areace Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 1 hour ago, athanaso77 said: Ρώτησε και Document, προσωπικά το βάζω πρώτο στη λίστα των επίσημων. Το istorm αύριο είναι ανοικτά To Document ανοίγει Τετάρτη. Θα δούμε .Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Από όσο έχω ακούσει θέλει να μιλήσεις μαζί τους για να σου πουν εάν έχουν μπαταρία διαθέσιμη Μετα νομίζω σου κλείνουν κάποιο ραντεβού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Στο 8αρι δεν έχει voice isolation στις κλήσεις; με την 16.4? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 4 ώρες πριν, doganos said: Στο 8αρι δεν έχει voice isolation στις κλήσεις; με την 16.4? Υποτίθεται ότι το feature είναι διαθέσιμο από το 8άρι και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 8 ώρες πριν, athanaso77 said: Υποτίθεται ότι το feature είναι διαθέσιμο από το 8άρι και πάνω. Ναι και εγώ αυτό ξέρω. Αλλά δεν μπορώ να βρω την επιλογή για να ενεργοποιήσω στις κλήσεις το voice isolation Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 54 minutes ago, doganos said: Ναι και εγώ αυτό ξέρω. Αλλά δεν μπορώ να βρω την επιλογή για να ενεργοποιήσω στις κλήσεις το voice isolation Πρέπει να είσαι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για να το ενεργοποιήσεις και μετά παραμένει έτσι μέχρι να το ξανά αλλάξεις. Το έχεις κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 19 minutes ago, athanaso77 said: Πρέπει να είσαι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για να το ενεργοποιήσεις και μετά παραμένει έτσι μέχρι να το ξανά αλλάξεις. Το έχεις κάνει αυτό; Ναι, Στο δικο μου (14 προ μαξ) το εχω κανει. Στο 8αρι, κατα την διαρκεια της κλησης δεν υπαρχει επιλογη για να επιλεξω το voice isolation... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts