MIB Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 oi gynaikes ontos teleftaia exoun ksefigei! oi ellines pou zoune stin ellada kai blepoun kai sigrinoun me alles ellinides kai apo palia den mporoun na katalaboun to mege8os tou problimatos! osoi zoune sto eksoteriko(se opiadoipote xwra) kai sinanastrefonte me tis eki gynaikes 8a katalaboun! to na bgeneis se ena club na blepeis 2 koritsakia na ta kernas kai na kanonizeis rantebou gia kafe kai meta apo 2 rantebou na sou lene oti exoun sxesi alla den einai kako na bgoune gia ena 2 kafedakia den einai kako!(oute exoun skopo na apatisoun oute tipota, apla den erxiksan tin poly orea ksegirismeni xilopita pou 8a erixne i 8eogomena ellinida!(pou stin sigekrimeni periptosi ta koritsakia itane 8ees!) alla any way! na eisai se parea me kainouries kopeles (ksenes) kai meta tin byra oloi mazi , , anti na parakalame kai na kanonizoume emeis(oi andres) ta rantebou gia tin epomeni fora, ta koritsakia mono pou den mas fagane apo idees gia to ti na kanoume prosxara kai mas edixnan kai me to parapanw oti goustarane katastasi kai parea! (oi ellinides ti 8a kanane?, 8a prosexan pos 8a stekontousan ekso apo to magazi gia to antio , an 8a einai sexy i stasi tous , min kitaksoun kanenan kai nomizei tipota, kai fisika den 8a milane kai poly afou 8a apantane se afta pou 8a lene oi andres afou aftes siga min riksoun to look tous kai na milane aneta ... me liga logia oi ellinides einai oi pio DIVES gynaikes , So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Εγω παντως, μετα απο καποιες περιεργες συμπεριφορες της κοπελιας μου προς εμενα, αρχισα να ειμαι πιο χυμα (πιο ΑΝΤΡΑΣ καλυτερα) και απ'οτι βλεπω επιασε τοπο ! Αν και στεναχωρηθηκα οταν ειδα οτι οντως η γυναικες θελουν το "φτυσιμο" , εκανα την καρδια μου πετρα και συνεχισα να φερομαι με εναν καπως χυμα τροπο... Τι να πω; Τα θελει ο κ_λος τους να τα ακουνε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Θα παρακαλούσα οι χρήστες να είναι προσεκτικοί στο πώς εκφράζονται. Κάποια μηνύματα ήδη αφαιρέθηκαν... :!: Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Εγω παντως, μετα απο καποιες περιεργες συμπεριφορες της κοπελιας μου προς εμενα, αρχισα να ειμαι πιο χυμα (πιο ΑΝΤΡΑΣ καλυτερα) και απ'οτι βλεπω επιασε τοπο ! Αν και στεναχωρηθηκα οταν ειδα οτι οντως η γυναικες θελουν το "φτυσιμο" , εκανα την καρδια μου πετρα και συνεχισα να φερομαι με εναν καπως χυμα τροπο... Τι να πω; Τα θελει ο κ_λος τους να τα ακουνε ! Na giasei to stoma sou! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Λιγο μεγαλο,αλλα αξιζει Πιανει ολο το νοημα... ;) http://briefcase.pathfinder.gr/download/after_gr/2837/173905/0/Gynaikes.jpg Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Xaxaxa...Bgalmeno ap ti zwi !!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CORE Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αυτό που σκεφτόμουν διαβάζοντας τις απαντήσεις των παραπάνω μελών με έκαναν να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι ο άνθρωπος (και ο άνδρας και η γυναίκα) πρέπει να ξέρουν τι θέλουν στις σχέσεις τους με τους γύρω αλλά ακόμη περισσότερο στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο. Είναι μεγάλη ευθύνη να πρέπει να σκεφτείς και έναν ακόμη πέρα απο τον ευατό σου. Και κυρίως όταν ενδιαφέρεσαι τότε θές να δώσεις οτι καλύτερο έχεις για να μην απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Επίσης θεωρώ οτι είναι πιο υγιές σε μια σχέση να υπάρχουν και οι καυγάδες και οι εντάσεις παρά ένα υποτονικό κλίμα. Τα προβλήματα έρχονται όταν γίνεται μια σχέση και δεν ξέρουμε γιατί είμαστε μαζί και οχι με τον Μάκη ή με την Γωγώ για παράδειγμα. Μήν ξεχνάμε επίσης τις περιπτώσεις όπου η σχέση γίνεται για "να ζηλέψει ο πρώην", για να λέμε οτι "έχουμε χλιδάτο/η γκόμενο/γκόμενα" και η λίστα συνεχίζεται... Και όπως είπε και ένας καλός φίλος και άνθρωπος (τ' ακούς Ηρακλή ;) : Το πρόβλημα στην σχέση, και κατ' επέκταση στους ανθρώπους, έρχεται όταν έρθει και η πτώση των ορμωνών, με την πάροδο των χρόνων. Ή όπως διαγράφει την πορεία του ανθρώπου ένας άλλος καλός φίλος : Οι άνθρωποι δίνουν εώς ένα σημείο-ηλικία. Μετά αισθάνονται οτι πρέπει να πάρουν παρά να δώσουν... [sIGPIC][/sIGPIC]Die you human.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 mhn kathgoroiopoieite pote tous allous....to oti exoun ena koino gnorisma(antres/gunaikes/gay/ellhnes/albanoi/boulgaroi/ktl ktl)de tous kanei aytomata olous isous kai omoious...alloste se ka8e kanona yparxoun kai oi eksaireseis... de diafono oti oi kopeles exoun allaksei(opos kai oloi mas).alla re paidia eksartatai apo to ti psaxnei kai o allos...an oloi psaxnete tis 8ees me to teleio prosopo kai thn atelioth kormara tote 8a yposteite kai tis suneipeies ayton..oxi bebeia pos den uparxoun kopeles-8ees me ta myala sth 8esh toys kai xarakthra.. kai sthn telikh o ka8e logikos an8ropos otan ksekinaei mia sxesh frontizei na ma8ei ton allo...kai an dei stoixeia tou xarakthra tou allou pou de tou aresoun kanonizei thn poreia tou...h symbibazete h thn kanei siga siga...mhn ta 8eloume ola dika mas... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE de diafono oti oi kopeles exoun allaksei(opos kai oloi mas).alla re paidia eksartatai apo to ti psaxnei kai o allos...an oloi psaxnete tis 8ees me to teleio prosopo kai thn atelioth kormara tote 8a yposteite kai tis suneipeies ayton.. Ποιος σου ειπε οτι μονο γι'αυτο ψαχνουμε?Ναι,δε λεω ολοι το κυνηγαμε και το θελουμε αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Και τωρα,μιλωντας γενικα,δεν μπορω καθολου να καταλαβω το γιατι της συμπεριφορας των κοριτσιων-γυναικων.Γιατι καμια τους να μην δεχετε το φλερτ,το κοπλιμεντο η την οποιαδηποτε προταση ενος αγνωστου?Και φυσικα μιλωντας σε λογικα πλαισια.Δηλαδη,δε μιλω για τις αισχρολογιες,τις προσκλησεις για το σπιτι και γενικα το πλησιασμα μιας κοπελας απο τον τυπο που μολις χθες βγηκε απο την φυλακη για φονο εκ προμελετης.Μιλαω για νορμαλ καταστασεις.Και γιατι τουλαχιστον αφου δεν τα δεχεστε ολα αυτα,να μην τα απορριψεται ομορφα και ευγενικα.Γιατι δηλαδη πρεπει να γινει ο αλλος ρομπα,να νιωσει ασχημα και περιγελος φιλων η γενικος των υπολοιπων η στην καλυτερη των περιπτωσεων να εισπραξει το "α στο διαολο μαλακα"?Δεν λεω οτι δεν μου εχει συμβει να εισπραξω ενα ευχαριστω αλλα ηταν μονο μια φορα αλλα απλως ηταν μονο μια..