v@gelis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδες, πηρα μια spigen rugged armor χθες για το note 8 και προς εκπληξη μου, δε θυμιζει σε τιποτα τις γνωστες rugged armor που ολοι αγαπησαμε απο αλλες συσκευες. :lol: Για την ακριβεια, ειναι φοβερα loose στα πλαινα, δηλαδη το κινητο "παιζει" (εχει τζογο δηλαδη) κανονικα μεσα στη θηκη. Μιλαμε φυσικα για ελαχιστο τζογο, αλλα ικανο να σε κανει να μη θελεις ουτε να τη βλεπεις. Οσοι ειστε κατοχοι, οταν πιανετε το κινητο και παιζετε με αυτο στο χερι, δεν το εχετε παρατηρησει? Μπηκα και στο αγγλικο / αμερικανικο αμαζον και βρηκα καμια δεκαρια αναφορες εκαστος για αυτο το θεμα, οποτε αναρωτιεμαι αν ειναι προβληματικα τα συγκεκριμενα κομματια ή ειναι ετσι η θηκη σχεδιαστικα, οποτε προσωπικα δε θελω ουτε να τη βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το tempered glass? https://www.powerpeakproducts.com/base-tempered-glass-screen-protector-for-galaxy-note-8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδες, πηρα μια spigen rugged armor χθες για το note 8 και προς εκπληξη μου, δε θυμιζει σε τιποτα τις γνωστες rugged armor που ολοι αγαπησαμε απο αλλες συσκευες. :lol: Για την ακριβεια, ειναι φοβερα loose στα πλαινα, δηλαδη το κινητο "παιζει" (εχει τζογο δηλαδη) κανονικα μεσα στη θηκη. Μιλαμε φυσικα για ελαχιστο τζογο, αλλα ικανο να σε κανει να μη θελεις ουτε να τη βλεπεις. Οσοι ειστε κατοχοι, οταν πιανετε το κινητο και παιζετε με αυτο στο χερι, δεν το εχετε παρατηρησει? Μπηκα και στο αγγλικο / αμερικανικο αμαζον και βρηκα καμια δεκαρια αναφορες εκαστος για αυτο το θεμα, οποτε αναρωτιεμαι αν ειναι προβληματικα τα συγκεκριμενα κομματια ή ειναι ετσι η θηκη σχεδιαστικα, οποτε προσωπικα δε θελω ουτε να τη βλεπω... Βαγγέλη, έτυχες σε προβληματικό κομμάτι. Την έχω τη θήκη και είναι τέλεια. Εφαρμόζει άριστα και παράλληλα μπαίνει και βγαίνει χωρίς ζόρι. Έχω διαβάσει και από άλλους βέβαια ότι έχουν πέσει σε ελαττωματικά κομμάτια. Γνώμη μου, να την πας πίσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Βαγγέλη, έτυχες σε προβληματικό κομμάτι. Την έχω τη θήκη και είναι τέλεια. Εφαρμόζει άριστα και παράλληλα μπαίνει και βγαίνει χωρίς ζόρι. Έχω διαβάσει και από άλλους βέβαια ότι έχουν πέσει σε ελαττωματικά κομμάτια. Γνώμη μου, να την πας πίσω. Ναι Γιαννη, ηδη εχω κανονισει την αντικατασταση το απογευμα. Απλα ηθελα να δω αν ειναι γενικευμενο το θεμα ή ηταν μονο αυτο το κομματι. Αν ισχυει το δευτερο (που επιβεβαιωνεται κι απο τα λεγομενα σου) ειναι σουπερ, γιατι μιλαμε για θηκαρα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ναι Γιαννη, ηδη εχω κανονισει την αντικατασταση το απογευμα. Απλα ηθελα να δω αν ειναι γενικευμενο το θεμα ή ηταν μονο αυτο το κομματι. Αν ισχυει το δευτερο (που επιβεβαιωνεται κι απο τα λεγομενα σου) ειναι σουπερ, γιατι μιλαμε για θηκαρα...;) Ναι, είναι θηκάρα και ειδικά σε αυτή την τιμή, είναι....