Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser ( 4 Σεπ. 2004 , 21:08)

Powered by HUNTER! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Μη μασάτε ρε παιδιά. Θα βρείτε τη σωστή. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σαν τα Windows. Με πολλά bugs! Υπάρχουν όμως και μερικές που είναι αστέρια. Αυτές να ψάχνεται και συνήθως δεν είναι οι ομορφότερες.

οπως και το linux εχουν λιγοτερα bug αλλα δεν ειναι τοσο ομορφα οσο τα windows :p

το θεμα ειναι οτι εγω ειχα βρει το linux

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Σεπ. 2004 , 18:49)

βρε συ κσεβρακοτο κοκκαλο ( παλι με ολο το συμπαθειο ) πιστεψε με ΔΕΝ αξιζει να να τραβας αυτα τα ζορια στην ηληκια που εισαι τωρα, ηρεμια και ψυχραιμια θελει πανω απο ολα, μην χαλιεσαι για αυτο το (συγγνωμη για την εκφραση) ΞΕΚΟΛΟ γιατι με ολα αυτα που μας εχει πει εδω μεσα μονο ετσι μπορω να την χαρακρηρησω. φτυσε την και προχωρα με την ζωη σου - τοσο απλα ειναι!! ναι θα πονας και οταν την βλεπεις θα την ποθεις αλλα στο κατω κατω το μονο που ειναι , ειναι μια ιληθια γκομενα που εχει καβαλησει πραγματικα το καλαμι. δειξε οτι εσυ εισαι υπερανω της διοτι με ολα αυτα που σου κανει ( και το ξερει οτι τα κανει ) σε ριχνει στο επιπεδο της ( εαν εχει επιπεδο βεβαια )

ΑΥΤΑ

σε παρακαλω μην ξανα πεις ξεκολο και ηλιθια και γκομενα.

δεν σας εχω πει ουτε 1% για αυτην

εχεις καταλαβει κατι τελειως λαθος. δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα φανταζεσε .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Σεπ. 2004 , 17:50)

οσο και δυσκολο να ειναι για εμενα πρεπει να το τελειωσω το θεμα . ομως δεν ειναι και τοσο ευκολο οταν την βλεπεις ποσες ωρες στο ιδιο φρονιστηριο

αυτο κανω ......... αλλα οταν βρεις το φως μετα λιγο δυσκολα ξανασυνιθιζεις χωρις φως.

Βιάζεσαι πολύ! Μην πιέζεις καταστάσεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! ;)

Δεν εξαρτιέται μόνο από εσένα αυτή η κατάσταση... :rolleyes:

Μάζεψε τα κομμάτια σου,κάνε πέτρα τη καρδιά σου και συνέχισε τη ζωή σου... ;) Δεν βλέπω το λόγο να επιμένεις :rolleyes: Όλοι κάνουμε λάθη που αργότερα μετανιώνουμε πικρά γι αυτά... Αλλά τι νόημα θα είχε η ζωή αν δεν κάναμε λάθη έτσι ώστε να μάθουμε από αυτά; ;)

Ότι θέλει να 'ρθει καλώς να 'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Σεπ. 2004 , 18:49)

βρε συ κσεβρακοτο κοκκαλο ( παλι με ολο το συμπαθειο ) πιστεψε με ΔΕΝ αξιζει να να τραβας αυτα τα ζορια στην ηληκια που εισαι τωρα, ηρεμια και ψυχραιμια θελει πανω απο ολα, μην χαλιεσαι για αυτο το (συγγνωμη για την εκφραση) ΞΕΚΟΛΟ γιατι με ολα αυτα που μας εχει πει εδω μεσα μονο ετσι μπορω να την χαρακρηρησω. φτυσε την και προχωρα με την ζωη σου - τοσο απλα ειναι!! ναι θα πονας και οταν την βλεπεις θα την ποθεις αλλα στο κατω κατω το μονο που ειναι , ειναι μια ιληθια γκομενα που εχει καβαλησει πραγματικα το καλαμι. δειξε οτι εσυ εισαι υπερανω της διοτι με ολα αυτα που σου κανει ( και το ξερει οτι τα κανει ) σε ριχνει στο επιπεδο της ( εαν εχει επιπεδο βεβαια )

ΑΥΤΑ

Σε παρακαλώ και εγώ Hunter, μη λες ξέκωλα τις αγρινιώτισσες! :D :D :D

Απλά έχουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένα ιδιαίτερο στυλ,μια ιδιάζουσα ωριμοτητα. :alien:

@Exposed Bone

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις κάτι με μια συνομηλική σου.

Αυτές συνήθως ενδιαφέρονται για μεγαλύτερους.

Ναι έχω προσωπική εμπειρία με 16χρονη αγρινιώτισσα. :παιδεραστής: :p

Αλλα εγώ κύριος.

Κατι που είδα να αλλάξεις φροντιστήριο κτλ εννοείται οτι δεν πρέπει να το κάνεις. Εσύ κάνεις την ζωή σου και χαράσσεις τον δικό σου δρόμο. Μπορείς να κοιτάς αριστερά δεξιά, νακάνεις καποιες στάσεις, αλλά κανένας δεν θα σε υποχρεώσει να αλλάξεις την πορεία που έχεις προδιαγράψει.

βρε παιδια να κατσω σε εναν χωρο που πρεπει να αναγκαστω να δειξω οτι δεν συνεβησε τιποτα μα τιποτα;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ αλλα οχι με ψυχροτιτα . Για αυτο αλλαζω φροντιστιριο επειδη ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ .

επειδη η συζητηση εχει προχωρισει πολυ , και δεν αφορα μονο εμενα πλεων και επειδη εδω υπαρχει μονο η μια πλευρα αλλα και επειδη επεσαν καποιοι χαρακτιρισμοι για ατομα που δεν ειναι παρων αλλα και το χειροτερο δεν ξερετε τιποτα για αυτα και το σημαντικοτερο , δεν ξερουμε αν η αλλοι πλευρα ηθελε να συζητιετε το θεμα αυτο εδω , δημοσια .

Σσς παρακαλω ολους αυτοι η συζητηση να σταματισει εδω ................

παρακαλω ολους να μην κανουν quote σε αυτο το ποστ ή σε ποστ μου που αναθερωνται σε αυτο το θεμα

ευχαριστω

φιλικα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 4 Σεπ. 2004 , 18:55)

δυστυχώς τα νέα παιδιά έχετε μεγάλο πρόβλημα,τα σημερινά κορίτσια είναι επί το πλείστον για τα mpaza.

Bre pou to katalaves :alien: !!! Xeirotera apo mpaza (apovlita, skoupidia, xwmateres, vo8roi kai akoma xeirotera! :( ). Spania na vreis kati kaloooo pou na axizeiiii... :)

Vre koita ekei oi agriniwtisses souze! Telika einai alitheia ola auta pou akougontai gia autes! Bravo tous kai pali bravo tous! Loipon file bone, tha rwtisw fili agriniwtissa na dw ti paizei me tis gunaikes ekei!

Ksekolla omws!!! Den aksizei na eisai etsi!

Skepsou oti sou aksizei kati kalutero apo autin! Allwste oi agriniwtisses den teleiwsan....................... :)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 5 Σεπ. 2004 , 00:28)

Bre pou to katalaves :alien: !!! Xeirotera apo mpaza (apovlita, skoupidia, xwmateres, vo8roi kai akoma xeirotera! :( ). Spania na vreis kati kaloooo pou na axizeiiii... :)

Καλά εντάξει...

Νομίζω ότι τα παραλέτε :rolleyes: :whistle:

Μην τις παίρνει όλες η μπόρα... Και οι άντρες δεν πάμε πίσω...

Αλυσίδα είναι όλα... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser ( 4 Σεπ. 2004 , 21:08)

Powered by HUNTER! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Μη μασάτε ρε παιδιά. Θα βρείτε τη σωστή. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σαν τα Windows. Με πολλά bugs! Υπάρχουν όμως και μερικές που είναι αστέρια. Αυτές να ψάχνεται και συνήθως δεν είναι οι ομορφότερες.

Ποπο, τι παρομοίωση ήταν αυτή που είπες :Ρ

Οπότε τις γυναίκες που και είναι καλές και όμορφες θα τις παρομοιάζαμε με το Mac OS. Χμ....ίσως για αυτό είναι τόσο λίγες :Ρ

Πάρε θετικό κάρμα.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Σεπ. 2004 , 18:47)

για πιο λογο να κανει κατι τετοιο ? :whistle:

για να σε κανει να τη θελεις περισσοτερο ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 5 Σεπ. 2004 , 01:44)

για να σε κανει να τη θελεις περισσοτερο ;)

right αλλα οπως ζητησα και σε αλλο ποστ θα σταματησουμε εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 5 Σεπ. 2004 , 02:56)

Exei sxesi me to Subaru pou mas edeixnes tin photo i kopella? Kati mou myrizei. Poly agxomenos eisai vre paidaki mou kai ekei kai edo. Xalarose.

δεν ειναι ευκολο να χαλαροσω.

λοιπον σας παρακαλω το συγγεκριμενο θεμα ας σταμτισει εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 5 Σεπ. 2004 , 02:49)

TO 8EMA STAMATAEI EDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PAIDI ENOXLEITE DE TO KATALABENETE?

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑ :rolleyes: φιλε exposed κανε οτι σου λεει η καρδια σου και μην μας ακους γιατι μπορει να κανουμε και λαθος στην τελικη

φιλικα :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Σεπ. 2004 , 22:53)

σε παρακαλω μην ξανα πεις ξεκολο και ηλιθια και γκομενα.

γιατι δεν εναι? σορρυ αν σε πληγωσα αλλα ετσι την βλεπω

δεν σας εχω πει ουτε 1% για αυτην

αυτα τα λιγα ηταν αρκετα πιστεψε με

εχεις καταλαβει κατι τελειως λαθος. δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα φανταζεσε .

μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει κατι - το οτι εισαι 15 χρονον και εχεις ΟΛΗ την ζωη σου μπροστα σου, δεν αξιζει να φτυνεις την ζωη σου και κατα πασα πιθανοτητα τους υπολοιπους φιλους και φιλες σου για αυτην την γυναικα ( και το ξαναλεω δεν ειναι ) - εαν δεν το εχεις κανει ηδη θα το κανεις , ολοι την παταμε φιλε μου. η ουσια ειναι μια - διασκεδασε οσο μπορεις τωρα γιατι αργοτερα στην ζωη δυσκολευουν τα πραγματα - δεν θα υπαρχει η σημερινη ανεση

θα με θυμηθεις

ΥΓ για μενα το θεμα του exposed τελειωνει εδω - δεν ασχολουμαι αλλο πια

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 5 Σεπ. 2004 , 11:49)

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑ :rolleyes: φιλε exposed κανε οτι σου λεει η καρδια σου και μην μας ακους γιατι μπορει να κανουμε και λαθος στην τελικη

αυτο πιστευω

γιατι δεν εναι? σορρυ αν σε πληγωσα αλλα ετσι την βλεπω

αν την γνωρισεις -πιστεψε με - θα αλλαξεις γνωμη

δεν εχει καμια σχεσει με τις σημερινες χαζογκομενες

αυτα τα λιγα ηταν αρκετα πιστεψε με

πιστεψε με δεν ηταν

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.

Ευχαριστω που ολοι προσπαθησατε να με βοηθησετε αυτο το τιμαω πολυ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 4 Σεπ. 2004 , 23:36)

Σε παρακαλώ και εγώ Hunter, μη λες ξέκωλα τις αγρινιώτισσες! :D :D :D

Απλά έχουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένα ιδιαίτερο στυλ,μια ιδιάζουσα ωριμοτητα. :alien:

εαω αυτο που εκανε η συγκεκριμενη σου δειχνει ωριμοτητα τοτε εγω παω πασο :confused: , καιδεν υσχει αυτο που ειπα μονο για της αγρινιωτισσες - το 90% των σημερινων γυναικων ( παλι αλλο ηθελα να πω ) ειναι ετσι αγαπητε , εισαι μικρος στην ηληκια ακομα αλλα το μυαλο σου μου εχει δειξει αλλα στο παρελθον ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 5 Σεπ. 2004 , 11:49)

μπραβο σου που το κοιτας και απο της δυο πλευρες φιλε , ναι μπορει να κανουμε λαθος αλλα οπως ειπα και σε ενα αλλο thread Dr. Ruth το εχουμε κανει το forum :wacko: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Σεπ. 2004 , 12:29)

μπραβο σου που το κοιτας και απο της δυο πλευρες φιλε , ναι μπορει να κανουμε λαθος αλλα οπως ειπα και σε ενα αλλο thread Dr. Ruth το εχουμε κανει το forum :wacko: :cry:

για αυτο ακριβως το λογο αλλαζουμε θεμα και γυρμαμε στο τι εχουν παθει οι ελληνιδες

tpt de pa8ane oi ellhnides aman pia!!!giati kaneis sas de dierotatai ti exoun pa8ei oi ellhnes?h to ti anagase tis ellhnides na pa8oun kati??
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 5 Σεπ. 2004 , 11:14)

tpt de pa8ane oi ellhnides aman pia!!!giati kaneis sas de dierotatai ti exoun pa8ei oi ellhnes?h to ti anagase tis ellhnides na pa8oun kati??

δεν νομιζω να αναγκαστηκαν απο κατι απλως οι κοινωνια προχωρα και εμεις αθελα μας την πλαθουμε ετσι οπως θελουμε εγω πιστευω πως ολα αυτα ειναι μια αλυσιδα αντρες-γυναικες ποτε ο ενας ποτε ο αλλος :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Σεπ. 2004 , 12:27)

εαω αυτο που εκανε η συγκεκριμενη σου δειχνει ωριμοτητα τοτε εγω παω πασο :confused: , καιδεν υσχει αυτο που ειπα μονο για της αγρινιωτισσες - το 90% των σημερινων γυναικων ( παλι αλλο ηθελα να πω ) ειναι ετσι αγαπητε , εισαι μικρος στην ηληκια ακομα αλλα το μυαλο σου μου εχει δειξει αλλα στο παρελθον ;)

Φίλε Ηunter αν καθήσουμε να αναλύσουμε τις γυναίκες στα σοβαρά δεν βγάζουμε άκρη, οπότε το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα και στο τέλος θα βγούμε και από πάνω! :p

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το τι έχουν πάθει οι γυναίκες ή οι άντρες. Ο κάθε άνθροπως έχει τον χαρακτήρα του. Δεν μπορώ να βγάζω θεωρητικά αυθαίρετα συμπεράσματα για την κάθε μια.

Εμένα στον θέμα γυναίκες με ενδιαφέρει μόνο να περνάω καλά και δεν εννοώ απαραίτητα σεξουαλικά. Εντάξει και οι γυναίκες άνθρωποι είναι και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το θέμα είναι να θέλεις και φυσικά να μην έχεις τον εγωισμό σου πάνω από αυτή.

Το ξέρω οτι είμαι μικρός, αλλά μιλάω με την μικρή εμπειρία μου, ο σκοπός μου δεν είναι επιπλήξω ή να συνετίσω κανέναν. ;)

Πάντως δεν είναι μέρος εδώ να αναλύσουμε τις γυναίκες επαναλαμβάνω. Αν έχει κάποιος πρόβλημα το συζητά με ανθρώπους πιο κοντινούς που γνωρίζουν την κατάσταση και μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν.

Θέλω να τονίσω οτι δεν είναι όλες οι γυναίκες ξέκωλα. Ισως επειδή τις βλέπουμε να ντύνονται προκλητικά, πιστεύουμε οτι έτσι θα είναι και στον χαρακτήρα, αλλά δεν είναι έτσι. Εγώ αυτό αρνούμε να το πάρω σαν δεδομένο γιατί μέχρι τώρα δεν το έχω συναντήσει.

P.S.Μη με παιρνετε πάντα στα σοβαρα. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Σεπ. 2004 , 14:43)

Φίλε Ηunter αν καθήσουμε να αναλύσουμε τις γυναίκες στα σοβαρά δεν βγάζουμε άκρη, οπότε το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα και στο τέλος θα βγούμε και από πάνω! :p

νομιζω οτι εδω ειναι το λαθος μας . δεν "ασχολουμαστε " σοβαρα με της γυναικες ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 5 Σεπ. 2004 , 13:21)

νομιζω οτι εδω ειναι το λαθος μας . δεν "ασχολουμαστε " σοβαρα με της γυναικες ;)

καλυτερα διοτι τελικα εγω τουλαχιστον εχω καλθτερα πραγματα να κανω ιατι μετα απο 3 χρονια σχεσης η κοπελα μου μου ειπε να τα χαλασουμε διοτι καταντησαμε ρουτινα και ειχε δικιο... :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...