Tasos19s Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παιδιά καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση στην 12.1.2 πολλές από τις γνωστοποιήσεις πχ στο Instagram η σε κάποια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού έρχονται ετεροχρονισμένα. Πχ μπορεί να υπάρχει έκτακτη ειδοποίηση για καταιγίδες στην πολη μου για τις 27 του μήνα και το τηλέφωνο να την εμφανίζει δυο μέρες μετά. Καμία γνώμη μπας γλυτωσω το ρεστορ; Έκανες καμιά επανεκκίνηση μήπως και κάτι έχει κολλήσει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ναι φυσικά αλλά πάλι το κάνει. Τώρα είδα ότι έχει βγει η 12.1.3, θα την περάσω μπας και φτιάξει διαφορετικά ρεστορ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ναι φυσικά αλλά πάλι το κάνει. Τώρα είδα ότι έχει βγει η 12.1.3, θα την περάσω μπας και φτιάξει διαφορετικά ρεστορ Είναι καλή η 12.1.3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Πέμπτη πρωί 5:15 βγήκε από την πρίζα στο 100%. Σάββατο σήμερα με μπαταρία πάνω από 50% και τρεις ώρες χρήση. με 12.1.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Belkin temperecurve από istorm. Το βάζουν μαζί με το μηχάνημα. Εκπληκτικό. Αγαπημένη μου θήκη playproof που το προστατεύει απόλυτα. Πραγματικά εκπληκτικό το τζαμάκι . Πέρασα σήμερα από το istorm και έβαλα . Δίνουν και τρίμηνη εγγύηση καλής τοποθέτησης . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Να την και η 12.1.4 πολλά τα gb ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Το καλύτερο σκορ μέχρι σήμερα. Εύχομαι και οι χρόνοι χρήσης και αναμονής της συσκευής να παραμείνουν ως είχαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ψάχνω ποιοτικό glass γιατί ως τώρα μου ξεκολλανε. Ποιο σας έχει βγει καλό αλλά και οικονομικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Το belkin που βάζουν στα istorm με μηχάνημα εφαρμόζει άψογα και σίγουρα είναι αρίστης ποιότητας 25€ περίπου όμως Ψάχνω ποιοτικό glass γιατί ως τώρα μου ξεκολλανε. Ποιο σας έχει βγει καλό αλλά και οικονομικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ψάχνω ποιοτικό glass γιατί ως τώρα μου ξεκολλανε. Ποιο σας έχει βγει καλό αλλά και οικονομικο? Εγώ βάζω με 3-4€ από το eBay και τόσα χρόνια μου έχουν βγει μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Το belkin που βάζουν στα istorm με μηχάνημα εφαρμόζει άψογα και σίγουρα είναι αρίστης ποιότητας 25€ περίπου όμωςΑκριβώς. Το έχω 6 μήνες και δεν έχει κάνει κιχ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Εγώ έβαλα το Dome της Whitestone και είναι άψογο. Είχα βάλει και της Bellini στα Public με μηχάνημα αλλά μετά από ένα μήνα άρχισε να ξεκολλάει και το πέταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλησπέρα, μιά και προέρχομαι από android και σαν νέος κάτοχος iphone 8 plus έχω κάποιες απορίες που ενδεχομένως να έχουν απαντηθεί, για να μην κουράσω, η κυριότερη απορία μου έχει να κάνει με το αν υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο με κάποιο ήχο ή φωτάκι, να ειδοποιεί για αναπάντητη κλήση που είχες. Επειδή δεν το ανοίγω κάθε τόσο, θα εκτιμούσα τις γνώση σας για το αν υπάρχει κάτι άμεσο σε ειδοποίηση. Κατά τα άλλα δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την μετάβαση στον κόσμο του IOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλησπέρα, μιά και προέρχομαι από android και σαν νέος κάτοχος iphone 8 plus έχω κάποιες απορίες που ενδεχομένως να έχουν απαντηθεί, για να μην κουράσω, η κυριότερη απορία μου έχει να κάνει με το αν υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο με κάποιο ήχο ή φωτάκι, να ειδοποιεί για αναπάντητη κλήση που είχες. Επειδή δεν το ανοίγω κάθε τόσο, θα εκτιμούσα τις γνώση σας για το αν υπάρχει κάτι άμεσο σε ειδοποίηση. Κατά τα άλλα δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την μετάβαση στον κόσμο του IOS! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν σε ενημερώνει για τυχόν αναπάντητες κλήσεις που είχες. Το LED του φλας αναβοσβήνει για όσο διαρκεί το κουδούνισμα της κλήσης, στην περίπτωση που είσαι σε κάποιο θορυβώδες περιβάλλον και δεν το ακούς, αλλά βλέπεις το φως που αναβοσβήνει. Μόλις σταματά το κουδούνισμα, δεν υπάρχει τρόπος να σου υπενθυμίσει ότι έλαβες κάποια κλήση. Εάν δεν άκουσες την κλήση, ή δεν είδες το φλας να αναβοσβήνει, μόνο εάν ανοίξεις το κινητό θα καταλάβεις ότι σε είχαν καλέσει. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ για την συμβουλή, σύμφωνα με αυτή την επιλογή όμως στο τηλ. αναβοσβήνει το φωτάκι όταν σε καλούν. Sory, αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω! Αυτό που θα ήθελα είναι: μετά την κλήση (10 λεπτά, μισή ώρα, κτλ) όταν ξανακοιτάξω το τηλέφωνο, να μου δείχνει με κάποιο τρόπο, ότι υπήρχε αναπάντητη κλήση. Επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω, μόνο με κάποια ένδειξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Κατάλαβα τι θέλεις, αλλά υπενθύμιση (οπτικής ή ηχητικής) αναπάντητης κλήσης, δεν υπάρχει στα iPhοne. Για το μόνο πράγμα που μπορείς να έχεις κάποιο είδος ηχητικής υπενθύμισης, είναι στα SMS. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ευχαριστώ για την συμβουλή, σύμφωνα με αυτή την επιλογή όμως στο τηλ. αναβοσβήνει το φωτάκι όταν σε καλούν. Sory, αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω! Αυτό που θα ήθελα είναι: μετά την κλήση (10 λεπτά, μισή ώρα, κτλ) όταν ξανακοιτάξω το τηλέφωνο, να μου δείχνει με κάποιο τρόπο, ότι υπήρχε αναπάντητη κλήση. Επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω, μόνο με κάποια ένδειξη!Δεν υπάρχει led για τη δουλειά που ζητάς. Αν περάσει ώρα μπορείς απλώς να ανασηκωσεις τη συσκευή για να ξυπνήσει η οθόνη και να δεις αν υπάρχει κάποια ειδοποιηση. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ok κατανοητό, αν και με χαλάει κάπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Κάλιο αργά παρά ποτέ. Παραγγελία 31/12/2018 Τέλος τα βύσματα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Την είχαμε την ενημέρωση αυτή πριν την 12.2 ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 οχι τωρα το βάλανε . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Την είχαμε την ενημέρωση αυτή πριν την 12.2 ; Sent from my iPhone using Tapatalk Καλή προσθήκη. Να ξέρεις πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή για πρώτη φορά και άρα πόσο είναι το υπόλοιπο εγγύησης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Την είχαμε την ενημέρωση αυτή πριν την 12.2 ; Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ποιό μενού είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Σε ποιό μενού είναι αυτό ? Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες -> Limited warranty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts