Jump to content

Phone 8 Plus

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα,

Μετά την αναβάθμιση στην 12.1.2 πολλές από τις γνωστοποιήσεις πχ στο Instagram η σε κάποια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού έρχονται ετεροχρονισμένα.

Πχ μπορεί να υπάρχει έκτακτη ειδοποίηση για καταιγίδες στην πολη μου για τις 27 του μήνα και το τηλέφωνο να την εμφανίζει δυο μέρες μετά.

Καμία γνώμη μπας γλυτωσω το ρεστορ;

Έκανες καμιά επανεκκίνηση μήπως και κάτι έχει κολλήσει;

Nokia 8800 Scirocco

Ναι φυσικά αλλά πάλι το κάνει.

Τώρα είδα ότι έχει βγει η 12.1.3, θα την περάσω μπας και φτιάξει διαφορετικά ρεστορ

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ναι φυσικά αλλά πάλι το κάνει.

Τώρα είδα ότι έχει βγει η 12.1.3, θα την περάσω μπας και φτιάξει διαφορετικά ρεστορ

Είναι καλή η 12.1.3

Nokia 8800 Scirocco

Πέμπτη πρωί 5:15 βγήκε από την πρίζα στο 100%.

Σάββατο σήμερα με μπαταρία πάνω από 50% και τρεις ώρες χρήση.

d6a1d37cdcb2822f469915cf4cca4e45.jpg

0a38d0c3407ee4ae23ce95109d985b59.jpg

με 12.1.3

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Belkin temperecurve από istorm. Το βάζουν μαζί με το μηχάνημα. Εκπληκτικό. Αγαπημένη μου θήκη playproof που το προστατεύει απόλυτα.

Πραγματικά εκπληκτικό το τζαμάκι . Πέρασα σήμερα από το istorm και έβαλα . Δίνουν και τρίμηνη εγγύηση καλής τοποθέτησης .

Follow the White Rabbit....

Το καλύτερο σκορ μέχρι σήμερα.

ef6e30241f4122a08dc59299ed3f90b3.jpg

Εύχομαι και οι χρόνοι χρήσης και αναμονής της συσκευής να παραμείνουν ως είχαν.

iPhone 16 Pro Max

• 2 weeks later...
Ψάχνω ποιοτικό glass γιατί ως τώρα μου ξεκολλανε. Ποιο σας έχει βγει καλό αλλά και οικονομικο?

Το belkin που βάζουν στα istorm με μηχάνημα εφαρμόζει άψογα και σίγουρα είναι αρίστης ποιότητας 25€ περίπου όμως
Ψάχνω ποιοτικό glass γιατί ως τώρα μου ξεκολλανε. Ποιο σας έχει βγει καλό αλλά και οικονομικο?

Εγώ βάζω με 3-4€ από το eBay και τόσα χρόνια μου έχουν βγει μια χαρά

Nokia 8800 Scirocco

Το belkin που βάζουν στα istorm με μηχάνημα εφαρμόζει άψογα και σίγουρα είναι αρίστης ποιότητας 25€ περίπου όμως
Ακριβώς.

Το έχω 6 μήνες και δεν έχει κάνει κιχ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Εγώ έβαλα το Dome της Whitestone και είναι άψογο. Είχα βάλει και της Bellini στα Public με μηχάνημα αλλά μετά από ένα μήνα άρχισε να ξεκολλάει και το πέταξα.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα,

μιά και προέρχομαι από android και σαν νέος κάτοχος iphone 8 plus έχω κάποιες απορίες που ενδεχομένως να έχουν απαντηθεί, για να μην κουράσω, η κυριότερη απορία μου έχει να κάνει με το αν υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο με κάποιο ήχο ή φωτάκι, να ειδοποιεί για αναπάντητη κλήση που είχες. Επειδή δεν το ανοίγω κάθε τόσο, θα εκτιμούσα τις γνώση σας για το αν υπάρχει κάτι άμεσο σε ειδοποίηση. Κατά τα άλλα δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την μετάβαση στον κόσμο του IOS!

Καλησπέρα,

μιά και προέρχομαι από android και σαν νέος κάτοχος iphone 8 plus έχω κάποιες απορίες που ενδεχομένως να έχουν απαντηθεί, για να μην κουράσω, η κυριότερη απορία μου έχει να κάνει με το αν υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο με κάποιο ήχο ή φωτάκι, να ειδοποιεί για αναπάντητη κλήση που είχες. Επειδή δεν το ανοίγω κάθε τόσο, θα εκτιμούσα τις γνώση σας για το αν υπάρχει κάτι άμεσο σε ειδοποίηση. Κατά τα άλλα δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την μετάβαση στον κόσμο του IOS!

b8ee78154e4ce57e534d85b7a485d647.jpg

Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν σε ενημερώνει για τυχόν αναπάντητες κλήσεις που είχες.

Το LED του φλας αναβοσβήνει για όσο διαρκεί το κουδούνισμα της κλήσης, στην περίπτωση που είσαι σε κάποιο θορυβώδες περιβάλλον και δεν το ακούς, αλλά βλέπεις το φως που αναβοσβήνει.

Μόλις σταματά το κουδούνισμα, δεν υπάρχει τρόπος να σου υπενθυμίσει ότι έλαβες κάποια κλήση.

Εάν δεν άκουσες την κλήση, ή δεν είδες το φλας να αναβοσβήνει, μόνο εάν ανοίξεις το κινητό θα καταλάβεις ότι σε είχαν καλέσει.

iPhone 8+

b8ee78154e4ce57e534d85b7a485d647.jpg

Ευχαριστώ για την συμβουλή, σύμφωνα με αυτή την επιλογή όμως στο τηλ. αναβοσβήνει το φωτάκι όταν σε καλούν. Sory, αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω! Αυτό που θα ήθελα είναι: μετά την κλήση (10 λεπτά, μισή ώρα, κτλ) όταν ξανακοιτάξω το τηλέφωνο, να μου δείχνει με κάποιο τρόπο, ότι υπήρχε αναπάντητη κλήση. Επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω, μόνο με κάποια ένδειξη!

Κατάλαβα τι θέλεις, αλλά υπενθύμιση (οπτικής ή ηχητικής) αναπάντητης κλήσης, δεν υπάρχει στα iPhοne.

Για το μόνο πράγμα που μπορείς να έχεις κάποιο είδος ηχητικής υπενθύμισης, είναι στα SMS.

iPhone 8+

Ευχαριστώ για την συμβουλή, σύμφωνα με αυτή την επιλογή όμως στο τηλ. αναβοσβήνει το φωτάκι όταν σε καλούν. Sory, αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω! Αυτό που θα ήθελα είναι: μετά την κλήση (10 λεπτά, μισή ώρα, κτλ) όταν ξανακοιτάξω το τηλέφωνο, να μου δείχνει με κάποιο τρόπο, ότι υπήρχε αναπάντητη κλήση. Επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω, μόνο με κάποια ένδειξη!
Δεν υπάρχει led για τη δουλειά που ζητάς. Αν περάσει ώρα μπορείς απλώς να ανασηκωσεις τη συσκευή για να ξυπνήσει η οθόνη και να δεις αν υπάρχει κάποια ειδοποιηση.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Παραγγελία 31/12/2018

2df46acd445e7e3b362d066d57978d26.jpg11c6e43138220ab200d968eb833c63ae.jpg

Τέλος τα βύσματα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Την είχαμε την ενημέρωση αυτή πριν την 12.2 ;

0f5a88418f7f8f10022e635be08636a6.jpg

Καλή προσθήκη. Να ξέρεις πότε ενεργοποιήθηκε η συσκευή για πρώτη φορά και άρα πόσο είναι το υπόλοιπο εγγύησης

Nokia 8800 Scirocco

Την είχαμε την ενημέρωση αυτή πριν την 12.2 ;

0f5a88418f7f8f10022e635be08636a6.jpg

Σε ποιό μενού είναι αυτό ?

• The title was changed to Phone 8 Plus
  • The topic was unpinned