Χωρια οτι καταφερνεται με την συμπεριφορα σας αυτη πολλες κοπελες και φερνετε σε πληρη απογνωση,τασεις αυτοκαταστροφισμου και πληρης ελειψης αυτοπεποιθεσης τους οποιουσδηποτε σας πλησιασουν...Γιατι?Και εφοσον ολα για σας ειναι λαθος ποια νομιζετε οτι ειναι η σωστη η αποδεκτη απο εσας συμπεριφορα?Οσο για το κομικ ποιο πανω ειναι μια πικρη αληθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Τελικα μετα απο πολλες σκεψεις για αυτη την κατασταση που επικρατει,δεν αργησα να πεσω ''θυμα'' της! Η ιστορια μου εχει ως εξης!Θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον πιο περιλιπτικος! Εχτες ειχα παει με την παρεα μου σε ενα μπαρακι για ποτο! Η κοπελα που ηρθε και μας πηρε παραγγελια,μου προξενησε το ενδιαφερον,σε βαθμο υψηλο,ωστε να την κοιταζω με καθε ευκαιρια! Βεβαια ειπα,οι πιθανοτητες να γνωρισεις ετσι μια κοπελα(σερβιτορα-πελατης) ειναι μηδαμινες,αλλα εφοσον μου αρεσε,δεν σταματησα να την κοιταζω! Στην πορεια ειδα οτι οσο την κοιτουσα στα ματια,δεν αλλαζε το βλεμα της! Κατοπιν,παρατηρησα οτι ερχοταν και στεκοταν συχνα πανω απο το τραπεζι μας,και μας αλλαζε τα νερα-τασακια με αναλογια 1-10 σε συγκριση με τα τραπεζια! καθε φορα που περναγε απο το τραπεζι,με την ακρη των ματιων μου την εβλεπα οτι εριχνε ματιες! Οποτε ειπα,θα κανω μια κινηση να δω αντιδρασεις! Παιρνω το κινητο και βγαινω εξω απο το μαγαζι(το οποιο ειχε ορατοτητα μεσα-εξω λογο τζαμαριας),και κανω ενα τηλεφωνημα σε ενα φιλο! Η εν λογο κοπελα,οχι μονο ηρθε και στηθηκε στην πορτα του μαγαζιου,με το βλεμα προς το μερος μου,αλλα σε καποια στιγμη απομακρυνθηκε απο την πορτα και ηρθε προς το μερος μου,και σταθηκε για κανα 2 λεπτα σε αποσταση 2-3 μετρων απο μενα,την στιγμη που τηλεφωνουσα,σαν να περιμενε να της μιλισω ! Επειδη ως γνωστων,εμας τους αντρες υπαρχει κατι που μας βαραει,δεν εκανα καμια κινηση(εκτος απο το να την κοιταω εντονα την ωρα που μιλουσα στο τηλεφωνο),και ξαναπηγε προς την πορτα,αλλα χωρις να απομακρυνθει απο εκει! Στην συνεχεια πηγα και καθησα στο τραπεζι,και αρχισε να με ρωταει ενας φιλος μου,τι παιζει με την σερβιτορα? Ωστε λεω δεν ειναι δημιουργια της φαντασιας μου?Το εχεις παρατηρησει και εσυ?Μου λεει βεβαιως,και μαλιστα την ακουσε να μιλαει με μια αλλη σερβιτορα κοιτοντας προς το μερος μου! Κατοπιν φυγαμε,μαινοντας με την πικρα οτι δεν εκανα κινηση! Ετσι πηρα την αποφαση,και αποψε πηγα παλι στο μαγαζι με εναν φιλο παρεα,με μοναδικο σκοπο να της μιλησω! Για καλη μου τυχη(η' κακη..) ητανε εκει!Οπως μπηκα στο μαγαζι,ητανε φατσα καρτα,και απο το υφος καταλαβα οτι με αναγνωρισε! Ερχετε μας παιρνει παραγγελια,και μετα απο 20 λεπτα μας ζητησε να πληρωσουμε γιατι σχολαει! Λεω μεσα μου,η' τωρα η' ποτε! Σε καποια στιγμη μπαινει στην τουαλετα,και ακολουθησα και εγω! Την περιμενα στο προθαλαμο! Βγαινει και(!!!!),αρχιζω το μπλα μπλα!Εκανε οτι δεν με ηξερε!!!!Την ρωτησα αν με θυμοταν απο χτες και μου λεει''μα τοσους πελατες εχουμε''Δεν προλαβα ουτε να τελειωσω τα λογια μου και μου απανταει ενα ξερο "που χρονος για σχεσεις?",και φευγει σαν να ηταν σοκαρισμενη/τρομαγμενη! Εμεινα @#$#@$ας Δεν με εχει στεναχωρησει το γεγονος οτι δεν την γνωρισα,και ας μου αρεσε τρελα! Στεναχωρηθηκα πιο πολυ που δεν με αφησε να τελειωσω αυτα που ηθελα να της πω(για δικους μου λογους) Τι εγινε ρε παιδια?Που εκανα το λαθος?Της πληγωσα τον εγωισμο της που δεν της μιλησα την πρωτη μερα?Ηθελε να παιξει?τι τι ΤΙ? Σας παρακαλω δωστε μου τις δικες σας απαντησεις στο θεμα! Θα με ενδιεφερε να ακουσω τις γνωμες των γυναικων! ...και οσο για σενα γλυκια μου σερβιτορα,που ουτε το ονομα σου δεν ξερω,ευχομαι να το διαβαζεις αυτο,γιατι εισαι οτι πιο γλυκο εχω δει μεχρι τωρα,και ας με πληγωσες πολυ,οχι επειδη με αρνηθηκες,αλλα επειδη δεν με αφησες να σου ανοιξω την καρδια μου εστω και για πεντε λεπτα,και ας επαιρνες οτι ηθελες απο μεσα,για παντα,χαρισμα σου.... Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 to rezoume tis upothesis einai sto pou xronos gia sxeseis filtate After. Pigenene kana duo fores akoma paixe ligo presing kai tha deis... Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Προφανως η κοπελα νομιζε οτι την πρωτη μερα το επαιξες λιγο δυσκολος και αυτο πηγε να σου κανει την δευτερη μερα ! Απλα λαθος timing που λενε... Για προσπαθησε ξανα οπως λεει ο DeathAngel και αν δεν "γουσταρει" τελικα, αστο να παει στο καλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 de nomizo na einai 8ema timing...apla h kopela an h8ele na kanei kati,8a to eixe kanei...ayth les na mh kserei tis pi8anothtes dhmiourgias sxeshs anamesa se pelath-serbitora?h mhpos kserei an 8a se ksanadei?kai sto kato kato oles oi gynaikes to pezoume ligo duskoles sth arxh(as to paradextoume...)alla meta eksartatai kai apo ton diko sas tropo re paidia...tora de mporo na ksero ti kai pos ths eipes..opote..alla sthn telikh se xaneis tipota na ksanaprospa8hseis-mia fora akoma..an to parakaneis 8a se pei ......ksereis ti... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CORE Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Χωρίς να θέλω να σε θίξω φίλε After, νομίζω οτι δεν έχεις απο τύχη αυτό το ψευδώνυμο.. :-) Εγώ θα έλεγα να ξαναδοκιμάσεις μια ακόμη φορά. Δεν μπορεί να σου πεί τώρα οτι δεν σε θυμάται... Πάντως κάτι παρόμοιο περνάω και εγώ τώρα...Κουράγιο (μας).. Η προσπάθεια μετράει... [sIGPIC][/sIGPIC]Die you human.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CORE Χωρίς να θέλω να σε θίξω φίλε After, νομίζω οτι δεν έχεις απο τύχη αυτό το ψευδώνυμο.. :-) Χαχαχα ;) Αρχικό Μήνυμα από τον CORE Πάντως κάτι παρόμοιο περνάω και εγώ τώρα...Κουράγιο (μας).. Η προσπάθεια μετράει... Παντως το θεμα ειναι οτι τα εχουμε μετα καλα με τον εαυτο μας!Εγω τα εχω παντως,γιατι πιστευω πως εκανα το σωστο! Καλη σου τυχη φιλε! Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE an oloi psaxnete tis 8ees me to teleio prosopo kai thn atelioth kormara tote 8a yposteite kai tis suneipeies ayton.. k pies einai oi synepeies? giati ego distixws den mporw na kseskalosw apo ayth thn arrwsteia na thelw tin teleia gomena! (gi ayto eimai k me to peristeri sto xeri).... Αρχικό Μήνυμα από τον FREAK_OF_NATURE mhn ta 8eloume ola dika mas... em...ela poy den mporw na kanw alliws! Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hellenicsun Και τωρα,μιλωντας γενικα,δεν μπορω καθολου να καταλαβω το γιατι της συμπεριφορας των κοριτσιων-γυναικων.Γιατι καμια τους να μην δεχετε το φλερτ,το κοπλιμεντο η την οποιαδηποτε προταση ενος αγνωστου? Πρώτα απο όλα γεια σου φώτη!!!!! :happy: Σε αυτο που λές πιστεύω οτι είσαι λάθος...Όλες δέχοντε το πειραγμά τουλαχιστον οι 8-9 στις 10 ! Απλα καποιές που είναι ψωνια αν αυτός που τις φλερταρει δεν τους αρέσει θα τον απορρίψουν με ασχημο σχετικα τρόπο.Μια άλλη περίπτωση είναι αν είναι πάααρα πολύ ψώνια που ακόμα κ ο Brad Pete να τις φλερταρει θα τον φτύσουν στα μουτρα... Το θέμα πιστεύω είναι η αυτοπεποίθηση...Ολοι μα όλοι θα φάνε κ φτυσιματα κ πιτες κ βρισιμο....Ασχετο που κανεις δεν τα αναφέρει αυτα.. Απλά πας τα ρίχνεις σε μια κ οτι γίνει κ μετα να μην σκας..Αυτος που έχει πολυ αυτοπεποιθηση δεν θα σκάσει..Αυτος ομως που δεν έχει θα αρχίσει να σκέφτετε γμτ γιατι να μην "αρέσω" ?γιατι το ενα γιατι το άλλο... Φυσικα μιλάω για φλερτ σε αγνωστες τοση ώρα κ ανεξαρτήτως επιπέδου(προστυχο,ρομαντικο κλπ) Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade Φυσικα μιλάω για φλερτ σε αγνωστες τοση ώρα κ ανεξαρτήτως επιπέδου(προστυχο,ρομαντικο κλπ) Καλά που γίνεται το ρομαντικό ή έστω το αξιοπρεπές φλέρτ; στο δικό μας πλανήτη; :rolleyes: Γιατί όταν σου λένε στο δρόμο"Μωρό μου,τι είσαι εσύ"κλπ αηδίες, χάρη τους κάνεις που δεν τους βρίζεις :mad: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CORE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 ...Βασικά, το να δεις κάποια στο δρόμο και να την ρωτήσεις αμέσως : "Μωράκι, τι κάνεις το βράδυ ; " , δεν είναι και οτι καλύτερο... Την πιάνεις απροετοίμαστη. Και εαν αυτό ακριβώς θέλεις πρέπει τα λόγια σου να είναι σύντομα, εξυπνα και ποτέ προσβλητικά... [sIGPIC][/sIGPIC]Die you human.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 dj_blade an psaxneis thn telia opos les tote de mporei.,..8a exeis ypostei tis synepeies esto kai mia fora(ektos kai an ta eixes mazi moy kai de se 8ymamai-kaleeee poios eisai??:):) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade Πρώτα απο όλα γεια σου φώτη!!!!! :happy: Σε αυτο που λές πιστεύω οτι είσαι λάθος...Όλες δέχοντε το πειραγμά τουλαχιστον οι 8-9 στις 10 ! Απλα καποιές που είναι ψωνια αν αυτός που τις φλερταρει δεν τους αρέσει θα τον απορρίψουν με ασχημο σχετικα τρόπο.Μια άλλη περίπτωση είναι αν είναι πάααρα πολύ ψώνια που ακόμα κ ο Brad Pete να τις φλερταρει θα τον φτύσουν στα μουτρα... Το θέμα πιστεύω είναι η αυτοπεποίθηση...Ολοι μα όλοι θα φάνε κ φτυσιματα κ πιτες κ βρισιμο....Ασχετο που κανεις δεν τα αναφέρει αυτα.. Απλά πας τα ρίχνεις σε μια κ οτι γίνει κ μετα να μην σκας..Αυτος που έχει πολυ αυτοπεποιθηση δεν θα σκάσει..Αυτος ομως που δεν έχει θα αρχίσει να σκέφτετε γμτ γιατι να μην "αρέσω" ?γιατι το ενα γιατι το άλλο... Φυσικα μιλάω για φλερτ σε αγνωστες τοση ώρα κ ανεξαρτήτως επιπέδου(προστυχο,ρομαντικο κλπ) Γεια σου και εσενα φιλε μου Γιαννη :D Μπορω να σου πω οτι εχεις δικιο και θα συμφωνισω μαζι σου :) Τις τελευταιες μερες ολα οσα ειχα πει ανερεθηκαν κατα το ημιση βεβαια αλλα συνεχιζω.. ;) Παντως ακομα να ερθω για καφε! :mad: σπιτι σου! Στην Πεκγυ πως τα περασατε? Παιδια 2 βδομαδες ειχα να μπω μεςα στο myphone! :wacko: Ακομα δεν νιωθω καλα :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 paidia exete ksefygei ligo apo to arxiko thema tou thread!! ousiastika milame gia to pos exoun katantisei oi gynaikes simera!! stin ellada alla kai diethnos !!! min ksefeygoume! http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Καλά που γίνεται το ρομαντικό ή έστω το αξιοπρεπές φλέρτ; στο δικό μας πλανήτη; :rolleyes: Γιατί όταν σου λένε στο δρόμο"Μωρό μου,τι είσαι εσύ"κλπ αηδίες, χάρη τους κάνεις που δεν τους βρίζεις :mad: Βασικά σας έχουμε δώσει πολύ αξία και το έχετε πάρει (λιγουλάκι) πάνω σας. Δε λέω πως είναι ότι καλύτερο να σου πει κάποιος "μωρό μου τι κάνεις το βράδυ", etc. αλλά η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία. Όταν μία κοπέλα απαντάει βρίζοντας (και μάλιστα με χυδαίο τρόπο) πέφτει πολύ πιο χαμηλά από αυτόν που άρχισε την "συζήτηση". Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 ok...meta apo kamposh wra katafera kai diavasa olo to thread....ti na pw..kanoume lathi kai meis kai ekeines..kanoume lathos pou otan vlepoume th kopela me to super makeup kai to super mini mas trexoun ta salia kai mono pou de plhrwnoume gia na kanoume kati mazi ths-enw tha mporousame poly apla na deiksoume adiaforia.gia na katalavoun oti de xeiazetai na einai proklhtikes gia na aresoun se enan antra.epishs oi opoioi kuroi douleuoun se savouroperiodika stul "cosmopolitan" klp -giati grafoun kai antres se auta ta periodika-tha mporousan na grafoun ligoteres ******es giati odhgoun th katastash pros lathos kateythynsh.kai oi kopeles pou ta diavazoun na ksexwrizoun ta dithen protypa pou exoun rizes emporikes kai alles,apo thn ousia kai th pragmatikothta.tha mporousame oloi na eimaste ligo pio statheroi stis sxeseis mas kai na mh vlepoume ta pragmata toso epifaneiaka-exw varethei na vlepw zeygaria o enas na keratwnei ton allon "etsi,fysiologika,opws kanoun oloi..gia to xavale,naspaei h monotonia"..kai posa alla exw akousei..tha mporousan epishs oi kopeles na mas vlepoun ligotero kakoproaireta "autos me koitazei giati thelei na me p..."den exoun oloi auto sto mualo tous,afhste ton allon na sas plhsiasei.uparxei panta to "oxi".tha mporousame oloi na afhsoume sthn akrh ola ta lathos protypa pou mas pasaroun apo pantou kai na ginoume ligaki anthrwpoi me synaisthimata kai oxi katanalwtikes marionetes kai fantasmena kai anasfalh anthrwpakia pou nomizoun oti an akolouthoun ta protypa tou beverly hills einai "kati".ta pragmata einai poly apla.emeis ta kanoume dyskola.antres kai gynaikes.exei ginei toso dyskolo pia shmera na moirasteis kati anthrwpno me enan allon..mia glykia kouventa,ena xadi.kati me ousia.ta exoume thysiasei ola sthn proswpikh mas kavatza,sta fraga kai sth mostra.kai exoume kleistei sta kavoukia mas kai thn anasfaleia mas.enw einai toso apla..emena proswpika h olh katastash mono aisthima apoxhs mou dhmiourgei..kai nomizw se arketous.ante na ksypname siga siga..antres kai gynaikes.oloi ftaine se mia alysida opws oi sxeseis antra gynaikas.drash-antidrash.auta..... :) Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 duende eyge palikari moy!!me kalypses... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts