Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Michelle αυτο που ειπα δεν ειναι ακριβως, αυτο που συμπερανες :ο))

Με την παραπανω προταση θελω να δειξω οτι η ασχημια στον αντρα ειναι κατι σχετικα σπανιο ενω στην γυναικα ειναι πιο συχνο φαινομενο..

Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (26 Δεκ. 2004 , 12:14)

ψωνακι εισαι :p

λοιπον εσεις που αναρωτιεστε που πηγαν οι ωραιες γυναικες εγω αναρωτιεμαι που πηγαν οι ωραιοι οι αντρες ! Γιατι οπου παω συνανταω στην κυριολεξια μπαζα ? πολυ σπανια με θυμαμαι να λεω αυτος πραγματικα ειναι κουκλος! εσεις περνιεστε για ωραιοι που ψαχνετε θεογκομενες ? σορι αλλα πιστευω πως σε θεμα αντρες ειμαστε πολυυυ ασχημη φυλη !

Μήπως πας στο παζάρι; :rolleyes: :D :lol: :p

Ήμαρτον... Από εδώ και πέρα θα φοράω και μπούργκα...

Μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να κλωνοποιούμε το Ρουβά; :worry:

Και μην νομίζεις πως οι θεογκόμενες που λες είναι πραγματικά ευτυχισμένες...

Τόση ομορφιά είναι δώρο Θεού αλλά και κατάρα μαζί γιατί δεν τις πλησιάζει κανένας παρά μόνο οι φραγκάτοι... Να μη μιλήσω για δήθεν και τα λοιπά... :whistle:

Και για καμάκι ακούνε σχόλια τύπου "Μανάρι μου" και "Κ@$λα μου"...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (26 Δεκ. 2004 , 12:14)

πολυ σπανια με θυμαμαι να λεω αυτος πραγματικα ειναι κουκλος! εσεις περνιεστε για ωραιοι που ψαχνετε θεογκομενες ?

Τι να κάνουμε...Ακόμα δεν ήρθε η ώρα να βάζουμε και εμείς make up...Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπως Ευαγγελάτος κλπ.

:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (25 Δεκ. 2004 , 12:10)

Δηλαδη μπορει να εκανες την κοπελα να χωρισει για σενα και στο τελος να μην την θελεις ουτε εσυ η να κανεις one night stand ?

Μαλλον αυτο επρεπε να το σκεφτεις απο την αρχη πριν κανεις την διεκδικηση.

Ωστοσο δεν νομιζω πως θα πηγαινε λονδινο για να χωρισει........

Για να είμαστε ακριβείς. Πιστεύω η κοπέλα θα χωρίσει (αν χωρίσει), γιατί θα την "διώξει" ο άλλος από UK. Το θεωρώ απίθανο, να του πει αυτή θέλω να χωρίσουμε, γιατί μπήκε κάτι νέο στη ζωή μου.

Δλδ, θα γυρίσει σε `μένα, σα να είμαι 2η επιλογή. Σα να λέω δεν έχω λεφτά να αγοράσω Ferrari, άρα θα πάρω Fiat.

Μπράβο! Ούτε πιστεύω θα πήγαινε Λονδίνο, για να δει τη νιώθει πραγματικά. Anyway... θα δείξει...

<Script language="PsonioScript">

Εξάλλου αυτή θα χάσει εάν συνεχίσει να είναι με τον άλλο! :p :D :cool:

</Script>

Nick

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (25 Δεκ. 2004 , 13:59)

οντος ! χαχα ! τεσπα !

αδερφε κανεις ταραστιο λαθος που μπενεις αναμεσα τους ! αν ησουν μαγκας επρεπε να την αφησεις να σου μιλησει αυτη πρωτα ! οχι εσυ ! εσυ χωθηκες ! πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος οτι αξιζει ???

αλλωστε κατι σοφο που ειπε ενα παλικαρι δεν θυμαμε : πιστευεις οτι μια σχεση Λονδινο-Αθηνα ειναι πολυ διαφορετικη απο μια σχεση Βεροια-Αθηνα ????

σε καταλαβαινω ! ειλικρινα ! αλλα βαλε τον εαυτο σου στην θεση του παλικαριου ! εγω παντος θα τον δικαιολογουσα αν ερχοταν και σου εσπαγε το κεφαλι! και εγω το ιδιο θα εκανα ! στην τελικη βγαινει αυτος ο μλκς ! δεν νομιζω να του αρεσει και πολυ ! :ninja:

Γνωρίζω πως είναι λάθος μου. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω ανάμεσα σε μία ΣΟΒΑΡΗ σχέση, με σκοπό την σχέση και όχι τπτ άλλο.

Με τα δικά μου κριτήρια, πιστεύω πως αξίζει η κοπέλα.

Ποτέ δε χτυπήθηκα για μία γυναίκα.

Αν το μάθει και έρθει Ελλάδα, για να με χτυπήσει ή να μου ζητήσει τον λόγο, θα τον παραδεχτώ. Θα καταλάβω πως πράγματι αγαπάει την κοπέλα που διεκδικώ, οπότε θα παραιτηθώ. Γιατί θα ξέρω πως θα είναι ευτυχισμένη και η δικιά της ευτυχία, είναι και δική μου...

Αλλά κάτι μου λέει πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στην πραγματικότητα...

Υ.Γ. Σπουδάζουμε στην ίδια πόλη με την κοπέλα, οπότε μη συγκρίνεις London - Athens, Veria - Athens.

Nick

Να καταθέσω και γώ δύο τρία πραγματάκια έτσι γενικά,ούτως ή άλλως πολύ σπανια μία σχέση είναι ίδια με μία άλλη.

Στίς χώρες της δυτικής Ευρώπης που έχω μία εμπειρία 4 ετών, οι όροι του παιχνιδιού είναι πιο ξεκάθαροι. Εκεί η κοινωνία έχει περάσει απ το μεταβατικό στάδιο της σεξουαλικής απελευθέρωσης που εμείς βρισκόμαστε και είναι πιο ώριμη. Μετά απ το απαραίτητο παιχνιδιάρικο φλέρτ ανοίγουν τα χαρτιά τους και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η γουστάρουν ή όχι και εκεί συνήθως τελειώνει το παραμύθι. Οταν βρέθηκα στην Αγγλιά τον πρώτο καιρό μου έκανε εντύπωση πόσο απλά και ωραία εξελίσονται τα πράγματα!! Και μην νομίζετε οτί αυτό είναι βαρετο, μια χαρά το βρίσκω.

Στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε ψυχογράφημα και να χαράξουμε στρατηγική που θα την ζήλευαν οι καλύτεροι πολέμαρχοι για να δούμε πως θα κινηθούμε και θα συμπεριφερθούμε. Οπως μου είπε και ένας φίλος μου που ζεί έξω, εδώ αναλωνόμαστε και σπαταλάμε ενεργεια σε ασήμαντα μικροπράγματα, απ΄το πόσο αλάτι έπεσε στο φαγητό ως μήπως με τον τρόπο που είπε κάτι το έτερον ήμισι υπονοούσε κάτι άλλο :cry:

Πιστευω και ελπίζω σιγά σιγά να χαλαρώσουμε λίγο στις σχέσεις μας και να ελατωθεί ο υπέρμετρος ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο φύλα....

Ως αναφορά τώρα το ατομό μου πιστεύω οτι ο χαρακτήρας μου έχει βοηθήσει ωστε να μην τρώω τα μούτρα και να πληγώνομαι λιγότερο.

Ειμαι αρκετά ψυχρός και δεν δείχνω τα συναισθηματα μου μέχρι να καταλάβω αν υπάρχει κάτι θετικό απ την άλλη πλευρά.Ετσι χανονται κάποιες ευκαιρίες αλλά κερδίζονται καποιες άλλες. Δυστυχώς αν η άλλη πλευρά σε θεωρήσει σίγουρο και δεδομένο δεν υπάρχει μέλλον στη σχέση. Εχω συμπεριφερθεί άσχημα σε κοπέλα που τη είχα "σίγουρη" αλλά μετά είχα τύψεις και πάντα ζητούσα συγγνώμη. Ανθρώπινες αδυναμίες :o

Gilles smiles!

Δυστυχως συμφωνω απολυτα με τον φιλο jor1ge για την περιγραφη που κανει για την κατασταση στην Ελλαδα...

ευχομαι,καποια στιγμη να αλλαξουν τα πραγματα για το καλο και των 2 φυλων

The Future Belongs To The Brave

Κλειδωστε το... δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να εχει καλη αποψη για τις γυναικες πια? μονο τα αρνητικα βλεπουμε?.... ειμαστε που ειμαστε μειοψηφια... την ακουμε κι απο πανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (27 Δεκ. 2004 , 21:43)

Κλειδωστε το... δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να εχει καλη αποψη για τις γυναικες πια? μονο τα αρνητικα βλεπουμε?.... ειμαστε που ειμαστε μειοψηφια... την ακουμε κι απο πανω...

cool!

οι περισσότεροι από τα παιδιά που μίλησαν άσχημα για τις γυναίκες είναι πρόσφατα "καμμένοι" απ'ότι φαίνεται. Η ψυχολογία είναι περίεργο πράγμα, και σε κάνει να λες πράγματα που δεν θα έλεγες σε άλλη περίπτωση. Και ο Vagabond (πχ.) ας πούμε, αν αυτή τη στιγμή ήταν ευτυχισμένος μαζί με μια κοπέλα που την ήθελε και τον ήθελε πραγματικά, άλλα θα σου έλεγε για τις γυναίκες.

εγώ προσωπικά, αποφεύγω να εκφέρω γνώμη εδώ και τόσες σελίδες, γιατί αυτή η εποχή δεν είναι και από τις καλύτερές μου, απ'όλες τις απόψεις και μπορεί να μετανιώσω γι'αυτά που θα γράψω :o ;)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Φιλε μου οταν μαθουν να φερονται οι γυναικες θα εμαι απο τους πρωτους που θα το παραδεχτω.

Μπορει να μην μαρεσουν ετσι οπως εχουν εξελιχθει αλλα πιστευω ακομα πως πρεπει να τις σεβομαστε και να τους φερομαστε καλα ελπιζοντας παντα πως αυτο θα τις κανει να καταλαβουν καποια πραγματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (27 Δεκ. 2004 , 19:43)

Μειοψηφια ειναι οι αντρες στην Ελλαδα κ οχι οι γυναικες οπως νομιζεις αγαπητη δεσποινις :cool:

Οταν υπαρχουν καλα πραγματα θα τα υποστηριξω με καθε επιχειρημα που μπορω να εκφερω.

Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως ο γυναικειος εγωισμος "απαγορευει" να παραδεχτει τα λαθη που ειναι κοινως γνωστα,μονο κ μονο για να συνεχισει η μαχη μεταξυ των 2 φυλων στην Ελλαδα.

Υπαρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ αλλα δυστυχως ειναι η μειοψηφια γιατι καταπνιγονται απο τα υπολοιπα "κοριτσακια"

Ο καθενας μοιραζει εδω περα τις αποψεις του και τις εμπειριες.

Δεν ειναι μονοπλευρος ουτε ζω με παροπιδες,απλα καταδικαζω την αδικια κ την εκμεταλευση.

Πολλες φορες η αληθεια ειναι πικρη κ μαχομαστε να την κανουμε να ειναι γλυκια....παντα βεβαια μεχρι καποιου οριου....δεν θα πεθανουμε κιολας για καποιες που ουτε την ματια μας δεν αξιζει να δεχτει γιατι πολυ απλα θα την κατακρινει

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (27 Δεκ. 2004 , 21:51)

Η ψυχολογία είναι περίεργο πράγμα, και σε κάνει να λες πράγματα που δεν θα έλεγες σε άλλη περίπτωση. Και ο Vagabond (πχ.) ας πούμε, αν αυτή τη στιγμή ήταν ευτυχισμένος μαζί με μια κοπέλα που την ήθελε και τον ήθελε πραγματικά, άλλα θα σου έλεγε για τις γυναίκες.

Εγώ, πάλι θα τις έκραζα πάντως...

Εχουν γινει πιο ομορφες πιο εντυποσιακες (σπαστικες και κομπλεξικες συνεχιζουν να ειναι)και αν προσεξεις λιγο την συμπεριφορα και την εμφανιση σου δεν θα εχεις κανενα προβλιμα στο να βρεις μια σωστη κοπελα.Το λενε απο καιρο οι γυναικες οτι πλεον οι αντρες δεν μαμανε και ειναι τσιχλες κτλ. και δυστιχος εχουν δικιο.Φτασαμε σε σημειο να βλεπεις το gayliki στο μεγαλειο του και να κυκλοφορουν γκομεναρες με κατι ασχετους καγκουρες καρεκλαδες και λες ειναι δυνατον :angry: ???Οποτε ας μην τα ριχνουμε ολα στις γκομενες (ειπαμε καλες π......τσες ειναι και αυτες) αλλα ας διορθοθουμε και εμεις προς το καλυτερο...Ειδικα στις μερες μας μπορουμε να φαμε καλα.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (28 Δεκ. 2004 , 02:32)

Μειοψηφια ειναι οι αντρες στην Ελλαδα κ οχι οι γυναικες οπως νομιζεις αγαπητη δεσποινις :cool:

Μειοψηφια εδω μεσα εννοουσα... απλα τα πραγματα... παντως επιμενω πως και τα τρια φυλα ειμαστε πολυ εγωιστες.. και δεν δινουμε ευκαιριες.. τεσπα.. οπως στρωνει κανεις.. . :confused: :worry:

file paoki den nomizw pws o gaysmos exei exaplwthei toso oste na lene oi gynaikes den iparxoun oi adres, enas logos pou vlastimw pou gen ithika ellinas ine oi ginekes, kai sto sinolo mas ws laos ala de thelw na xefygw apo to thema mas, oti kai oi ginekes xalane tin eikona pou exoume ws laos
mobile fan user

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (28 Δεκ. 2004 , 16:23)

Μειοψηφια εδω μεσα εννοουσα... απλα τα πραγματα... παντως επιμενω πως και τα τρια φυλα ειμαστε πολυ εγωιστες.. και δεν δινουμε ευκαιριες.. τεσπα.. οπως στρωνει κανεις.. . :confused: :worry:

Μααααλιστααααά,Χρόνια πολλά καταρχάς και οτι επιθυμείς :)

για πες μας πρε κακιασμένο εσύ που έχεις μια άποψη επι του θέματος γιατί τόση μα τόση εδω μέσα,έχουν μια τόσο κακιά άποψη για της Ελληνίδες γυναίκες?πρόσεξε Οχι για της γυναίκες γενικώς αλλά για της Ελληνίδες (αυτό βγάζει απ'έξω τον μισογυνισμό που κάποιες μπορεί να λέγανε),ναι κατηγορούνε της γυναίκες για τους τρόπους τους δεν τις καταδικάζουνε όμως,ίσως ελπίζοντας οτι κάτι θα αλλάξει και θα έρθει μια άσπρη μέρα.

:o Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :D

Αχιλλεα, ευχαριστω κατ αρχας για τις ευχες και ανταποδιδω και για να ερθουμε στο ζητουμενο σου απαντω πως πολυ απλα δεν ξερω για ποιο λογο οι περισσοτεροι εδω μεσα γραφουν σαν να φορουν παρωπιδες, γιατι πολυ απλα δεν ειναι δυνατον να ξερω καθενα απο αυτους ξεχωριστα.Αυτο που απλα αντιλαμβανομαι ειναι πως εθελοτυφλουμε τοσο οι αντρες οσο και οι γυναικες μπροστα στα θεματα των σχεσεων και σηκωνουμε μπαιρακι. Οσο φταινε οι γυναικες, τοσο φταινε και οι αντρες... αν αρχιζα κι εγω να λεω ιστοριες για ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ συμπεριφορες αντρων ισως να νιωθατε προδομενοι... δεν ξερω, απλα ελπιζω το νεο ετος να φερει ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε ολους μας, γιατι οι συνθηκες εχουν γινει τετοιες που μας χρειαζονται...

Υγ. Οσα λετε εσεις για τις γυναικες ως συμπεριφορες τα εχω δει κι εγω απο αντρες.. αλλα δεν παυω να πιστευω πως στο συνολο ειναι καλα δειγματα του ζωου που λεγεται ανθρωπος..

Αποψε προτεινα σε καποια κοπελα να βρεθουμε που την εχω γνωρισει μεσω νετ αλλα δεν την εχω δει ουε εκεινη εμενα.

Εκεινη ειχε βγει με μια παρεα και εγω δεν ηθελα να παω να δω και την παρεα της, λογικο πιστευω ειναι.

Η απαντηση που ελαβα ειχε ως εξης :

Ρε αι γαμ*σου. Αν ντρεπεσαι εσυ για την ασχημια σου δεν σου φταινε οι αλλοι. Κλεισου σε ενα μπαουλο και μην βγαινεις απο εκει μεσα αφου ντρεπεσαι τοσο.

Σταληθεια δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση απο την συγκεκριμενη κοπελα αλλα οσο και να περιμενεις να εκτιμησει καποια κοπελα ορισμενα πραγματα ποτε δεν γινεται, ειδικα με τις ελληνιδες.

Ισως οι γυναικες εδω μεσα βλεποντας την απαντηση αυτη που εδωσε μια ελληνιδα σαν αυτες να αναθεωρησουν την αποψη τους περι των ελληνιδων.

Και παλι λυπαμαι πολυ για την εν λογο κοπελα γιατι ηθελα πολυ να εβγαινα λαθος για οσα κακα ειχα πει για εκεινη, μπορει να ειναι χρυση κοπελα αλλα οι περισσοτερες το θεωρουν αρνητικο το να ειναι καλοκαρδες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (29 Δεκ. 2004 , 22:25)

Αποψε προτεινα σε καποια κοπελα να βρεθουμε που την εχω γνωρισει μεσω νετ αλλα δεν την εχω δει ουε εκεινη εμενα.

Εκεινη ειχε βγει με μια παρεα και εγω δεν ηθελα να παω να δω και την παρεα της, λογικο πιστευω ειναι.

Ρε αι γαμ*σου. Αν ντρεπεσαι εσυ για την ασχημια σου δεν σου φταινε οι αλλοι. Κλεισου σε ενα μπαουλο και μην βγαινεις απο εκει μεσα αφου ντρεπεσαι τοσο.

Kλασικη περιπτωση συναντησης μεσω νετ... :rolleyes: :alien: ...οσο για την "απαντηση",ειναι πλεον συνηθισμενο γεγονος ν'ακους τις γυναικες σ'αυτο τον τοπο να βριζουν χειροτερα κι απο νταλικερηδες(με ολο το συμπαθειο γι'αυτους)...μαλλον νομιζουν πως ετσι θα γινουν "αντρακια",αλλα δεν...μας απωθειτε,κυριες μου,μ'αυτο τον τροπο... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (29 Δεκ. 2004 , 22:25)

Σταληθεια δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση απο την συγκεκριμενη κοπελα αλλα οσο και να περιμενεις να εκτιμησει καποια κοπελα ορισμενα πραγματα ποτε δεν γινεται, ειδικα με τις ελληνιδες.

Ισως οι γυναικες εδω μεσα βλεποντας την απαντηση αυτη που εδωσε μια ελληνιδα σαν αυτες να αναθεωρησουν την αποψη τους περι των ελληνιδων.

Και παλι λυπαμαι πολυ για την εν λογο κοπελα γιατι ηθελα πολυ να εβγαινα λαθος για οσα κακα ειχα πει για εκεινη, μπορει να ειναι χρυση κοπελα αλλα οι περισσοτερες το θεωρουν αρνητικο το να ειναι καλοκαρδες.

μα που πας και πέφτεις βρε παιδί μου :D :lol: :lol: :p :rolleyes:

δεν νομίζω ότι είπε κάποια ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες κοπέλες :whistle:

Εμενα με στεναχωρησε και με απωθησε γιατι πιστεψε τα χειροτερα για μενα. Λυπαμαι που εκανε κατι τετοιο γιατι δεν πιστευα πως ειναι ψωνιο οσο πλακα και αν εκανα.

ας το φιλοσοφήσουμε το θέμα :D

ας πούμε ότι η κοπέλα αυτή είναι εμφανίσιμη και συ το ίδιο :p

και σου άρεσε ..........

θα ήθελες να έχει έναν τέτοιο χαρακτήρα??????????????? :worry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...