κλεψιά! :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα σας. Φωτογραφία θα προσπαθήσω να ανεβάσω μέσα στην ημέρα (αν και δεν θα φανεί ιδιαίτερα γιατί είναι πολύ λεπτό) είχα ένα φθηνό τζαμάκι αρχικά το οποίο το έβγαλα την 2η μέρα. Έβαλα ένα 9h στα 14 ευρώ το οποίο κράτησα σχεδόν 10 μέρες. Αναγκαζόμουν να πατάω 2 και 3 φορές τα πλήκτρα λες και είχα κινέζικο ταμπλετ. Επειδή τη συγκεκριμένη λύση την ακολουθώ επί εποχής s7 edge (το είχα και σε s8 plus) που έχουν κυρτή οθόνη, ήταν για εμένα η μόνη λύση προστασίας που δεν επηρεάζει εμφάνιση, βάρος και απόκριση. Οπότε χθες πέρασα από media markt Συγγρού και το έβαλα και ησύχασα. Να προσθέσω ότι το φοράω μαζί με αυτή τη θήκη https://www.skroutz.gr/s/13131366/OEM-MSVII-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-Note-8.html χωρίς καμία επιπλοκή. Επιπλέον έχει και εγγύηση άμεσης αντικατάστασης για 3 μήνες (αν και δεν τη χρειάστηκα ποτέ). Τέλος, σας συμβουλεύω όσοι το δοκιμάσετε να δώσετε τα 3 ευρώ παραπάνω και να βάλετε την καλύτερη ποιότητα. Είναι πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές από ότι μου είπε ο υπάλληλος. Η θήκη αξίζει ή είναι της πλάκας και καμιά γκουμούτσα που ασχημαίνει το κινητό; Δλδ πακέτο με το τζαμάκι λέει; Ανέβασε φωτό να δούμε. :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Η θήκη αξίζει ή είναι της πλάκας και καμιά γκουμούτσα που ασχημαίνει το κινητό; Δλδ πακέτο με το τζαμάκι λέει; Ανέβασε φωτό να δούμε. :) πολυ λεπτή!δες εδώ https://www.alibaba.com/product-detail/MSVII-Super-Slim-Smooth-Matte-Hard_60736046428.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ναι, είναι θηκάρα και ειδικά σε αυτή την τιμή, είναι....κλεψιά! :lol: Την αλλαξα και όντως είχα πέσει σε φόλα... Χα χα Άψογη η rugged armor όπως πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ποσο την πηρατε την rugged armor?ειναι ευκολο να ανεβασετε καμια φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ποσο την πηρατε την rugged armor?ειναι ευκολο να ανεβασετε καμια φωτο; Skroutzαρε το, ξεκιναει από πολύ χαμηλα... Αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ξέρετε μήπως υπάρχει θήκη όπως η wallet της Samsung για το j7 2017 για το νοτελι μας; έχω πάθει πλάκα με την συγκεκριμένη θήκη και ψάχνω μήπως βρω κάτι παρόμοιο για την συσκευή μας αλλά τζίφος... Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Την αλλαξα και όντως είχα πέσει σε φόλα... Χα χα Άψογη η rugged armor όπως πάντα... Καλοφορετη λοιπον! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 καλημερα.Τη γνωμη σας γι αυτο το screen protector?το εχει βαλει κανεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 καλημερα.Τη γνωμη σας γι αυτο το screen protector?το εχει βαλει κανεις ? Αυτό πάντως δεν είναι γυαλί... Πολύ ρίσκο αν δε βάλεις το κινητό σε wallet something.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Στην Αθήνα Ποιός κάνει τοποθέτηση temparate glass ή μεμβράνη στο mate 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Στην Αθήνα Ποιός κάνει τοποθέτηση temparate glass ή μεμβράνη στο mate 8?Extreme mobile στο Αιγάλεω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Extreme mobile στο Αιγάλεω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆλλο κατάστημα γνωρίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Τα media markt μόνο μεμβράνη. Το itechstore στη Καλλιθέα και το uniqueshop Νέα Σμύρνη (τζαμάκι) και σίγουρα υπάρχουν και άλλα... Edited January 11, 2018 by nikler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Του πήρα τη LED της Samsung 48€. Ok δε λέω αρκετά premium και όμορφη στο μάτι με το led και λεπτή αρκετά. Όμως ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάω και για μεμβράνη ή γυαλί... Το κακό είναι οτι δε κλείνει έστω με μαγνητη και φοβαμαι μη φύγει και πέσει με ανοιχτή με την οθόνη στο τσιμένο... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Του πήρα τη LED της Samsung 48€. Ok δε λέω αρκετά premium και όμορφη στο μάτι με το led και λεπτή αρκετά. Όμως ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάω και για μεμβράνη ή γυαλί... Το κακό είναι οτι δε κλείνει έστω με μαγνητη και φοβαμαι μη φύγει και πέσει με ανοιχτή με την οθόνη στο τσιμένο...Χτες μου ήρθε αντίστοιχη flip για το mate. Τελικά αυτές οι τύπου θήκες είναι δύσχρηστες (ειδικά στο θέμα Φωτογραφία) αν κ μου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα. Άσε που δεν προστατεύουν τα bezel. Εκτίμηση μου πλέον είναι ότι η καλύτερη προστασία είναι τζαμάκι κ θήκη τύπου spigen armor, έστω σιλικόνης, που καλύπτει περιμετρικά όλο το κινητό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Χτες μου ήρθε αντίστοιχη flip για το mate. Τελικά αυτές οι τύπου θήκες είναι δύσχρηστες (ειδικά στο θέμα Φωτογραφία) αν κ μου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα. Άσε που δεν προστατεύουν τα bezel. Εκτίμηση μου πλέον είναι ότι η καλύτερη προστασία είναι τζαμάκι κ θήκη τύπου spigen armor, έστω σιλικόνης, που καλύπτει περιμετρικά όλο το κινητό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Οι flip δεν μου αρέσουν καθόλου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα πήρα την alcantara σε γκρι και έχω κολλήσει με την αίσθηση που αφήνει στο χέρι. Ποτέ δεν ήμουν την θηκών, πάντα μετά από μια δυο μέρες τις έβγαζα. Αυτή μάλλον θα μείνει. Είναι πολύ ποιοτική και η αίσθηση είναι σαν πραγματικό δέρμα. Πήγαινα για την μαύρη αλλά μόλις είδα την γκρι την ερωτεύτηκα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα πήρα την alcantara σε γκρι και έχω κολλήσει με την αίσθηση που αφήνει στο χέρι. Ποτέ δεν ήμουν την θηκών, πάντα μετά από μια δυο μέρες τις έβγαζα. Αυτή μάλλον θα μείνει. Είναι πολύ ποιοτική και η αίσθηση είναι σαν πραγματικό δέρμα. Πήγαινα για την μαύρη αλλά μόλις είδα την γκρι την ερωτεύτηκα. Sent from my SM-N950F using TapatalkΜαθημένος σε θήκες σιλικόνης η alcantara μου φαινόταν χοντροκομμένη. Τώρα που έβαλε την defender σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι η alcantara :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μαθημένος σε θήκες σιλικόνης η alcantara μου φαινόταν χοντροκομμένη. Τώρα που έβαλε την defender σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι η alcantara :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα με τις εμπειρίες ο καθένας έχει την αντίληψη του για ολα. Εγώ που δεν είχα ποτέ θήκη πάντως πίστευα πως η alcantar θα μου φαινόταν γκουμούτσα αλλά γενικά είναι μαζεμένη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Καλημέρα, εμένα με zagg glass contour των 50 ευρώ έπεσε χτύπησε στο σιδερένιο πόδι ενός τραπεζιού έσπασε η οθόνη και το τζαμάκι δεν έπαθε τίποτα! Την άλλαξα και τώρα σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο. Evo Wallet Θα μου έρθει και ένα dome αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα που είναι τόσο λεπτό. (το έχω δεί από κοντά σε s8 plus) Λογικά θα κάνει με την παραπάνω θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts