duende Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 tha egrafa kai alla,alla prepei na fygw...les na petyxw pouthena auto to 10%?giati exw varethei..sa to lotto einai pia Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 xmmmm yparxei panta elpida..:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 arkei na ksereis ti 8eleis..... ;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 that's the key.. :) geiaaaaa Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 toulaxiston exeis brei to kleidi!!!kati einai ki ayto..h arxh alloste einai to hmisy toy pantos..keep walking!! ;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE dj_blade an psaxneis thn telia opos les tote de mporei.,..8a exeis ypostei tis synepeies esto kai mia fora(ektos kai an ta eixes mazi moy kai de se 8ymamai-kaleeee poios eisai??:):) looool :D δεν έχω υποστεί ποτε τίποτα γιατι ετσι κ βρεθώ στην κατάσταση έστω κ για μια στιγμη να μου περάσει απτο μυαλό οτι μπορει να την πατήσω δεν λέω τπτ κ κάθομε στα αυγά μου! Γενικά τώρα σχετικα κ με τα υπόλοιπα posts... Μπορει να λετε να λετε...αλλα σε πολλες αρέσουν τα φλέρτ ¨τι κανεις μωρο μου το βραδυ" κ αλλου είδους τετοιες εκφράσεις.. κ θα μπορουσα να πώ ότι κ εμένα μου αρέσει να "παίζω" με τέτοιες φράσεις (αλλο που η αλήθεια ειναι οτι δεν τις χρησιμοποιω συχνα για τον λογο που προανεφερα μην την πατήσω..θα χρησιημοποιήσω μια τέτοια έκφραση οταν δώ οτι η περισταση το τραβάει...) Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 dj_blade an dene xei sypostei tis synepeies eyge!!!tote sigoura den exeis problhma me thn allagh ton ellhnison etsi? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nick Βασικά σας έχουμε δώσει πολύ αξία και το έχετε πάρει (λιγουλάκι) πάνω σας. Δε λέω πως είναι ότι καλύτερο να σου πει κάποιος "μωρό μου τι κάνεις το βράδυ", etc. αλλά η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία. Όταν μία κοπέλα απαντάει βρίζοντας (και μάλιστα με χυδαίο τρόπο) πέφτει πολύ πιο χαμηλά από αυτόν που άρχισε την "συζήτηση". Στο πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο αλλά φταίτε εσείς ;) Σορρυ αλλά σπάνια ακούς κάτι έξυπνο στο δρόμο,συνήθως αυτά που λέγονται είναι γλοιώδη.Και δε νομίζω να περιμένει κανείς να βρει κοπέλα με αυτό τον τρόπο! Επίσης να σας πληροφορήσω ότι το Kosmopolitan το διαβάζαμε με τη φίλη μου για να γελάσουμε και αυτά που γράφει είναι από μη-πραγματοποιήσιμα εως γελοία :lol: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 cosmopolitan??ayto kapote sa periodiko modas de ksekinhse?kai egine pleon ante na mhn po ti????gia na mh milhso gia periodika "neanika" typou katerinas/super katerinas/pink woman ktl ktl.... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Cosmopolitan!!! Η πηγή του κακού. Η πρωην μου πρίν διαβάσει το Κοσμοπόλιταν ήταν: Ευγενική,χαμογελαστή,ναζιάρα,χαδιάρα,έδινε πολλά και πολλές φορές δεν ήθελε αντάλλαγμα,πρόθυμη για συζητήσεις που ίσως και να την ενοχλούσαν τονίζοντας κάποια μειονεκτήματα στη συμπεριφορά της-τα ακουγε όμως-,αγαπούσε με γνωμονα τα συναισθήματα της και τίποτε άλλο κλπ. Η πρωην μου αφου επι 2 χρόνια διαβαζε ευλαβικά το Κοσμοπόλιταν κατάντησε να είναι: Αγενής σε σημείο καταπίεσης στην προσωπική μου ζωη,ζούσε μέσα στον δικό της κόσμο με τα δικά της στανταρντς (εξοδος στη 01:00 και γυρισμός στις 05:00 πολύ συχνα κατέληγε σε καβγά αφου εγω είχα κάθε καλή διαθεση να της εξηγήσω να προσέχει-και μόνο αυτο-τέτοιες ώρες που και πως κυκλοφορεί και αυτή νομιζε πως δεν ήθελα να βγαίνει με τις φίλες της :wacko: λες και δεν εχει ελευθερία,απο μένα περίμενε να της πω τι να κάνει και τι να μην κάνει...) Επιπλέον η "πράξη" μετατράπηκε απο αμοιβαία ενωση λόγω συναισθήματος με αυθόρμητα στοιχεία,σε εναν κατακλυσμό στάσεων και δοκιμών επάνω στα όσα είχε διαβάσει στο Κοσμοπόλιταν.Είπαμε ας δοκιμάσουμε αλλά οχι και να μας γίνει και τρόπος ζωής. Δεν νοιαζόταν αν είχα λύπες ή μπλεξίματα,αρκεί που αυτή ήταν αποκατεστημένη σε κάθε τομέα.Ξαφνικά δηλαδη οι 2 έγιναν ο ενας και η μια ξεχωριστά. Αφήστε που ξαφνικά μου είπε φάτσα φόρα:"Ούτως η αλλως πρέπει να δοκιμάσω κι άλλους άντρες γιατι αλλιώς τι νορμάλ γυναίκα 21 ετών θα μαι γω;" Αποτέλεσμα; 2 Ιουνιου 2003 χτυπάει το τηλέφωνο μου,το σηκώνω και αφου λέει 5 κουταμάρες,της λέω: "Ως εδω!Τέλος,χωρίζουμε!Το παρατράβηξες αρκετά μ αυτή τη συμπεριφορά σου. Πρωτα θα μάθεις να συμπεριφέρεσαι σωστα και μετά θα μου ξαναμιλήσεις.Δεν αγάπησα αυτόν τον πλασματικό σου χαρακτήρα!Αυτά!Έχω και δουλειές να κάνω. Καλή σου μέρα." Κάτι έλεγε οταν το έκλεισα το ακουστικό τότε αλλά αδιαφορώ,δεν ήταν αυτή που αγάπησα και χαίρομαι που την απομάκρυνα απο μένα οριστικά. Σκίστε τα Cosmopolitan!!!!!!!!!!! www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Απίστευτο !! Και έλεγα"αποκλείεται να τα παίρνει σοβαρά κάποια κοπέλα αυτά!" Σορρυ αλλά δε μπορώ να φανταστώ κοπέλα άνω των 18 να πιστεύει το Cosmopolitan-τουλάχιστον ώριμη κοπέλα.. Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Ulticool έγραψες... Όλα τα λεφτά η περιγραφή σου... :) Θα συμφωνήσω πως το Kosmopolitan... διαβρώνει, χαλάει, βάζει σε ένα καλούπι τις κοπέλες... :cry: P.S. Ακομα γελάω ρε συ... αψογος... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 "που χρονος για σχεσεις?", Ωραια ατακα σου ειπε φιλε......εμενα μου την ειπε η πρωην μου οταν μου ζητησε να χωρισουμε "σ'αγαπαω,σε θελω, δεν θα ξαναβρω αντρα να με θελει οπως εσυ.....αλλα δεν εχω χρονο για σχεση"......τεσπα.....αυτο που εχω καταλαβει εγω και δεν θα μιλησω για μικρες ηλικιες 18-21/22 αλλα για λιγο μεγαλυτερες ειναι οτι οι γυναικες γυρω στα 25-26 δινουν μεγαλυτερο βαρος,μην πω ολο,στην επαγγελματικη τους αποκατασταση και στην οικονομικη τους ανεξαρτησια θυσιαζοντας τις προσωπικες τους σχεσεις...γι αυτο πιστευω οτι εχουμε φαινομενα μεγαλης διαφορας ηλικιων και γι'αυτο κοιταμε οι αντρες στα 26,27 μικρουλες.... NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Δηλαδή εγώ που η δικιά μου με έχει τρελάνει στο "εγώ πότε θα γίνω μάνα;" πρέπει να χαίρομαι; :lol: NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE dj_blade an dene xei sypostei tis synepeies eyge!!!tote sigoura den exeis problhma me thn allagh ton ellhnison etsi? twn ellhnwn genika nai..twn ellhnidwn poy leei k to topic den kserw isos oxi... Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Giayto loipon paidia oloi S.E.S.K.(Sylogos Enantia Sto Cosmopolitan) Prin liga xronia aganaktismenoi oi filoi mou kai gw idrusame ayton ton sulogo... :D :D :D :D http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rebel2000 Giayto loipon paidia oloi S.E.S.K.(Sylogos Enantia Sto Cosmopolitan) Prin liga xronia aganaktismenoi oi filoi mou kai gw idrusame ayton ton sulogo... :D :D :D :D Πως γινεται να γινω μελος? Αν χρειαζεται να πλερωσω κιολας για την εγραφη... Να πλερωσω ρε φιλε...να πλερωσω!!! :rolleyes: Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 SWSTOS !!!!poly kali dilwsi..alla to 8ema den einai mono oi gynaikes.xefygan oi antres kai aplws oi gynaikes akolou8isan,den kanoun kati trelo.aplws mimounde to antriko protypo!!kai epeidi yparxei megali anti8esi gia auto mas kakofenete.o ka8enas einai gian tin parti tou,,,to trapezi stin vandi ,,ta kone tou kai i zwi sou i zwi mou.dystyxws!!kai osoi den geniounde etsi anagastika prosarmozonde dioti alliws xanonde ston aera!!!! http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 skiste ta cosmopolitan anoikte ta MENS HEALTH :) :) :) http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 de katalaba re paidia..to problhma einai to periodiko(etyxe na anafer8ei to sygekrimeno)h oi kollhmenes kopelitses pou ta diabazoun???gia na kseroume dhladh.... dj_blade apofasise..exeis h den exeis....? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 το topic αγαπητη FREAK_OF_NATURE αναφερεται στις γυναίκες ελληνίδες Εσυ με ρώτησες για τους έλληνες...Κ σου ξαναλέω όσον αφορα την συζητηση μας γενικά κ το topic αυτο ...όχι δεν με ενοχλεί το πως έχουν γίνει οι γυναικες τώρα ίσως μου άρεσουν κ καλύτερα πια.. Οσον αφορά τους έλληνες γενικά κ την σταση τους απεναντι σε άλλα θέματα είπα ότι με ένοχλουν πολλά απλα δεν μπαίνω σε περισσότερα γιατι θα γίνω τελείως off-topic Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 ma gia tis ellhnides se rothsa..tespa..parekshghsisssssssss :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade ίσως μου άρεσουν κ καλύτερα πια.. Περιεργος εισαι βρε αδελφακι μου... Καλα ρε Γιαννη σοβαρα μιλας? Ακου.Χθες μιλαγα με την Αννα,φιλη της Σοφιας(δεν ξερω αν την ξερεις..) Ηρθε λοιπον η συζητηση στο τι συμπεριφορα της αρεσει σε εναν αντρα αλλα και τι αντρας της αρεσει εξωτερικα. Συμπεριφορα:Να εχει χιουμορ,να της φερετε δικαια,να λεει παντα την αληθεια και γενικα να την κανει να περναει καλα... Εμφανιση:Τρισαθλια ρουχα,χιππικη φαση,κουρεμα οσο το δυνατον πιο περιεργο και αν γινετε να κουβαλαει 5 τονους ασημι σε σκουλαρικα,μπαρες και τα λοιπα... :mad: :blink: Λεω εγω λοιπον πως γινεται ενας τετοιος τυπος να φερεται ετσι(οχι οτι δεν υπαρχει)..Μου εδειξε λοιπον 2-3 και σε πληροφορω οτι απο εμφανιση μια χαρα(και 2 τρομαρες)τα πανε αλλα απο τιν επιθυμητη της συμπεριφορα μηδεν... :blink: :mad: Φασκει κι αντιφασκει κοινως... Και ρωτω,εμεις οι ωορμαλ δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα?Ρε δεν επρεπε να φυγω απο την Νοτια Αφρικη..Εκει ακουν και βλεπουν Ελληνα και τρεχουν σαν τρελες!!!Οχι εδω που τρεχουν μεν αλλα προς την αντιθετη κατευθηνση απο σενα :blink: Και υστερα ολα τα γυναικια περιοδικα λενε που πηγαν οι αντρες και που πηγαν οι αντρες..Στην Αφρικη!!Εκει πηγαν!! :mad: Κουνια που σας κουναγε!!! Να μεινετε με τα φρικια σας και τους γκει σας!!Μετα να δω τι θα κανετε!!! Οσο για το κοσμοπολιταν ειμαι μεσα για τον συλλογο..οι μολοτοφ δικιας μου παραγωγης!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Την Σοφια που δουλεύει κ στο Ρουχομανια δεν λές?Κουκλαρα?κτλ κτλ ? :p χεχε την ξέρω κ τι να σου πω..βρηκες ατομο να μου φερεις παραδειγμα..κ για την φιλη της που μου λες,μονο που είναι φίλη της φτάνει..Οταν μίλαγα με τον Δημήτρη μου έλεγε αυτη δεν ξέρει τι θέλει ρε!κ πολλα άλλα που δεν ειναι σώστο (πιστευώ) να τα λεω τώρα..Πιο πάνω βασικα απαντησα οτι ίσως μου αρέσει δεν ξέρω.. Εγώ αυτη την στιγμη βασίζομε σε άλλα θέματα ...πρώτα κοιτάω τον εαυτό μου ... ο οποιος δεν μου αρέσει δεν ειναι έτσι οπως θα ήθελα να'μαι...αν ποτε μπορέσω κ διορθώσω τον εαυτό μου έστω κ λίγο στο πως θα ήθελα να γίνω τότε θα αρχίσω να σκέφτομε αυτά τα πραγματα που λέτε...να φαω κ καμια δύο πίτες :p να ξενερώσω μπλα μπλα μπλα...Φωτη αυτη η περιγραφη που έκανες μου θύμησε την φιλη σου Την Βρετ*** που ακούει κ RNB (αυτη αν δεν ήταν τοσο περίεργη θα την ερωτευόμουνα :P) Επίσης πρέπει να καταλάβεις οτι τύποι ανθρώπων που έχουν πολλά "μπιχλιμπιδια" επάνω τους κ ΄κάνουν διάφορα στον εαυτό τους για να τους προσέξουν είναι αυτοί που θεωρούνται trendy κ όπως κ αν ειναι ασχημοι/ωραιοι με αυτό που έχουν βγάλει προς τα έξω ...τωρα πια ειναι ψωνισμένοι.. Α μην ξεχάσω...Να μου την γνωρίσεις αυτή... στην αφρική (παντα το είχα απορία)...εκει γεννήθηκες η απλά απο εκεί είναι καποιος απτους δικους σου???Α να κανονίσουμε τπτ για αφρική αντιστοιχο της Αιγινας που έγεινε το καλοκαιρι..χχαχαχαχαχ :D :D :happy: :happy: αυριο αν είναι θα σε πάρω να έρθεις για κανένα καφεδάκι... κοιτα να μένουμε 3 στενα διαφορά...300 μετρα κ να μιλάμε απτο φορουμ :P Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade Την Σοφια που δουλεύει κ στο Ρουχομανια δεν λές?Κουκλαρα?κτλ κτλ ? :p χεχε την ξέρω κ τι να σου πω..βρηκες ατομο να μου φερεις παραδειγμα..κ για την φιλη της που μου λες,μονο που είναι φίλη της φτάνει..Οταν μίλαγα με τον Δημήτρη μου έλεγε αυτη δεν ξέρει τι θέλει ρε!κ πολλα άλλα που δεν ειναι σώστο (πιστευώ) να τα λεω τώρα..Πιο πάνω βασικα απαντησα οτι ίσως μου αρέσει δεν ξέρω.. Εγώ αυτη την στιγμη βασίζομε σε άλλα θέματα ...πρώτα κοιτάω τον εαυτό μου ... ο οποιος δεν μου αρέσει δεν ειναι έτσι οπως θα ήθελα να'μαι...αν ποτε μπορέσω κ διορθώσω τον εαυτό μου έστω κ λίγο στο πως θα ήθελα να γίνω τότε θα αρχίσω να σκέφτομε αυτά τα πραγματα που λέτε...να φαω κ καμια δύο πίτες :p να ξενερώσω μπλα μπλα μπλα...Φωτη αυτη η περιγραφη που έκανες μου θύμησε την φιλη σου Την Βρετ*** που ακούει κ RNB (αυτη αν δεν ήταν τοσο περίεργη θα την ερωτευόμουνα :P) Επίσης πρέπει να καταλάβεις οτι τύποι ανθρώπων που έχουν πολλά "μπιχλιμπιδια" επάνω τους κ ΄κάνουν διάφορα στον εαυτό τους για να τους προσέξουν είναι αυτοί που θεωρούνται trendy κ όπως κ αν ειναι ασχημοι/ωραιοι με αυτό που έχουν βγάλει προς τα έξω ...τωρα πια ειναι ψωνισμένοι.. Α μην ξεχάσω...Να μου την γνωρίσεις αυτή... στην αφρική (παντα το είχα απορία)...εκει γεννήθηκες η απλά απο εκεί είναι καποιος απτους δικους σου???Α να κανονίσουμε τπτ για αφρική αντιστοιχο της Αιγινας που έγεινε το καλοκαιρι..χχαχαχαχαχ :D :D :happy: :happy: αυριο αν είναι θα σε πάρω να έρθεις για κανένα καφεδάκι... κοιτα να μένουμε 3 στενα διαφορά...300 μετρα κ να μιλάμε απτο φορουμ :P Σωστος σε ολα!!!Οσο για την Βρε***** την μου την θυμισες ρε γαμωτο?Οσο για την Σοφια παιδια μακρια.Η κοπελα μπορει να ειναι ομορφη αλλα το στομα της σταζει δηλητηριο!Οσο για σενα Γιαννη,τι παει να πει δεν σου αρεσεις?Δηλαδη πως θα ηθελες να εισαι?Κοιταξε και εγω ειμαι λαθος της φυσης αλλα δεν κλαιω κιολας.Δηλαδη κλαιω αλλα ας μη το κανουμε θεμα.Οσο για την Αφρικη βρες λεφτα και φυγαμε!!!Και μετα θα δεις τι παει να πει να σε κηνυγανε κοπελες...αλλα οχι και φαση Αιγινας!Παλι 190000 θα παμε δηλαδη?Ελεος!Σπιτι εχω οχι ξενοδοχειο!Οσο για τα περι αποστασης γουσταρω τεχνολογια!Αλλα θα ηθελα ενα βραδακι να περασω να τα πουμε να ποσταρουμε και παρεα!!Ελα ρε Γιαννη αρχοντα!!!Ο πατερας μου γεννηθηκε εκει.Εγω απλα εχω παει για 1 μηνα,2 μηνες κλπ..παρε τηλεφωνο ρε μ****α!Αμα ειναι να κανονισουμε!!Γιατι εξω βαριεμαι τρισαθλια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts