στην συσκευή Αυτό που λες είναι διπλός κόπος Μάλλον έχεις συνηθίσει από Android που έχει άλλη φιλοσοφία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος εδώ και λίγες μέρες στο iPhone X. Έχω μια ερώτηση γιατί δεν μπορούμε να δούμε περιεχόμενο HDR στο YouTube η οθόνη το υποστηρίζει αλλά το app έχει άλλη γνώμη ! Επίσης η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά !!! Πάντως τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Σήμερα παρέλαβα το x μετά από μία παρένθεση σε Android δεν θα πω πολλά πάρα μόνο ότι το τηλέφωνο είναι φανταστικό σε οθόνη σε εμφάνιση σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος εδώ και λίγες μέρες στο iPhone X. Έχω μια ερώτηση γιατί δεν μπορούμε να δούμε περιεχόμενο HDR στο YouTube η οθόνη το υποστηρίζει αλλά το app έχει άλλη γνώμη ! Επίσης η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά !!! Πάντως τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα επελεξε εσυ την ποιοτητα του video...διαφορετικα αν δεν σου δινει την δυνατοτητα αυτη τοτε μαλλον το video δεν υποστηριζει hdr αναλυση για την Mobile εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 επελεξε εσυ την ποιοτητα του video...διαφορετικα αν δεν σου δινει την δυνατοτητα αυτη τοτε μαλλον το video δεν υποστηριζει hdr αναλυση για την Mobile εκδοση. Δεν υπάρχει κανένα βίντεο στο you tube που να υποστηρίζει την οθόνη του iPhone X Προφανώς η ίδια η google πρέπει να κάνει αναβάθμιση το app της με κάτι που θα αναγνωρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Μετά από 3 χρόνια αποφάσισα και εγώ να κάνω τη μετάβαση από iPhone 6 στο X. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από Kaizer (https://www.kaizerstore.gr/apple-iphone-x-64gb-space-gray-eu?search=iPhone%20X) θεωρώντας ότι έχει μια συμφέρουσα τιμή. Όλα τα προηγούμενα iPhone τα είχα αγορασει από Cosmote ή Γερμανό , οπότε η απορία μου είναι το κατά ποσό είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα και αν πρέπει να προσέξω κάτι; Επίσης στο site του καταστήματος αναφέρεται ότι το κινητό είναι EU, που από όσα διάβασα εδώ σημαίνει ότι έχει αυτόματα δυο χρόνια εγγύηση. Παίζει κάποιο ρόλο όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχεται; Επίσης αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα το στέλνω στο κατάστημα ή πρέπει να απευθυνθώ απευθειας στην infoquest; Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.. Όποια πληροφορία ή πρόταση ευπρόσδεκτη ! Edited March 9, 2018 by vaiosz Παράθεση VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Μετά από 3 χρόνια αποφάσισα και εγώ να κάνω τη μετάβαση από iPhone 6 στο X. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από Kaizer (https://www.kaizerstore.gr/apple-iphone-x-64gb-space-gray-eu?search=iPhone%20X) θεωρώντας ότι έχει μια συμφέρουσα τιμή. Όλα τα προηγούμενα iPhone τα είχα αγορασει από Cosmote ή Γερμανό , οπότε η απορία μου είναι το κατά ποσό είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα και αν πρέπει να προσέξω κάτι; Επίσης στο site του καταστήματος αναφέρεται ότι το κινητό είναι EU, που από όσα διάβασα εδώ σημαίνει ότι έχει αυτόματα δυο χρόνια εγγύηση. Παίζει κάποιο ρόλο όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχεται; Επίσης αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα το στέλνω στο κατάστημα ή πρέπει να απευθυνθώ απευθειας στην infoquest; Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.. Όποια πληροφορία ή πρόταση ευπρόσδεκτη ! Εαν μπορείς να κάνεις υπομονή, θα σου πρότεινα να περιμένεις για τα επόμενα μοντέλα. Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το X αλλά με όλες τις παιδικές του ασθένειες και την χαλαρότητα που δείξαν κατα την ανάπτυξη του λειτουργικού αναθεώρησα. Τελικά ήταν μια έξυπνη απόφαση αφού στις επόμενες εκδόσεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Cook, θα εστιάσουν περισσότερο στην σταθερότητα και ποιότητα (όπως κάναν εξ αρχής με τον Jobs) οπότε, θεωρητικά θα αξίζουν τα €€€ γιατί τώρα ειναι λιγάκι υπερεκτιμημένα αυτά τα 1300€ που ζητάνε. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Μετά από 3 χρόνια αποφάσισα και εγώ να κάνω τη μετάβαση από iPhone 6 στο X. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από Kaizer (https://www.kaizerstore.gr/apple-iphone-x-64gb-space-gray-eu?search=iPhone%20X) θεωρώντας ότι έχει μια συμφέρουσα τιμή. Όλα τα προηγούμενα iPhone τα είχα αγορασει από Cosmote ή Γερμανό , οπότε η απορία μου είναι το κατά ποσό είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα και αν πρέπει να προσέξω κάτι; Επίσης στο site του καταστήματος αναφέρεται ότι το κινητό είναι EU, που από όσα διάβασα εδώ σημαίνει ότι έχει αυτόματα δυο χρόνια εγγύηση. Παίζει κάποιο ρόλο όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχεται; Επίσης αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα το στέλνω στο κατάστημα ή πρέπει να απευθυνθώ απευθειας στην infoquest; Εαν μπορείς να κάνεις υπομονή, θα σου πρότεινα να περιμένεις για τα επόμενα μοντέλα. Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το X αλλά με όλες τις παιδικές του ασθένειες και την χαλαρότητα που δείξαν κατα την ανάπτυξη του λειτουργικού αναθεώρησα. Τελικά ήταν μια έξυπνη απόφαση αφού στις επόμενες εκδόσεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Cook, θα εστιάσουν περισσότερο στην σταθερότητα και ποιότητα (όπως κάναν εξ αρχής με τον Jobs) οπότε, θεωρητικά θα αξίζουν τα €€€ γιατί τώρα ειναι λιγάκι υπερεκτιμημένα αυτά τα 1300€ που ζητάνε. Φιλε μου filippos, αλλο ρωταει ο ανθρωπος, σε αλλο απαντας ..... O vaiosz ρωταει απο που να το παρει και τι ισχυει με την εγγυηση του σε περιπτωση που το παρει απο kaizerstore η αλλο σκρουτζομαγαζο ..... Νομιζω πως ειναι αποφασισμενος να παει στο Χ. Τωρα αν πρεπει η οχι να παρει αυτο το μοντελο, η να παρει το ΧΙ, η το ΧΙΙ η οπως αλλιως θα λεγεται το επομενο μοντελο, τον αποπροσανατολιζεις χωρις λογο. Παντα θα υπαρχει καποιο μεταγενεστερο μοντελο, που θα εχει κατι παραπανω. Ετσι αν παμε, δεν θα παιρναμε ποτε συσκευη ...... με την προσδοκια του επομενου μοντελου !!!! Οσον αφορα στην σταθερότητα και ποιότητα, ο Cook αναφεροταν στην επομενη εκδοση λογισμικου, το οποιο φυσικα θα παρει και το iPhone X !!!!! Εχεις διαπιστωσει προβληματα στην ποιοτητα η οτιδηποτε αλλο στο H/W ? Και ποια ειναι αυτα, γιατι εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι συγκεκριμενο ....... Ας περιμενουμε λοιπον να απαντησει καποιος σχετικα με τα της εγγυησης ..... Αυτα, φιλικα απο μενα. :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Μετά από 3 χρόνια αποφάσισα και εγώ να κάνω τη μετάβαση από iPhone 6 στο X. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από Kaizer (https://www.kaizerstore.gr/apple-iphone-x-64gb-space-gray-eu?search=iPhone%20X) θεωρώντας ότι έχει μια συμφέρουσα τιμή. Όλα τα προηγούμενα iPhone τα είχα αγορασει από Cosmote ή Γερμανό , οπότε η απορία μου είναι το κατά ποσό είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα και αν πρέπει να προσέξω κάτι; Επίσης στο site του καταστήματος αναφέρεται ότι το κινητό είναι EU, που από όσα διάβασα εδώ σημαίνει ότι έχει αυτόματα δυο χρόνια εγγύηση. Παίζει κάποιο ρόλο όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα προέρχεται; Επίσης αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα το στέλνω στο κατάστημα ή πρέπει να απευθυνθώ απευθειας στην infoquest; Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.. Όποια πληροφορία ή πρόταση ευπρόσδεκτη !Εγω το πήρα απο αυτό το μαγαζί που αναφέρεις προσωπικά κανένα πρόβλημα,επίσης πριν λίγους μήνες είχα πάρει απο το ίδιο μαγαζί και το Apple Watch series 2 έχω μείνει ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το ότι τα 1300€ είναι πολλά λεφτά για οποιοδήποτε κινητό (όχι μόνο συγκεκριμένα για το X), θα συμφωνήσω (χωρίς να βγάζω την ουρά μου από έξω, 1159€ έσταξα για το 8 Plus - και δεν το μετάνιωσα)! Ό,τι αφορά τώρα το iOS 11 στο οποίο φαντάζομαι ότι αναφέρεται στην σχετικά ακαταλαβίστικη απάντηση του ο φίλος μας ο Φίλιππος, υπερβάλει από αρκετά έως πολύ. Δεν είναι χάλια το 11, απλά ίσως δεν έχει την σταθερότητα προηγούμενων εκδόσεων και έχει «μικροπροβλήματα» που σχεδόν δεν απασχολούν κανέναν. Το iOS παραμένει να είναι άψογο ως λογισμικό και το 11 δεν αποτελεί αιτία να μην αγοράσει κάποιος κάποιο από τα καινούρια iPhones. Υπό αυτή την λογική δεν θα έπρεπε κανείς να αγοράζει smartphones από άλλες εταιρίες με άλλα λογισμικά, που τα κολλήματα παίρνουν και δίνουν εδώ και χρόνια! Αν κάποιος το θέλει, το αγοράζει... Ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη! Ας σταματήσουμε τις υπερβολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Λυπάμαι που η απάντησή μου ήταν ακαταλαβίστικη. Έγραψα την άποψή μου, που φυσικά δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμφωνήσουν όλοι με αυτήν. Συμφωνούμε στο γεγονός πως το 11 είχε αρκετά μικροπροβληματάκια. Επειδή ομως δεν ειμαι κάτοχος του Χ, βασίζομαι στα άρθρα που διαβάζω online και προσπαθώ να μένω σε αξιόπιστες πηγές. Πως να το κάνουμε, πολλά άρθρα κ αφιερώματα για bug, δυσλειτουργίες στο X, γεγονός που μ εκανε να αναβάλω την αγορά του. Δεν νομίζω να ανέφερα πουθενά πως το λειτουργικό ειναι χάλια. Κι αυτό είναι υπερβολή! Τεσπα, όπως και να'χει αποτελεί μια πολύ καλή, υπερεκτιμημένη για την ώρα, επιλογή, όχι μονο για το λειτουργικό αλλά και για την πολύχρονη υποστήριξη των iphone απο την apple. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Φιλε filippos, σεβαστη η άποψη σου, αλλα βασίζεσαι σαυτα που διαβάζεις, τα οποια κάποιες φορές είναι από υπερβολικά έως δραματικά. Μια και είμαι κάτοχος, έχω να σου πω πως από πλευράς ποιότητας hardware, το iPhone Χ είναι σχεδόν τέλειο (και λέω σχεδόν, γιατί τίποτε σαυτη τη ζωη δεν είναι τελιο και πάντα μπαίνει η υποκειμενικότητα στη μεση) Από πλευράς software, εγώ προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Ναι bugs πιθανώς και θα υπάρχουν, ποιο λειτουργικό η software δεν έχει κάποια bugs ? Αλλα δυσλειτουργίες ? Δεν θα το έλεγα !!! Αλλα από εκεί μέχρι να είναι αυτό αιτια να μην αγοράσει κάποια συσκευή, νομίζω φτάνουμε στα επίπεδα υπερβολής .... Όπως λες και συ, η συσκευή είναι μια πολύ καλή, υπερτιμημένη ίσως συσκευη, αλλα και τι δεν είναι πλέον σαυτη την κατηγορια (φυσικά αυτό μας ενοχλεί όλους και για όλες τις συσκευές αυτής η παρόμοιας κατηγοριας τιμής). Συνδυάζει δε λειτουργικό, ποιότητα, αξιοπιστία και συνεχή υποστήριξη από την μαμα εταιρία, κάνοντας το αριστη επιλογή. Αυτά από έναν κάτοχο, που ξεκίνησε από 3GS, πήγε σε 4, 5, 6S Plus, 7Plus και τώρα στο Χ !!!!! Και δεν τα γραφω αυτά κάτω από το πρίσμα του οπαδού (λέγε με fanboy), απλα αναφέρομαι σε προσωπικές εκτιμήσεις (πάντα στην ακρη του μυαλού μας πρέπει να έχουμε το "κανεις και τίποτε δεν είναι τέλειο"). Απλα επιλεγουμε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες μας .... Και στο λέει αυτό κάποιος που έχει δοκιμάσει πολλές συσκευές Android, διαφορων κατηγοριών ποιότητας και τιμης :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Λυπάμαι που η απάντησή μου ήταν ακαταλαβίστικη. Έγραψα την άποψή μου, που φυσικά δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμφωνήσουν όλοι με αυτήν. Συμφωνούμε στο γεγονός πως το 11 είχε αρκετά μικροπροβληματάκια. Επειδή ομως δεν ειμαι κάτοχος του Χ, βασίζομαι στα άρθρα που διαβάζω online και προσπαθώ να μένω σε αξιόπιστες πηγές. Πως να το κάνουμε, πολλά άρθρα κ αφιερώματα για bug, δυσλειτουργίες στο X, γεγονός που μ εκανε να αναβάλω την αγορά του. Δεν νομίζω να ανέφερα πουθενά πως το λειτουργικό ειναι χάλια. Κι αυτό είναι υπερβολή! Τεσπα, όπως και να'χει αποτελεί μια πολύ καλή, υπερεκτιμημένη για την ώρα, επιλογή, όχι μονο για το λειτουργικό αλλά και για την πολύχρονη υποστήριξη των iphone απο την apple. Να εμπιστεύεσαι περισσότερο απόψεις κάποιων εδώ μέσα που γράφουν χρόνια και γνωρίζουμε τι ρόλο παίζουν παρά τα ξένα site που είναι όλα πληρωμένα και παρουσιάζουν τα πράγματα ανάλογα με το ποιος τους πληρώνει Και κυρίως αν δεν έχεις την συσκευή δεν μπορείς να ξέρεις 100% γιατί εδώ μέσα οι περισσότεροι μπαίνουν από μεράκι και οι υπόλοιποι επειδή έχουν κάποια ερώτηση-απορία-πρόβλημα Υπάρχει όμως και χιλιάδες κόσμος εδώ στην Ελλάδα που δεν έχει πρόβλημα. Την άποψη αυτών που είναι ικανοποιημένοι δεν μπορούμε να την μάθουμε εύκολα. Δεν μπαίνουν εδώ μέσα να γράψουν «είμαι ευχαριστημένος» Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εαν μπορείς να κάνεις υπομονή, θα σου πρότεινα να περιμένεις για τα επόμενα μοντέλα. Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το X αλλά με όλες τις παιδικές του ασθένειες και την χαλαρότητα που δείξαν κατα την ανάπτυξη του λειτουργικού αναθεώρησα. Τελικά ήταν μια έξυπνη απόφαση αφού στις επόμενες εκδόσεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Cook, θα εστιάσουν περισσότερο στην σταθερότητα και ποιότητα (όπως κάναν εξ αρχής με τον Jobs) οπότε, θεωρητικά θα αξίζουν τα €€€ γιατί τώρα ειναι λιγάκι υπερεκτιμημένα αυτά τα 1300€ που ζητάνε. filippos δεκτή η άποψη σου και εν μέρει σε κάποια σημεία σωστή. Παρ’όλ’αυτά έχω αποφασίσει να κάνω την αγορά γιατί πρέπει να αλλάξω συσκευή και η προοπτική του iPhone 8 δε με ενθουσιάζει από πολλές απόψεις, οπότε κατέληξα στο Χ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το πήρα απο αυτό το μαγαζί που αναφέρεις προσωπικά κανένα πρόβλημα,επίσης πριν λίγους μήνες είχα πάρει απο το ίδιο μαγαζί και το Apple Watch series 2 έχω μείνει ευχαριστημένος. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το θέμα εγγύησης για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα τρέχω σε περίπτωση προβλήματος, και γενικότερα την αξιοπιστία που έχει το συγκεκριμένο σκρουτζομαγαζο μιας και δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με γνωστές αλυσίδες και δεν ξέρω πως δικαιολογείται τέτοια διαφορά. Παράθεση VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts