Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;


KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

  1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

    • Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30


Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 5 Νοέ. 2004 , 02:47)

 

Επιτέλους συνειδητοποιήστε το: Αμα θωρακίζετε έτσι τον εαυτο σας μπορει μεν να μην πληγωθείτε, δεν θα βιώσετε και καμιά ιδιαίτερη ευτυχία όμως. Είναι φοβερή αίσθηση να έχεις σχέση με κάποιον με τον οποίο είσαι πραγματικά ερωτευμένος/η. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη! Και το να πληγωθείς μέσα στο παιχνιδι είναι! Αλήθεια σας αρέσει τόσο πολύ η συναισθηματική ουδετερότητα? Ζηστε έντονα, βιωστε σε όλο του το μέγαλείο και τον έρωτα και ακόμα και τον πόνο που ακολουθει μετά απο έναν χωρισμό απο μια ουσιαστική σχέση. Ακόμα κι απο αυτό κάτι κερδίζει ο χαρακτήρας σου. "Ζεις μονο μια φορά, αλλά αν ζήσεις σωστά, μια φορά ειναι αρκετή". Θέλετε να έρθει κάποτε η στιγμή που θα αφήσετε πίσω σας αυτή τη ζωή και να νιώθετε ότι δεν βιώσατε τίποτα δυνατό, γιατι φόβόσαστάν να αφεθείτε να το ζήσετε??

 

 

πες τα michelle! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που συμβαινει στην γυναικα κ συμπεριφερεται ακριβως ετσι, οπως περιεγραψα πιο πανω (να θελει να εχει πολλους κ να διαλεξει) ,ειναι εντελως φυσιολογικο καθως ισχυει λογω του μητρικου ενστικτου,που θα μπορεσει να φερει σε ζωη καποιο γονο (παιδι).

 

Οσο περισσοτεροι οι υποψηφιοι (ασχετως αν ειναι μονο εραστες κ οχι συζυγοι) τοσο καλυτερα γονιδια θα εχει κ ο αντρας για να μπορεσει κ η ιδια μαζι του να γεννησει κ να μεγαλωσει ενα πιο υγιες παιδι.

 

Ειναι το ενστικτο του ανθρωπου που υπαρχει εντονα κ σε εμας,παρολο που δεν μπορουμε να το καταλαβουμε με την ολη λογικη που εχουμε αναπτυξει σαν οντα.

 

Οι γυναικα ψαχνει τον εναν (για καλυτερο γονο) κ ο αντρας ειναι ικανος για να αφησει εγκυο γυναικα μεχρι κ τα βαθια του γεραματα (70+),

 

Απλα στις σχεσεις ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα εκτος απο τα ενστικτα κ περιμπλεκονται τα πραγματα περισσοτερο κ δημιουργουνται προβληματα.

 

Το καλυτερο για μενα σε μια σχεση που μπορει να την κρατησει ολοζωντανη κ καυτη ειναι ενα : η επικοινωνια

The Future Belongs To The Brave
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 5 Νοέ. 2004 , 02:47)

 

Καλα, πρεπει να υπάρχουν έρευνες για να το αποδείξουν? Ματια έχουμε κ βλεπουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Ειναι γεγονός οτι στις περισσότερες σχέσεις δεν υπάρχει πλέον τίποτε το ουσιαστικο, κανένα συναίσθημα συνήθως. Απλά και οι μεν και οι δε δεν αντέχουν να είναι μόνοι και γι'αυτο κάνουν μια σχέση της πλάκας. Γι'αυτο και χωρίζουν και τόσο εύκολα, με το παραμικρό, ειδικά στις εφηβικές ηλικίες. Εχω ακούσει να χωρίζουν 16χρονα επειδη η κοπέλα σκονταψε στο σχολειο κ γελαγανε οι αλλοι εις βάρος της κ τοαγόρι της δεν μπόρεσε να αντέξει το...ρεζίλι :rolleyes: και τη χώρισε!!! :rolleyes: :rolleyes:

Αμα πέσει στα χέρια σας καμιά "Σούπερ" διαβάστε την να δείτε πόσο ρηχές ειναι οι σχέσεις τους. Ε απο τέτοιους εφήβους, τι ενήλικες να βγούν??

Υπάρχουν πολλές που άμα είσαι μόνη σου σε λυπούνται!! Νομίζουν οτι αυτές ειναι πιο ευτυχισμένες επειδη έχουν κάποιον που ικανοποιεί μετα βίας το 1% των προσδοκιών τους, επειδη δεν είναι μόνες! Ε οχι ρε γμτ, δεν προκειται να κάνω σχέση μονο και μόνο για να λέω οτι έχω κι ας με κοιτάνε με οικτο οι περισσότερες "δεσμευμένες". Αν κάποιος δεν μου κάνει μεγάλο "κλικ" δεν προκειται να κάνω κάτι μαζι του που ο κόσμος να χαλάσει.

Οποιος πήρε Βημα την Κυριακη που μας πέρασε, ας κοιτάξει το ΒΗΜΑDonna. Εχει ένα σχετικό αρθρο-ερευνα που δειχνει ποσο...τρέμουν πολλές γυναίκες να μείνουν μόνες. Με αυτά που λένε μερικές εκει τραβάς τα μαλλιά σου!! Προσωπικά εφριξα με τον τρόπο που σκέφτονται! Τοσο ρηχα, τοσο επιφανειακα, τοσο σε στυλ να-δεσω-το-γαιδαρο-μου που δεν το περίμενα (και) απο νεες γυναίκες.

Ακόμη και οι άντρες βλέπω ότι έχουν πειστει οι περισσότεροι ότι καμιά γυναίκα δεν αξίζει να την ερωτευτείς και κάνουν σχέσεις μόνο για να πη**ξουν. Βεβαια δεν έχουν πάντα άδικο. Το προβλημα τους ειναι η γενίκευση. Επειδη μερικές που γνώρισαν βγήκαν "σκάρτες" δεν σημάινει ότι είναι όλες έτσι. Αυτοί όμως, αντι να ψάχνουν, απογοητεύονται και αρχίζουν να κοιτάνε μόνο εμφάνιση αφου ειναι πεπεισμένοι οτι ο χαρακτήρας δεν πολυαξίζει ετσι κι αλλιώς.

Αλλά και οι γυναίκες δεν πάνε πίσω... Πρόσφατα μια φίλη μου μου έλεγε με λύπη ότι αυριο θα συναντηθούνε με το αγόρι της. Μα αν είναι δυνατον να σου ειναι τοσο αδιάφορη η σχέση σου που να στεναχωριέσαι που θα δεις τον άλλον!?!?! Και οταν τη ρώτησα γιατι κάνει τέτοιες σχέσεις κ οχι κάτι πιο ουσιαστικό, παίρνω την κλάσσικη απάντηση: "Ναι, για να πληγωθώ μετα?".

Επιτέλους συνειδητοποιήστε το: Αμα θωρακίζετε έτσι τον εαυτο σας μπορει μεν να μην πληγωθείτε, δεν θα βιώσετε και καμιά ιδιαίτερη ευτυχία όμως. Είναι φοβερή αίσθηση να έχεις σχέση με κάποιον με τον οποίο είσαι πραγματικά ερωτευμένος/η. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη! Και το να πληγωθείς μέσα στο παιχνιδι είναι! Αλήθεια σας αρέσει τόσο πολύ η συναισθηματική ουδετερότητα? Ζηστε έντονα, βιωστε σε όλο του το μέγαλείο και τον έρωτα και ακόμα και τον πόνο που ακολουθει μετά απο έναν χωρισμό απο μια ουσιαστική σχέση. Ακόμα κι απο αυτό κάτι κερδίζει ο χαρακτήρας σου. "Ζεις μονο μια φορά, αλλά αν ζήσεις σωστά, μια φορά ειναι αρκετή". Θέλετε να έρθει κάποτε η στιγμή που θα αφήσετε πίσω σας αυτή τη ζωή και να νιώθετε ότι δεν βιώσατε τίποτα δυνατό, γιατι φόβόσαστάν να αφεθείτε να το ζήσετε??

 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα,ότι η τεχνολογία έχει κάνει κακό στις σχέσεις...Για παράδειγμα οι διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση δημιουργουν στερεότυπα στις γυναίκες,το πως πρέπει να είναι ένας άντρας από πλευρά εμφάνισης και από πλευρά οικονομικών στοιχείων και δυστυχως αυτό το έχω συναντήσει και προσωπικά...Επίσης τα περιοδικά τύπου cosmopolitan έχουν κάνει μεγάλη ''ζημιά'' σε τρόπο σχέσεις γυναικών και επίσης δημιουργουν και αυτά στερεοτυπα...Επίσης η κινητή τηλεφωνία για μένα κάνει κακό στις σχέσεις διότι αν κάποιος έχει ανάγκη επικοινωνίας με έναν συνάνθρωπό του προτιμά την τηλεφωνική επικοινωνία παρά την συνάντηση και έτσι εκτονώνει την επιθυμία συνομιλίας με τον συνάνθρωπό του.

Στο ιντερνέτ μιλάς καλύτερα με κάποιον παρά με τον γειτονά σου...Πλέον δεν γίνονται πάρτι σε σπίτι και γνωριμίες...Σε club και καφετέριες δεν υπάρχει τρόπο καν να κοιτάξεις μια κοπέλα στα μάτια γιατί δεν σε κοιτάει καν...

Αυτά τα ολίγα και από μένα.... :wacko:

To νέο mofeu :)
Link to comment
Share on other sites

Αν και μου φαινεται οτι ακρη δεν βγαινει διοτι με τον καιρο τα πραγματα αντι να γινονται καλυτερα χειροτερευουν, θα πω και εγω τηναποψη μου!...

οντως και εγω εχω διαπιστωσει οτι τα τελευταια χρονια οι γυναικες απο 18-30+....δινουνε ιδιετερη σημασια στο 1) εξωτερικη εμφνιση 2) οικονομικη κατασταση,3)αυτοκινητο,4) αν εχει δικο του σπιτι,5) μορφοτικο επιπεδο,και λιγοτερο στο χαρακτηρα, του ατομου που θελει να τις προσεγγισει.Εχω αρκετες φιλες διαφορων μορφωτικοοικονομικοκοινονικων στρωματων και δεν βλεπω και μεγαλες διαφορες!......εκει που μενω με ανοιχτο το στομα βεβαια ειναι οταν κοπελες ενω βλεπουν οτι συνοδευεσαι (ασχετααν αυτη ειναι η αδερφη σου η ξαδερφη σου η μια φιλη σου )να σε εχει φαει με τα ματια να σου χαμογελαει,ενω αν εισαι μονος η με φιλους να αδιαφορει παντελως!! δεν λεω.....το κανουνε και αντρες αλλα συγνωμη κοριτσια σε εσας το φαινομαινο ειναι πιο συχνο!! ας αφησουμε το αλλο που μερικες ζηλευουν την φιλη τους που εχει τον τυπα με με την ΒΜW, και θελουν και αυτες εναν τουλαχιστον ιδιο αν οχι καλυτερο......φταιμε ομως και εμεις οι αντρες!

....οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω ειμεις ευθυνομαστε κατα ενα μεγαλο ποσοστο γιατι οπως και να το κανουμε οταν μια κοπελα δεχεται στο κινητο της π.χ. Σαββατο βραδυ καμια 10αρια μηνυματα που την παρακαλανε να βγουνε μαζι της, οταν της την πεφτουν 5+ αντρες στο ιδιο κλαμπ-μπουζουκτσιδικο, μεσα σε ενα βραδυ υστερα πως να μην γινει επιλεκτικη και με μεγαλες απαιτησεις??......βεβαια υπαρχουν και πολλοι απο εμας που εχουνε χαλασει την “πιατσα” πουλωντας αγαπες και λουλουδια...κανουν την δουλεια τους και στο τελος τις παρατανε σαν να μην συμβαινει τιποτα....υστερα πως να μην γινουν επιφυλακτικες και καχυποπτες??....Για εμενα φταιει Γενικα ο τροπος ζωης που εχει περασει στις κοπελες απο 18 και πανω τα πολλα και ακριβα ψωνια,τα περιοδικα που προτρεπουν το συγγεκριμενο στυλ συμπεριφορας....ενα παλικαρι ψηλο,γυμνασμενο,με πολλα χρηματα,καλο αυτοκινητο,υψηλο μορφωτικο επιπεδο, να μας κανει τα χατιρια, μας αφηνει να βγαινουμε με τις φιλες η και με τους φιλους οποτε εμεις θελουμε,και αν ειναι δυνατον να ειναι και του χεριου μας!!....και φυσικα μολις τον βαρεθουμε παμε για αλλον!!...τι τοσοι και τοσοι μας παρακαλανε!!!...σιγα μη δεν βρουμε αντρα!!.....και εμεις σαν τα κοτοπουλα παμε στα IN και HI μαγαζια ειτε καφε ειναι αυτα,ειτε κλαμπ ειτε μπουζουκια να βρουμε μια ξανθια κουκλαρα 1.80 για να μας βλεπουνε στο δρομο και ζηλευουν ολοι οι υπολοιποι...και να εχουμε την ψευδεστηση οτι εμεις ειμαστε και κανενας αλλος αφου εχουμε μια τετοια γυναικαρα!!!........βεβαια αυτο που βλεπω τον τελευταιο καιρο ειναι οτι και κοπελες με εμφανιση κατω του μετριου εχουνε μεγαλες και τρελες απαιτησεις......

....Γιαυτο λοιπον φιλοι μου βλεπουμε εξω πολλες γυναικοπαρεες,πολες αντροπαρεες, να κοιταζονται μεταξυ τους και να μην γινεται τιποτα.....οι δε αντρες να φοβουνται την αποριψη και την προσβολη και οι γυναικες να παιζουν και μονο(αλλο παλι αυτο....)ειτε για να επιβεβαιωθουν, ειτε γιατι ειναι επιφυλακτικες,ειτε γιατι το παλικαρι που τολμησε να τις κοιταξει δεν ειναι ο πριγκιπας του παραμυθιου που εχουν πλασει στο μυαλο τους! Ετσι λοιπον και οι αντρες ψαχνουν για αλοδαπες, παντρεμενες,40αρες,η πολυ μικρες οι οποιες μελιγη προσπαθεια το τρωνε το παραμυθι και για εφημερες σχεσεις γενικως.......δεν θα μιλησω για τα διαζυγια που γινεται ενας χαμος γιατι αρκετα σας κουρασα και πρεπει να πει και κανενας αλλος την αποψη του...

Τελος θα αναφερω οτι πολλες περπτωσεις γυναικων που επιτελους βρηκαν τον αντρα των ονειρων τους με ολα αυτα που προσταζει η εποχη μας...9 στις 10 πληγωθηκαν και απογοητευτηκαν γιατι ο αντρας αυτος αποδειχτηκε μουφα και ουτε καν προλαβαν να περασουν καλα μια και αυτος εκανε την δουλεια του και εφυγε σαν κυριος.......

Τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις,προσωπικα βιωματα,και βιωματα φιλων,αλλα και απο περιγραφες γυναικων που τυχαινει να γνωριζω πολυ καλα....

Ελπιζω να μην σας κουρασα...

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)
Link to comment
Share on other sites

Τέλη δεκαετίας 90 έρχεται το φεμινιστικό κίνημα της Βίσσης Βανδογαρμπή με το μήνυμα "Είμαστε γυναίκες, εμείς επιλέγουμε, είμαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εμάς είστε ένα τίποτα, για μας ζείτε, είμαστε ανεβασμένες και οποίος μπορεί ας έρθει να μας την πέσει..." κτλ κτλ.

 

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης (TV και περιοδικά του τύπου "έτσι πρέπει να ζείτε, έτσι πρέπει να είναι ο γκόμενός σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά μυαλά που πλέον φτάνουν σε "οργασμό" όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καμάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφές" του τύπου αμάξι, γυμναστήριο, φράγκα, δημόσιες σχέσεις, εμφάνιση τοπ μοτέλ...

 

Άμεσο αποτέλεσμα ο νεοέλληνας machoποιείται, ρόδα, κουστούμι, γυαλί, γυμναστήριο, πουλ-μουρ*, κλαμπ, μπουζουκια και ας μην φτάνουν τα φράγκα για καφέ την επαύριον...και να από πάνω οι φυλλάδες πως κάνει sex ο σύγχρονος MEN, τα μυστικά της επιτυχίας για να ρίξετε γκόμενα και αλλά πολλά που στην τελική μόνο ψυχολογικά προβλήματα φέρνουν και όχι το... μύδι στο πιάτο.

 

Μεγάλος αριθμός νέων αρχίζει να κολλάει με αυτή την συμπεριφορά των θυληκων, το ξεσέλωμα του προκαλεί σοκ και δεος, επειτα από Χ αριθμό χυλοπιτών (όπου χ κοντεύει τριψήφιο νούμερο) αρχίζει τα "δε γαμ*****αι οι καρ**λες", την πέφτει μόνο σε λιγότερο ευπαρουσίαστες γυναίκες (διότι λιγότερο καλή εμφάνιση = λιγότερες πιθανότητες πίτας) και τρώει και τα κραξίματα των κολλητών του στυλ "γεια σου ήρωα". Αποτέλεσμα τις αφήνουν να κουνάνε τα καλή τους επί της μπάρας, το παίζουνε αδιάφοροι, και γ****ναι με τα ματια, ενω τα ξέκωλα χτυπιούνται και κοιτάνε γύρω τους αν τις χαζεύει πολύς κόσμος...

 

Η ελληνιδαρα μας όμως έχει αρχίσει να φρικάρει με την όλη φάση διότι "ναι μεν μας βλέπουν αλλά δεν μας την πέφτουν" και το χειροκίνητο πάει να γίνει θεσμός... και δώσε να παίζουν με τα μάτια ,να τραβάνε το μίνι μέχρι να γίνει σουτιέν, χωστού στρινγκ, δωστου see through, να τατουάζ, πάρε παπαγαλέ ανταύγειες στο μαλλι, αποτελεσμα... γιοκ!

 

Αφού πλέον δεν έφτανε το ξεσέλωμα στις μπάρες για να επιβεβαιωθουν, αρχισανε να πετάνε και γυμνές Φώτο τους στο internet, με e-mail από κάτω για να στέλνουν βαθμολογία τα "λιγουρια", και να τους φεύγουν οι ανησυχίες του στυλ "μήπως δεν είμαι όμορφη"

 

Και αρχίζουν οι δηλώσεις τόσο από τις ανώνυμες όσο και από τις επώνυμες της TV και του κινήματος Βανδογαρμπη:

 

-Χαλάσανε οι αντρες, και που να βρεις αντρα, ολοι φλωρέψανε, δεν έχουν αρχ....,μαμούχαλοι όλοι τους κτλ κτλ...

 

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κύριες μου μόνο ένα γερό χέρι ξύλο με βρεγμένη σανιδά είναι ικανό να σας επαναφέρει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως δεν φταίει το αντρικό φύλο για την μούχλα που επικρατεί αλλά εσείς, η συμπεριφορά σας, και ταmedia που σας φουσκώνουν τα μυαλά με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.... ( ναι ξέρω τώρα θα με πείτε και μισογύνη, οτι μας συμφέρει...)

 

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόμενο εν ολίγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγοράκια με τα κολλητά μπλουζάκια, το αδερφίστικο μαλλάκι, αποτριχωμένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή. Και γίνεται μόδα και βγαίνει και ο Σ**ης ***βάς, τα ντεμι-boy-group, ο τ****κης με το αδερφιζέ χαμόγελο, και τρελαίνονται τα ξ**ωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει ντα ι λικι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια...Σακηηηηηηηηηη... [...]

 

Το κακό είναι ότι ο κλασσικός ο μαλ****ας έλληνας προσαρμόζεται σε ότι μαλ***ια του πασάρουν αρκεί νά'ναι στη μόδα...

 

Συμπέρασμα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνιδα σήμερα θέλει φράγκα, γυαλισμένη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ, ψιλοπουστρέ συμπεριφορά (όχι αντρικό ντα ι λικι αυτό πάει) και ας τες να λένε τις γνωστές μαλ***ες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευματικά χαρίσματα, το χιούμορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδερμ..."

 

Κοιτάζω και γω προς τα πάνω και λέω: κατέβα να δεις κατάντια... Αλλά αυτός έχει αλλά πράγματα να κάνει... Με τα εγγόνια της Εύας θα ασχολείται τώρα;

 

Υ.Γ.

Μετά λύπης μου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση με την νεοελληνιδα σήμερα καλύτερα να ζούσαμε στην εποχή του Νεαντερταλ όπου άμα γούσταρες γκομενα, επαιρνες ένα ρομαντικό... ρόπαλο, καπατανγκ στο κεφάλι, και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καμία φορά και γκαστρωμένη).

 

 

to keimeno to brika se ena site kai mou ekane endiaferon, afou leei merikes alis8ies sklira, enw se alla 8emata einai apolyto kai monopleyro, 8a i8ela tin gnomi sas. diekrina episeis kai mia dwsi xioumor :)

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

το κειμενο λεει πολλα , αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ απολυτο. Πιστευω οτι δεν ειναι τοσο "Απλο " το προβλημα
Link to comment
Share on other sites

φιλε μου πιστεψε με αλλα το κειμενο περιγραφει το 100% σχεδον της πραγματικοτητας με αρκετη δοση χιουμορ.........τουλαχιστον αυτο συμβαινει στις μεγαλες πολεις...

Επειδη ομως υπαχρουν και εξερεσεις δεν θα ηταν καλο να λεμε οτι ετσι συμπεριφερεται και σκεφτεται το συνολο των γυναικων αλλα μια πολυ μεγαλη μεριδα......

οι γυναικες ομως τι λενε για ολα αυτα? ας αναφερουν την αποψη τους...

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)
Link to comment
Share on other sites

την αναφέραμε πιο πριν αν προσέξεις..και εγώ και η michelle...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για μας τους άντρες να βρούμε σωστή γυναίκα στην επαρχία.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (12 Νοέ. 2004 , 07:42)

 

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόμενο εν ολίγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγοράκια με τα κολλητά μπλουζάκια, το αδερφίστικο μαλλάκι, αποτριχωμένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή. Και γίνεται μόδα και βγαίνει και ο Σ**ης ***βάς, τα ντεμι-boy-group, ο τ****κης με το αδερφιζέ χαμόγελο, και τρελαίνονται τα ξ**ωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει ντα ι λικι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια...Σακηηηηηηηηηη... [...]

 

misw autous tous antres kai dustuxws exoume gemisei!!

o antras prepei na einai ANTRAS.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (12 Νοέ. 2004 , 05:42)

 

 

Συμπέρασμα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνιδα σήμερα θέλει φράγκα, γυαλισμένη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ

 

Φιλε μου παντα ετσι ηταν....για ρωτα και τους παλαιοτερους! :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (12 Νοέ. 2004 , 05:42)

 

ψιλοπουστρέ συμπεριφορά (όχι αντρικό ντα ι λικι αυτό πάει) και ας τες να λένε τις γνωστές μαλ***ες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευματικά χαρίσματα, το χιούμορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδερμ..."

 

Αυτες ειναι μ.λ.κιες των περιοδικων....ειναι το κερασακι στην τουρτα,γιατι πρεπει να γραψουν κατι! :)

Ποια γυναικα θα πηγαινε στο κρεβατι με ενα τετοιο αντρα.Αν θελει να δει χαρα στα σκελια της !

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (13 Νοέ. 2004 , 18:13)

 

εγω πιστευω οτι φταει το παιχνιδι και οχι ο παικτης

 

 

για εξηγησε μας τι εννοεις?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (13 Νοέ. 2004 , 16:16)

 

για εξηγησε μας τι εννοεις?

 

καθε εποχη ειχε και τον τροπο στο να κανεις καμακι η σχεση ετσι καθε δεκαετια υπηρχε διαφορετικος τροπος στο να ριξεις κοπελα ετσι και τωρα απλη προσαρμογη ειναι ετσι πιστευω ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (16 Νοέ. 2004 , 00:06)

 

http://www.gothess.gr/docs/all.asp?ID=12

 

Δεν είναι κακό... καθόλου κακό... :wacko:
I see stupid people...
Link to comment
Share on other sites

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (13 Νοέ. 2004 , 12:21)

 

Φιλε μου παντα ετσι ηταν....για ρωτα και τους παλαιοτερους! :happy:

 

 

Αυτες ειναι μ.λ.κιες των περιοδικων....ειναι το κερασακι στην τουρτα,γιατι πρεπει να γραψουν κατι! :)

Ποια γυναικα θα πηγαινε στο κρεβατι με ενα τετοιο αντρα.Αν θελει να δει χαρα στα σκελια της !

 

ο αντρας πρεπει να ειναι απλυτος και να βρωμαει κρεμμυδι για να ειναι ΑΝΤΡΑΣ!!!!ενταξει......τα παραλεω και λιγο ε; :p :p :p :p
Link to comment
Share on other sites

re paidia eleos ! o sostos antras prepei na bromaei barbatila apo makria ! axxaxaxax !

gia mena enas antras tha prepei na einai sklhros ekei pou prepei kai euaisthitos ekei pou prepei ! o antras einai kai sklhros kai euaisthitos !

an kati apo ta 2 einai parapano tote xanei ena megalo pososto gunaikwn.

paidia ksipniste ! no money no **** !

pou tha thn pas thn gomena an den exeis autokinhto ?

pou tha thn pas thn gomena se kana paliokafe ? tha thn pas sto roufgarden tou hilton gia na thn entyposiaseis !

tha prepei na se kseroun pano apo 50 atoma sthn perioxh sou kai otan bgenete an den xeretas kamia 10aria atoma den eisai tipota ! den metras ! kai an ths kaneis dwro kana dwraki pou den kanei pano apo 100euro toulaxiston se lene kai tsigounh !

oi gomenes prepei na prosgiothoun ligaki !

den paei se oles tis gunaikes ! uparxoun kai kopeles pou einai poli ksigimenes ! stis alles paei !

Giv3 mE a b3aT !
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (16 Νοέ. 2004 , 02:41)

 

re paidia eleos ! o sostos antras prepei na bromaei barbatila apo makria ! axxaxaxax !

gia mena enas antras tha prepei na einai sklhros ekei pou prepei kai euaisthitos ekei pou prepei ! o antras einai kai sklhros kai euaisthitos !

an kati apo ta 2 einai parapano tote xanei ena megalo pososto gunaikwn.

paidia ksipniste ! no money no **** !

pou tha thn pas thn gomena an den exeis autokinhto ?

pou tha thn pas thn gomena se kana paliokafe ? tha thn pas sto roufgarden tou hilton gia na thn entyposiaseis !

tha prepei na se kseroun pano apo 50 atoma sthn perioxh sou kai otan bgenete an den xeretas kamia 10aria atoma den eisai tipota ! den metras ! kai an ths kaneis dwro kana dwraki pou den kanei pano apo 100euro toulaxiston se lene kai tsigounh !

oi gomenes prepei na prosgiothoun ligaki !

den paei se oles tis gunaikes ! uparxoun kai kopeles pou einai poli ksigimenes ! stis alles paei !

 

Ή στο St. George Lycabbetus! ;) :cool: :D

 

Όλα αυτά που λες φίλε άμα είναι να τα κάνεις για εντυπωσιασμό στη γκόμενα χεσ$ μέσα... Μιλάω για τα 10 άτομα,δώρα άνω των 100 ευρώ και πάει λέγοντας... Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που κάνεις με τη καρδιά σου! Όσα λεφτά κι αν κάνει! Αν δεν έχεις αυτοκίνητο υπάρχουν τα γνωστά ΜΜΜ... Και τι έχουν τα παλιοκαφέ; Και καφεδάκι πίνεις και το χαβαλέ σου κάνεις και ταβλάκι παίζεις για τα γούστα... :cool:

Το να βάλεις τη σχέση σου σε καλούπια και σε χλιδάτα πρότυπα δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο. Μην περιμένεις τα αντικείμενα να δώσουν ουσία στη σχέση. Λίγο από όλα και με μέτρο :D

Ο άνθρωπος είναι που τα καθορίζει όλα.

 

υ.γ: Δεν είναι απάντηση προς το πρόσωπό σου έτσι; ;) Απλώς είπα τη γνώμη μου γι αυτά που ανέφερες και πως το βλέπω εγώ γενικότερα. :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Link to comment
Share on other sites

uparxoun kopeles pou ta goustaroun ola auta kai alles pou ta koroidevoun ;)

exartatai poia eisai kai ti zhtas...

sumfwnw me auton pou eipe o antras prepei na einai sklhros kai evais8htos ekei pou prepei.omws prepei panw ap'ola na einai antras re paidia sthn emfanish(ekei paei to diko mou o antras prepei na einai antras)giati se auth thn epoxh antres gunaikes forane pleon ta idia pragmata kai axesouar...

http://tinypic.com/m7e35j.jpg
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή σε ένα δεσμό 5 χρόνων θα πρέπει να πάρω ένα Σαλέ στο Πήλιο; :rolleyes: :confused: :wacko: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Link to comment
Share on other sites

Για όλα ''φταίει'' η απιστία των θηλυκών! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα αμερικανών επιστημόνων, σύμφωνα με την οποία, η πολυγαμία των θηλυκών προγόνων ανθρώπινου είδους είναι υπεύθυνη για το μέγεθος των όρχεων και του χαρακτήρα του σπέρματος των αρσενικών.

 

Ειδικότερα, οι έρευνες που διεξήγαγε μία ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου, υποδεικνύουν πως ναι μεν οι άνδρες είναι πιο δραστήριοι σεξουαλικά από τις γυναίκες, αλλά κι η ιδέα που έχουμε μορφώσει αταβιστικά σχετικά με την ιδέα της γυναίκας που ορέγεται έναν σταθερό, μονογαμικό δεσμό με τον κατάλληλο άνδρα είναι εξίσου λανθασμένη.

 

Στη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην περιοδική έκδοση ''Natural Genetics'', εξετάσθηκε η εξέλιξη του ανδρικού σπέρματος σε 12 είδη πρωτευόντων θηλαστικών, μεταξύ αυτών και του ανθρώπου. Σημειώνουμε ότι το σπέρμα είναι χρήσιμο εργαλείο για τη μελέτη των σεξουαλικών πρακτικών στο απώτερο παρελθόν, καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του διαμορφώνεται κατά μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά των συντρόφων.

 

Στα πολυγαμικά είδη, όπως οι χιμπατζήδες, ο συναγωνισμός για την επικράτηση για το ζευγάρωμα δεν τελειώνει με τη συνουσία: μόλις το σπέρμα εισέλθει στο σώμα του συντρόφου, θα πρέπει να ανταγωνισθεί επίσης το σπέρμα των αντιπάλων του για την γονιμοποίηση του ωαρίου. Προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες πατρότητας, οι αρσενικοί χιμπατζήδες έχουν αναπτύξει ευμεγέθεις όρχεις και το σπέρμα ενέχεται για το μέγεθος του σώματός τους.

 

Ωστόσο, στο είδος του γορίλα, τα θηλυκά όχι μόνον ζευγαρώνουν με το υπερέχον αρσενικό, που συγκεντρώνει γύρω του ένα χαρέμι, το οποίο δεν πρόκειται να χαρεί το σεξ με κάποιον ανταγωνιστή του, παρά μόνον όταν αυτός θα έχει νικήσει τον πρώτο κυρίαρχο. Ετσι, το αρσενικό είναι βέβαιο πως κανένας άλλος δεν έχει συνουσιασθεί με τους ερωτικούς του συντρόφους, για τον λόγο τούτο, οι όρχεις του γορίλα είναι μικροί.

 

Οι ανθρώπινοι όρχεις πάντως βρίσκονται κάπου στη μέση, υποδηλώνοντας πως ενώ οι θηλυκοί σύντροφοι δεν είναι τόσο πολυγαμικοί όπως στους χιμπατζήδες, δεν είναι ωστόσο τόσο πιστοί όσο οι θηλυκοί γορίλες.

 

Είναι επίσης πολύ πιθανόν οι θηλυκοί πρόγονοί μας να ήταν αρκετά άπιστοι προς τους συζύγους τους, ώστε συχνά άφηναν αρκετό περιθώριο ώστε να υπολανθάνει η υποψία στους άνδρες τους σχετικά με την πατρότητα.

 

Η παραγωγή μεγαλύτερης ποσότητας σπέρματος δεν είναι η μοναδική μέθοδος για να πολλαπλασιασθούν οι ευκαιρίες του αρσενικού για να γονιμοποιήσει το ωάριο. Εάν ο σύντροφός του ενδέχεται να απιστεί, τότε μπορεί να βελτιώσει τις προοπτικές της πατρότητας, παράγοντας ένα κολλώδες σπέρμα, το οποίο θα πήζει στη μήτρα, δημιουργώντας μία ζώνη αγνότητας, η οποία αφενός θα παρακωλύει το αντίπαλο σπέρμα από το να το προσπεράσει, κι αφετέρου θα εμποδίζει τη διαρροή του δικού του σπέρματος έξω από τη μήτρα.

 

Με βάση τη θεωρία αυτή προκύπτει πως όσο πιο ερωτικά κινητικό είναι ένα είδος, τόσο πιό κολλώδες είναι το σπέρμα του. Όπως προκύπτει από τις συγκρίσιμες μελέτες, το ανθρώπινο σπέρμα είναι το ίδιο ιξώδες και γλοιώδες με το σπέρμα των ουρακοτάγκων

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...